- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Belki de o an fark ediyoruz kuzum büyümüş diye :) bide kazakla falan belli olmuyor ya onu fark ettim küçük görünüyor göbeğimSizleride merak ediyorum ne durumdasınız diyedemiş olayım bahaneyle
Ehehe banada öyle gelmiş olabilir ama :))
Hep gördüğümüz için malum büyümüş gibi gelmiyorArada fark olana kadar büyüdüğünü hissetmiyoruz gibime geliyor büyüme atağı olamayabilir :)
Canım çekemiyorum ki alanım yokSizleride merak ediyorum ne durumdasınız diyedemiş olayım bahaneyle
Ehehe banada öyle gelmiş olabilir ama :))
Hep gördüğümüz için malum büyümüş gibi gelmiyorArada fark olana kadar büyüdüğünü hissetmiyoruz gibime geliyor büyüme atağı olamayabilir :)
Benimde öyle kuzu kilo gibi gözüküyor hala özellikle üzerimde kazak vs varken. :)Belki de o an fark ediyoruz kuzum büyümüş diye :) bide kazakla falan belli olmuyor ya onu fark ettim küçük görünüyor göbeğim
Olsun kuzu Bende ayakkabılık aynasından faydalanıyorumCanım çekemiyorum ki alanım yok
Akıl akıldan üstündür demişler. Çok mantıklı kuzu :)Bu arada kızlar internetten krem, şampuan gibi şeyler sipariş edecekseniz sipariş notuna mutlaka bebeğin doğumuna daha vakit olduğunu son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerektiğini yazın
Akıl akıldan üstündür demişler. Çok mantıklı kuzu :)
Şöyle diyim canım yatakodasında dolapta boy aynası var ve yatakla olan mesafesi ölçmedim ama kapaklar ancak açılıyor o açıdan da çekemiyorumBenimde öyle kuzu kilo gibi gözüküyor hala özellikle üzerimde kazak vs varken. :)
Olsun kuzu Bende ayakkabılık aynasından faydalanıyorum
Ah ah benim yatak odamda öyleŞöyle diyim canım yatakodasında dolapta boy aynası var ve yatakla olan mesafesi ölçmedim ama kapaklar ancak açılıyor o açıdan da çekemiyorumama senin kadar yok canım benim göbüş kız ya yayvan sivri değil
Kuzum şuanki evde bizim yatakodasına bir şey koymamız imkansız hatta sepet bile olsa dolap kapıları açılamazAh ah benim yatak odamda öyle
Hatta demiştim ya park beşiği koymam için makyaj şifonyerini çıkartmam gerekiyorÇok dertliyim o konuda çoook
İnşalalh gönlünüze göre bulursunuz kuzum.Kuzum şuanki evde bizim yatakodasına bir şey koymamız imkansız hatta sepet bile olsa dolap kapıları açılamazhayırlısıyla bir ev bulabilseydik doğum olmadan, alanımız genişleyecek de kısmet
Gunaydin saglikla kucagina alirrsin insallah oglunu gozunuz aydin:)Günaydın hanımlar ben bugün biraz üzgünüm sormak istiyorum eşiniz bu süreçte size nasıl davranıyor
Bu arada güzel bir haber vereyim size Oğlum olacakmış
Gunaydin saglikla kucagina alirrsin insallah oglunu gozunuz aydin:)
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri söylüyorum canım. Sadece kızın koluna değil ben kendi kolumuda istiyorum ona göre diyorumBende az değilim şakaya vurdurup vurdurup ne var ne yok söylüyorum
Kendime kızıyorum ya nasıl birikim yapmadık diye. Eşimin işyeri vardı ekonomik kriz bizede vurdu kapatmak zorunda kaldı. şimdi muayene ücretlerini duydukça psikolojim bozuluyor. Üstüne hamile olduğumu öğrendiğimde borçlandığımızı da öğrendim. Herşeyi düşünmekten sağlıklı kalamıyorum sanırım
Yalnız kalınca ağlayasım geliyor boğuluyorum sanki
Merhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
kizlar sampuan sabum ve yag konusunda marka onerilerini bekliyorum .Ozellikle tecrubeli anneler iyi biliyordur.Bugun kararsizliktan alamadim .Tavsiyenizi bekliyorum.sebamed dediler ama cok pahali geldi sanki bana
Ediyorum canım etmem mi.. iki düşükten sonra gelen mucizem o benim. O iyi olsun doğuma kadar yatarım ben. Bir görsen nasıl kıpır kıpır hiç durmuyor.. maşallah şu an bile kıpır kıpır doktorlar bile şaşırıyor dışardan herkes hissediyor onu. Kurban olurum ona ben. Rabbim üzüntüsünğ yaşatmasın banabu mucizeyi bana verdi geri almasın başka bir isteyim yok.. psikolojik olarak artık çöktüm çökecem
Evet canım kese bozulmuştu bebeğin hepsi düşmemişti, genetik olarak sorun var mi diye tip fakültesinin böyle bir uygulamasına magruz kaldim. Şükür diyorum geçti o günler. Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eylesin. Kimseye bu acilari yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?