2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Belki de o an fark ediyoruz kuzum büyümüş diye :) bide kazakla falan belli olmuyor ya onu fark ettim küçük görünüyor göbeğim

Canım çekemiyorum ki alanım yok

Bu arada kızlar internetten krem, şampuan gibi şeyler sipariş edecekseniz sipariş notuna mutlaka bebeğin doğumuna daha vakit olduğunu son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerektiğini yazın
Akıl akıldan üstündür demişler. Çok mantıklı kuzu :)

Benimde öyle kuzu kilo gibi gözüküyor hala özellikle üzerimde kazak vs varken. :)

Olsun kuzu Bende ayakkabılık aynasından faydalanıyorum
Şöyle diyim canım yatakodasında dolapta boy aynası var ve yatakla olan mesafesi ölçmedim ama kapaklar ancak açılıyor o açıdan da çekemiyorum ama senin kadar yok canım benim göbüş kız ya yayvan sivri değil

Ah ah benim yatak odamda öyle
Hatta demiştim ya park beşiği koymam için makyaj şifonyerini çıkartmam gerekiyor Çok dertliyim o konuda çoook

Ah ah benim yatak odamda öyle
Hatta demiştim ya park beşiği koymam için makyaj şifonyerini çıkartmam gerekiyor Çok dertliyim o konuda çoook
Kuzum şuanki evde bizim yatakodasına bir şey koymamız imkansız hatta sepet bile olsa dolap kapıları açılamaz hayırlısıyla bir ev bulabilseydik doğum olmadan, alanımız genişleyecek de kısmet

Kuzum şuanki evde bizim yatakodasına bir şey koymamız imkansız hatta sepet bile olsa dolap kapıları açılamaz hayırlısıyla bir ev bulabilseydik doğum olmadan, alanımız genişleyecek de kısmet
İnşalalh gönlünüze göre bulursunuz kuzum.
Ev taşımakta zor oluyor çünkü. Ama kısmet dediğin gibi

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri söylüyorum canım. Sadece kızın koluna değil ben kendi kolumuda istiyorum ona göre diyorum Bende az değilim şakaya vurdurup vurdurup ne var ne yok söylüyorum

bu sefer ben de eşime laf çarptım. ama cuk oturdu diyebilirim. eşimin tarafının kızıma çöp almışlığı olmadığından, dedim ki aslında hata ben de. istemeliydim. hem kızıma hem oğluma hem kendime. duyuyorum görüyorum neler alınıyor doğum hediyesi olarak. kolay mı 9 ay taşıyorsun doğuruyorsun bence her kadın her anne hak ediyor en güzelini.

ah canım...hepimiz neler yaşıyoruz. biz borcun içinde evlendik ve hemen hamile kaldım. eşim çok sıkıntıya düştü. üstelik ben de çalışıyorum. cebimizde 50 tl harçlık ayıramadığımızı biliyorum. bebek doğdu inan herşey yoluna girdi. rızkıyla gelir bereketiyle gelir derler çok doğru.

Rabbim eşinle ağzınızın tadını bozmasın. maddi sıkıntı gelir geçer, sen şu anına bak. bebeğin için ne gerekiyorsa onu yap. bu zamanların geri gelmeyecek. hastane doktor özel oda sen nasıl istiyorsan öyle olsun. o anların da eşinin desteği çok önemli. biraz aileleriniz de destek olursa bu işin altından kalkarsınız. öncelik sen ve bebeğin sağlığı gerisi boş...para her zaman kazanılır. Rabbim eşine de başka bir kazanç kapısı açsın inşallah.

canım geçmiş olsun yani ne kadar hareketli seni sürekli uyaracak şekilde mi. hani benim oğlan da epey hareketli ama acaba sıklığı seninkinin daha fazla mı? mesela kızıma hamileyken bu kadar kıpır kıpır olmamıştı.

bi de uçağa bineceğini söyledin mi? yanlış hatırlamıyorsam memleketine gidecektin ?

kizlar sampuan sabum ve yag konusunda marka onerilerini bekliyorum .Ozellikle tecrubeli anneler iyi biliyordur.Bugun kararsizliktan alamadim .Tavsiyenizi bekliyorum.sebamed dediler ama cok pahali geldi sanki bana

ben aloe vera set kullandım oğlum da da aynısını kullanacam. hatta bu hafta sipariş verecem doğum günü indirimi oluyor diye :)

Amin canım yaşatmasın. bebişin annesine sımsıkı sarıldı sen hiç merak etme. 6 ay yatan arkadaşlarım oldu maşallah hepsi de doğum yaptı zamanında gönlünü ferah tut.

yaşadıkların çok zor. bi benzerini ben de yaşadım. geçen sene eylül de çukurova ünv perinatolojideydim. hayatımın en zor zamanları diyebilirim. ama müthiş bir ekip vardı. o kadar ilgilendiler ki. tabii mol gebelik olunca hem de ikiz ayrı bi ilgi oluyor herkes merak ediyor deney faresi gibi hissediyorsun ama işlerini gerçekten hakkıyla yaptılar. tam 6 ay gittim geldim her muayene de anlattılar arş gör bile o kadar iyi ki alanında. ben her zaman ünv hastanelerine güveniyorum.

buradan da paylaşmıştım. babam yoğun bakımda hala da devam ama çok şükür rabbime, yemek yemeye başladı değerleri düzeldi. ibni sina da yatıyor ankara ünv. nin...harika bir ekip hemşiresi doktoru hastabakıcısı Allah hepsinden razı olsun. özel hastanede bu kadarını yapılabileceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…