2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın hanımlar ben bugün biraz üzgünüm sormak istiyorum eşiniz bu süreçte size nasıl davranıyor

Bu arada güzel bir haber vereyim size Oğlum olacakmış

gözün aydın canım...

eşimin düşünecek o kadar çok işi var ki, benimle uğraşacak zamanı yok. ama ben bu sefer çok takılıyorum ona yani gülüp geçiyorum. ilk hamileliğim de çok ağladım çok çok sıkıntıdaydık yeni evliyiz maddi zorluklar. eşimin tarafından haddini bilmezler, ve sonra doğurdum. kızım çok ağlar benim herşeye. ve ben buna bağlıyorum. bi de benim hislerimi çok anlayan bi çocuk bir mimikten bir sözden acayip olurum. kızımla bağımız çok farklıdır bence çocuklar anne karnında iken herşeyi hissediyor ve doğunca da sana gösteriyor.

eşinle neler yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk gebeliğin ise lütfen takma kafana anını yaşa, ben yapmamıştım keşke yapsaymışım niye ağlamışım uykularımı kaçırmışım ki diyorum. değmez çünkü.

Amin canım inşallah

Birde burda mı okumuştum yoksa başka yerde mi hatırlayamadım ama buraya baktım o mesajı göremedim.
Bebeği hissetme konusunda plesentanın yeri de önemliymiş diye.. Bende dün aklıma gelince ayrıntılı usg sonucuma baktım ve benim plesenta ön yerleşimliymiş anterior olarak geçiyor. Aslında internette diyor ki anne karnı ile bebek arasında yastık görevi göreceği için hissetmeyi engelleyebilir. Diyorum arada allahtan doğal yastığımız var yoksa şimdiden karnımı delecekmiş benim bebiş o zaman

Evet burada konuşuldu kuzum. Kendi doktoruma son gittiğimde ‘plesenta ön kısımda’ diye bi cümle kurdu acaba ondan mı sürekli hissetmiyorum dedim bende

Evet burada konuşuldu kuzum. Kendi doktoruma son gittiğimde ‘plesenta ön kısımda’ diye bi cümle kurdu acaba ondan mı sürekli hissetmiyorum dedim bende
Ben bunuda gidince sorucam bugün plesenta nerde diye. Şöyle ben genelde sağda hissediyorum tekmeleri. mesela plesenta sol ön yerleşimli olabilir belkide. Sende hissetmiyorum diye üzülme kuzu bak tekrar diyorum anneme hala sorduğumda kız kardeşimin tekmesini hiç hissetmediğini çok uslu olduğunu söylüyor. İlerleyen haftalarda dönme ve hıçkırık gibi şeylerini hissetmiş sadece. Yani karakter olarak uslu olabilir veya yapı olarak hareketli olabilir ama sen hep hissetmiyor olabilirsin. Bir sürü ayrıntısı var çokta şeetme

hımm bana dedi ki; kendime göre sağdaymış plasenta, bebek solda. ve hep soldan tekmeliyor ya da tam ortadan. dün mesela çok şiddetli vurdu elim resmen oynadı yerinden ama hala bizimkiler hissetmiyor. ebe 27.haftadan sonra hissederler ancak dedi az kaldı :)

İçeride neler olduğunu bilmiyoruz kuzum insan merak ediyor bazen çok net hissediyorum bazen tık yok bende sorayım madem gidince, kaçta gidiyorsun sen bugün

Benimki tekmeleri hep sağdan ya da ortadan atıyor soldan tekme hissetmedim hiç :) tekmelerken eşim elini koydu o da hissetmediğini söyledi daha vakit var demekki :)

İçeride neler olduğunu bilmiyoruz kuzum insan merak ediyor bazen çok net hissediyorum bazen tık yok bende sorayım madem gidince, kaçta gidiyorsun sen bugün
Tam öğleden sonraya almıştım 1e.
Ama devlet malum doktorun gelmesi içeri girmem vs biraz zaman alabilir
Senin sonuçların çıkmış mı kuzu baktın mı?

Tam öğleden sonraya almıştım 1e.
Ama devlet malum doktorun gelmesi içeri girmem vs biraz zaman alabilir
Senin sonuçların çıkmış mı kuzu baktın mı?
Heyecan dorukta yani az kalmış
Çıkmamış görünüyor kuzum bende anlamadım ki Çarşamba verdim kan. Perşembe hormon hariç hepsi çıktı o da cuma çıkar dediler hala yok. Enabıza mı düşmedi anlamadım ki bugün giderim olmazsa doktor görüyordur belki.

İvit az kaldı yaşasın yehu
Enabıza düşmemiştir büyük ihtimal canım şimdiye çıkmıştır sonuç kanı bekletemezler Zaten.

İkinci bebeğim canım 6 yaşında bir kızım var.İlkinde çok yaşamadım ama çok ağladım.Eşim eşimin ailesi çok zor bir hamilelikti.Lohusalık dönemimde eşimin ailesinin eşime yaptığı baskılar nedeniyle şehir değiştirdik.Olmadı kızım 1 yaşına girdiğinde tekrar geri döndük.Maddi sıkıntılar desen cabası.Tek taktığım şuan nasıl olacak.Eşim şuan işsiz ben işten ayrılmak durumunda kalıcam.Kii artık çalışmakta istemiyorum.Buda eşimden kaynaklı gene çok kıskanç, çekilmez bir adam olmuştu.İşimde herşeyi problem ediyor.İşten 5 dakika geç çıksam burnumdan getiriyordu.Ve üzerimde koca bir yük var.
Bu sebepten birde bakacak kimse yok kızıma annem baktı şimdi sağlık sebeplerinden dolayı bakamayacak.Bakıcı fiyatları deseniz uçuk.Tanıdık yokk.Bilemiyorum.Hayırlısı hakkımızda.Şimdi bu nedenlerden dolayı çok takıyorum kafama.Eşimi sık boğaz ediyorum bazen çok fazla duygu değişimi oluyo.Sürekli bi kavga modundayımm...

Kızlar Günaydın A April wind bende arada hissedemiorum ama o kadar kuvvetli değil hala ama genelde hala asagida hissediyorum normalde göbek çevresinde olması gerekiyor benim plesanta Rahimi kapattığı için heralde asagida hissediyorum.bende haftaya tip fakültesinde hocaya gidip baktircam çünkü komplet plesanta previa deniyor ve plesanta in yukarı çıkma ihtimali yokmuş
Hayirlisyıa git gel cnm

benim gibisin. benim de 6,5 yaşında bir kızım var.

eşin işsiz, sen ayrılacaksın. peki nasıl geçiniyorsunuz ya da geçineceksiniz. çalışmasan bebeğine sen bakarsın ama 2 çocuk masrafı ev gıda giyim Allah yardımcın olsun çok zor bi durum... eşin de belli ki ailesinden ve işindeki sıkıntılardan dolayı sana baskı yapıyor. yoksa 5 dk geç çıkmak problem edilecek bi durum değil. kavga etme lütfeni, kızın da etkilenir. olumlu olmaya çalış, eşinin acilen iş bulması lazım. maddi sorunlar gerçekten aileleri parçalıyor. sık boğaz etmekte haklısın çünkü kaygıların var. hamilesin bebeğin olacak bunları düşünüyorsun seni çok iyi anlıyorum.

Cnm o kıskançlık yokmu ahh ben neler çektim 5 dakika geç çıksam neler yapıyordu çok kızıp ac kalıp yattım ilk gebeliğim sonlandirildi.neler yaşadım 2.yi dogurdum çıktım işten ohh ne rahat mis.hiç yoktan kıskançlık yüzünden kavga etmiyoruz getirirse yiyoruz çok sukur boğazımızı görüyor ama çok zor evde kavga huzursuzluk şimdilik arada çocuk için kavga ediyoruz oda olacak arada
Allahım kimsenin evini huzursuz birakmasin

Ya ben aslında çok karışık yerlerde hissediyorum genele vurursak en çok sağ alt ve tam alt orta yani organ üstü tekmeler oluyor. Nadir göbek çevresinde hissediyorum. Ama senin durum daha farklı canım plesenta previa biliyorum. Rahmi kapatıyor muymuş doktor demiş miydi? İnşallah herşey yolunda gider canım senin içinde. Hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…