- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Cnm o kıskançlık yokmu ahh ben neler çektim 5 dakika geç çıksam neler yapıyordu çok kızıp ac kalıp yattım ilk gebeliğim sonlandirildi.neler yaşadım 2.yi dogurdum çıktım işten ohh ne rahat mis.hiç yoktan kıskançlık yüzünden kavga etmiyoruz getirirse yiyoruz çok sukur boğazımızı görüyor ama çok zor evde kavga huzursuzluk şimdilik arada çocuk için kavga ediyoruz oda olacak arada
Allahım kimsenin evini huzursuz birakmasin
Bizimki de çok uzaktaGidebileceksen git kuzum
Bizimki çok uzakta ya ebem çok iyi diye aldırmakta istemiyorum. 2 araç değiştirmem gerekiyor gitmem için küçücük şehirde
benim gibisin. benim de 6,5 yaşında bir kızım var.
eşin işsiz, sen ayrılacaksın. peki nasıl geçiniyorsunuz ya da geçineceksiniz. çalışmasan bebeğine sen bakarsın ama 2 çocuk masrafı ev gıda giyim Allah yardımcın olsun çok zor bi durum... eşin de belli ki ailesinden ve işindeki sıkıntılardan dolayı sana baskı yapıyor. yoksa 5 dk geç çıkmak problem edilecek bi durum değil. kavga etme lütfeni, kızın da etkilenir. olumlu olmaya çalış, eşinin acilen iş bulması lazım. maddi sorunlar gerçekten aileleri parçalıyor. sık boğaz etmekte haklısın çünkü kaygıların var. hamilesin bebeğin olacak bunları düşünüyorsun seni çok iyi anlıyorum.
Cnm simdi okudum zekai tahirde kadin dogum sami ulus da kadin dogum ben sami ulus bestepe yerleskesine gidiyorum odalar tek kisilik drum cok iyi refakatci tabi var istersen sami ulus bestepeyi bi arastir
Cnm o kıskançlık yokmu ahh ben neler çektim 5 dakika geç çıksam neler yapıyordu çok kızıp ac kalıp yattım ilk gebeliğim sonlandirildi.neler yaşadım 2.yi dogurdum çıktım işten ohh ne rahat mis.hiç yoktan kıskançlık yüzünden kavga etmiyoruz getirirse yiyoruz çok sukur boğazımızı görüyor ama çok zor evde kavga huzursuzluk şimdilik arada çocuk için kavga ediyoruz oda olacak arada
Allahım kimsenin evini huzursuz birakmasin
Gobek çevresinde degil benimki de hep asagida ayni yerde hissediyorum. Bu skntı olacak bir durum muKızlar Günaydın @Blankinfinity bende arada hissedemiorum ama o kadar kuvvetli değil hala ama genelde hala asagida hissediyorum normalde göbek çevresinde olması gerekiyor benim plesanta Rahimi kapattığı için heralde asagida hissediyorum.bende haftaya tip fakültesinde hocaya gidip baktircam çünkü komplet plesanta previa deniyor ve plesanta in yukarı çıkma ihtimali yokmuş
Hayirlisyıa git gel cnm
İnan birçok kişide aynı problemler var seninle benzer şeyler yasamisiz bende .eşimin kıskançlığı yüzünden bıraktım işimi devlet kadrolu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdim.zaman insanın daha farklı şekilde düşünmesini sağlıyor her yıl bı olgunluk katıyor.allah yardımcın.olsun cnm inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur ve bu skntilarin gider.ailevi problemler ise Allah onları bildiği gibi yapsın şimdi bana tek.kelime edemiyor kimse çünkü eskisi gibi değilim patır patır herşeyi söylüyorum.umrumda değil kimse benim ikitane çocuğum ve benden kıymetli kimse yok kendi ailemde eşimin ailesi de umrumda değiller.oncelik kendi ailem kendi huzurum kendi düşüncelerim.İkinci bebeğim canım 6 yaşında bir kızım var.İlkinde çok yaşamadım ama çok ağladım.Eşim eşimin ailesi çok zor bir hamilelikti.Lohusalık dönemimde eşimin ailesinin eşime yaptığı baskılar nedeniyle şehir değiştirdik.Olmadı kızım 1 yaşına girdiğinde tekrar geri döndük.Maddi sıkıntılar desen cabası.Tek taktığım şuan nasıl olacak.Eşim şuan işsiz ben işten ayrılmak durumunda kalıcam.Kii artık çalışmakta istemiyorum.Buda eşimden kaynaklı gene çok kıskanç, çekilmez bir adam olmuştu.İşimde herşeyi problem ediyor.İşten 5 dakika geç çıksam burnumdan getiriyordu.Ve üzerimde koca bir yük var.
Bu sebepten birde bakacak kimse yok kızıma annem baktı şimdi sağlık sebeplerinden dolayı bakamayacak.Bakıcı fiyatları deseniz uçuk.Tanıdık yokk.Bilemiyorum.Hayırlısı hakkımızda.Şimdi bu nedenlerden dolayı çok takıyorum kafama.Eşimi sık boğaz ediyorum bazen çok fazla duygu değişimi oluyo.Sürekli bi kavga modundayımm...
Canım gözün aydın maşallah bebeğineselamlar herkese ben de oğluşumu ilk kez 4 boyutlu görme şerefine nail oldum şükür her şey yolunda çok hareketli 25buçuk santim ve 430 gr olmuşönümüzdeki cuma da devlet hast.de ayrıntılı var bakalım ölçümler orda nasıl çıkacak yine görücem hihiihi herkesin bebişi sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah bi de kalça ağrımdan ötürü magnezyuma başladım dün inşallah fayda eder
Canım devletteki işini mi bıraktınİnan birçok kişide aynı problemler var seninle benzer şeyler yasamisiz bende .eşimin kıskançlığı yüzünden bıraktım işimi devlet kadrolu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdim.zaman insanın daha farklı şekilde düşünmesini sağlıyor her yıl bı olgunluk katıyor.allah yardımcın.olsun cnm inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur ve bu skntilarin gider.ailevi problemler ise Allah onları bildiği gibi yapsın şimdi bana tek.kelime edemiyor kimse çünkü eskisi gibi değilim patır patır herşeyi söylüyorum.umrumda değil kimse benim ikitane çocuğum ve benden kıymetli kimse yok kendi ailemde eşimin ailesi de umrumda değiller.oncelik kendi ailem kendi huzurum kendi düşüncelerim.
Hadi bakalim herseyin yolunnda olmasina sevindim darisi bizim basimiza insallah.selamlar herkese ben de oğluşumu ilk kez 4 boyutlu görme şerefine nail oldum şükür her şey yolunda çok hareketli 25buçuk santim ve 430 gr olmuşönümüzdeki cuma da devlet hast.de ayrıntılı var bakalım ölçümler orda nasıl çıkacak yine görücem hihiihi herkesin bebişi sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah bi de kalça ağrımdan ötürü magnezyuma başladım dün inşallah fayda eder
Bende bi dahaki gidişimde sorcam bunu 5 dakika ayakta kalamıyorum sırtım kilitleniyor resmen ağrıdanHadi bakalim herseyin yolunnda olmasina sevindim darisi bizim basimiza insallah.
Benim de bacagimda ve sirtimda agri oluyor acaba doktora soylesem bana da mg verir mi
Gunaydin canim.bazen çok iyi bazende anlayissiz.hamile olan benim stresli olan o.erkekler yaşamadığı için çok anlamiyorlarGünaydın hanımlar ben bugün biraz üzgünüm sormak istiyorum eşiniz bu süreçte size nasıl davranıyor
Bu arada güzel bir haber vereyim size Oğlum olacakmış
Benim esimde sanki bana gore umursamiyormus gibi geliyor. Ama duygularini belli edebilen bir insan degil cogu duygularını icinde yasiyor.Gunaydin canim.bazen çok iyi bazende anlayissiz.hamile olan benim stresli olan o.erkekler yaşamadığı için çok anlamiyorlar
Ya bende de previa Varya bende bazen sanki aşağıya rahim ağzına böyle sanki çıkmak ister gibi vuruşlar hissediyorum. Doktora sordum anlamsizca baktı anlamadı nasıl bir his sende de öyle oluyormu. Ben gerçi previa dan olurmu dedim yok dedi enfeksiyon yapabilir dedi ama ne idrarda nede kanda enfeksiyon çıkmadı.Kızlar Günaydın @Blankinfinity bende arada hissedemiorum ama o kadar kuvvetli değil hala ama genelde hala asagida hissediyorum normalde göbek çevresinde olması gerekiyor benim plesanta Rahimi kapattığı için heralde asagida hissediyorum.bende haftaya tip fakültesinde hocaya gidip baktircam çünkü komplet plesanta previa deniyor ve plesanta in yukarı çıkma ihtimali yokmuş
Hayirlisyıa git gel cnm
Canim genelde bende göbek deliğinin alt tarafında hissediyorum tam ortada hissediyorum bazende solda gibi.hatta ebe sağıma cihazı bastırınca sol tarafa vurdu.Benim esimde sanki bana gore umursamiyormus gibi geliyor. Ama duygularini belli edebilen bir insan degil cogu duygularını icinde yasiyor.
Ya ben size bebek hareketlerini soracaktim ben gobek deliginden bir kac cm aşağıda hissediyorum bebek hareketlerini. Siz nerde hissediyorsunuz?Benimki cok asagida mi oluyor
Hadi geçmiş olsun sanada.foto atar misin nasil gözüküyorlar merak ediyorumselamlar herkese ben de oğluşumu ilk kez 4 boyutlu görme şerefine nail oldum şükür her şey yolunda çok hareketli 25buçuk santim ve 430 gr olmuşönümüzdeki cuma da devlet hast.de ayrıntılı var bakalım ölçümler orda nasıl çıkacak yine görücem hihiihi herkesin bebişi sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah bi de kalça ağrımdan ötürü magnezyuma başladım dün inşallah fayda eder
İnan birçok kişide aynı problemler var seninle benzer şeyler yasamisiz bende .eşimin kıskançlığı yüzünden bıraktım işimi devlet kadrolu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdim.zaman insanın daha farklı şekilde düşünmesini sağlıyor her yıl bı olgunluk katıyor.allah yardımcın.olsun cnm inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur ve bu skntilarin gider.ailevi problemler ise Allah onları bildiği gibi yapsın şimdi bana tek.kelime edemiyor kimse çünkü eskisi gibi değilim patır patır herşeyi söylüyorum.umrumda değil kimse benim ikitane çocuğum ve benden kıymetli kimse yok kendi ailemde eşimin ailesi de umrumda değiller.oncelik kendi ailem kendi huzurum kendi düşüncelerim.
Benim esimde sanki bana gore umursamiyormus gibi geliyor. Ama duygularini belli edebilen bir insan degil cogu duygularını icinde yasiyor.
Ya ben size bebek hareketlerini soracaktim ben gobek deliginden bir kac cm aşağıda hissediyorum bebek hareketlerini. Siz nerde hissediyorsunuz?Benimki cok asagida mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?