2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

insanın başına gelmeyince anlamıyormuş. benim kocam da kıskançlığın k..sı bile yok .adam nötr. ne sevdiğini söyler ne belli eder. bazen diyorum böylesi mi iyi acaba, ama herkese karşı böyle. anasına babasına yeğenlerine de. eşime de derim ki, kızına lütfen onu çok sevdiğini söyle diyorum hep, ben hep babamın beni çok sevdiğini bilirdim hep söylerdi hissettirirdi 34 yaşımdayım hala unutmam bu duygular ölümsüzdür. nerden nereye geldim yine.

bi de erkekler bizim gibi derin yaşamıyor. çok yüzeyseller gerçekten. böyle bir vurdumduymazlık gamsızlık var yaradılışlarından mı karakterlerinden midir bilmiyorum. biz kadınlar gerçekten çok farklıyız hassasız. o yüzden evimizde huzur bozulunca en çok biz etkileniyoruz.

Gidebileceksen git kuzum
Bizimki çok uzakta ya ebem çok iyi diye aldırmakta istemiyorum. 2 araç değiştirmem gerekiyor gitmem için küçücük şehirde
Bizimki de çok uzakta eşime bi söyleyim bakalım olmadı kayınvalidemle gideriz onlar da ilaç yazdıracaktı bugün denk geldi

Ahhh canım sorma düşünmekten kafayı yemessem iyi erkekler biz gibi değil vurdumduymaz olabiliyorlar çok fazla.Arıyor iş 3 ayım var işten ayrılmak için bana şimdi diyor şimdi bırak istersen dinlen.Kolaysa bırak dimi bu durumda ne yiyip ne içicen krediler var.Kira elektrik su doğalgaz , çocuğun okul masrafı bitmiyo ki.Ben bu halde çalışmak zorunda kalıyorum.Çalışmaktan gocunmuyorumda yaranamayınca birde işte bişi olsun oda beni ziyarete geldiğinde oluyor bazen küçücük bişi allah dünyayı başıma yıkıyor resmen bıktım bu hallerinden.Kızım da evet etkileniyor kavga etmeye başlayınca haliyle ağlamaya başlıyor. Sık boğaz etsem anlamayan bir adam kaygılarımı anlayamıyor.Umursamıyor.Hamileliğine veriyorum deyip çıkıyor.Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun çok zorr...

Günaydın arkadaslar. Endokrinde kontrolum vardı ilacı biraktirdi drum 4 hafta sonra tekrar gidecem tekrar kan alip bakacaklar duruma göre ilaca basliycam veya baslamiycam. Dün 1 saat dışarı ciktik ondan midir bilmiyorum cok basim agridi parol alip uyumusum . Birde cikmadan önce leke gelmisti yine 3 hafta öncede gelmisti leke. Acaba bu lekeyle bas agrisinin bi baglantisi varmidir? Bu gebeligimde cok bas agrisi yasıyorum normalde bu kadar agrimazdi migrenim filanda yok

Cnm simdi okudum zekai tahirde kadin dogum sami ulus da kadin dogum ben sami ulus bestepe yerleskesine gidiyorum odalar tek kisilik drum cok iyi refakatci tabi var istersen sami ulus bestepeyi bi arastir

Ben de oraya gittim bu hafta ama doktor " doğum için bir şey diyemem yatak sayısı az bak bugün doğuma gelen herkesi geri gönderdik alamadık" dedi Takip edildiğim yerde doğum yapmak istediğim için hacettepeye geçtim ben de.

Aynen canım bende çok çekiyorum.Çalıştığım ortamda hep erkek var.Eskiden zerre kıskanmazdı.Ben ne zaman kızım doğdu işe başladım başladı bu kıskançlılar.Az daha delirecektim o derece yani ikinciyi hiç istemedim.Hattta biz eşimle bazı nedenlerden dolayı bu vurdumduymaz umursamaz halleri ve başkla başka şeyleri de olunca aldatma felan değil sorumsuzluk çok fazlaydı babamın evine dönmüştüğm kızımıda alıp 15 gün kalmıştım.O zamanlar sıkıntıdandır adetim gecikti test yaptım.Pozitif çıktı ama biz eşimle ayrıyız yani tabi uzun bir süre söylemedim.Barıştık gene söylemedim bir gelişme düzelme bekledim sonra söyledim.Ama aldırmayı çok düşündüm bakamaz bize edemez geçindiremez diye.Ozaman sabit işi yoktu.Sonra düzenli iş buldu.Şimdide firması fes edildi taşören olduğundan şuan bu durumdayız yanii.
Bende bu sebepten çıkmak istiyorum.Bahane olmuş olacak yani...Getirsin yiyelim.Çok zor olacak biliyorum.Bu işsizlik problemini sürekl,i yaşadığımdan allah büyük çocuk nasibiyle gelir derler hayırlısı herşeyin....

Gobek çevresinde degil benimki de hep asagida ayni yerde hissediyorum. Bu skntı olacak bir durum mu

selamlar herkese ben de oğluşumu ilk kez 4 boyutlu görme şerefine nail oldum şükür her şey yolunda çok hareketli 25buçuk santim ve 430 gr olmuş önümüzdeki cuma da devlet hast.de ayrıntılı var bakalım ölçümler orda nasıl çıkacak yine görücem hihiihiherkesin bebişi sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah bi de kalça ağrımdan ötürü magnezyuma başladım dün inşallah fayda eder

İnan birçok kişide aynı problemler var seninle benzer şeyler yasamisiz bende .eşimin kıskançlığı yüzünden bıraktım işimi devlet kadrolu şimdiki aklım olsa hayatta bırakmazdim.zaman insanın daha farklı şekilde düşünmesini sağlıyor her yıl bı olgunluk katıyor.allah yardımcın.olsun cnm inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur ve bu skntilarin gider.ailevi problemler ise Allah onları bildiği gibi yapsın şimdi bana tek.kelime edemiyor kimse çünkü eskisi gibi değilim patır patır herşeyi söylüyorum.umrumda değil kimse benim ikitane çocuğum ve benden kıymetli kimse yok kendi ailemde eşimin ailesi de umrumda değiller.oncelik kendi ailem kendi huzurum kendi düşüncelerim.

Canım gözün aydın maşallah bebeğine darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah

Canım devletteki işini mi bıraktın şimdi o kadar zor ki devlete girmek.. hayırlısı böyleymiş demekki. Ahh bu erkekler yok mu benimkiyle de çok didiştik iş konusunda. Zar zor ikna ettim şimdi de iş yok

Hadi bakalim herseyin yolunnda olmasina sevindim darisi bizim basimiza insallah.
Benim de bacagimda ve sirtimda agri oluyor acaba doktora soylesem bana da mg verir mi

Hadi bakalim herseyin yolunnda olmasina sevindim darisi bizim basimiza insallah.
Benim de bacagimda ve sirtimda agri oluyor acaba doktora soylesem bana da mg verir mi
Bende bi dahaki gidişimde sorcam bunu 5 dakika ayakta kalamıyorum sırtım kilitleniyor resmen ağrıdan

Gunaydin canim.bazen çok iyi bazende anlayissiz.hamile olan benim stresli olan o.erkekler yaşamadığı için çok anlamiyorlar
Benim esimde sanki bana gore umursamiyormus gibi geliyor. Ama duygularini belli edebilen bir insan degil cogu duygularını icinde yasiyor.
Ya ben size bebek hareketlerini soracaktim ben gobek deliginden bir kac cm aşağıda hissediyorum bebek hareketlerini. Siz nerde hissediyorsunuz?Benimki cok asagida mi oluyor

Ya bende de previa Varya bende bazen sanki aşağıya rahim ağzına böyle sanki çıkmak ister gibi vuruşlar hissediyorum. Doktora sordum anlamsizca baktı anlamadı nasıl bir his sende de öyle oluyormu. Ben gerçi previa dan olurmu dedim yok dedi enfeksiyon yapabilir dedi ama ne idrarda nede kanda enfeksiyon çıkmadı.

Canim genelde bende göbek deliğinin alt tarafında hissediyorum tam ortada hissediyorum bazende solda gibi.hatta ebe sağıma cihazı bastırınca sol tarafa vurdu.

Hadi geçmiş olsun sanada.foto atar misin nasil gözüküyorlar merak ediyorum

Allah razı olsun canım.İnşallah en azından ben ayrılana kadar bulsa bi nebze için rahat eder inşallah.Ahhh o aileler desen hiç deme kızım doğduğunda neler çektim ahh ama tek kelime ettirmem edemezlerde zaten.Aynen bu saaten sonra ailemden başka kimse önemli değil...

Nedense bende aynı şeyleri düşünüyorum.Hiç umursamıyor bazen bi beşik göstersem bak güzelmiş felan diye hımm güzel deyip geçer yada şurda bebek kıyafetleri uygunmuş derim hıım tamam bakalım der o kadar.Biz doğamız gereği hamileliğimizi öğrendiğimiz zamandan sonra annelik duygumuz oluyor.Onların bebeği kucağına alınca anlıyorlarmış ya hani baba olduğunu ondanmıdır nedir bilemedim ama bazen çok fazla üzülüp ağlıyorum...

Ben oğlumu sağda solda genelde çok aşağılarda göbek deliğimin hemen altında hissediyorum.Ama göbeğim aşağıda erkek bebekte öğle olurmuş.Kızım hep yukarda göbeğimin üzerindeydi.Sizdede öğlemi.Ayrıntılı ultrsasonda 3 ocak da doktoruma sordum 24.hafta içinde olacak.Ayrıntılı ultrasondan sonra görüşelim dedi...Herşey yolundaymış çok şükür...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…