- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Normal doğum galiba sizin ki. Ben sezeryanim belki onun icin bana böyle bisey demedi doktorum.Ben de oraya gittim bu hafta ama doktor " doğum için bir şey diyemem yatak sayısı az bak bugün doğuma gelen herkesi geri gönderdik alamadık" dediTakip edildiğim yerde doğum yapmak istediğim için hacettepeye geçtim ben de.
Galiba o dediğiniz sey bende de oldu bi iki kere sanki bisey alttan tik tik vuruyo gibiYa bende de previa Varya bende bazen sanki aşağıya rahim ağzına böyle sanki çıkmak ister gibi vuruşlar hissediyorum. Doktora sordum anlamsizca baktı anlamadı nasıl bir his sende de öyle oluyormu. Ben gerçi previa dan olurmu dedim yok dedi enfeksiyon yapabilir dedi ama ne idrarda nede kanda enfeksiyon çıkmadı.
Hadi ilk masallah benden olsun onzamamEki Görüntüle 2213918 işte miniğim maşallahlarınızı alırız
Cok az bi gobegim var o da asagida henuz buyumedigi icin mi bilemiyorum ama bebek hareketleri gobek deliginden hep asagida hissediyorum.cinsiyetini de bilmiyoruz gostermiyor. 22 aralikta ayrintili da artik netlesir diye umit ediyorum .Nedense bende aynı şeyleri düşünüyorum.Hiç umursamıyor bazen bi beşik göstersem bak güzelmiş felan diye hımm güzel deyip geçer yada şurda bebek kıyafetleri uygunmuş derim hıım tamam bakalım der o kadar.Biz doğamız gereği hamileliğimizi öğrendiğimiz zamandan sonra annelik duygumuz oluyor.Onların bebeği kucağına alınca anlıyorlarmış ya hani baba olduğunu ondanmıdır nedir bilemedim ama bazen çok fazla üzülüp ağlıyorum...
Ben oğlumu sağda solda genelde çok aşağılarda göbek deliğimin hemen altında hissediyorum.Ama göbeğim aşağıda erkek bebekte öğle olurmuş.Kızım hep yukarda göbeğimin üzerindeydi.Sizdede öğlemi.Ayrıntılı ultrsasonda 3 ocak da doktoruma sordum 24.hafta içinde olacak.Ayrıntılı ultrasondan sonra görüşelim dedi...Herşey yolundaymış çok şükür...
hmm anladım sezeryansa olabilir zaten günü belli olduğu içinNormal doğum galiba sizin ki. Ben sezeryanim belki onun icin bana böyle bisey demedi doktorum.
Anne olmak cok farkli bir olay ya ben bunu anladim.Hareket etti diyorum gulumsuyor ama benim verdigim tepkiyi asla vermiyor. Ben seviniyorum heyecanlaniyorum ama onda tık yok .Babam bile esimden daha heyecanliymis gibi geliyor bazen. Ama biliyorum esim duygularini acik edemeyen bir insan. Icinde ne yasadigini cogu zaman anlamiyorum. Mesela iki gun once bebek hareket etmedi diye oturup agladim acaba birseymi var diye.Esime soyledim sacmalama deyip gecti. Bu yani adamlarin tepkisi :)Nedense bende aynı şeyleri düşünüyorum.Hiç umursamıyor bazen bi beşik göstersem bak güzelmiş felan diye hımm güzel deyip geçer yada şurda bebek kıyafetleri uygunmuş derim hıım tamam bakalım der o kadar.Biz doğamız gereği hamileliğimizi öğrendiğimiz zamandan sonra annelik duygumuz oluyor.Onların bebeği kucağına alınca anlıyorlarmış ya hani baba olduğunu ondanmıdır nedir bilemedim ama bazen çok fazla üzülüp ağlıyorum...
Ben oğlumu sağda solda genelde çok aşağılarda göbek deliğimin hemen altında hissediyorum.Ama göbeğim aşağıda erkek bebekte öğle olurmuş.Kızım hep yukarda göbeğimin üzerindeydi.Sizdede öğlemi.Ayrıntılı ultrsasonda 3 ocak da doktoruma sordum 24.hafta içinde olacak.Ayrıntılı ultrasondan sonra görüşelim dedi...Herşey yolundaymış çok şükür...
Canim bende kıyafet bakiyorum o oturur öyle.daha hiç bakmadı bile.birde ilk çocuğunuz.olunca inanırım diyo.sanirim erkekler öyle şuan bizim gibi hissetmiyolarNedense bende aynı şeyleri düşünüyorum.Hiç umursamıyor bazen bi beşik göstersem bak güzelmiş felan diye hımm güzel deyip geçer yada şurda bebek kıyafetleri uygunmuş derim hıım tamam bakalım der o kadar.Biz doğamız gereği hamileliğimizi öğrendiğimiz zamandan sonra annelik duygumuz oluyor.Onların bebeği kucağına alınca anlıyorlarmış ya hani baba olduğunu ondanmıdır nedir bilemedim ama bazen çok fazla üzülüp ağlıyorum...
Oy maşallah artik bebek gibi duruyorlar.yanaklari felan dolmus
Güle güle kullansın canım çok güzel görünüyor eşyalar :) İnsan heyecanlanıyor.Eki Görüntüle 2213926 Eki Görüntüle 2213926 ufak tefek seyler almistim bebisime simdi dizecegim dolaba.Bu arada ilk defa fotograf yuklemiy basardim sanirim
ee yarım kilo olacaklar nerdeyse büyüyorlar maşallah hepsine 15 gün sonra tekrar ücretsiz kontrol varmış özele gittim ya o zaman daha net görünür diyorum daha büyümüş olacak inşallah bi de doktor mesanesi boş idrar yok dedi 15 gün sonra geldiğine hatırlat bakalım dediOy maşallah artik bebek gibi duruyorlar.yanaklari felan dolmus
tesekkur ederiz canm.Evet ufak tefek seylerde bile heyecanlaniyorum .Güle güle kullansın canım çok güzel görünüyor eşyalar :) İnsan heyecanlanıyor.
maşallah maşallah ağzına burnuna bak ya ne güzeller. benim kontrolüme daha var 12 gün sonra. şekere bakılacak.
Rica ederim canım ben de öyleyim ya güzel şeyler bunlar :)tesekkur ederiz canm.Evet ufak tefek seylerde bile heyecanlaniyorum .
Geçmiş olsun canım hiçbir fikrim yok alakası var mı diye ama dr gözük istersen bi hem danışmış olursun. Ben bazen 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum hiç kanama şikayetim olmadı ondan olmayadabilir.Günaydın arkadaslar. Endokrinde kontrolum vardı ilacı biraktirdi drum 4 hafta sonra tekrar gidecem tekrar kan alip bakacaklar duruma göre ilaca basliycam veya baslamiycam. Dün 1 saat dışarı ciktik ondan midir bilmiyorum cok basim agridi parol alip uyumusum . Birde cikmadan önce leke gelmisti yine 3 hafta öncede gelmisti leke. Acaba bu lekeyle bas agrisinin bi baglantisi varmidir? Bu gebeligimde cok bas agrisi yasıyorum normalde bu kadar agrimazdi migrenim filanda yok
Oy maşallah kuzuya minik bebek gibi gözüküyorlar artık
Geçmiş olsun canım sanırım hala aşağıda hissetmek normal hepimiz genelde aşağılarda hissediyoruz çünkü. Benimde çok nadir göbek deliği taraflarında hissettiğim.Ben kızımı göbeğimin biraz aşağısında hissediyorum hareket ettiğinde , tekme attığında genelde sağ tarafa atıyor ama bazen de sol tarafta hissediyorum. Yaa arkadaşlar bir şey diyeceğim bu son 3 gündür benim grip değilken burnum tıkandı uyuyamıyorum zor nefes alıyorum . Çok rahatsız ediyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı
Sağol canım , evet herkes genelde aşağıda demiş .Geçmiş olsun canım hiçbir fikrim yok alakası var mı diye ama dr gözük istersen bi hem danışmış olursun. Ben bazen 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum hiç kanama şikayetim olmadı ondan olmayadabilir.
Oy maşallah kuzuya minik bebek gibi gözüküyorlar artık
Geçmiş olsun canım sanırım hala aşağıda hissetmek normal hepimiz genelde aşağılarda hissediyoruz çünkü. Benimde çok nadir göbek deliği taraflarında hissettiğim.
Hamilelikte Zaten nefes darlığı olabiliyor üstüne burun tıkanıklığında zorlanırsın geçer inşallah hemen.
Bende de var dün tkandi grip yok akintida yok. .Bi tikaniyo bi aciliyo. Ben peteklere bagliyorum havayi kurutuyor heralde diye düşündümBen kızımı göbeğimin biraz aşağısında hissediyorum hareket ettiğinde , tekme attığında genelde sağ tarafa atıyor ama bazen de sol tarafta hissediyorum. Yaa arkadaşlar bir şey diyeceğim bu son 3 gündür benim grip değilken burnum tıkandı uyuyamıyorum zor nefes alıyorum . Çok rahatsız ediyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?