2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Normal doğum galiba sizin ki. Ben sezeryanim belki onun icin bana böyle bisey demedi doktorum.

Galiba o dediğiniz sey bende de oldu bi iki kere sanki bisey alttan tik tik vuruyo gibi

Cok az bi gobegim var o da asagida henuz buyumedigi icin mi bilemiyorum ama bebek hareketleri gobek deliginden hep asagida hissediyorum.cinsiyetini de bilmiyoruz gostermiyor. 22 aralikta ayrintili da artik netlesir diye umit ediyorum .

Anne olmak cok farkli bir olay ya ben bunu anladim.Hareket etti diyorum gulumsuyor ama benim verdigim tepkiyi asla vermiyor. Ben seviniyorum heyecanlaniyorum ama onda tık yok .Babam bile esimden daha heyecanliymis gibi geliyor bazen. Ama biliyorum esim duygularini acik edemeyen bir insan. Icinde ne yasadigini cogu zaman anlamiyorum. Mesela iki gun once bebek hareket etmedi diye oturup agladim acaba birseymi var diye.Esime soyledim sacmalama deyip gecti. Bu yani adamlarin tepkisi :)

Canim bende kıyafet bakiyorum o oturur öyle.daha hiç bakmadı bile.birde ilk çocuğunuz.olunca inanırım diyo.sanirim erkekler öyle şuan bizim gibi hissetmiyolar

Oy maşallah artik bebek gibi duruyorlar.yanaklari felan dolmus
ee yarım kilo olacaklar nerdeyse büyüyorlar maşallah hepsine 15 gün sonra tekrar ücretsiz kontrol varmış özele gittim ya o zaman daha net görünür diyorum daha büyümüş olacak inşallah bi de doktor mesanesi boş idrar yok dedi 15 gün sonra geldiğine hatırlat bakalım dedi

Ben kızımı göbeğimin biraz aşağısında hissediyorum hareket ettiğinde , tekme attığında genelde sağ tarafa atıyor ama bazen de sol tarafta hissediyorum. Yaa arkadaşlar bir şey diyeceğim bu son 3 gündür benim grip değilken burnum tıkandı uyuyamıyorum zor nefes alıyorum . Çok rahatsız ediyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı

Kızlar bende geldim aklımdaki herşeyi sordum. Doktor önerisine kadar herşeyiiii.
Plesentam soldaymış. Karnımın acımasına da rahim büyüdüğündendir dedi. Bana Ayrıyetten hareketleri hissedip hissetmediğimi sordu, hissediyorum dedim. Eğer hissetmezsen mutlaka gelmelisin ve bebeğinde herni olduğunu söylemelisin dedi.
Ama bilin bakalım neyi unuttum? Kaç gr olduğunu sormayı
Şükürler olsun günümüzle tam uyumlu çıktık boyumuzu kendim hesapladım 22-23 cm.
Ayrıca yine ultrason kağıdı vermedi oysaki elleri yüzünün yanındaydı yavruşumun çok güzel gözüküyordu poz verir gibiydi Neyse sağlık olsun

Geçmiş olsun canım hiçbir fikrim yok alakası var mı diye ama dr gözük istersen bi hem danışmış olursun. Ben bazen 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum hiç kanama şikayetim olmadı ondan olmayadabilir.
Eki Görüntüle 2213918 işte miniğim maşallahlarınızı alırız
Oy maşallah kuzuya minik bebek gibi gözüküyorlar artık
Geçmiş olsun canım sanırım hala aşağıda hissetmek normal hepimiz genelde aşağılarda hissediyoruz çünkü. Benimde çok nadir göbek deliği taraflarında hissettiğim.
Hamilelikte Zaten nefes darlığı olabiliyor üstüne burun tıkanıklığında zorlanırsın geçer inşallah hemen.

Sağol canım , evet herkes genelde aşağıda demiş .

Bende de var dün tkandi grip yok akintida yok. .Bi tikaniyo bi aciliyo. Ben peteklere bagliyorum havayi kurutuyor heralde diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…