2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ben de aşağıda hissediyorum hala özellikle otururken öne doğru eğildiğimde biraz klavyede yazı yazarken falan iş yerinde hiç durdurmuyor beni canavar sürekli vuruyor ama geri yaslandığımda yatarken falan yine göbek deliğimin altında hissediyorum hareket varsa sorun yok bence

Kuzum kocaman olmuş bebiş maşallah uzamış boyu kilosu da yerindedir önemli olan her şeyi sormuşsun iyi olmuş :) bir dahakine alırsın ultrason kağıdı

canm sizin cinsiyet neydiiiii? erkek bebek asagida olur falan diye cok duyuyorum da ona göre teyit edecegim :)

Bende sağlık ocağından geldim tsh yükselmiş. İlaç başlayacaklar muhtemelen. Doktorumu arıycam şimdi bakalım. Doktor şimdiye kadar hiç kan sonucun girilmemiş dedi çağırmadılar ki dedim nasıl yani takibini yapmadılar mı dedi şaşırdı. İnşallah tsh’ın etkisi olmamıştır endişelendim biraz.

Vayy mesanedeki idrara kadar bakıyorlar demekki

Canim kaç cikmis tsh

Kuzum kocaman olmuş bebiş maşallah uzamış boyu kilosu da yerindedir önemli olan her şeyi sormuşsun iyi olmuş :) bir dahakine alırsın ultrason kağıdı
Bana az gibi geldi emme tohum belli tabi anasına çekerse kısa olur Zaten
Özele gitme planım var inşallah orda hem babasıda görür hem yakışıklı pozlar alırız
Sağlıklı olsunda minnoşlarımız gerisi eksik olsada olur

Endişe etme kuzu yahu ilaçla düşüyor Zaten.
Bir de 2 trimesterde az buçuk yükselebiliyormuş zaten. İyi düşün iyi olsun hemen en kötüyü niye getiriyorsun aklına :)

Canım devletteki işini mi bıraktın şimdi o kadar zor ki devlete girmek.. hayırlısı böyleymiş demekki. Ahh bu erkekler yok mu benimkiyle de çok didiştik iş konusunda. Zar zor ikna ettim şimdi de iş yok
Aynen cnm bırakmak zorunda kaldim kıskanç olunca eşim ismi benmi dedi mecbur secim yapmak zorunda kaldım.hayirlisi tabi ama bı çift maaş olması var birde tek maaş evet çok zor devlette ise baslamak hala kendini savunur iyiki bırakırdim diye.

Vayy mesanedeki idrara kadar bakıyorlar demekki
bütün organlarını kontrol ediyor beyindeki boşluklar beyincik omurga iç organlar kalp böbrekler mesane parmaklar topuk yüz.. şimdi artık amniyon sıvısını yutup idrar olarak geri atmaya başlıyorlar ya o yüzden dikkat etmiş olabilir inşallah bi sorun yoktur o sistemde belki de henüz çişini yapmıştır ondan boş gözükmüştür ne diyim

Ettirme cnm çünkü bizden gidiyor hep birşeyler.sessiz olunca bindikce tepene biniyorlar insanlar zorrr coook zorrr.

aynen erkek ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum yine de bu haftalardan sonra yukarı çıkıyolar
aaa gercekten dogru cikiyor bu tespit galiba.Sasirdimmm su anda sende erkek diyince.Evet insallah biraz cikar ya asagida hissedince endiseleniyorum .Azicik güvenli bölgeye gelsin :)

Canım eşinden senin verdiğin tepkileri vermesini bekleme bilmiyorlar.ama hemşire getirip kucağına verdiği zaman ozaman gormelisin benim eşimin elleri titriyordu bacaklarimin bağı çözüldü der.ikinci bebeğe yaklaşımı daha farklı mesela o duygu bildiği için benden çok o girip bakıyor sitelere bebekle ilgili ürünlere.kimse gelmesin yanına ben bakarım sana diyor mesela annesinin ilk dogumumda yaptıklarını görünce

Canim kaç cikmis tsh
4,61 çıkmış canım çok mu yüksek onu da bilmiyorum. Keşke daha önce yaptırsaydım
Endişe etme kuzu yahu ilaçla düşüyor Zaten.
Bir de 2 trimesterde az buçuk yükselebiliyormuş zaten. İyi düşün iyi olsun hemen en kötüyü niye getiriyorsun aklına :)
İnşallah bi zararı olmamıştır kuzum, kendime kızıyorum sadece daha önce yaptırsaydım keşke onları bekleyeceğime

Eki Görüntüle 2213930 Eki Görüntüle 2213926 Eki Görüntüle 2213926 ufak tefek seyler almistim bebisime simdi dizecegim dolaba.Bu arada ilk defa fotograf yuklemiy basardim sanirim
Hayırlı olsun kıyafetler.canim erkek çocuk sağda olurmuş daha çok.benimki erkek ve ultrasonda hep sağda görüyorum
Benim ilk başlarda olmuştu geçmişti sonra tekrar başladı sürekli burnum tıkanıyor.normal bi durum hamilelikte oluyormuş.asil bu iyi günlerimiz ilerleyen zamanlarda daha kotu olcak
Hadi geçmiş olsun canim.telefon elinde olsun bir foto çekebilir miyim de.ben hemen cekiyorum.gerci hiç devlete gitmedim bu hafta gidecem bakalım çektirir mi

Ya kızlar dünden beri kasiklarimda bi baskı var sanki yogun gaz sancısı gibi bi ağrı kalkarken felan zorlanıyorum.yarin tam 20 haftayı dolduruyorum sizde de oldu mu

Normalde sınır tam o değer.yanlis hatırlamıyorsam 3 aya kadar 2.5 geçmicek 3 aydan sonra 3 normal demişti.seninde 5 ay oluyo bence çok yüksek degil ama sen ihmal etme hemen bir dahiliyeye git kadin doğumcular onun ilacını ayarlamıyor.doktorkar çok ayrıntılı düşünmüyor.ben hep kendim dahiliyeye her ay baktiriyorim değerlerime yoksa demirim magnezyumun düşmüş ogrenmicektim

Bende de var dün tkandi grip yok akintida yok. .Bi tikaniyo bi aciliyo. Ben peteklere bagliyorum havayi kurutuyor heralde diye düşündüm
Ayyyyy gece ben bu burun tıkanıklığı için kaç defa uyanıyorum bizimki bide kömürlü kalorifer hepten nefessix kalıyorum kaç bardak su içiyorum gece dolanıyorum cam açıyorum öyle rahatlıyorum

Aşırı yüksek değil canım gidebilirsen dahiliyeye git en yakın zamanda ona göre doktor baksın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…