- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Özelde video çekiyoruz izin veriyorda devlette bilmiyorum ne der gerçi hayır demez iyi fikir :) onun yerine resimde isteyebilirim ama ben çıkarttı sanmıştım çıkartmamış resim sedyeden kalktıktan sonra farkettim.Hayırlı olsun kıyafetler.canim erkek çocuk sağda olurmuş daha çok.benimki erkek ve ultrasonda hep sağda görüyorum
Benim ilk başlarda olmuştu geçmişti sonra tekrar başladı sürekli burnum tıkanıyor.normal bi durum hamilelikte oluyormuş.asil bu iyi günlerimiz ilerleyen zamanlarda daha kotu olcak
Hadi geçmiş olsun canim.telefon elinde olsun bir foto çekebilir miyim de.ben hemen cekiyorum.gerci hiç devlete gitmedim bu hafta gidecem bakalım çektirir mi
Ya kızlar dünden beri kasiklarimda bi baskı var sanki yogun gaz sancısı gibi bi ağrı kalkarken felan zorlanıyorum.yarin tam 20 haftayı dolduruyorum sizde de oldu mu
Eki Görüntüle 2213930 Eki Görüntüle 2213926 Eki Görüntüle 2213926 ufak tefek seyler almistim bebisime simdi dizecegim dolaba.Bu arada ilk defa fotograf yuklemiy basardim sanirim
geçmiş olsun canım, rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. babana da rabbim şifa versin inşallah.yaşadıkların çok zor. bi benzerini ben de yaşadım. geçen sene eylül de çukurova ünv perinatolojideydim. hayatımın en zor zamanları diyebilirim. ama müthiş bir ekip vardı. o kadar ilgilendiler ki. tabii mol gebelik olunca hem de ikiz ayrı bi ilgi oluyor herkes merak ediyor deney faresi gibi hissediyorsun ama işlerini gerçekten hakkıyla yaptılar. tam 6 ay gittim geldim her muayene de anlattılar arş gör bile o kadar iyi ki alanında. ben her zaman ünv hastanelerine güveniyorum.
buradan da paylaşmıştım. babam yoğun bakımda hala da devam ama çok şükür rabbime, yemek yemeye başladı değerleri düzeldi. ibni sina da yatıyor ankara ünv. nin...harika bir ekip hemşiresi doktoru hastabakıcısı Allah hepsinden razı olsun. özel hastanede bu kadarını yapılabileceğini düşünmüyorum.
Gecen hafta benim sol kasigimda baya bi agri olmustu arada karin agrisi olmuştu tam 20 haftaydıHayırlı olsun kıyafetler.canim erkek çocuk sağda olurmuş daha çok.benimki erkek ve ultrasonda hep sağda görüyorum
Benim ilk başlarda olmuştu geçmişti sonra tekrar başladı sürekli burnum tıkanıyor.normal bi durum hamilelikte oluyormuş.asil bu iyi günlerimiz ilerleyen zamanlarda daha kotu olcak
Hadi geçmiş olsun canim.telefon elinde olsun bir foto çekebilir miyim de.ben hemen cekiyorum.gerci hiç devlete gitmedim bu hafta gidecem bakalım çektirir mi
Ya kızlar dünden beri kasiklarimda bi baskı var sanki yogun gaz sancısı gibi bi ağrı kalkarken felan zorlanıyorum.yarin tam 20 haftayı dolduruyorum sizde de oldu mu
ikincilerde öyle oluyor galiba hem daha gec alisveris oluyor hem de gidip şak diye aliyorlar. Tecrübe tabi farkli bi olay.Bende aldigim seylerin bazilarini ikinci cocuga da olsun diye dusunerek alacagim.besik bebel arabasi ne bileyim bazi battaniyeleri banyo havlusu felan .Daha almadim ama unisex renkler tercih ediyorumGüle güle kullansın sağlıcakla.Benim ikinci bebeğim henüz birşey almadım ben kızımın kileri yıkayıp kaldırmıştım.2-3 ay sonra çıkartıp bakıcam uygun olanı koyucam.Ona göre eksik olanları alıcam....
bende genelde sağdan tekme yiyorum dişardan da belli olacak kadar hemde, ama dün soldan da geldi şaşırdım hep sağdan olunca, vur oğlum vur diyorum heralde bir kadının tek kabul edeceği tekme budurBenimki tekmeleri hep sağdan ya da ortadan atıyor soldan tekme hissetmedim hiç :) tekmelerken eşim elini koydu o da hissetmediğini söyledi daha vakit var demekki :)
Bende hep erkeğe göre aldim kıyafetleri aslında ikinciyi de düşünmek lazım.bundan sonra daha yeşil ve sarı tonları alayim.genelde mavi oldu benimkilerikincilerde öyle oluyor galiba hem daha gec alisveris oluyor hem de gidip şak diye aliyorlar. Tecrübe tabi farkli bi olay.Bende aldigim seylerin bazilarini ikinci cocuga da olsun diye dusunerek alacagim.besik bebel arabasi ne bileyim bazi battaniyeleri banyo havlusu felan .Daha almadim ama unisex renkler tercih ediyorum
Canım Allah yar ve yardımcın olsun, herkesin hayatında farklı bir imtihan, rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. yavrularımız rızkıyla bereketiyle geliyor, rabbim doğacak masumların hürmetine bir kapı açar inşallah.Ahhh canım sorma düşünmekten kafayı yemessem iyi erkekler biz gibi değil vurdumduymaz olabiliyorlar çok fazla.Arıyor iş 3 ayım var işten ayrılmak için bana şimdi diyor şimdi bırak istersen dinlen.Kolaysa bırak dimi bu durumda ne yiyip ne içicen krediler var.Kira elektrik su doğalgaz , çocuğun okul masrafı bitmiyo ki.Ben bu halde çalışmak zorunda kalıyorum.Çalışmaktan gocunmuyorumda yaranamayınca birde işte bişi olsun oda beni ziyarete geldiğinde oluyor bazen küçücük bişi allah dünyayı başıma yıkıyor resmen bıktım bu hallerinden.Kızım da evet etkileniyor kavga etmeye başlayınca haliyle ağlamaya başlıyor.Sık boğaz etsem anlamayan bir adam kaygılarımı anlayamıyor.Umursamıyor.Hamileliğine veriyorum deyip çıkıyor.Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun çok zorr...
bizde oyle yaptik yesil ve sari her ikisine de uyuyor.annem battaniyesini bile cinsiyet bilmedigimizden sari yapti.bundan sonra ogrenirsek cinsiyeti bir iki parca da ona gore alirim mavi yada pembe yeter heraldeBende hep erkeğe göre aldim kıyafetleri aslında ikinciyi de düşünmek lazım.bundan sonra daha yeşil ve sarı tonları alayim.genelde mavi oldu benimkiler
Evet canım aynen tık tık vuruşlar ama nasıl desem bebek hareketi gibi değil yani ilk çocuğumda hiç böyle bı hareket hissetmedim. Bunda olunca acaba previa ile mi alakalı diyorumGaliba o dediğiniz sey bende de oldu bi iki kere sanki bisey alttan tik tik vuruyo gibi
Ben kızımı göbeğimin biraz aşağısında hissediyorum hareket ettiğinde , tekme attığında genelde sağ tarafa atıyor ama bazen de sol tarafta hissediyorum. Yaa arkadaşlar bir şey diyeceğim bu son 3 gündür benim grip değilken burnum tıkandı uyuyamıyorum zor nefes alıyorum . Çok rahatsız ediyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı
Normalde sınır tam o değer.yanlis hatırlamıyorsam 3 aya kadar 2.5 geçmicek 3 aydan sonra 3 normal demişti.seninde 5 ay oluyo bence çok yüksek degil ama sen ihmal etme hemen bir dahiliyeye git kadin doğumcular onun ilacını ayarlamıyor.doktorkar çok ayrıntılı düşünmüyor.ben hep kendim dahiliyeye her ay baktiriyorim değerlerime yoksa demirim magnezyumun düşmüş ogrenmicektim
Teşekkür ederim kızlar kendi doktorum da önce dahiliye görsün dedi yarına randevu aldımAşırı yüksek değil canım gidebilirsen dahiliyeye git en yakın zamanda ona göre doktor baksın canım.
Sorma canım bende bazen oturup tekme bekliyorum resmenbende genelde sağdan tekme yiyorum dişardan da belli olacak kadar hemde, ama dün soldan da geldi şaşırdım hep sağdan olunca, vur oğlum vur diyorum heralde bir kadının tek kabul edeceği tekme budur
Ben anlamiyorum bu saglik ocaklari ne işe yariyor neyin takibini yapiyor. Daha benden tek bir tahlil bile istemediler decavitin kutusunu elime verip yolladilar.D vitamini eksigini bile tesaduf ogrendim.Tsh simdi senden ogrendim ne durumdadir hic fikrim yok .Teşekkür ederim kızlar kendi doktorum da önce dahiliye görsün dedi yarına randevu aldımElimdeki testlere göre ilaç verir inşallah randevu 2 buçukta çünkü aç bekleyemem o saate kadar bebişlerimiz Allah’a emanet inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Sorma canım bende bazen oturup tekme bekliyorum resmenatmadığı zaman konuşuyorum atsın diye annelik ne kadar farklı bir duyguymuş
Teşekkür ederim kızlar kendi doktorum da önce dahiliye görsün dedi yarına randevu aldımElimdeki testlere göre ilaç verir inşallah randevu 2 buçukta çünkü aç bekleyemem o saate kadar bebişlerimiz Allah’a emanet inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Sorma canım bende bazen oturup tekme bekliyorum resmenatmadığı zaman konuşuyorum atsın diye annelik ne kadar farklı bir duyguymuş
canım benim de idrar ve kanda enfeksiyon çıkmadı ama rahim ağzına doğru çok acayip ağrılar oluyordu, başta ben bile anlatamadım nerenin ağrıdığını, dinlen deyip çıktılar işin içinden. Memlekete ayrıntılı ultrasona gidince ordaki doktoruma anlattım durumu, kan ve idrarda enfeksiyon çıkmadı dedim. Akıntın varmı dedi, evet ara ara su gibi akıntı oluyor deyince rahimde enfeksiyon var dedi, erken doğuma bile sebep olabiliyor dedi maalesef. 7 gün kullanacağım cleocin vajinal krem verdi, onu kullanıyorum. ağrılarım bayağı azaldı. biraz akıntı geliyor geçmezse tekrarlanacak heralde. inşallah gerek kalmaz.Ya bende de previa Varya bende bazen sanki aşağıya rahim ağzına böyle sanki çıkmak ister gibi vuruşlar hissediyorum. Doktora sordum anlamsizca baktı anlamadı nasıl bir his sende de öyle oluyormu. Ben gerçi previa dan olurmu dedim yok dedi enfeksiyon yapabilir dedi ama ne idrarda nede kanda enfeksiyon çıkmadı.
nasıl güzel bir duygudur bu yaaaa, vurun yavrular vurun anneleriniz mutlu oluyorKızlar biraz önce uzaniyordum tekme atti benim bebiş ve karnında gördüm hareketini.bi an karnım hareket edince farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?