2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Özelde video çekiyoruz izin veriyorda devlette bilmiyorum ne der gerçi hayır demez iyi fikir :) onun yerine resimde isteyebilirim ama ben çıkarttı sanmıştım çıkartmamış resim sedyeden kalktıktan sonra farkettim.

geçmiş olsun canım, rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. babana da rabbim şifa versin inşallah.

Gecen hafta benim sol kasigimda baya bi agri olmustu arada karin agrisi olmuştu tam 20 haftaydı

ikincilerde öyle oluyor galiba hem daha gec alisveris oluyor hem de gidip şak diye aliyorlar. Tecrübe tabi farkli bi olay.Bende aldigim seylerin bazilarini ikinci cocuga da olsun diye dusunerek alacagim.besik bebel arabasi ne bileyim bazi battaniyeleri banyo havlusu felan .Daha almadim ama unisex renkler tercih ediyorum

Benimki tekmeleri hep sağdan ya da ortadan atıyor soldan tekme hissetmedim hiç :) tekmelerken eşim elini koydu o da hissetmediğini söyledi daha vakit var demekki :)
bende genelde sağdan tekme yiyorum dişardan da belli olacak kadar hemde, ama dün soldan da geldi şaşırdım hep sağdan olunca, vur oğlum vur diyorum heralde bir kadının tek kabul edeceği tekme budur

Tv de izledim plasentanın durumuna bağlıymış bebegi hissetmek.dogum yapınca bebegi olduğunu öğrenenler plesanta onda olduğu içinmiş.bebek vurdukça o kalkan gibi hissetmene engel oluyormus

Bende hep erkeğe göre aldim kıyafetleri aslında ikinciyi de düşünmek lazım.bundan sonra daha yeşil ve sarı tonları alayim.genelde mavi oldu benimkiler

Canım Allah yar ve yardımcın olsun, herkesin hayatında farklı bir imtihan, rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. yavrularımız rızkıyla bereketiyle geliyor, rabbim doğacak masumların hürmetine bir kapı açar inşallah.

Bende hep erkeğe göre aldim kıyafetleri aslında ikinciyi de düşünmek lazım.bundan sonra daha yeşil ve sarı tonları alayim.genelde mavi oldu benimkiler
bizde oyle yaptik yesil ve sari her ikisine de uyuyor.annem battaniyesini bile cinsiyet bilmedigimizden sari yapti.bundan sonra ogrenirsek cinsiyeti bir iki parca da ona gore alirim mavi yada pembe yeter heralde

ben artık yukarda hissediyorum çok nadir aşağıdan tekme geliyor.
tam 1 haftadır burnum tıkalı. ama sadece tıkalı. grip nezle değilim...konuşmaya başlayınca hasta mısın diyorlar yok diyorum. havanın kuruluğundan kaynaklı. dün yalnız banyodan sonra geniz akıntım başlar gibi oldu hemen suya dayandım.

Aşırı yüksek değil canım gidebilirsen dahiliyeye git en yakın zamanda ona göre doktor baksın canım.
Teşekkür ederim kızlar kendi doktorum da önce dahiliye görsün dedi yarına randevu aldım Elimdeki testlere göre ilaç verir inşallah randevu 2 buçukta çünkü aç bekleyemem o saate kadar bebişlerimiz Allah’a emanet inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
bende genelde sağdan tekme yiyorum dişardan da belli olacak kadar hemde, ama dün soldan da geldi şaşırdım hep sağdan olunca, vur oğlum vur diyorum heralde bir kadının tek kabul edeceği tekme budur
Sorma canım bende bazen oturup tekme bekliyorum resmen atmadığı zaman konuşuyorum atsın diye annelik ne kadar farklı bir duyguymuş

Ben anlamiyorum bu saglik ocaklari ne işe yariyor neyin takibini yapiyor. Daha benden tek bir tahlil bile istemediler decavitin kutusunu elime verip yolladilar.D vitamini eksigini bile tesaduf ogrendim.Tsh simdi senden ogrendim ne durumdadir hic fikrim yok .
Bu arada cok gecmis olsun canm.Skntı yapma bence anormal bir durum yoktur.Zaten ilaci var tedavisi var.Belki kisa surede yine eski haline gelecektir

peki tsh a kendin mi bakılsın istedin canım...genelde bulantı yanma falan denilince bakılıyor. benim 6 aydır hiç bakılmadı.

canım benim de idrar ve kanda enfeksiyon çıkmadı ama rahim ağzına doğru çok acayip ağrılar oluyordu, başta ben bile anlatamadım nerenin ağrıdığını, dinlen deyip çıktılar işin içinden. Memlekete ayrıntılı ultrasona gidince ordaki doktoruma anlattım durumu, kan ve idrarda enfeksiyon çıkmadı dedim. Akıntın varmı dedi, evet ara ara su gibi akıntı oluyor deyince rahimde enfeksiyon var dedi, erken doğuma bile sebep olabiliyor dedi maalesef. 7 gün kullanacağım cleocin vajinal krem verdi, onu kullanıyorum. ağrılarım bayağı azaldı. biraz akıntı geliyor geçmezse tekrarlanacak heralde. inşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…