2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağol canım inşallah kötü bi etkisi olmamıştır. Bende anlamıyorum ne yaptıklarını Çarşamba günü kan verdim ben mesaj olarak atıcam sana sonuçları dedi enabızda da olmayınca çıkmıştır herhalde diye gittim iyi ki gitmişim. Enabızda da onlar onaylamayınca görünmüyormuş gitmesem kalacak öyle. Git iste bence normalde bunları düzenli olarak yapmaları gerekiyormuş.
peki tsh a kendin mi bakılsın istedin canım...genelde bulantı yanma falan denilince bakılıyor. benim 6 aydır hiç bakılmadı.
Bunlar rutin tahlillermiş canım arayıp çağırmaları gerekiyormuş aslında. Aşıya gitmesem onu da yapmayacaklar. Bana en son 5. Haftada genel kan tahlilinde baktılar orada normal çıktı şimdi yükselmiş. Daha önce de yoktu tsh ile ilgili sorunum bilseydim bu kadar beklemezdim.

Kızlar biraz önce uzaniyordum tekme atti benim bebiş ve karnında gördüm hareketini.bi an karnım hareket edince farkettim

Uçuşa geçtik oğlumla bizde maşallahı var bugün nedense çok hareketli.
Uzandım sol yanıma yattım 10 dkdır pıt pıt tekme yiyorum sürekli. Allahım ne güzel bir duygu
Maşallah bebişlere bende bişeyler yiyorum şimdi bakalım hareketlenecek mi

Çok geçmiş olsun. Ama rahimdeki enfeksiyon nasıl hiç çıkmamış kanda. Crp ve wbc direk normalin üstünde çıkar dedi doktor vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon varsa. Benim ağrı gibi değil bide böyle huylandirici rahatsız edici aşağı vuruş gibi acayip bişey bide sürekli değil bazı günler bazı zamanlar.

Kızlar ya ben şu göğüs kapağı varya silverette marka, göğüs ucu yarasından cok korkuyorum. Almak şart mı onu

Amin canım amin allah razı olsun...

sağol canım, bende anlamadım neden çıkmadı. doktora akıntının su gibi olduğunu söyleyince daha çok temkinli oldu bu riskli dedi. şimdi bayağı azaldı bakalım. inşallah kalmaz. normal akıntı tabiki olur da böyle su gibi olması korkutuyor.

çok güzel anlatmis
Canım bunu attığın çok iyi oldu ya teşekkür ederim. Daha dün gece karnımın üzerine doğru yattığımı fark ettim diye bugün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek istedim :) tam onun üzerine geldi video :)

Selam kızlar ben geldim çok güzel haberlerle geldim minnosum kocaman olmuş teyzeleri ayrıntılı da çok güzel geçti çok şükür bir problem çıkmadı 400 Gr olmuş minik kuzum kesinlikle kız dedi ama boyunu olcemedi çok hareketliydi ayyy şükür biz sorunsuz atlattık rabbim sizlerinde yardımcısı olsun herkesin bebeğide kendide iyi olsun kimseyi korktuğuna uğratmasın evlatlarimizla terbiye etmesin öpüyorum hepinizi guzel anneler ve minik kuzular....

Kızlar ya ben şu göğüs kapağı varya silverette marka, göğüs ucu yarasından cok korkuyorum. Almak şart mı onu
Ben ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan var

Selam kızlar bugün dışarıda işlerim vardı sonra kendimi kötü hissettim eve geldiğim gibi uyumuşum sağımıza solumuza belli olmuyor.

Ben kızımım hareketlerini son haftalarda her taraftan hissetmeye başladım sağ sol orta bazen alt kısımdan bazen daha yukarıdan hissediyorum Okuduğum kadarıyla doktora giden arkadaşlarım olmuş.

A April wind canım maaşallah oğluş büyümüş doktorununda iyi olmasına ayrıca seviniyorum fotoyu unutmuştur canım bir dahaki sefere sen hatırlatırsın

F fundacicegimm canım detaylıdan güzel haberlerle gelmişsin maaşallah darısı tüm gidecek arkadaşlarımıza inşallah..

LoveAndMarriage canım tsh için muhtemelen 25 mglık hap verecektir dahiliye ben 3,5 la gitmiştim 1,1 e inmesine rağmen devam ettirdi her ay da çağırdı. Benimde sağolsun özeldeki doktorum istemese işim allaha kalmıştı sağlık ocağı bir işe yaramıyor canım demir ferritin ona da baktır düşükse onun için de ilaç içmeni tavsiye ederim o da çok önemliymiş.

H Heart of Gold canım benim kızım hep sağ tarafta... o teze pek inanmıyorum demek ki farklılık gösterebiliyor

A Azram38 canım size de maaşallah güzel haberlerle gelmişsiniz

Son düzenleme:
Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah, maşallah bebişine

Ben ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan var
Bunun bide silvernurse marka olanı var oda 925 ayar gümüş yerli üretim mis fiyatı 195 TL arada 100 TL oynuyor silverette ile onu hiç arastirdiniz mi o nasıl acaba ben arada kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…