- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Sağol canım inşallah kötü bi etkisi olmamıştır. Bende anlamıyorum ne yaptıklarını Çarşamba günü kan verdim ben mesaj olarak atıcam sana sonuçları dedi enabızda da olmayınca çıkmıştır herhalde diye gittim iyi ki gitmişim. Enabızda da onlar onaylamayınca görünmüyormuş gitmesem kalacak öyle. Git iste bence normalde bunları düzenli olarak yapmaları gerekiyormuş.Ben anlamiyorum bu saglik ocaklari ne işe yariyor neyin takibini yapiyor. Daha benden tek bir tahlil bile istemediler decavitin kutusunu elime verip yolladilar.D vitamini eksigini bile tesaduf ogrendim.Tsh simdi senden ogrendim ne durumdadir hic fikrim yok .
Bu arada cok gecmis olsun canm.Skntı yapma bence anormal bir durum yoktur.Zaten ilaci var tedavisi var.Belki kisa surede yine eski haline gelecektir
Bunlar rutin tahlillermiş canım arayıp çağırmaları gerekiyormuş aslında. Aşıya gitmesem onu da yapmayacaklar. Bana en son 5. Haftada genel kan tahlilinde baktılar orada normal çıktı şimdi yükselmiş. Daha önce de yoktu tsh ile ilgili sorunum bilseydim bu kadar beklemezdim.peki tsh a kendin mi bakılsın istedin canım...genelde bulantı yanma falan denilince bakılıyor. benim 6 aydır hiç bakılmadı.
Kızlar biraz önce uzaniyordum tekme atti benim bebiş ve karnında gördüm hareketini.bi an karnım hareket edince farkettim
Maşallah bebişlereUçuşa geçtik oğlumla bizde maşallahı var bugün nedense çok hareketli.
Uzandım sol yanıma yattım 10 dkdır pıt pıt tekme yiyorum sürekli. Allahım ne güzel bir duygu
Dinlenme pozisyonuna geç yedikten sonra kuzu :) ben çikolatalı süt içmiştim ona mı tepki veriyor acabaMaşallah bebişlerebende bişeyler yiyorum şimdi bakalım hareketlenecek mi
Sol tarafa uzanıcam bakalım kuzum :) beğendi demekki tadınıDinlenme pozisyonuna geç yedikten sonra kuzu :) ben çikolatalı süt içmiştim ona mı tepki veriyor acaba
Aynen canim ya tekme yiyince mutlu oluyoruz.sabah durgundu öğleden sonra acildinasıl güzel bir duygudur bu yaaaa, vurun yavrular vurun anneleriniz mutlu oluyor
Yaa hemen pratik birşeyler yaparsın. Kendin aç kalmada :))Sol tarafa uzanıcam bakalım kuzum :) beğendi demekki tadını
Sözde yemek yapacaktım kaldı artık
Yedikten sonra düz uzan.ben duz uzanınca gordumMaşallah bebişlerebende bişeyler yiyorum şimdi bakalım hareketlenecek mi
Çok geçmiş olsun. Ama rahimdeki enfeksiyon nasıl hiç çıkmamış kanda. Crp ve wbc direk normalin üstünde çıkar dedi doktor vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon varsa. Benim ağrı gibi değil bide böyle huylandirici rahatsız edici aşağı vuruş gibi acayip bişey bide sürekli değil bazı günler bazı zamanlar.canım benim de idrar ve kanda enfeksiyon çıkmadı ama rahim ağzına doğru çok acayip ağrılar oluyordu, başta ben bile anlatamadım nerenin ağrıdığını, dinlen deyip çıktılar işin içinden. Memlekete ayrıntılı ultrasona gidince ordaki doktoruma anlattım durumu, kan ve idrarda enfeksiyon çıkmadı dedim. Akıntın varmı dedi, evet ara ara su gibi akıntı oluyor deyince rahimde enfeksiyon var dedi, erken doğuma bile sebep olabiliyor dedi maalesef. 7 gün kullanacağım cleocin vajinal krem verdi, onu kullanıyorum. ağrılarım bayağı azaldı. biraz akıntı geliyor geçmezse tekrarlanacak heralde. inşallah gerek kalmaz.
Ben her türlü yiyorum kuzum olan eşime oluyorYaa hemen pratik birşeyler yaparsın. Kendin aç kalmada :))
Düz uzanmak zararlı diye onu tamamen çıkardım hayatımdanYedikten sonra düz uzan.ben duz uzanınca gordum
Ben her türlü yiyorum kuzum olan eşime oluyor
Düz uzanmak zararlı diye onu tamamen çıkardım hayatımdanbi alışırsam gece devrilirim sırt üstü
Canım Allah yar ve yardımcın olsun, herkesin hayatında farklı bir imtihan, rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. yavrularımız rızkıyla bereketiyle geliyor, rabbim doğacak masumların hürmetine bir kapı açar inşallah.
sağol canım, bende anlamadım neden çıkmadı. doktora akıntının su gibi olduğunu söyleyince daha çok temkinli oldu bu riskli dedi. şimdi bayağı azaldı bakalım. inşallah kalmaz. normal akıntı tabiki olur da böyle su gibi olması korkutuyor.Çok geçmiş olsun. Ama rahimdeki enfeksiyon nasıl hiç çıkmamış kanda. Crp ve wbc direk normalin üstünde çıkar dedi doktor vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon varsa. Benim ağrı gibi değil bide böyle huylandirici rahatsız edici aşağı vuruş gibi acayip bişey bide sürekli değil bazı günler bazı zamanlar.
Canım bunu attığın çok iyi oldu ya teşekkür ederim. Daha dün gece karnımın üzerine doğru yattığımı fark ettim diye bugün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek istedim :) tam onun üzerine geldi video :)çok güzel anlatmis
Ben ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan varKızlar ya ben şu göğüs kapağı varya silverette marka, göğüs ucu yarasından cok korkuyorum. Almak şart mı onu
Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah, maşallah bebişineSelam kızlar ben geldim çok güzel haberlerle geldim minnosum kocaman olmuş teyzeleri ayrıntılı da çok güzel geçti çok şükür bir problem çıkmadı 400 Gr olmuş minik kuzum kesinlikle kız dedi ama boyunu olcemedi çok hareketliydi ayyy şükür biz sorunsuz atlattık rabbim sizlerinde yardımcısı olsun herkesin bebeğide kendide iyi olsun kimseyi korktuğuna uğratmasın evlatlarimizla terbiye etmesin öpüyorum hepinizi guzel anneler ve minik kuzular....
Bunun bide silvernurse marka olanı var oda 925 ayar gümüş yerli üretim mis fiyatı 195 TL arada 100 TL oynuyor silverette ile onu hiç arastirdiniz mi o nasıl acaba ben arada kaldimBen ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?