- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Su gibi olması ilginç. Senden sonra okudum da rahim iltihabı sarı yeşil kokulu bı akıntı yaparmış. Bunla geçmiş olsun inşallahsağol canım, bende anlamadım neden çıkmadı. doktora akıntının su gibi olduğunu söyleyince daha çok temkinli oldu bu riskli dedi. şimdi bayağı azaldı bakalım. inşallah kalmaz. normal akıntı tabiki olur da böyle su gibi olması korkutuyor.
Kuzum bende öyleyim 16. Haftamdan sonra bakıldı sonra korktum ama kağan kocatepenin videosu var canım sende endişelenme çok çok ekstrem yükselmedikçe bebeği etkilemiyormuşCuttingcorners sorma canım bende aşıya gitmesem tahlil falan yapmayacaklardı demekki. Yarın dahiliyeye gidicem bakalım inşallah geç olmamıştır. En son 5. Haftada bakılmış orada normal görünüyor 20. Haftaya kadar yapılmadı sonra tahlil falan.
TSH de üst sınır 3.77 cnm korkma doktorun ayarlayacak bi ilac verecdktir. Bende bugun kesti drum ilaci a 4 hafta sonra kontrole gidecem4,61 çıkmış canım çok mu yüksek onu da bilmiyorum. Keşke daha önce yaptırsaydım
İnşallah bi zararı olmamıştır kuzum, kendime kızıyorum sadece daha önce yaptırsaydım keşke onları bekleyeceğime
Bir şey değil canim.gunduz arada uzanmakta sakınca yok bence ben ayaklarımı daha yüksek tutuyorum.hem 26 'dan sonra daha dikkat etmek gerekiyor banu çiftci öyle anlatiyoCanım bunu attığın çok iyi oldu ya teşekkür ederim. Daha dün gece karnımın üzerine doğru yattığımı fark ettim diye bugün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek istedim :) tam onun üzerine geldi video :)
İnşallah öyledir kuzum, izleyim o videoyu da şimdiKuzum bende öyleyim 16. Haftamdan sonra bakıldı sonra korktum ama kağan kocatepenin videosu var canım sende endişelenme çok çok ekstrem yükselmedikçe bebeği etkilemiyormuş
Ne zamandır bu değerde onu bilmiyorum canım o yüzden endişelendim birazTSH de üst sınır 3.77 cnm korkma doktorun ayarlayacak bi ilac verecdktir. Bende bugun kesti drum ilaci a 4 hafta sonra kontrole gidecem
Ayaklarımı bende yüksekte tutmaya çalışıyorum canım otururken de olsa. Raynaud sendromu sebebiyle kan birikiyor ve şişiyor yoksa. Aşağıya çok sallandıramıyorum o yüzdenBir şey değil canim.gunduz arada uzanmakta sakınca yok bence ben ayaklarımı daha yüksek tutuyorum.hem 26 'dan sonra daha dikkat etmek gerekiyor banu çiftci öyle anlatiyo
Tansiyonunuz nasıl başagrısı tansiyon yapabilirGünaydın arkadaslar. Endokrinde kontrolum vardı ilacı biraktirdi drum 4 hafta sonra tekrar gidecem tekrar kan alip bakacaklar duruma göre ilaca basliycam veya baslamiycam. Dün 1 saat dışarı ciktik ondan midir bilmiyorum cok basim agridi parol alip uyumusum . Birde cikmadan önce leke gelmisti yine 3 hafta öncede gelmisti leke. Acaba bu lekeyle bas agrisinin bi baglantisi varmidir? Bu gebeligimde cok bas agrisi yasıyorum normalde bu kadar agrimazdi migrenim filanda yok
Dün öyle ağrıyınca 8.5 7.5 cikti tansiyonum genelde düsuk oluyo en yüksek 10 mesela. Tuzlu ayran ictim filan ama hic fayda etmedi druma sormayi düşünüyorum teşekkür ederim bu aradaTansiyonunuz nasıl başagrısı tansiyon yapabilir
Sormayi unutmusum hangi doktora muayene oldunuz sami ulus bestepedehmm anladım sezeryansa olabilir zaten günü belli olduğu için
Farkli bi marka daha duymustum ama arastirmadim gumusse aynidir ozellikleri 100 lira da az degil bence degerlendirilebilirBunun bide silvernurse marka olanı var oda 925 ayar gümüş yerli üretim mis fiyatı 195 TL arada 100 TL oynuyor silverette ile onu hiç arastirdiniz mi o nasıl acaba ben arada kaldim
Haklısın benim kesin yara olur suan bile kabuklanmaya basladı anlamadım. İnsallah alayım ozaman ben.zamlanır belki ocaktan önce mi alsamBen ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan var
Maşallh canım sizede :)Selam kızlarbugün dışarıda işlerim vardı sonra kendimi kötü hissettim eve geldiğim gibi uyumuşum sağımıza solumuza belli olmuyor.
Ben kızımım hareketlerini son haftalarda her taraftan hissetmeye başladım sağ sol orta bazen alt kısımdan bazen daha yukarıdan hissediyorumOkuduğum kadarıyla doktora giden arkadaşlarım olmuş.
A April wind canım maaşallah oğluş büyümüşdoktorununda iyi olmasına ayrıca seviniyorum fotoyu unutmuştur canım bir dahaki sefere sen hatırlatırsın
@fnd05 canım detaylıdan güzel haberlerle gelmişsin maaşallahdarısı tüm gidecek arkadaşlarımıza inşallah..
LoveAndMarriage canım tsh için muhtemelen 25 mglık hap verecektir dahiliye ben 3,5 la gitmiştim 1,1 e inmesine rağmen devam ettirdi her ay da çağırdı. Benimde sağolsun özeldeki doktorum istemese işim allaha kalmıştı sağlık ocağı bir işe yaramıyor canım demir ferritin ona da baktır düşükse onun için de ilaç içmeni tavsiye ederim o da çok önemliymiş.
@Heart of Gold canım benim kızım hep sağ tarafta... o teze pek inanmıyorum demek ki farklılık gösterebiliyor
@Azram38 canım size de maaşallahgüzel haberlerle gelmişsiniz
İnş cnm .hepimiz için hayırlısı olsun.Ya ben aslında çok karışık yerlerde hissediyorum genele vurursak en çok sağ alt ve tam alt orta yani organ üstü tekmeler oluyor. Nadir göbek çevresinde hissediyorum. Ama senin durum daha farklı canım plesenta previa biliyorum. Rahmi kapatıyor muymuş doktor demiş miydi? İnşallah herşey yolunda gider canım senin içinde. Hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun diye dua ediyorum.
Cnm o bendede oluor. Senin acaba nerde plesanta benim rahim i kapatmış açıklama da komplet plesanta previa yazıyor internette araştırdım yukarı çıkma ihtimali yokmis tek ümidim buydu oda gitti simdi tek ümidim ayrıntılida ki dr.yanlış teşhis koyması haftaya tip fakültesinde Prof gidecem.hakkimizda hayırlısi olsun.senin de ikinci bebek mi.Ya bende de previa Varya bende bazen sanki aşağıya rahim ağzına böyle sanki çıkmak ister gibi vuruşlar hissediyorum. Doktora sordum anlamsizca baktı anlamadı nasıl bir his sende de öyle oluyormu. Ben gerçi previa dan olurmu dedim yok dedi enfeksiyon yapabilir dedi ama ne idrarda nede kanda enfeksiyon çıkmadı.
Ben sadece çişe alıştırken almıştım onda da yatağına seriyordum :))Sana kalmış canım henüz tavsiye edemiyorum kullanmadığımız için :)) ama sorarsan sen ne alacaksın diye bübchen alıcam.
Yaa biz canbebenin 10lu alt açmasını alıp 1 sene kullanmıştıkAma diyorum erkek bebekte çiş falan kaçırma sıçrama olayı olur mu bu yüzden gerekir mi acaba?
Ben Canım :))) özellikle maltofer ishal yapıyor beni.Kızlar demir ilacı ishal eder mi??? Olan varmı???
Benim de kısmı kapatmış durumda. Ama 10 hafta önce söylendi hiç oynamadi. Allah'tan ümit kesilmez ins çıkar. Benim ilk doğum sezeryanla bide 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum yani risk yaratan şeyler bende de mevcut. Allah beterlerinden korusun hepimizi. Bugunumuze sukurCnm o bendede oluor. Senin acaba nerde plesanta benim rahim i kapatmış açıklama da komplet plesanta previa yazıyor internette araştırdım yukarı çıkma ihtimali yokmis tek ümidim buydu oda gitti simdi tek ümidim ayrıntılida ki dr.yanlış teşhis koyması haftaya tip fakültesinde Prof gidecem.hakkimizda hayırlısi olsun.senin de ikinci bebek mi.
BİRDE Bu plesanta previa neden olur diye baktım öncesinde kürtaj ölü doğum felan yazıyor benimde başımdan geçti tabi ona yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?