2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Su gibi olması ilginç. Senden sonra okudum da rahim iltihabı sarı yeşil kokulu bı akıntı yaparmış. Bunla geçmiş olsun inşallah

Kuzum bende öyleyim 16. Haftamdan sonra bakıldı sonra korktum ama kağan kocatepenin videosu var canım sende endişelenme çok çok ekstrem yükselmedikçe bebeği etkilemiyormuş

TSH de üst sınır 3.77 cnm korkma doktorun ayarlayacak bi ilac verecdktir. Bende bugun kesti drum ilaci a 4 hafta sonra kontrole gidecem

Bir şey değil canim.gunduz arada uzanmakta sakınca yok bence ben ayaklarımı daha yüksek tutuyorum.hem 26 'dan sonra daha dikkat etmek gerekiyor banu çiftci öyle anlatiyo

TSH de üst sınır 3.77 cnm korkma doktorun ayarlayacak bi ilac verecdktir. Bende bugun kesti drum ilaci a 4 hafta sonra kontrole gidecem
Ne zamandır bu değerde onu bilmiyorum canım o yüzden endişelendim biraz Allah’a emanet bebeklerimiz
Bir şey değil canim.gunduz arada uzanmakta sakınca yok bence ben ayaklarımı daha yüksek tutuyorum.hem 26 'dan sonra daha dikkat etmek gerekiyor banu çiftci öyle anlatiyo
Ayaklarımı bende yüksekte tutmaya çalışıyorum canım otururken de olsa. Raynaud sendromu sebebiyle kan birikiyor ve şişiyor yoksa. Aşağıya çok sallandıramıyorum o yüzden

Tansiyonunuz nasıl başagrısı tansiyon yapabilir

Disari cikmistim bugun ama baya sohbet etmişsiniz oku oku bitmedi :)) benim önceki gebeliklerden göbeğim oldugu icin az biraz pek karnimin seklini kestiremiyorum ilk gebelerin ki daha net belli oluyo göbek de yag olmadigi ve sezeryan olmadiklari icin. Benim yavru hep sagda kizim olacak. Kayinvalidem de erkek bebek sagda olur genellikle demisti 4 erkek gebeligi yasamis. Hareketlerini kimi zaman sagda kimi zaman solda hissediyorum.

Bunun bide silvernurse marka olanı var oda 925 ayar gümüş yerli üretim mis fiyatı 195 TL arada 100 TL oynuyor silverette ile onu hiç arastirdiniz mi o nasıl acaba ben arada kaldim
Farkli bi marka daha duymustum ama arastirmadim gumusse aynidir ozellikleri 100 lira da az degil bence degerlendirilebilir

@merveteacher25 sen baya biseyler almisin masallah hepsini güle güle kullan yavrunla. Ben daha bi çöp bile almadim dün e bebekten acaba zıbın alsammi dedim neyse nasil olsa fiyatlar değişmiyor diye almadim. Suan bebek arabasi arastiyorum 1500 kadar bisey düşünüyorum hic birinide begenmedim gorduklerimin offf ne yapcam bilmiyorum

Ben ilkinde cok aci cektim simdi deli gibi korkuyorum ve aldim o kapaktan ama öncesinde kullanmak lazimmis son dkya birakmamak lazim alinacaksa. Cok da yorum okudum keske onceden kullansaydim hic aci cekmeseydim diyen bi dolu insan var
Haklısın benim kesin yara olur suan bile kabuklanmaya basladı anlamadım. İnsallah alayım ozaman ben.zamlanır belki ocaktan önce mi alsam

Maşallh canım sizede :)
Unuttu büyük ihtimal dediğin gibi konuşmaktan

İnş cnm .hepimiz için hayırlısı olsun.

Cnm o bendede oluor. Senin acaba nerde plesanta benim rahim i kapatmış açıklama da komplet plesanta previa yazıyor internette araştırdım yukarı çıkma ihtimali yokmis tek ümidim buydu oda gitti simdi tek ümidim ayrıntılida ki dr.yanlış teşhis koyması haftaya tip fakültesinde Prof gidecem.hakkimizda hayırlısi olsun.senin de ikinci bebek mi.
BİRDE Bu plesanta previa neden olur diye baktım öncesinde kürtaj ölü doğum felan yazıyor benimde başımdan geçti tabi ona yoruyorum

Ben sadece çişe alıştırken almıştım onda da yatağına seriyordum :))
Erkek çocukta nasıl olur hiç fikrim yok valla:))) deneyimleyip öğreneceksin artık :)))

Benim de kısmı kapatmış durumda. Ama 10 hafta önce söylendi hiç oynamadi. Allah'tan ümit kesilmez ins çıkar. Benim ilk doğum sezeryanla bide 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum yani risk yaratan şeyler bende de mevcut. Allah beterlerinden korusun hepimizi. Bugunumuze sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…