- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Ben bebek arabasina ilk aylarda bakmistim ama sonra vazgectik.Bebek dogduktan sonra bakalim diye onu erteledik.Uclu travel sistemler guzel aslinda neden secemiyorsun?Zaten 1500 civarina cok kaliteli guzel seyler bulabilirsin ayirdigin butce cok iyimerve teacher sen baya biseyler almisin masallah hepsini güle güle kullan yavrunla. Ben daha bi çöp bile almadim dün e bebekten acaba zıbın alsammi dedim neyse nasil olsa fiyatlar değişmiyor diye almadim. Suan bebek arabasi arastiyorum 1500 kadar bisey düşünüyorum hic birinide begenmedim gorduklerimin offf ne yapcam bilmiyorum
Aynen kuzumLoveAndMarriage tsh tek başına mı bakıldı canım
Yanında t3 ve t4 değerlerine bakıldı mı
Eğer bakılmadıysa dahiliye doktorun tekrardan testler isteyebilir
A Azram38 canım gözün aydın ayrıntılıdan güzel haberlerle dönmüşsün
Rabbim girecek arkadaşlara hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin
Cuttingcorners geçmiş olsun kuzum niye kötü oldun şimdi nasılsın
Bendede bugün baş ağrısı var beynim zonkluyor resmen yerinden çıkacak
A April wind kuzum gözün aydın çok şükür güzel haberlerle gelmişsin oğluşun iyiymiş
varsın fotosu olmasın doğunca bol bol görürüz artık
Gerçekten öyle insanın kendi parasını kazanması gibisi yok zaten bende özlüyorum çalıştığım zamanları.Sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim
Bugün öğlen gibi iş yerime gittim işlerimi toparlamaya, işimi çok özlemişim vallaÇalışmaya alışınca evde oturmak çok zor gerçekten.
Canım bende anlamadım bir halsizlik ağırlık eve kendimi zor attım tansiyonumu da ölçtüm normal ama havalardandır heraldeLoveAndMarriage tsh tek başına mı bakıldı canım
A April wind kuzum gözün aydın çok şükür güzel haberlerle gelmişsin oğluşun iyiymiş
Bende cok özlüyorum calistigim zamanlari.Gerçekten öyle insanın kendi parasını kazanması gibisi yok zaten bende özlüyorum çalıştığım zamanları.
Ben şuan evden çalışıyorum canım raporlu olduğum için. Sağolsunlar yinede maaşımı tam yatırıyorlar. Kendi ailemden kimse yok yakınlarımda, en azından işe gidince bir iki insan görüyosun konuşuyosun havan değişiyor.Gerçekten öyle insanın kendi parasını kazanması gibisi yok zaten bende özlüyorum çalıştığım zamanları.
Aynen kuzum katlanırızBen şuan evden çalışıyorum canım raporlu olduğum için. Sağolsunlar yinede maaşımı tam yatırıyorlar. Kendi ailemden kimse yok yakınlarımda, en azından işe gidince bir iki insan görüyosun konuşuyosun havan değişiyor.
Napalım kuzular sağlıklı olsunda katlanıcaz herşeye
Netim çok az canım idareli giriyorumAynen kuzum
Sende yoksunn günde bir kere uğruyorsun kayboluyosun hemen :)
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine muhtemelen havalar aldatıyor hepimiziCanım bende anlamadım bir halsizlik ağırlık eve kendimi zor attım tansiyonumu da ölçtüm normal ama havalardandır heraldesen nasılsın canım yoksun?
T4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünküLoveAndMarriage tsh tek başına mı bakıldı canım
Aynen cnm travel sistem düşünüyorum oto koltuğu olarak da belirli bi.zaman kullanılabiliyor puseti onu zaten almam şart çocukları okula getir götür yapıyorum. Ayy beğenemedim benim begendiklerim beniBen bebek arabasina ilk aylarda bakmistim ama sonra vazgectik.Bebek dogduktan sonra bakalim diye onu erteledik.Uclu travel sistemler guzel aslinda neden secemiyorsun?Zaten 1500 civarina cok kaliteli guzel seyler bulabilirsin ayirdigin butce cok iyi
T4 normalse bi sıkıntı yoktur muhtemelen benim t4 t3 um yüksek TSH dusuktu buda zehirli guatir demekmisT4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünkükadın doğum doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum yakın da değil ertesi gün aç çağırmaz inşallah
Bende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bendeEberre bende maltoferfol ishal yapti diye surup kullandirmaya basladi dr. 2 ay normaldim simdi yine ishal gbi yapmaya basladi o da. Kabiz olmaktan iyidir bos ver :)
T3 bakılmamış bunlar birbiriyle ilgiliyse niye bakmamışlar onu da anlamadım çok ilginç iş yapıyorlar yaniT4 normalse bi sıkıntı yoktur muhtemelen benim t4 t3 um yüksek TSH dusuktu buda zehirli guatir demekmis
Sürekli ishal de iyi değil canım eğer öyle bi durumun varsa doktorunla görüş mutlaka ilacını değiştirirBende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bendeiyi bile geldi bu ilaç ama yediklerim bebeğime varmadan gidiyor mu acaba diye endişeliyim
Cnm benimde ilk tsh ye baktilar dusuk sonra endokrine sevk etti oda bi tek t4 bakmis ve anti tpo ve reseptore bakmis sonra t4 yuksek ve anti tpo v reseptörüm pozitif cikinca bu sefer tekrardan kan verdim t3 ede bakmislar hepsi normal olmadigi icin ilaca basladim teshis konuldu. Galiba işleyiş böyleT3 bakılmamış bunlar birbiriyle ilgiliyse niye bakmamışlar onu da anlamadım çok ilginç iş yapıyorlar yani
Canim tsh için ac tok farketmiyor diğer testleri bilmiyorum amaT4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünkükadın doğum doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum yakın da değil ertesi gün aç çağırmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?