2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
LoveAndMarriage tsh tek başına mı bakıldı canım
Yanında t3 ve t4 değerlerine bakıldı mı
Eğer bakılmadıysa dahiliye doktorun tekrardan testler isteyebilir

A Azram38 canım gözün aydın ayrıntılıdan güzel haberlerle dönmüşsün
Rabbim girecek arkadaşlara hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin

Cuttingcorners geçmiş olsun kuzum niye kötü oldun şimdi nasılsın
Bendede bugün baş ağrısı var beynim zonkluyor resmen yerinden çıkacak

A April wind kuzum gözün aydın çok şükür güzel haberlerle gelmişsin oğluşun iyiymiş
varsın fotosu olmasın doğunca bol bol görürüz artık

Ben bebek arabasina ilk aylarda bakmistim ama sonra vazgectik.Bebek dogduktan sonra bakalim diye onu erteledik.Uclu travel sistemler guzel aslinda neden secemiyorsun?Zaten 1500 civarina cok kaliteli guzel seyler bulabilirsin ayirdigin butce cok iyi

Aynen kuzum
Sende yoksunn günde bir kere uğruyorsun kayboluyosun hemen :)

Sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitiremedim
Bugün öğlen gibi iş yerime gittim işlerimi toparlamaya, işimi çok özlemişim vallaÇalışmaya alışınca evde oturmak çok zor gerçekten.
Gerçekten öyle insanın kendi parasını kazanması gibisi yok zaten bende özlüyorum çalıştığım zamanları.

Canım bende anlamadım bir halsizlik ağırlık eve kendimi zor attım tansiyonumu da ölçtüm normal ama havalardandır heralde sen nasılsın canım yoksun?

Kızlar benim ilk kizimda bı komşumuz bı öneride bulundu ve benim goguslerim hiç yara olmamıştı bende sizlere söyleyim bende işe yaramıştı belki sizde de ise işe yarar sezeryanla sonrası eve gelip duş aldıktan sonra kuru soğan ikiye bölünüp çığ şekilde göğsünüze sürün ve yikamayin taki bebek emene kadar hem sütü indirirmis hemde yara olmazmış aslında doğar doğmaz emzirme den yapılması lazımmış ama o arada nerdesiniz bulup nasıl yapacak nasıl aklımıza gelecek ben bunu kime demişsem uygulayanlar da yara olmadı bı zararı olmaz deneyin bence....

Gerçekten öyle insanın kendi parasını kazanması gibisi yok zaten bende özlüyorum çalıştığım zamanları.
Ben şuan evden çalışıyorum canım raporlu olduğum için. Sağolsunlar yinede maaşımı tam yatırıyorlar. Kendi ailemden kimse yok yakınlarımda, en azından işe gidince bir iki insan görüyosun konuşuyosun havan değişiyor.
Napalım kuzular sağlıklı olsunda katlanıcaz herşeye

Aynen kuzum katlanırız

Aynen kuzum
Sende yoksunn günde bir kere uğruyorsun kayboluyosun hemen :)
Netim çok az canım idareli giriyorum
Sesim soluğum pek çıkamıyo o yüzden
Canım bende anlamadım bir halsizlik ağırlık eve kendimi zor attım tansiyonumu da ölçtüm normal ama havalardandır heralde sen nasılsın canım yoksun?
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine muhtemelen havalar aldatıyor hepimizi
İyiyim kuzum bende bugün halsizim sadece oturduğum yerden başım döndü gözüm karardı neden oldu anlamadım bile

T4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünkü kadın doğum doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum yakın da değil ertesi gün aç çağırmaz inşallah

Ben bebek arabasina ilk aylarda bakmistim ama sonra vazgectik.Bebek dogduktan sonra bakalim diye onu erteledik.Uclu travel sistemler guzel aslinda neden secemiyorsun?Zaten 1500 civarina cok kaliteli guzel seyler bulabilirsin ayirdigin butce cok iyi
Aynen cnm travel sistem düşünüyorum oto koltuğu olarak da belirli bi.zaman kullanılabiliyor puseti onu zaten almam şart çocukları okula getir götür yapıyorum. Ayy beğenemedim benim begendiklerim beni beğenmiyor. Aslinda son cocuk fazlada vermek istemiyorum para ama normal yollu bi arabada alsam ekstra pusette almam lazim ayni parayi buluyo bklm napacam.

T4 normalse bi sıkıntı yoktur muhtemelen benim t4 t3 um yüksek TSH dusuktu buda zehirli guatir demekmis

Eberre bende maltoferfol ishal yapti diye surup kullandirmaya basladi dr. 2 ay normaldim simdi yine ishal gbi yapmaya basladi o da. Kabiz olmaktan iyidir bos ver :)
Bende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bende iyi bile geldi bu ilaç ama yediklerim bebeğime varmadan gidiyor mu acaba diye endişeliyim

Bende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bende iyi bile geldi bu ilaç ama yediklerim bebeğime varmadan gidiyor mu acaba diye endişeliyim
Sürekli ishal de iyi değil canım eğer öyle bi durumun varsa doktorunla görüş mutlaka ilacını değiştirir

T3 bakılmamış bunlar birbiriyle ilgiliyse niye bakmamışlar onu da anlamadım çok ilginç iş yapıyorlar yani
Cnm benimde ilk tsh ye baktilar dusuk sonra endokrine sevk etti oda bi tek t4 bakmis ve anti tpo ve reseptore bakmis sonra t4 yuksek ve anti tpo v reseptörüm pozitif cikinca bu sefer tekrardan kan verdim t3 ede bakmislar hepsi normal olmadigi icin ilaca basladim teshis konuldu. Galiba işleyiş böyle

Canim tsh için ac tok farketmiyor diğer testleri bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…