Canim senin bu kaçıncı çocuk olacakAynen cnm travel sistem düşünüyorum oto koltuğu olarak da belirli bi.zaman kullanılabiliyor puseti onu zaten almam şart çocukları okula getir götür yapıyorum. Ayy beğenemedim benim begendiklerim benibeğenmiyor. Aslinda son cocuk fazlada vermek istemiyorum para ama normal yollu bi arabada alsam ekstra pusette almam lazim ayni parayi buluyo bklm napacam.
3.insallah olacakCanim senin bu kaçıncı çocuk olacak
Ben hep ac karnina veriyorum soruyo acmisin diye drCanim senin bu kaçıncı çocuk olacak
Anladım canım aslında hepsine baksalar ne olur sanki onu anlamıyorum. Çok geçmiş olsun sana daCnm benimde ilk tsh ye baktilar dusuk sonra endokrine sevk etti oda bi tek t4 bakmis ve anti tpo ve reseptore bakmis sonra t4 yuksek ve anti tpo v reseptörüm pozitif cikinca bu sefer tekrardan kan verdim t3 ede bakmislar hepsi normal olmadigi icin ilaca basladim teshis konuldu. Galiba işleyiş böyle
Benim de bir fikrim yok canım belli olacak bakalım ne isteyeceği belki fark etmez diyip kan tahlili ister doktor daCanim tsh için ac tok farketmiyor diğer testleri bilmiyorum ama
Sağolasın cnm aynen hepsini bakin ciksin aradanAnladım canım aslında hepsine baksalar ne olur sanki onu anlamıyorum. Çok geçmiş olsun sana da
Benim de bir fikrim yok canım belli olacak bakalım ne isteyeceği belki fark etmez diyip kan tahlili ister doktor da
T4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünkükadın doğum doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum yakın da değil ertesi gün aç çağırmaz inşallah
Aynen cnm travel sistem düşünüyorum oto koltuğu olarak da belirli bi.zaman kullanılabiliyor puseti onu zaten almam şart çocukları okula getir götür yapıyorum. Ayy beğenemedim benim begendiklerim benibeğenmiyor. Aslinda son cocuk fazlada vermek istemiyorum para ama normal yollu bi arabada alsam ekstra pusette almam lazim ayni parayi buluyo bklm napacam.
Dün e bebek te vardı o araba ve ordaki satış elemanı baya övdü. Bende tereddütte kaldım acaba bunu satmaya filan mi çalışıyor diye . Her markanin puseti güzel değil oturum alani filan onlari karsilastirdi bize gercekten bazi markalarin puset oturum alani cok kisa konforlu degil. Teşekkür ederim bi arastiriyim nettenCanım benden istememişti aile hekimindeki sonuca göre ilaç yazmıştı belki istemez senden de..
Casual cadillac air travel sistem var canım ben sadece internetten araştırdım canlı görmedim ama görsel olarak çok hoşuma gitti yorumlar da iyi
Aynen cnm.hepimiz için hayırlısı olsun.beteri beteri var Rabbim başka dwrt vermesin bebislerimız iyi olsunBenim de kısmı kapatmış durumda. Ama 10 hafta önce söylendi hiç oynamadi. Allah'tan ümit kesilmez ins çıkar. Benim ilk doğum sezeryanla bide 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum yani risk yaratan şeyler bende de mevcut. Allah beterlerinden korusun hepimizi. Bugunumuze sukur
İnşallah bana da öyle yazar canım vakit kaybetmeden de ilaca başlamış olurumCanım benden istememişti aile hekimindeki sonuca göre ilaç yazmıştı belki istemez senden de..
Casual cadillac air travel sistem var canım ben sadece internetten araştırdım canlı görmedim ama görsel olarak çok hoşuma gitti yorumlar da iyi
Suan için yok gibi bakalıö daha 3 gündür kullanıyorumSürekli ishal de iyi değil canım eğer öyle bi durumun varsa doktorunla görüş mutlaka ilacını değiştirir
Gunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Gunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Doğum günün kutlu olsun canım benim sağlıkla daha güzel nice senelere inşGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
doğum günün kutlu olsunbebişinle nice nice güzel seneleree
nice yaşlara canım. doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun canım benim sağlıkla daha güzel nice senelere inş
Doğum günün kutlu olsun canımGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?