2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim senin bu kaçıncı çocuk olacak

Anladım canım aslında hepsine baksalar ne olur sanki onu anlamıyorum. Çok geçmiş olsun sana da
Canim tsh için ac tok farketmiyor diğer testleri bilmiyorum ama
Benim de bir fikrim yok canım belli olacak bakalım ne isteyeceği belki fark etmez diyip kan tahlili ister doktor da

Canım benden istememişti aile hekimindeki sonuca göre ilaç yazmıştı belki istemez senden de..

Casual cadillac air travel sistem var canım ben sadece internetten araştırdım canlı görmedim ama görsel olarak çok hoşuma gitti yorumlar da iyi

Dün e bebek te vardı o araba ve ordaki satış elemanı baya övdü. Bende tereddütte kaldım acaba bunu satmaya filan mi çalışıyor diye . Her markanin puseti güzel değil oturum alani filan onlari karsilastirdi bize gercekten bazi markalarin puset oturum alani cok kisa konforlu degil. Teşekkür ederim bi arastiriyim netten

Aynen cnm.hepimiz için hayırlısı olsun.beteri beteri var Rabbim başka dwrt vermesin bebislerimız iyi olsun
Yeter

İnşallah bana da öyle yazar canım vakit kaybetmeden de ilaca başlamış olurum

Günaydın kızlar

dün çok konuşulunca bugün sağlık ocağına gittim. sordum. dedim ki tsh ferritin d3 hiç bakılmıyor dedim. onlar genelde gebelik öncesi ve ilk haftalarda bakılır dedi. senin bi şikayetin olmazsa bakılmaz. crp için de idrar da bişi görülürse kandan istenir dedi.

eğer bi sonraki kan kontrolünde hbg 11 in altına düşerse kan ilacını 2 ye çıkaralım dedi. bi de artık çok dikkat et, 21.haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonuna daha çok açık bir durumdasın dedi. bi sıkıntın olursa hemen gel dedi.

Günaydın Kızlar,
Nasılsınız ?
Yoğunluktan bakamıyorum hiç kk ya.
Cumartesi günü detaylıya girdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bugünde tetanozum vardı onu vurdurdum geldim.
Gece sol böbreğimin olduğu tarafa inanılmaz bir sancı girdi. Uykumdan sancıyla uyandım. Çok korktum neyseki geçti 5 dk sonra. Uzun sürseydi hastaneye gidicektim hemen. Neyin nesidir acaba ? Hiç başıma gelmedi daha önce öyle bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…