- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallahGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Gebelik öncesi ve 5 haftalık hamileyken bakıldı bana normal değer aralığındaydı. Tsh gebeliğin ilerleyen haftalarında artabilen bi değer. Ben gerçekten anlamıyorum bu sağlık ocakları işlerini neden doğru düzgün yapmıyor. Benim doktorum takibi yapan hemşireyi aradı hemen şimdiye kadar niye hiç bakılmadı takibini ekranımda göremiyorum hiç kan tahlili yok diye. Bundan sonra da düzenli olarak gelmemi söyledi. Normalde rutin olarak çağırıp kan ve idrar tahlili yapmaları gerekiyormuş.Günaydın kızlar
dün çok konuşulunca bugün sağlık ocağına gittim. sordum. dedim ki tsh ferritin d3 hiç bakılmıyor dedim. onlar genelde gebelik öncesi ve ilk haftalarda bakılır dedi. senin bi şikayetin olmazsa bakılmaz. crp için de idrar da bişi görülürse kandan istenir dedi.
eğer bi sonraki kan kontrolünde hbg 11 in altına düşerse kan ilacını 2 ye çıkaralım dedi. bi de artık çok dikkat et, 21.haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonuna daha çok açık bir durumdasın dedi. bi sıkıntın olursa hemen gel dedi.
Heheheh senin de kutlu olsun canim dogum gunun sen kac yasina girdinDoğum günün kutlu olsun canım
Nice sağlıklı güzel günlerin olsun yavrunla eşinle sevdiklerinde beraber.
Dünde benim doğumgünümdü
Doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Gebelik öncesi ve 5 haftalık hamileyken bakıldı bana normal değer aralığındaydı. Tsh gebeliğin ilerleyen haftalarında artabilen bi değer. Ben gerçekten anlamıyorum bu sağlık ocakları işlerini neden doğru düzgün yapmıyor. Benim doktorum takibi yapan hemşireyi aradı hemen şimdiye kadar niye hiç bakılmadı takibini ekranımda göremiyorum hiç kan tahlili yok diye. Bundan sonra da düzenli olarak gelmemi söyledi. Normalde rutin olarak çağırıp kan ve idrar tahlili yapmaları gerekiyormuş.
Saol tatlım evet yay güzel burçtur seviyorum burcumuHeheheh senin de kutlu olsun canim dogum gunun sen kac yasina girdin
Ikimizde yay iz desene
Ardarda dogmusuz desene hehehe belki biz de ardarda dogururuz belli olmazSaol tatlım evet yay güzel burçtur seviyorum burcumu
30 umu doldurdum ben dün
Hahaa dimi hiç belli olmaz vallaaArdarda dogmusuz desene hehehe belki biz de ardarda dogururuz belli olmaz
bayağı azaldı bakalım, bir daha olmaz inşallah.Su gibi olması ilginç. Senden sonra okudum da rahim iltihabı sarı yeşil kokulu bı akıntı yaparmış. Bunla geçmiş olsun inşallah
doğum günün kutlu olsun, bebeğinle ailenle güzel senelerin olsun inşallahGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Doğum günün kutlu olsun bebişGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Nice mutlu senelere cocuklarinla sevdiklerinle birlikte insallah dogum gunun kutlu olsunGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Doğum günün kutlu olsun canimGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Doğum günün kutlu olsun cnmGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Ben ilk gittiğimde bana hemen test yaptılar sonra kasım ayına tarih verdiler ac gel diye.benim sağlık ocağın bakıyor.bakilmasi lazim.idrar sağlık ocaklarında yok sanirimDoğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Gebelik öncesi ve 5 haftalık hamileyken bakıldı bana normal değer aralığındaydı. Tsh gebeliğin ilerleyen haftalarında artabilen bi değer. Ben gerçekten anlamıyorum bu sağlık ocakları işlerini neden doğru düzgün yapmıyor. Benim doktorum takibi yapan hemşireyi aradı hemen şimdiye kadar niye hiç bakılmadı takibini ekranımda göremiyorum hiç kan tahlili yok diye. Bundan sonra da düzenli olarak gelmemi söyledi. Normalde rutin olarak çağırıp kan ve idrar tahlili yapmaları gerekiyormuş.
T4 değerin kaç çıkmış canımT4 bakılmış o normal diğerine bakılmamış kuzum, onlara bakmadan ilaca başlatmaz mı acaba ? Randevuyu 14.30a buldum o saate kadar aç duramam çünkükadın doğum doktorumun olduğu hastaneye gidiyorum yakın da değil ertesi gün aç çağırmaz inşallah
Evli mutlu çocuklu hamileGunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
İlgileniyorlar demekki canım ne güzel. Bende onlar çağırmasa bile gidicem artık her ay. İdrara da baktılar burada var idrar tahliliBen ilk gittiğimde bana hemen test yaptılar sonra kasım ayına tarih verdiler ac gel diye.benim sağlık ocağın bakıyor.bakilmasi lazim.idrar sağlık ocaklarında yok sanirim
12-22 arası olması gerekiyormuş 14,2 çıkmış canım. Daha geçen haftaki sonuç elimde inşallah istemez tekrarT4 değerin kaç çıkmış canım
Tsh tahlilinin en geç saat 10a kadar verilmesi gerektiğini söylemişti canım dahiliye doktoru,ilerleyen saatler yanıltır diye.
O yüzden o kadar saat aç kalma canım muhtemelen ertesi gün sabah tahlil ister ilaça başlar
Geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar,
Nasılsınız ?
Yoğunluktan bakamıyorum hiç kk ya.
Cumartesi günü detaylıya girdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bugünde tetanozum vardı onu vurdurdum geldim.
Gece sol böbreğimin olduğu tarafa inanılmaz bir sancı girdi. Uykumdan sancıyla uyandım. Çok korktum neyseki geçti 5 dk sonra. Uzun sürseydi hastaneye gidicektim hemen. Neyin nesidir acaba ? Hiç başıma gelmedi daha önce öyle bir ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?