2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Gebelik öncesi ve 5 haftalık hamileyken bakıldı bana normal değer aralığındaydı. Tsh gebeliğin ilerleyen haftalarında artabilen bi değer. Ben gerçekten anlamıyorum bu sağlık ocakları işlerini neden doğru düzgün yapmıyor. Benim doktorum takibi yapan hemşireyi aradı hemen şimdiye kadar niye hiç bakılmadı takibini ekranımda göremiyorum hiç kan tahlili yok diye. Bundan sonra da düzenli olarak gelmemi söyledi. Normalde rutin olarak çağırıp kan ve idrar tahlili yapmaları gerekiyormuş.

Doğum günün kutlu olsun canım
Nice sağlıklı güzel günlerin olsun yavrunla eşinle sevdiklerinde beraber.
Dünde benim doğumgünümdü
Heheheh senin de kutlu olsun canim dogum gunun sen kac yasina girdin
Ikimizde yay iz desene

Sagol tatlimmmm

merhabalar benim kısmet olursa oğlum olacak . yani 2. oğlum olacak 4 yaşında bir oğlum daha var ismi doruk alp 2.oğlumada yamaç ismini düşünüyoruz fakat yanına yakışan bir isim daha istiyoruz siz olsanız ne koyardınız :)

Ben ilk gittiğimde bana hemen test yaptılar sonra kasım ayına tarih verdiler ac gel diye.benim sağlık ocağın bakıyor.bakilmasi lazim.idrar sağlık ocaklarında yok sanirim

T4 değerin kaç çıkmış canım
Tsh tahlilinin en geç saat 10a kadar verilmesi gerektiğini söylemişti canım dahiliye doktoru,ilerleyen saatler yanıltır diye.
O yüzden o kadar saat aç kalma canım muhtemelen ertesi gün sabah tahlil ister ilaça başlar

Ben ilk gittiğimde bana hemen test yaptılar sonra kasım ayına tarih verdiler ac gel diye.benim sağlık ocağın bakıyor.bakilmasi lazim.idrar sağlık ocaklarında yok sanirim
İlgileniyorlar demekki canım ne güzel. Bende onlar çağırmasa bile gidicem artık her ay. İdrara da baktılar burada var idrar tahlili
12-22 arası olması gerekiyormuş 14,2 çıkmış canım. Daha geçen haftaki sonuç elimde inşallah istemez tekrar 45 dakika sürüyor çünkü arabayla, eşim de gelemiyor bugün halledebilirsem çok iyi olacak

Geçmiş olsun canım
Ne zaman az su tüketsem arada o böbrek ağrısı bendede oluyor
Bebişinede maşallah canım hayırlı güzel haberlerle gelmişsin

Günaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…