doğum günün kutlu olsun, bebeğinle ailenle güzel senelerin olsun inşallah
Doğum günün kutlu olsun bebiş
Nice mutlu senelere cocuklarinla sevdiklerinle birlikte insallah dogum gunun kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun canim
Doğum günün kutlu olsun cnm
Nice sağlıklı mutlu yillara
Evli mutlu çocuklu hamile
Maşallah hepsi bir arada giriyosun 30una
Doğum günün kutlu olsun
Gunaydin annisler bugun benim dogum gunum 30 yasina girdim aman allahim 30 oldum
Günaydın kızlar
dün çok konuşulunca bugün sağlık ocağına gittim. sordum. dedim ki tsh ferritin d3 hiç bakılmıyor dedim. onlar genelde gebelik öncesi ve ilk haftalarda bakılır dedi. senin bi şikayetin olmazsa bakılmaz. crp için de idrar da bişi görülürse kandan istenir dedi.
eğer bi sonraki kan kontrolünde hbg 11 in altına düşerse kan ilacını 2 ye çıkaralım dedi. bi de artık çok dikkat et, 21.haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonuna daha çok açık bir durumdasın dedi. bi sıkıntın olursa hemen gel dedi.
Canım doğum günün kutlu olsunailenle ve sevdiklerinle nice güzel yıllara..
Canım öncelikle geçmiş olsun ağlama sinirlerini bozma kızın için pedegogdan randevu al onun tuvaletini tutması tamamen psikolojik bir durum üstüne gitme.. canım kaşıntı içinde önlemini al mutlaka detaylı tahililler vs yaptır bulaşıcı çünkü inşallah uyuz değildir değildir canım kv ile de görüşme sakın onlar hastalığı atlatmadanGünaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.
Üst üste gelmiş canım ama stres yapma lütfen bebeklerimiz çok etkileniyor. Bi arkadaşımın kızı da aynı şekilde kreşte tuvaletini tutuyordu öğretmeniyle tuvalet konusunda sıkıntı yaşamış meğer sonradan ortaya çıkmış. Öğretmeni ne çok tuvalete gidiyorsun gibi bişey demiş kızcağız da gitmek istememiş bir daha. Bence öğretmeniyle konuş o da ilgilensin okulda. Egzama için de doktora git bence madem kayınvalidende öyle bir rahatsızlık çıktı Allah korusun önlemini al sen. Her şey düzene girer stres yapma kendine bebişine.Günaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.
Kuzum 12-22 t4 ün referans aralığı değeri mi arada nokta olmasın 1.2-2.2 diyeİlgileniyorlar demekki canım ne güzel. Bende onlar çağırmasa bile gidicem artık her ay. İdrara da baktılar burada var idrar tahlili
12-22 arası olması gerekiyormuş 14,2 çıkmış canım. Daha geçen haftaki sonuç elimde inşallah istemez tekrar45 dakika sürüyor çünkü arabayla, eşim de gelemiyor bugün halledebilirsem çok iyi olacak
Ayy gerçekten hepsi üst üste gelmişGünaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.
Kimi çağırım ki annem zaten hasta birde varsa bu hastalık ona geçmesin.bir kaç gün daha bekleyip cildiyeye gidecem.temizlik içinde bir kadın tutarım yapacak halim yok çünkü. 5 yaşında ve hiç kabiz olmamıştır çokta akıllı ama anlatamıyorum bir kere acidi ya sürekli aciyacak sanıyor .Rabbim yardım etsin.Ayy gerçekten hepsi üst üste gelmiş
Kayınvalidenle görüşme canım sana yardım edecek başka birileri varsa rica et yardım etsin evini dip bucak temizle kuzum
Kızın acaba okulda rahat değil mi tuvaletler temiz olmadığı için girmek istemiyo olabilir mi
merhabalar benim kısmet olursa oğlum olacak . yani 2. oğlum olacak 4 yaşında bir oğlum daha var ismi doruk alp 2.oğlumada yamaç ismini düşünüyoruz fakat yanına yakışan bir isim daha istiyoruz siz olsanız ne koyardınız :)
Günaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.
Kimi çağırım ki annem zaten hasta birde varsa bu hastalık ona geçmesin.bir kaç gün daha bekleyip cildiyeye gidecem.temizlik içinde bir kadın tutarım yapacak halim yok çünkü. 5 yaşında ve hiç kabiz olmamıştır çokta akıllı ama anlatamıyorum bir kere acidi ya sürekli aciyacak sanıyor .Rabbim yardım etsin.
Nokta falan yok kuzum 12-22 arasında olması gereken değer 14.2, bazı referans aralıkları hastaneye göre değişiyor ml olarak farklı baz aldıkları için, yüksek değil t4 değerim. Dün doktor baktı zaten sadece tsh yüksek diğer değerlerim normal aralıkta. Yeniden yapalım derse sabah tekrar gidicem artık başlasak ilaca da şu stresi atsam bende üzerimdenKuzum 12-22 t4 ün referans aralığı değeri mi arada nokta olmasın 1.2-2.2 diye
Senin t4 değeri 14.2 mi ?
Total t4 değerde 10 en yüksek seviye
Serbest t4 aralığıda 0.7-2.0 aralığında
Eğer total değerin bile 14.2 ise o bile normal değil yüksek
Yarına yeni testler ister kuzum büyük ihtimal değerlere bakmak ve ilaçın dozunu ayarlamak için
Stres olma kuzu az kaldı randevu zamanına. en doğrusunu doktor bilir Zaten ona göre ilaç verecekse verir. Bak sıkıntı streste etkiliyor hormonları ona göre :)Nokta falan yok kuzum 12-22 arasında olması gereken değer 14.2, bazı referans aralıkları hastaneye göre değişiyor ml olarak farklı baz aldıkları için, yüksek değil t4 değerim. Dün doktor baktı zaten sadece tsh yüksek diğer değerlerim normal aralıkta. Yeniden yapalım derse sabah tekrar gidicem artık başlasak ilaca da şu stresi atsam bende üzerimden
Enfeksiyon olabilir canım geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadırMerhaba kızlar ,kasıklarımda batmalar var,çok yoğun sarı akıntım var ve bebeğim hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ,şimdi randevu aldım doktora gidecem ne olur bana bol bol dua edin yaaaaa ..Allahım ınşallaahhh herşey yolundadır
Gerçi dediğinde doğru canım varsa böyle birşey Allah korusun birde annene geçer,en güzelini sen düşünmüşsün canım kadın almak daha mantıklı.Kimi çağırım ki annem zaten hasta birde varsa bu hastalık ona geçmesin.bir kaç gün daha bekleyip cildiyeye gidecem.temizlik içinde bir kadın tutarım yapacak halim yok çünkü. 5 yaşında ve hiç kabiz olmamıştır çokta akıllı ama anlatamıyorum bir kere acidi ya sürekli aciyacak sanıyor .Rabbim yardım etsin.
Hastane farklıda var kuzum dediğin gibiNokta falan yok kuzum 12-22 arasında olması gereken değer 14.2, bazı referans aralıkları hastaneye göre değişiyor ml olarak farklı baz aldıkları için, yüksek değil t4 değerim. Dün doktor baktı zaten sadece tsh yüksek diğer değerlerim normal aralıkta. Yeniden yapalım derse sabah tekrar gidicem artık başlasak ilaca da şu stresi atsam bende üzerimden
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımMerhaba kızlar ,kasıklarımda batmalar var,çok yoğun sarı akıntım var ve bebeğim hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ,şimdi randevu aldım doktora gidecem ne olur bana bol bol dua edin yaaaaa ..Allahım ınşallaahhh herşey yolundadır
Kız doktora sordun mu şeker yüklemesini dünStres olma kuzu az kaldı randevu zamanına. en doğrusunu doktor bilir Zaten ona göre ilaç verecekse verir. Bak sıkıntı streste etkiliyor hormonları ona göre :)
Enfeksiyon olabilir canım geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır
Kuzu ayrıca sormadım Aç gel falanda demedi. Ama genelde yaptırdığını biliyorum. Yaptır derse yaptırırım.Kız doktora sordun mu şeker yüklemesini dün
Bişey dedi mi
Kafam çok karışık şu ara yaaa
İnşalalh hemen geçer kuzuKızlar dün tetenozun 2.dozu vuruldu offf kolum çok kötü ağrıyor yine umarım ilki gibi 3 gün sürmez
Cnm kayinvalidem çok temiz bir kadindir muhtemelen birinden geçmiş zaten bulasiciymis ve gitmediği dr kalmadı şekeri vardı ondan dedi bir dr sonra stresten olur Demis bir dr.sonra evdede kimsede kasinti yoktu suphlenmedi gerçi bi zamanda kim uyuzdan şüphelenilen ki sonra kayinpederim de kasininca üniversite hastanesinde uyuz demişler her yeri temizleyeceksin felan demiş kadın sürekli yıkıyor kremleniyor ev halkıda öyle oda dediki iyiki size geçmedi ama bu uyuz 2 ay sonra felan belirti verirmiş .benim genital bölgemin üstü nde birde dizimde egzama var kalcam daki kasinti hem farklı hemde egzama ya benzemiyor Allah yardımcım olsun birde plesanta previa var yatmam lazım ama yok kızım desem bencede en sonunda pedegog görünüyor bize çünkü anlamıyor .CK sağolun dertlesmek iyi geliyor içimi dökme m gerekiyorduhayırlı olsun canım. bence yamaç tek başına çok güzel. yanına bi isim aklıma gelmedi.
öncelikle sakin ol. kızınla başlayayım, tuvalet tutmasının genelde psikolojik nedenleri oluyor. 1. okulda öğretmen veya arkadaşlarıyla bişi yaşamış olabilir, okulun tuvaletinde arkadaşları bi şaka yapmış olabilir. öncelikle bu sorunu bi okulla görüş. 2. olarak hamilesin bebek gelecek kardeşi olacak onun yaşadığı bi tepki olabilir sana karşı. şu an onların kafasında bu olay çok başka. bu konuda pedagog destek olur.
kaynıvalidene gelecek olursak, senin gebelik başladığından beri kadın uyuzmuş. zaten hiç görüşmemen lazımmış. ama olan olmuş. kızının durumu kayınvalide derken muhtemelen sende ki strese bağlı olmuş. egzama zaten en çok bu zamanlarda azar. sürekli krem sürmeye çalış. ve lütfen kaşıma. bebeğe geçip geçmeme konusunu bilmiyorum ama doktorunla mutlaka görüş.
bu ara k.validen nasıl uyuz olmuş? yani bir yerden mi bulaşmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?