2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

aaa cidden mii ya bana da hiç kan idrar falan testi yapılmadı sağlık ocağında.. üstelik ilkinde de yapılmadı sadece çağırıp aşı varsa aşı bi de kilo tansiyon kalp sesi... ama şey yaptı hemşire sordu kan testin idrar testin ne durumda falan ben de onlara bilgi verdim

canııım beniim çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum kii biz de daha yeni bir kaka tutma vakası atlattık. şöyle özetleyeyim.. benim oğlum 2 yaşında ve henüz pek konuşamıyor. ailelerimiz farklı illerde ve bulunduğmuz ilde yalnızız. geçen de aileleri ziyaret için o illere gittik peşpeşe baya iki hafta kalabalığa girdi oğluşum ve çok mutluydu çünkü kalabalığı çook sever izin bitti döndük kısa bir süre sonra bizimki başladı kaka tutmaya ama nasıl zorluyor kendini anlatamam ilk günler kabız oldu sandım sonra bi baktık kendisi tutuyor. dr.a götürdük hem çocuk doktoruna hem çocuk cerrahına.. fiziksel hiç bi sıkıntısı yok dediler bu psikolojik bişey ve zor bir psikoloji dediler.. bişeye üzülünce yada korkunca falan olurmuş konuşamadığı için anlayamadık da ama tahminim birden yalnız kaldığı için oldu. bu olay yaklaşık 1,5 ay sürdü sabah akşam duphalac verdik ve iki günde bir lavman yaptık çünkü dışkı tuta tuta taşlaşıyormuş.. çok şey okudukj araştırdık bize söylenen yap kakanı tutma diye kızmak bağırmak yada üzülmemiz tam ters etki yaparmış.. devamlı olumlu konuştuk ve ödül koyduk lavman sonrası ağlamaktan yırtıla yırtıla kaka yapıyordu o kriz bitince küçük bi çikolata açıyorduk ve bak bu senin ödülün kakanı yaptın başardın aferin sana gibi hem olumladık.. yavaş yavaş çözüldü şükür hala ufak ödüller veriyoruz ve hiç bi şekilde kakayla ilgili olumsuz konuşmuyoruz.. o kadar zor bi süreçti ki ben de oturup ağlıyordum hatta lavmanın birinden sonra yeri göğü yıkmıştı yine kaka çıkarken ben de çok kasıldım sabahına kanamam açıldı hastaneye yatırdılar.. ondan sonra doktor stres yok dedi ben de daha dikkat ettim üzülmeye..
sana tavsiyem sakin kalmaya çalış çocuğa hep gülümse olumlu konuş ve bence kızın büyükmüş madem bir pedagoga götürün bu arada bu sorunu yaşayan çooooooook ebeveyn varmış yalnız diilsin geçiyormuş bi şekilde sen şimdi kendine ve bebişine de dikkat et

Çok şükür bebeğim iyidir ,idrarda enfeksiyon yok canım ama akıntım çok fitil yazdı,Allah'ım binlerce şükürler olsun

Kızlar oğlumun ayrıntılı ultrason resmi, rabbim yavrularımızın sağlıkla doğmasını nasip eylesin, o yanakları öpmeye doymayalım. canım yavrumun derdi büyük heralde elleri yanağa koymuş kara kara düşünüyor bu arada sonunda bende resim yükledim, tabi telefondan değil bilgisayardan.

Ay maşallah tontiş yüzü çıkmış kabak gibi :))

Tövbe est kardeşimin lazımlığı yüzünden şu haftada çıkardım
Umarım hamilelikten sonra herşey fazla fazla kokmaya devam etmez
En son çıkarttığımda çocuktum şimdi çok garip geliyor
ben hep istifra ettiğim için artık bayağı tecrübeliyim hiç sevmiyorum ama geniz akıntısı olunca , bi koku alınca hemen istifra ediyorum çok kötü yaaa

Çok şükür bebeğim iyidir,yok uymuyor hareket ediyordu ama ben hissetmiyorum ,enfeksiyonda yok, hayırlısı artık ne diyim

Tsh için tekrar kan aldılar bir de romatizma değerlerime bakmak için tahlil istedi onları da takip edelim diye. Ultrasona girdim nodül falan çıkmadı şükür ama tsh yüksekliği olabilir boğazda tuz birikimi şeklinde oluşumlar var dedi ultrasona bakan kişi. Şimdi kan sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre ilaç verecek doktor
Normalde başka yerde yaptırıyor musun canım ? Hiç olmayan bir şey çıktı bende önlem amaçlı yaptırmak gerekiyormuş onu anladım
Büyümüş büyümüş böyle daha iyi anlaşılıyor

İyi bari hemen alacaksın sonucu canım
Doktor ilgilenmiş bakmış ne güzel herşeye :)
Kan sonucuna göre karar verir artık doktor.

İyi bari hemen alacaksın sonucu canım
Doktor ilgilenmiş bakmış ne güzel herşeye :)
Kan sonucuna göre karar verir artık doktor.
Evet kuzum doktor fazlasıyla ilgilendi sağolsun. Bakalım sonuçlar da çıksın ona göre hareket ederiz artık

Kız 2 dkdan ne olacaktı :)) Neyse geçmiş zaman aklına sokmayayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…