- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Gebelik öncesi ve 5 haftalık hamileyken bakıldı bana normal değer aralığındaydı. Tsh gebeliğin ilerleyen haftalarında artabilen bi değer. Ben gerçekten anlamıyorum bu sağlık ocakları işlerini neden doğru düzgün yapmıyor. Benim doktorum takibi yapan hemşireyi aradı hemen şimdiye kadar niye hiç bakılmadı takibini ekranımda göremiyorum hiç kan tahlili yok diye. Bundan sonra da düzenli olarak gelmemi söyledi. Normalde rutin olarak çağırıp kan ve idrar tahlili yapmaları gerekiyormuş.
Günaydın kızlar off çok kötüyüm ya 2 gundur ağlama krizindeyim kizim Anaokuluna gittiğinden beri hep hastaydi şimdide orda tuvaletini yapmior ve günde 3 kere felan büyüğü ne çıkar. Tutmus bayagi 2 hafta önce taş gibi yaptı Afedersiniz ben zor aldim Elimle şimdide acior diye tutuyor baş baş bagriyor.o ağladık ca bende agliyorum dün bayagi bir vurdum çok üzüldüm.ama ne desem fayda etmiyor kakasi ni bırak cisinide yapmıyor tuttuğu içinde tekrar katilasiyor anlatıyorum anlamıyor dün dr a götürdüm oda ilgilenmedi fazla dypholoc şurup verdi ama yine tutuyor anlamadım ne yapacam.bunalımdayım ya birde üzerine kasıntim vardı egzama şimdi de kalcam fena kasiniyor kanatıyorum o derece.bu arada kayinvalidemler sosyete uyuz u olmuşlar 4 aydır kadın çekiyor gitmediği dr kalmadı. Bende tabi gidip gelior dum şimdi dr teshii koymuş uyuz diye 1 aydır gorusmuyoruz ama bende kasinti başladı baktım netten 1 ay sonra yada 2 ay sonrada çıkabilirmis el sikisinca bile geç ermiş çok korkuyorum kırmızı kırmızı oldular bana dr yat dedi ben nasıl evin her tarafını temizler im böyle birşey olursa valla çıldırmak üzereyim anlamsız ca kendim i ağlarken buluyorum.kasindikcada kızımda böyle oldukça kendimi yiyorum valla bebeğime birsey olacak diye korkuyorum geldimi hepsi üst üste gelirmiş artık her sabah her akşam bütün kremlerden sürüyorum egzama dan dolayi birde bu ne yaparım ben bebeğime kızıma geçerse Allahım yardım etsin.üzülmek bebegide etkiliyor ama yapamıyorum.
Çok şükür bebeğim iyidir ,idrarda enfeksiyon yok canım ama akıntım çok fitil yazdı,Allah'ım binlerce şükürler olsunStres olma kuzu az kaldı randevu zamanına. en doğrusunu doktor bilir Zaten ona göre ilaç verecekse verir. Bak sıkıntı streste etkiliyor hormonları ona göre :)
Enfeksiyon olabilir canım geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır
Ay maşallah tontiş yüzü çıkmış kabak gibi :))Eki Görüntüle 2214241
Kızlar oğlumun ayrıntılı ultrason resmi, rabbim yavrularımızın sağlıkla doğmasını nasip eylesin, o yanakları öpmeye doymayalım. canım yavrumun derdi büyük heralde elleri yanağa koymuş kara kara düşünüyorbu arada sonunda bende resim yükledim, tabi telefondan değil bilgisayardan.
aynen canım tombiş yanakları görünce şaşırdım bendeAy maşallah tontiş yüzü çıkmış kabak gibi :))
ben hep istifra ettiğim için artık bayağı tecrübeliyim hiç sevmiyorum ama geniz akıntısı olunca , bi koku alınca hemen istifra ediyorum çok kötü yaaaTövbe est kardeşimin lazımlığı yüzünden şu haftada çıkardım
Umarım hamilelikten sonra herşey fazla fazla kokmaya devam etmez
En son çıkarttığımda çocuktum şimdi çok garip geliyor
Pamuk gibi yumuşacık olur oh misaynen canım tombiş yanakları görünce şaşırdım bendehayırlısıyla gelsin de mahvedicem o yanakları.
Çok şükür bebeğim iyidir,yok uymuyor hareket ediyordu ama ben hissetmiyorum ,enfeksiyonda yok, hayırlısı artık ne diyimGerçi dediğinde doğru canım varsa böyle birşey Allah korusun birde annene geçer,en güzelini sen düşünmüşsün canım kadın almak daha mantıklı.
Kaşınan yerlerini sirkeli su ile yıka yada pamuğa batırıp kaşınan bölgeye sür canım mikrobunu kırar cildiyeye gidene kadar fayda eder
Çocukda haklı canım bir yerde,biz büyükler bile bir kere acıyı fark edenci yine acıyacak diye bazı şeyleri yapmaya çekiniyoruz
Hastane farklıda var kuzum dediğin gibi
En iyisi doktorun görsün şu stersi atlat kuzum
Çıkınca yaz canım
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Uyuyodur bebiş yada sen hissetmiyorsundur
Sarı akıntı ve ağrının sebebi enfeksiyonun var canım belli ki geçmiş olsun
Stres olma kuzu az kaldı randevu zamanına. en doğrusunu doktor bilir Zaten ona göre ilaç verecekse verir. Bak sıkıntı streste etkiliyor hormonları ona göre :)
Enfeksiyon olabilir canım geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır
Tsh için tekrar kan aldılar bir de romatizma değerlerime bakmak için tahlil istedi onları da takip edelim diye. Ultrasona girdim nodül falan çıkmadı şükür ama tsh yüksekliği olabilir boğazda tuz birikimi şeklinde oluşumlar var dedi ultrasona bakan kişi. Şimdi kan sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre ilaç verecek doktorGerçi dediğinde doğru canım varsa böyle birşey Allah korusun birde annene geçer,en güzelini sen düşünmüşsün canım kadın almak daha mantıklı.
Kaşınan yerlerini sirkeli su ile yıka yada pamuğa batırıp kaşınan bölgeye sür canım mikrobunu kırar cildiyeye gidene kadar fayda eder
Çocukda haklı canım bir yerde,biz büyükler bile bir kere acıyı fark edenci yine acıyacak diye bazı şeyleri yapmaya çekiniyoruz
Hastane farklıda var kuzum dediğin gibi
En iyisi doktorun görsün şu stersi atlat kuzum
Çıkınca yaz canım
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Uyuyodur bebiş yada sen hissetmiyorsundur
Sarı akıntı ve ağrının sebebi enfeksiyonun var canım belli ki geçmiş olsun
Normalde başka yerde yaptırıyor musun canım ? Hiç olmayan bir şey çıktı bende önlem amaçlı yaptırmak gerekiyormuş onu anladımaaa cidden miiya bana da hiç kan idrar falan testi yapılmadı sağlık ocağında.. üstelik ilkinde de yapılmadı sadece çağırıp aşı varsa aşı bi de kilo tansiyon kalp sesi... ama şey yaptı hemşire sordu kan testin idrar testin ne durumda falan ben de onlara bilgi verdim
Büyümüş büyümüş böyle daha iyi anlaşılıyorEki Görüntüle 2214246 Kızlar bıktınız göbeğimden biliyorum amaa aradaki fark için şöyle bir birleştirme yapayım dedim, yapmışken de atayım dediim bideÜstteki 17. Hafta olması lazım. Alttaki tam 21 haftalıkken.
Söz bundan sonra atmıcam az merak edin
İyi bari hemen alacaksın sonucu canımTsh için tekrar kan aldılar bir de romatizma değerlerime bakmak için tahlil istedi onları da takip edelim diye. Ultrasona girdim nodül falan çıkmadı şükür ama tsh yüksekliği olabilir boğazda tuz birikimi şeklinde oluşumlar var dedi ultrasona bakan kişi. Şimdi kan sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre ilaç verecek doktor
Normalde başka yerde yaptırıyor musun canım ? Hiç olmayan bir şey çıktı bende önlem amaçlı yaptırmak gerekiyormuş onu anladım
Büyümüş büyümüş böyle daha iyi anlaşılıyor
Evet kuzum doktor fazlasıyla ilgilendi sağolsun. Bakalım sonuçlar da çıksın ona göre hareket ederiz artıkİyi bari hemen alacaksın sonucu canım
Doktor ilgilenmiş bakmış ne güzel herşeye :)
Kan sonucuna göre karar verir artık doktor.
Aynen kuzum. bende üşeniyordum ama en yakın zamanda baktırayım bari ne olur ne olmaz.Evet kuzum doktor fazlasıyla ilgilendi sağolsun. Bakalım sonuçlar da çıksın ona göre hareket ederiz artık
Baktır canım benim gözüm korktu valla artık her ay tepelerindeyimAynen kuzum. bende üşeniyordum ama en yakın zamanda baktırayım bari ne olur ne olmaz.
Kız 2 dkdan ne olacaktı :)) Neyse geçmiş zaman aklına sokmayayım şimdiBoğazıma ultrasonla baktıktan sonra bebeğe de bakalım mı dedi bakmayalım dedim ama kendimle savaş verdim resmen bakmayalım derkencumartesi ayrıntılı var çok arka arkaya olur diye düşündüm kıyamadım kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?