2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallaaaahhhhh kuzuma ,Allah'ım nazarlardan korusun inşallah canım benim, kaç haftalık canım

Son düzenleme:
eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
Nazlı premsesin göstermemesinden belliydi Zaten Saklaya saklaya bi hal oldu yavrucak, anasını da meraktan öldürdü :)

Kız 2 dkdan ne olacaktı :)) Neyse geçmiş zaman aklına sokmayayım şimdi
Şşş geçti artık
eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Hadi gözün aydın gösterdi sonunda nazlı kız

Kuzu ayrıca sormadım Aç gel falanda demedi. Ama genelde yaptırdığını biliyorum. Yaptır derse yaptırırım.

İnşalalh hemen geçer kuzu
Doktorun tutumuda önemli canım
Bende yaptırmakla yaptırmamak arasındayım
Kafamda deli sorular oluştu 2 günde
İlk niyetim açlık tokluk insülin baktırayım diyorum
Doktor ne dicek onuda bilmiyorum
25.haftaya randevu alıp gideyim en iyisi yaptır derse yılbaşından sonra düşünüp taşınıp yaptırmak

Sorarsın olmadı kuzu. Tamam derse öyle yaparsın. Doktorunun tutumuna bağlı dediğin gibi bu konu. Benimde verdiğim tahlillerde aman aman çıkmamış hiç 85-90 gibi. Ama ister mi yinede hiç bilmiyorum.

Oyy maşallah sübhanallah
Tontik duruyorlar şimdi ama doğunca minnacık oluyorlar
Bende telefonumun ekranına koydum bir tek yüzü var köfte dudaklı kızım diye seviyorum

Maşallah kız tam top olmuş artık göbüş oğluşun yayılmış baya yukarıda çıkmış
Sen att biz bıkmayız
Çok şükür bebeğim iyidir,yok uymuyor hareket ediyordu ama ben hissetmiyorum ,enfeksiyonda yok, hayırlısı artık ne diyim
Hadi gözün aydın canım
Güzel haberlerle gelmişsin
Bebişinde iyiymiş
Nodül olmaması çok iyi kuzum
Tuz birikimi neymiş ki ilk defa duyuyorum
Sonuçlar çıkınca haber ver kuzum
Kız baktırsaydın ya bişeycik olmazdı Allahın izniyle
8.haftada falandım galiba boğaz ultrasyonuna ardından tüm batına bakıldı
Kasığa doğru baktı radyoloji uzmanı hemen bebek mi o dedim
Hamilemisin dedi evet dedim bir güzel inceledi bende baktım

At canım neden atmıyosun maaşallah erkek annelerinin göbüşleri baya belli

Canım geçmiş olsun akşamüstüne doğru hastanenin sitesinde çıkıyor sonuçlar ordan bakabilirsin e nabıza her zaman düşmüyor.

Ben kız demiştim hayırlı olsun canım

Canım bende 25. Haftamda detaylı için kontrolum ve doktoruma da randevu aldım açlık tokluk yaptırmış olarak gidicem o zaman doğumla ilgili yüklemeyle ilgili vs konuşmayı düşünüyorum devletteki doktor yüklemeyi mutlaka yaptır dedi bende çok kararsızım

ay canım valla zormuş k validene k pederine geçmiş olsun gerçekten insanın aklına gelmez böyle bi durum.
sende dikkat et kendine canım.

gözünaydın canım...ama çoğumuz kız demişti :) artık alışveriş çılgınlığı başlasınnnn

Gözün aydın olsun canım
Rabbim sağ salim kucağına alıp bal kızım diye sevmeleri nasip etsin
Ben hergün kızımı o şekilde seviyorum

Böyle bakınca büyüdüğü belli oluyor bana sorsan hala aynıydı :)
Kız bide sen minnoşun resmini atmış mıydın, istemiştim

Erkek olduğu için belli olmuş olabilir kuzu. Yinede bakıyorum bazılarına göre yine benimki küçük bile kalıyor Çokta önemli değil gerçi yatarken kalkarken hep zorluk çıkarıyor valla şimdiden. Yada ben pimpirikliyim.

Kızlar nasılsınız????bugün doktora gittim kontrolüm vardı doktora herşeyi sordum karnım çok buyuk benim son ayımda gibiyim şimdi karın bağlarım gevşek olduğundan karnım çok büyükmus.rahim normal boyunda göbek deli üstüne kadar çıkmış kilosu hareketleri suyu herşeyi normal kan ve idrar verdim onlarda normal çıktı.magnezyum takviyesi ne başladı doktorum.bi şikayetim yok dedim sen yinede başla rahat edersin son aylarında dedi.cinsiyetimiz belliydi ama kesinleşti kesin erkek pipisini gösterdi coook hareketli paşa.dayanamadim bugün LC wakikide girdim bı kaç bişey aldım.ama çok güzel şeyler var 15 tatilde Ankara'ya gitmesem bugün bir çok şey alacaktım.tulum filan yoktu kalmamış civildende sipariş verdim gelsin bakalım nasıllar.

Eklentiler

• IMG_20181211_160719497.webp
    115,9 KB · Görüntüleme: 67
Sorarsın olmadı kuzu. Tamam derse öyle yaparsın. Doktorunun tutumuna bağlı dediğin gibi bu konu. Benimde verdiğim tahlillerde aman aman çıkmamış hiç 85-90 gibi. Ama ister mi yinede hiç bilmiyorum.
Aynen kuzum sorarım gidince
Belki ben sormadan kendisi söyler
Bana kesin yaptır dicekte yinede teyit almak lazım
Benimde hiç öyle aşırı bir yükselişim olmadı :))
İkinci ayrıntılı gibi birşey olucak demi bu 25.haftadaki kontrol
Açlık tokluk yüksek gelirse muhtemelen şeker yüklemesi yapalım dicektir
25.haftada kontrolün ayın kaçında
Bana haber verir misin doktordan çıktıktan sonra arada atlayıp kaçırmayayım
Doğum konusunu konuşma zamanları geliyor desene artık bende bu kontrolde konuşayım diyorum

Bende duymadım daha önce kuzum, daha önceden bir rahatsızlık geçirmiş olabilirsin ondan kalmadır dedi doktor. Cumartesi gideceğim için baktırmadım ya çok pişmanım
Doktor birkaç saat içinde çıkar dediği için bekledik kuzum ilaç falan verirse yüz yüze görüşelim dedik hastane uzak biraz sürekli gelme şansım yok, teşekkür ederim

Büyümüş büyümüş annesi ben burdayım diyor
Resim mi oda neymiş

Canım 27 aralık’a randevu aldım ikisine de 1 saat araları olacak aynı hastane zaten akşamüstü gidicem. Ben yazarım canım etiketlerim seni.. doktoruma ilk gittiğimde mart sonu nisan başı doğum olur dedi bana bende hemen doğum konusuna girmeyeyim biraz zaman geçsin dedim şimdi de o tarihlerde bi planı olup olmadığını gelmemesi için özel bir durumu olup olmadığını sorucam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…