Maşallaaaahhhhh kuzuma ,Allah'ım nazarlardan korusun inşallah canım benim, kaç haftalık canımEki Görüntüle 2214241
Kızlar oğlumun ayrıntılı ultrason resmi, rabbim yavrularımızın sağlıkla doğmasını nasip eylesin, o yanakları öpmeye doymayalım. canım yavrumun derdi büyük heralde elleri yanağa koymuş kara kara düşünüyorbu arada sonunda bende resim yükledim, tabi telefondan değil bilgisayardan.
Nazlı premsesin göstermemesinden belliydi Zateneveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
Şşş geçti artıkKız 2 dkdan ne olacaktı :)) Neyse geçmiş zaman aklına sokmayayım şimdi
Hadi gözün aydın gösterdi sonunda nazlı kızeveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Şşş geçti artık
Hadi gözün aydın gösterdi sonunda nazlı kız
Hadi gözün aydın canımeveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Şşş geçti artık
Nazlı premsesin göstermemesinden belliydi ZatenSaklaya saklaya bi hal oldu yavrucak, anasını da meraktan öldürdü :)
Şşş geçti artık
Doktorun tutumuda önemli canımKuzu ayrıca sormadım Aç gel falanda demedi. Ama genelde yaptırdığını biliyorum. Yaptır derse yaptırırım.
İnşalalh hemen geçer kuzu
Sorarsın olmadı kuzu. Tamam derse öyle yaparsın. Doktorunun tutumuna bağlı dediğin gibi bu konu. Benimde verdiğim tahlillerde aman aman çıkmamış hiç 85-90 gibi. Ama ister mi yinede hiç bilmiyorum.Doktorun tutumuda önemli canım
Bende yaptırmakla yaptırmamak arasındayım
Kafamda deli sorular oluştu 2 günde
İlk niyetim açlık tokluk insülin baktırayım diyorum
Doktor ne dicek onuda bilmiyorum
25.haftaya randevu alıp gideyim en iyisi yaptır derse yılbaşından sonra düşünüp taşınıp yaptırmak
Oyy maşallah sübhanallahEki Görüntüle 2214241
Kızlar oğlumun ayrıntılı ultrason resmi, rabbim yavrularımızın sağlıkla doğmasını nasip eylesin, o yanakları öpmeye doymayalım. canım yavrumun derdi büyük heralde elleri yanağa koymuş kara kara düşünüyorbu arada sonunda bende resim yükledim, tabi telefondan değil bilgisayardan.
Maşallah kız tam top olmuş artık göbüş oğluşun yayılmış baya yukarıda çıkmışEki Görüntüle 2214246 Kızlar bıktınız göbeğimden biliyorum amaa aradaki fark için şöyle bir birleştirme yapayım dedim, yapmışken de atayım dediim bideÜstteki 17. Hafta olması lazım. Alttaki tam 21 haftalıkken.
Söz bundan sonra atmıcam az merak edin
Hadi gözün aydın canımÇok şükür bebeğim iyidir,yok uymuyor hareket ediyordu ama ben hissetmiyorum ,enfeksiyonda yok, hayırlısı artık ne diyim
Nodül olmaması çok iyi kuzumTsh için tekrar kan aldılar bir de romatizma değerlerime bakmak için tahlil istedi onları da takip edelim diye. Ultrasona girdim nodül falan çıkmadı şükür ama tsh yüksekliği olabilir boğazda tuz birikimi şeklinde oluşumlar var dedi ultrasona bakan kişi. Şimdi kan sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre ilaç verecek doktor
Normalde başka yerde yaptırıyor musun canım ? Hiç olmayan bir şey çıktı bende önlem amaçlı yaptırmak gerekiyormuş onu anladım
Büyümüş büyümüş böyle daha iyi anlaşılıyor
Kız baktırsaydın ya bişeycik olmazdı Allahın izniyleBoğazıma ultrasonla baktıktan sonra bebeğe de bakalım mı dedi bakmayalım dedim ama kendimle savaş verdim resmen bakmayalım derkencumartesi ayrıntılı var çok arka arkaya olur diye düşündüm kıyamadım kızıma
Eki Görüntüle 2214246 Kızlar bıktınız göbeğimden biliyorum amaa aradaki fark için şöyle bir birleştirme yapayım dedim, yapmışken de atayım dediim bideÜstteki 17. Hafta olması lazım. Alttaki tam 21 haftalıkken.
Söz bundan sonra atmıcam az merak edin
Tsh için tekrar kan aldılar bir de romatizma değerlerime bakmak için tahlil istedi onları da takip edelim diye. Ultrasona girdim nodül falan çıkmadı şükür ama tsh yüksekliği olabilir boğazda tuz birikimi şeklinde oluşumlar var dedi ultrasona bakan kişi. Şimdi kan sonuçlarını bekliyorum kızlar ona göre ilaç verecek doktor
Normalde başka yerde yaptırıyor musun canım ? Hiç olmayan bir şey çıktı bende önlem amaçlı yaptırmak gerekiyormuş onu anladım
Büyümüş büyümüş böyle daha iyi anlaşılıyor
eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Doktorun tutumuda önemli canım
Bende yaptırmakla yaptırmamak arasındayım
Kafamda deli sorular oluştu 2 günde
İlk niyetim açlık tokluk insülin baktırayım diyorum
Doktor ne dicek onuda bilmiyorum
25.haftaya randevu alıp gideyim en iyisi yaptır derse yılbaşından sonra düşünüp taşınıp yaptırmak
Cnm kayinvalidem çok temiz bir kadindir muhtemelen birinden geçmiş zaten bulasiciymis ve gitmediği dr kalmadı şekeri vardı ondan dedi bir dr sonra stresten olur Demis bir dr.sonra evdede kimsede kasinti yoktu suphlenmedi gerçi bi zamanda kim uyuzdan şüphelenilen ki sonra kayinpederim de kasininca üniversite hastanesinde uyuz demişler her yeri temizleyeceksin felan demiş kadın sürekli yıkıyor kremleniyor ev halkıda öyle oda dediki iyiki size geçmedi ama bu uyuz 2 ay sonra felan belirti verirmiş .benim genital bölgemin üstü nde birde dizimde egzama var kalcam daki kasinti hem farklı hemde egzama ya benzemiyor Allah yardımcım olsun birde plesanta previa var yatmam lazım ama yok kızım desem bencede en sonunda pedegog görünüyor bize çünkü anlamıyor .CK sağolun dertlesmek iyi geliyor içimi dökme m gerekiyordu
eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Gözün aydın olsun canımeveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Böyle bakınca büyüdüğü belli oluyor bana sorsan hala aynıydı :)Maşallah kız tam top olmuş artık göbüş oğluşun yayılmış baya yukarıda çıkmış
Sen att biz bıkmayız
Hadi gözün aydın canım
Güzel haberlerle gelmişsin
Bebişinde iyiymiş
Nodül olmaması çok iyi kuzum
Tuz birikimi neymiş ki ilk defa duyuyorum
Sonuçlar çıkınca haber ver kuzum
Kız baktırsaydın ya bişeycik olmazdı Allahın izniyle
8.haftada falandım galiba boğaz ultrasyonuna ardından tüm batına bakıldı
Kasığa doğru baktı radyoloji uzmanı hemen bebek mi o dedim
Hamilemisin dedi evet dedim bir güzel inceledi bende baktım
Erkek olduğu için belli olmuş olabilir kuzu. Yinede bakıyorum bazılarına göre yine benimki küçük bile kalıyorAt canım neden atmıyosunmaaşallah erkek annelerinin göbüşleri baya belli
Canım geçmiş olsunakşamüstüne doğru hastanenin sitesinde çıkıyor sonuçlar ordan bakabilirsin e nabıza her zaman düşmüyor.
Ben kız demiştimhayırlı olsun canım
Canım bende 25. Haftamda detaylı için kontrolum ve doktoruma da randevu aldım açlık tokluk yaptırmış olarak gidicem o zaman doğumla ilgili yüklemeyle ilgili vs konuşmayı düşünüyorum devletteki doktor yüklemeyi mutlaka yaptır dedi bende çok kararsızım
Aynen kuzum sorarım gidinceSorarsın olmadı kuzu. Tamam derse öyle yaparsın. Doktorunun tutumuna bağlı dediğin gibi bu konu. Benimde verdiğim tahlillerde aman aman çıkmamış hiç 85-90 gibi. Ama ister mi yinede hiç bilmiyorum.
İkinci ayrıntılı gibi birşey olucak demi bu 25.haftadaki kontrolAt canım neden atmıyosunmaaşallah erkek annelerinin göbüşleri baya belli
Canım geçmiş olsunakşamüstüne doğru hastanenin sitesinde çıkıyor sonuçlar ordan bakabilirsin e nabıza her zaman düşmüyor.
Canım bende 25. Haftamda detaylı için kontrolum ve doktoruma da randevu aldım açlık tokluk yaptırmış olarak gidicem o zaman doğumla ilgili yüklemeyle ilgili vs konuşmayı düşünüyorum devletteki doktor yüklemeyi mutlaka yaptır dedi bende çok kararsızım
Bende duymadım daha önce kuzum, daha önceden bir rahatsızlık geçirmiş olabilirsin ondan kalmadır dedi doktor. Cumartesi gideceğim için baktırmadım ya çok pişmanımMaşallah kız tam top olmuş artık göbüş oğluşun yayılmış baya yukarıda çıkmış
Sen att biz bıkmayız
Hadi gözün aydın canım
Güzel haberlerle gelmişsin
Bebişinde iyiymiş
Nodül olmaması çok iyi kuzum
Tuz birikimi neymiş ki ilk defa duyuyorum
Sonuçlar çıkınca haber ver kuzum
Kız baktırsaydın ya bişeycik olmazdı Allahın izniyle
8.haftada falandım galiba boğaz ultrasyonuna ardından tüm batına bakıldı
Kasığa doğru baktı radyoloji uzmanı hemen bebek mi o dedim
Hamilemisin dedi evet dedim bir güzel inceledi bende baktım
Doktor birkaç saat içinde çıkar dediği için bekledik kuzum ilaç falan verirse yüz yüze görüşelim dedik hastane uzak biraz sürekli gelme şansım yok, teşekkür ederimAt canım neden atmıyosunmaaşallah erkek annelerinin göbüşleri baya belli
Büyümüş büyümüş annesi ben burdayım diyorBöyle bakınca büyüdüğü belli oluyor bana sorsan hala aynıydı :)
Kız bide sen minnoşun resmini atmış mıydın, istemiştim
Erkek olduğu için belli olmuş olabilir kuzu. Yinede bakıyorum bazılarına göre yine benimki küçük bile kalıyorÇokta önemli değil gerçi yatarken kalkarken hep zorluk çıkarıyor valla şimdiden. Yada ben pimpirikliyim.
Canım 27 aralık’a randevu aldım ikisine de 1 saat araları olacak aynı hastane zaten akşamüstü gidicem. Ben yazarım canım etiketlerim seni.. doktoruma ilk gittiğimde mart sonu nisan başı doğum olur dedi bana bende hemen doğum konusuna girmeyeyim biraz zaman geçsin dedim şimdi de o tarihlerde bi planı olup olmadığını gelmemesi için özel bir durumu olup olmadığını sorucam canımAynen kuzum sorarım gidince
Belki ben sormadan kendisi söyler
Bana kesin yaptır dicekte yinede teyit almak lazım
Benimde hiç öyle aşırı bir yükselişim olmadı :))
İkinci ayrıntılı gibi birşey olucak demi bu 25.haftadaki kontrol
Açlık tokluk yüksek gelirse muhtemelen şeker yüklemesi yapalım dicektir
25.haftada kontrolün ayın kaçında
Bana haber verir misin doktordan çıktıktan sonra arada atlayıp kaçırmayayım
Doğum konusunu konuşma zamanları geliyor desene artık bende bu kontrolde konuşayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?