- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Doğru canım ben nedense hep kendim gibi düşünüyorumBende duymadım daha önce kuzum, daha önceden bir rahatsızlık geçirmiş olabilirsin ondan kalmadır dedi doktor. Cumartesi gideceğim için baktırmadım ya çok pişmanım
Doktor birkaç saat içinde çıkar dediği için bekledik kuzum ilaç falan verirse yüz yüze görüşelim dedik hastane uzak biraz sürekli gelme şansım yok, teşekkür ederim
Son pişmanlık neye yararBende duymadım daha önce kuzum, daha önceden bir rahatsızlık geçirmiş olabilirsin ondan kalmadır dedi doktor. Cumartesi gideceğim için baktırmadım ya çok pişmanım
Doktor birkaç saat içinde çıkar dediği için bekledik kuzum ilaç falan verirse yüz yüze görüşelim dedik hastane uzak biraz sürekli gelme şansım yok, teşekkür ederim
Kuzu Doğum diyince dün bana doktorum büyük ihtimal sezeryan olacaksın dedi. Ben korkarım dedim de şey diyor herkes keyfi sezeryan istiyor korkacak birşey yok diyor. Konuşma yaptı banaAynen kuzum sorarım gidince
Belki ben sormadan kendisi söyler
Bana kesin yaptır dicekte yinede teyit almak lazım
Benimde hiç öyle aşırı bir yükselişim olmadı :))
İkinci ayrıntılı gibi birşey olucak demi bu 25.haftadaki kontrol
Açlık tokluk yüksek gelirse muhtemelen şeker yüklemesi yapalım dicektir
25.haftada kontrolün ayın kaçında
Bana haber verir misin doktordan çıktıktan sonra arada atlayıp kaçırmayayım
Doğum konusunu konuşma zamanları geliyor desene artık bende bu kontrolde konuşayım diyorum
Boşuna stres yapma demiştim kuzu sanaKızlar sonuçlarım çıktı. Doktor sağlık ocağında özellikle tsh sonucuna güvenme kan beklediği için yüksek çıkabiliyor demişti tahlilden önce ve dediği gibi olmuş çok şükür tsh normal çıktı. Nasıl rahatladım anlatamam resmen yük kalktı üzerimden. Rutin tahlilleri de burada yaptımaya devam edicem inşallah
Yılbaşından önce çıkıyor canım kontrollerin araya yılbaşı tatili girmeden halletmiş oluyorsunCanım 27 aralık’a randevu aldım ikisine de 1 saat araları olacak aynı hastane zaten akşamüstü gidicem. Ben yazarım canım etiketlerim seni.. doktoruma ilk gittiğimde mart sonu nisan başı doğum olur dedi bana bende hemen doğum konusuna girmeyeyim biraz zaman geçsin dedim şimdi de o tarihlerde bi planı olup olmadığını gelmemesi için özel bir durumu olup olmadığını sorucam canım
Hadi gözün aydın canım sağlık ocağı testlerine kalsan ilaca başlıyordun bak gerek bile kalmadı❤Kızlar sonuçlarım çıktı. Doktor sağlık ocağında özellikle tsh sonucuna güvenme kan beklediği için yüksek çıkabiliyor demişti tahlilden önce ve dediği gibi olmuş çok şükür tsh normal çıktı. Nasıl rahatladım anlatamam resmen yük kalktı üzerimden. Rutin tahlilleri de burada yaptımaya devam edicem inşallah
Gözün aydın canım güzel çıkmış her şeyKızlar nasılsınız????bugün doktora gittim kontrolüm vardı doktora herşeyi sordum karnım çok buyuk benim son ayımda gibiyim şimdi karın bağlarım gevşek olduğundan karnım çok büyükmus.rahim normal boyunda göbek deli üstüne kadar çıkmış kilosu hareketleri suyu herşeyi normal kan ve idrar verdim onlarda normal çıktı.magnezyum takviyesi ne başladı doktorum.bi şikayetim yok dedim sen yinede başla rahat edersin son aylarında dedi.cinsiyetimiz belliydi ama kesinleşti kesin erkek pipisini gösterdi coook hareketli paşa.dayanamadim bugün LC wakikide girdim bı kaç bişey aldım.ama çok güzel şeyler var 15 tatilde Ankara'ya gitmesem bugün bir çok şey alacaktım.tulum filan yoktu kalmamış civildende sipariş verdim gelsin bakalım nasıllar.
Dünden beri gör halimi kuzum akşam baş ağrısından uyuyamadımBoşuna stres yapma demiştim kuzu sanaRahatla biraz
Öyle oldu kuzum, çok rahatladım gerçekten çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canım sağlık ocağı testlerine kalsan ilaca başlıyordun bak gerek bile kalmadı❤
Gözün aydinnnn sonunda öğrendin annesi kizimiz cok nazli namuslu göstermez öyle her doktora :))) sağlıkla kucağına al insallaheveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
tesekkur ederim canim. Yesim hocaya gittim yuzde doksan kiz dedi.ayrintilida daha net görünür ama kiz görünüyor dedi. Bende gordum popusunu zaten baya kizdi:)merve teacher bu arada hangi doktora gittin. Bende haftaya ayrintiliya girecem ayrintilida artik iyice netlestiririz insallahda biseyler almaya baslarim.
Canım tuzlu su da yapıp burnuna çekebilirsin o da açıyorBide kızlar bu gece nefes alamama olayında sordum eczanede satılan okyanus suyu yada çocuk aldığımız burun spreylerinden tavsiye etti.
Aynen canım asm lerden alınan kanların sonuçları genelde yanlış çıkıyor pek itibar edilmiyor o yüzdenKızlar sonuçlarım çıktı. Doktor sağlık ocağında özellikle tsh sonucuna güvenme kan beklediği için yüksek çıkabiliyor demişti tahlilden önce ve dediği gibi olmuş çok şükür tsh normal çıktı. Nasıl rahatladım anlatamam resmen yük kalktı üzerimden. Rutin tahlilleri de burada yaptımaya devam edicem inşallah
Ne kadar yanlış bir şey ama canım şimdi ben başka doktora gitmesem boşuna ilaca başlayacaktım belki. Sağlık bu sonuçta yanlış yapmaya gelmez. Güvenmemek gerekiyor demekkiAynen canım asm lerden alınan kanların sonuçları genelde yanlış çıkıyor pek itibar edilmiyor o yüzden
Ne yaptık ki kuzumÖyle oldu kuzum, çok rahatladım gerçekten çok teşekkür ederim
Kanların hepsini bekletiyorlar canım tüplerde kanlar pıhtılaşıyor vs ve de yanıltıcı oluyor çok yanlış ama maalesef böyle. Elimizden geldikçe hastaneden kan versek en iyisiNe kadar yanlış bir şey ama canım şimdi ben başka doktora gitmesem boşuna ilaca başlayacaktım belki. Sağlık bu sonuçta yanlış yapmaya gelmez. Güvenmemek gerekiyor demekki
Kuzucum ben sonradan geldiğim için bunla geçmiş olsun diyim:) asm lere yaptırıyorum ben de tahlilleri. Demek ki güvenmemek lazımmış.Gözün aydın canım güzel çıkmış her şeyÇok güzel şeyler almışsın sağlıkla giysin inşallah bebiş
Dünden beri gör halimi kuzum akşam baş ağrısından uyuyamadımçok şükür bişey çıkmasın da ben stres yaptığımla kalıym
Canım teşekkür ederim, doktor sonuca bakınca ilk olarak onu söyledi kanlar bekletiliyor tsh değerini yükseltiyor bekletmek tekrarlayalım testi dediKuzucum ben sonradan geldiğim için bunla geçmiş olsun diyim:) asm lere yaptırıyorum ben de tahlilleri. Demek ki güvenmemek lazımmış.
Banada kiz gibi dedi ayrıntılıda netlesir demişti.özelde de bi gün önce gitmiştim o zaman da doktor kız deyince artik kiz diorum herkese. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin En önemlisi o.tesekkur ederim canim. Yesim hocaya gittim yuzde doksan kiz dedi.ayrintilida daha net görünür ama kiz görünüyor dedi. Bende gordum popusunu zaten baya kizdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?