2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada merve teacher ben ayrıntılı gunumde yesim hoca olmadigi icin nihan hocaya aldım onuda hem tanımış olurum bakarsin doğumum da yesim hoca nöbetçi olmaz nihan hoca filan olur en azından dru tanimis olurum diye düşündüm

eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
Gozun aydin canim! Sonunda ogrendin darisi basima Beni sona biraktin

iyi yapmışsın.Banada normal dogum dedi ama orasi almayabiliyormus yogun olduğunda. yeniden hastane arayisina girecegim heralde

merve teacher isim ne olacak peki ? Kız isimleri listen vardı senin :)
ya acayip kararsizim ama ilk ismi kesin ve net Rüya .Ruyamda gordum ve ismi rüyaydı :) .
ikinci bir isim uzerinde calisiyorum.
Bahar Nisan Ahsen Ela Öykü bunlar sevdigim isimler

Kızlar English homeda bebek battaniyelerinde indirim var.ben bu battaniyeden oğluma kullandım çok güzel yıka yıka kullan ozaman 80 almıştım arkadaşa hediye aldım onada indirimdeyken mağazasından 65 almıştım fiyatı çok güzel ilk bebeği için hazırlık yapanlar kaçırmasın derim

Eklentiler

• Screenshot_20181211-194653.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20181211-194623.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 57
ya acayip kararsizim ama ilk ismi kesin ve net Rüya .Ruyamda gordum ve ismi rüyaydı :) .
ikinci bir isim uzerinde calisiyorum.
Bahar Nisan Ahsen Ela Öykü bunlar sevdigim isimler
Adıyla yaşasın Rüya, güzel isim :) ikinci isim için seçenek çok uyum olarak bakar birini seçersiniz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…