- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Avatarımı değiştim kız, pinkman yaptım yakışmış mıııEvet duyuyoruz
Onu inceliyordum bendeAvatarımı değiştim kız, pinkman yaptım yakışmış mııı
bizden böyle birşey çıkmaz ehuehu ama olsada fena olmaz. Huyu benzemesindeOnu inceliyordum bendeoğlun benzesin diye mi yaptın yoksa
Hahaha belli olmaz kız olur mu olurbizden böyle birşey çıkmaz ehuehu ama olsada fena olmaz. Huyu benzemesinde
Canım normal iyotlu tuzla yapabilirsin ama gece yatmadan önce bir kere yap sık yaparsan tahriş edip kanatabilir burnunuCanım acitmiyormu burnunu??bildiğimiz iyotlu tuz demi yoksa kaya tuzumu??
Canım bence tekrarlat teyit etmiş olursun en kötü ihtimalleVall doktor bana asm ye göre ilaç verdi tekrardan test istemedi bekletme vs olayları sizden duydum zaten 10 a kadar kan alınıyor sonra yollanıyor kaç değer oynayabilir ki?
Doktor bana özellikle tsh için söyledi canım. Belki şehirlere göre değişiyordur bilmiyorum, tekrarlayalım testi emin olalım dedi. Ben çarşamba sabah kan verdim perşembe akşam üzeri daha çıkmamıştı hormon sonuçlarım en erken Cuma çıkmıştır 2 gün beklemiş oluyor en iyi ihtimal. Her yerde aynı olacak diye bir şey yok tabi herkesi de zan altında bırakmayalım o yüzden :)Vall doktor bana asm ye göre ilaç verdi tekrardan test istemedi bekletme vs olayları sizden duydum zaten 10 a kadar kan alınıyor sonra yollanıyor kaç değer oynayabilir ki?
Doğum günün kutlu olsun canım. Pazar günü bende 32 olucam:)
Canım bence tekrarlat teyit etmiş olursun en kötü ihtimalle
Doktor bana özellikle tsh için söyledi canım. Belki şehirlere göre değişiyordur bilmiyorum, tekrarlayalım testi emin olalım dedi. Ben çarşamba sabah kan verdim perşembe akşam üzeri daha çıkmamıştı hormon sonuçlarım en erken Cuma çıkmıştır 2 gün beklemiş oluyor en iyi ihtimal. Her yerde aynı olacak diye bir şey yok tabi herkesi de zan altında bırakmayalım o yüzden :)
Evet benim de öyle ,çok rahatsız ediyor. . Teşekkür ederim cevabınız için .ben artık yukarda hissediyorum çok nadir aşağıdan tekme geliyor.
tam 1 haftadır burnum tıkalı. ama sadece tıkalı. grip nezle değilim...konuşmaya başlayınca hasta mısın diyorlar yok diyorum. havanın kuruluğundan kaynaklı. dün yalnız banyodan sonra geniz akıntım başlar gibi oldu hemen suya dayandım.
Ayrintiliya mi girsin canim.hadi gözün aydın öğrendim.oy yerim o prensesieveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
Gozunuz aydin canim saglikla kucagina alirrsin insallah prensesinieveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Hakkında öncelikle herseyin hayırlısı olsun. Bence o gün yogun olduğu zaman ana bina sami ulusa yönlendiriyordur muhtemelen. Tabi oranin şartlarını bilmiyorum nasıl. Eğer oldu ki oraya sevk eder orda doğumumu yaparım dersen aylık kontrollerine devam et bestepeye. Bakarsın doğum başladığı gün yoğun olmaz bestepede yaparsın. Yinede tabi sen bilirsin.iyi yapmışsın.Banada normal dogum dedi ama orasi almayabiliyormus yogun olduğunda. yeniden hastane arayisina girecegim heralde
eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Hayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayizeveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
Canim iyi sabretmişsin bu haftaya kadar.ben 14 haftada öğrendim hatta doktora direk cinsiyetini sordum da tersledi beni önce sağlığına bakacaz diye.acayip merak ediyor insan.madem bu kadar bekledin az kalmis.hep gizledi mi seninki.o zaman kız olabilir gibi me geliyor.sanirim o ayrımcılığa girmemiş yüzü belli degildirgözün aydın canım :)) iyi bari bu sefer öğrenebildin ben de nasıl merak ediyorum bi de arkadaşlarım sana inanamıyorum 1.5 aydır insan bi gidip baktırmaz mı diyolar öyle dedikçe meraklanıyorum daha çok ama 1 haftası kaldı dişimi sıkıyorum sonuçta bu kadar bekledim. :) cinsiyet takıntım yok ne olursa benim o yüzden başka bi yere gözükmek istemedim diyorum ama artık siz de öğrenince sabırsızlandım 22 hafta oldu artık :) inşallah sağ salim de kucağınıza alırız canım çok sevindim senin adına..
Peki, kime benzediğine kadar gözüküyor diyorlar ya seninki de öyle net belli miydi yüzü filan :) Meraktan çatlıcam resmen
İyi geceler kuzumİyi geceler kızlar
İlk kez duydum ve çok şaşırdım canım oluyormuş demekki sende yaşamışsın. Kanı bekletince sonuç değişiyormuş işte en çok tsh etkileniyor dedi bugün doktor@merveteacher25 cnm hadi ogrenmissin artık gözün aydın
LoveAndMarriage cnm gerçekten sağlık ocağında ki testler çok farklı çıkıyor bunu bir kaç kişiden duydum başta kendimde yaşadım ilk 5 haftalikken kan verdim tsh 3.30 çıkmıştı kadın doğumcu 2.5 altında olması gerekiyor dedi dahiliye ye gittim tekrar yaptı ve 2.32 çıktı normal dedi sağlık ocaklarında kiler yüksek çıkıyor dedi boşuna stres oluyoruz.gözün aydın hiçbir şey cikmamis
A April wind iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?