2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Vall doktor bana asm ye göre ilaç verdi tekrardan test istemedi bekletme vs olayları sizden duydum zaten 10 a kadar kan alınıyor sonra yollanıyor kaç değer oynayabilir ki?
Doktor bana özellikle tsh için söyledi canım. Belki şehirlere göre değişiyordur bilmiyorum, tekrarlayalım testi emin olalım dedi. Ben çarşamba sabah kan verdim perşembe akşam üzeri daha çıkmamıştı hormon sonuçlarım en erken Cuma çıkmıştır 2 gün beklemiş oluyor en iyi ihtimal. Her yerde aynı olacak diye bir şey yok tabi herkesi de zan altında bırakmayalım o yüzden :)

Canım bence tekrarlat teyit etmiş olursun en kötü ihtimalle

Tekrarladık canım 3,5’tan 1,1 e inmiş her ay kan vericem ve en düşük doz tiroid ilacı kullanıyorum dahiliye doktoru devam et dedi devam ediyorım bende

Anladım canım benimde aklıma o geldi ben öğleden sonra sonuçlarımı gördüm lokal olarak değişiklik gösterebilir bi güvensizlik olsa zaten doktor isterdi tecrubeli yaşlı bi doktordu en ufak şeyden nem kapıyoruz ya ah bu hormonlar

Evet benim de öyle ,çok rahatsız ediyor. . Teşekkür ederim cevabınız için .

eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)
%90 KIz dedi .Prensesim olacakmis. Allahim benim bi kizim mi olcakkkkkk.
Gozunuz aydin canim saglikla kucagina alirrsin insallah prensesini

iyi yapmışsın.Banada normal dogum dedi ama orasi almayabiliyormus yogun olduğunda. yeniden hastane arayisina girecegim heralde
Hakkında öncelikle herseyin hayırlısı olsun. Bence o gün yogun olduğu zaman ana bina sami ulusa yönlendiriyordur muhtemelen. Tabi oranin şartlarını bilmiyorum nasıl. Eğer oldu ki oraya sevk eder orda doğumumu yaparım dersen aylık kontrollerine devam et bestepeye. Bakarsın doğum başladığı gün yoğun olmaz bestepede yaparsın. Yinede tabi sen bilirsin.

@merveteacher25 cnm hadi ogrenmissin artık gözün aydın
LoveAndMarriage cnm gerçekten sağlık ocağında ki testler çok farklı çıkıyor bunu bir kaç kişiden duydum başta kendimde yaşadım ilk 5 haftalikken kan verdim tsh 3.30 çıkmıştı kadın doğumcu 2.5 altında olması gerekiyor dedi dahiliye ye gittim tekrar yaptı ve 2.32 çıktı normal dedi sağlık ocaklarında kiler yüksek çıkıyor dedi boşuna stres oluyoruz.gözün aydın hiçbir şey cikmamis
A April wind iyi geceler cnm

eveeeettttttt ben geldim .Cinsiyeti sonunda ogrendimmmm. :) Cok saskinim değişik duygular hissediyorum.Beklemedigim icin ogrenince sasirdim:)

gözün aydın canım :)) iyi bari bu sefer öğrenebildin ben de nasıl merak ediyorum bi de arkadaşlarım sana inanamıyorum 1.5 aydır insan bi gidip baktırmaz mı diyolar öyle dedikçe meraklanıyorum daha çok ama 1 haftası kaldı dişimi sıkıyorum sonuçta bu kadar bekledim. :) cinsiyet takıntım yok ne olursa benim o yüzden başka bi yere gözükmek istemedim diyorum ama artık siz de öğrenince sabırsızlandım 22 hafta oldu artık :) inşallah sağ salim de kucağınıza alırız canım çok sevindim senin adına..
Peki, kime benzediğine kadar gözüküyor diyorlar ya seninki de öyle net belli miydi yüzü filan :) Meraktan çatlıcam resmen

Hayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayiz hastane belirlediniz mi canim doğum için?

Canim iyi sabretmişsin bu haftaya kadar.ben 14 haftada öğrendim hatta doktora direk cinsiyetini sordum da tersledi beni önce sağlığına bakacaz diye.acayip merak ediyor insan.madem bu kadar bekledin az kalmis.hep gizledi mi seninki.o zaman kız olabilir gibi me geliyor.sanirim o ayrımcılığa girmemiş yüzü belli degildir

İyi geceler kızlar
İyi geceler kuzum
İlk kez duydum ve çok şaşırdım canım oluyormuş demekki sende yaşamışsın. Kanı bekletince sonuç değişiyormuş işte en çok tsh etkileniyor dedi bugün doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…