- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
günaydın kızlaar :))
Mini_mini canım tetanoz bende ateş yapmadı gerçi belki bünyeye göre değişiyordur ama.. sadece 3 gün falan biraz kol ağrısı yaptı hiiiç can yakan bir iğne değil merak etme
İnsallah bende de oyle olur cnmKolum zaten ip ince korkuyorum cok agri yapacak diye
Kızlar nasılsınız????bugün doktora gittim kontrolüm vardı doktora herşeyi sordum karnım çok buyuk benim son ayımda gibiyim şimdi karın bağlarım gevşek olduğundan karnım çok büyükmus.rahim normal boyunda göbek deli üstüne kadar çıkmış kilosu hareketleri suyu herşeyi normal kan ve idrar verdim onlarda normal çıktı.magnezyum takviyesi ne başladı doktorum.bi şikayetim yok dedim sen yinede başla rahat edersin son aylarında dedi.cinsiyetimiz belliydi ama kesinleşti kesin erkek pipisini gösterdi coook hareketli paşa.dayanamadim bugün LC wakikide girdim bı kaç bişey aldım.ama çok güzel şeyler var 15 tatilde Ankara'ya gitmesem bugün bir çok şey alacaktım.tulum filan yoktu kalmamış civildende sipariş verdim gelsin bakalım nasıllar.
Bide kızlar bu gece nefes alamama olayında sordum eczanede satılan okyanus suyu yada çocuk aldığımız burun spreylerinden tavsiye etti.
Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum
Ben de ankaradayim canim liv e gidiyorum sen nereye gidiyorsun? Benim minnos da kizHayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayizhastane belirlediniz mi canim doğum için?
Çok tskr ederim cnm.evet pahalı ama inan e bebeğe girdim orası LC Waikikinin iki katı normal bebek mağazalarına baktım aynı fiyatlar onlara verecegime LC wakikiden alırım dedim.birtane 0-3 aylık incecik eşofman altına 25 TL diyorlar ya oğluma oyuncak aliyim dedim söz verdim aman Allahım küçük arabalar 30_40 TL bu millet nasıl geciniyor.burun için bu markadan aliyim cnm eczaneden bende tekrardan sagolasinçok ilginç ya ilk kez duydum... bu hamilelikte esas ben öğrendim herşeyi. ilki bildiğin tecrübesizlikmiş. ama bazen bilmemek daha iyi. dün bende lcw ye gittim. baktım baktım geri çıktım. anormal pahalı. oğlan için zıbın çorap alayım dedim vazgeçtim. elim bomboş çıktım. 4 çift çorap 15 tl ye. internetten bakacam yine.
ben kullanıyorum xlear tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2214606
Çok tskr ederim cnm.evet pahalı ama inan e bebeğe girdim orası LC Waikikinin iki katı normal bebek mağazalarına baktım aynı fiyatlar onlara verecegime LC wakikiden alırım dedim.birtane 0-3 aylık incecik eşofman altına 25 TL diyorlar ya oğluma oyuncak aliyim dedim söz verdim aman Allahım küçük arabalar 30_40 TL bu millet nasıl geciniyor.burun için bu markadan aliyim cnm eczaneden bende tekrardan sagolasin
Tesekkur ederim canm. sami ulusun turgut ozsl binasina gitmeye basladim memnundum aslinda ama yogun olumca geri ceviriyorlarmis o yuzden yine netlesemedi :Hayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayizhastane belirlediniz mi canim doğum için?
Valla evet canm sonunda ogrendik ama normal utlrasondu bu.Ben aslnda ayrintili da cikar diye bekliyordum bu seferde umidim yoktu ama gördük. Benimkinin bacaklari kapaliydi .Hic acmadi simdiye kadar ama yine de artik büyüdüğü icin net belli oluyordu. On gun sonra ayrintilimiz var orada yüzünüde görürüz insallah :)gözün aydın canım :)) iyi bari bu sefer öğrenebildin ben de nasıl merak ediyorum bi de arkadaşlarım sana inanamıyorum 1.5 aydır insan bi gidip baktırmaz mı diyolar öyle dedikçe meraklanıyorum daha çok ama 1 haftası kaldı dişimi sıkıyorum sonuçta bu kadar bekledim. :) cinsiyet takıntım yok ne olursa benim o yüzden başka bi yere gözükmek istemedim diyorum ama artık siz de öğrenince sabırsızlandım 22 hafta oldu artık :) inşallah sağ salim de kucağınıza alırız canım çok sevindim senin adına..
Peki, kime benzediğine kadar gözüküyor diyorlar ya seninki de öyle net belli miydi yüzü filan :) Meraktan çatlıcam resmen
Bende iki gun once oldum canm korkacak birsey yok. :)igne olurken hissetmiyorsun.Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum
yaa bizim burada hic yokkkGünaydınlar, ankaraya kar ile uyanmaknoel geliyor, yupppy
Gercekten montlarin fiyatları uçmuş ben bu sene almadın oğluma mont küçük filan ama idare ediyoruz yaz gelsin ozaman Alicam montunu sezon sonunda düşüyor fiyatlar.zoruna gitmezmi insanının küçücük şeylere dünya kadar para vermek.aynen öyle ben son 4 5 aydır inan bişi alamıyorum çok seçici oldum. önceden ihtiyaç bu alınacak derdim alırdım ama zoruma gidiyor o kadar para vermek. kızıma mont baktım ben de, nisan gibi sezon sonu almıştım ama küçük geliyor kilo alınca. 140 150 den başlıyor. 200 lere çıkıyor. alamadım maalesef.
bu spreyi bebekte çocukta yetişkin hamile herkes kullanabilir. biraz pahalı ama etkili ve uzun süre gidiyor.
Günaydın canim.haklisin tup bebek insanı çok etkileyen bir süreç ama şunu düşün bu sefer bebegin için iğne olacaksin unutma.senin kanama alanın vardi dimiGunaydin guzel anneler
Lwc artırmış fiyatları birde yenidoğan için pek çeşit yok.e bebekte çok pahalı üründe var uygunda.ben 20 tl ye çok güzel tulumlar aldim ordan birde akletler uygun.Çok tskr ederim cnm.evet pahalı ama inan e bebeğe girdim orası LC Waikikinin iki katı normal bebek mağazalarına baktım aynı fiyatlar onlara verecegime LC wakikiden alırım dedim.birtane 0-3 aylık incecik eşofman altına 25 TL diyorlar ya oğluma oyuncak aliyim dedim söz verdim aman Allahım küçük arabalar 30_40 TL bu millet nasıl geciniyor.burun için bu markadan aliyim cnm eczaneden bende tekrardan sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?