2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    272

İnsallah bende de oyle olur cnm Kolum zaten ip ince korkuyorum cok agri yapacak diye
 

çok ilginç ya ilk kez duydum... bu hamilelikte esas ben öğrendim herşeyi. ilki bildiğin tecrübesizlikmiş. ama bazen bilmemek daha iyi. dün bende lcw ye gittim. baktım baktım geri çıktım. anormal pahalı. oğlan için zıbın çorap alayım dedim vazgeçtim. elim bomboş çıktım. 4 çift çorap 15 tl ye. internetten bakacam yine.

Bide kızlar bu gece nefes alamama olayında sordum eczanede satılan okyanus suyu yada çocuk aldığımız burun spreylerinden tavsiye etti.

ben kullanıyorum xlear tavsiye ederim.
 
Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum

ben 2 dozu da aldım. ne ağrı ne şişlik ne ateş hiç bişi olmadı. ama herkeste farklı etki yapıyor. yazı yazan veya iş yapan koluna vurdurma ama. hareket ettikçe ağrıyabilir çünkü.
 
Hayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayiz hastane belirlediniz mi canim doğum için?
Ben de ankaradayim canim liv e gidiyorum sen nereye gidiyorsun? Benim minnos da kiz
 
Çok tskr ederim cnm.evet pahalı ama inan e bebeğe girdim orası LC Waikikinin iki katı normal bebek mağazalarına baktım aynı fiyatlar onlara verecegime LC wakikiden alırım dedim.birtane 0-3 aylık incecik eşofman altına 25 TL diyorlar ya oğluma oyuncak aliyim dedim söz verdim aman Allahım küçük arabalar 30_40 TL bu millet nasıl geciniyor.burun için bu markadan aliyim cnm eczaneden bende tekrardan sagolasin
 

aynen öyle ben son 4 5 aydır inan bişi alamıyorum çok seçici oldum. önceden ihtiyaç bu alınacak derdim alırdım ama zoruma gidiyor o kadar para vermek. kızıma mont baktım ben de, nisan gibi sezon sonu almıştım ama küçük geliyor kilo alınca. 140 150 den başlıyor. 200 lere çıkıyor. alamadım maalesef.

bu spreyi bebekte çocukta yetişkin hamile herkes kullanabilir. biraz pahalı ama etkili ve uzun süre gidiyor.
 
Hayrli olsun cnm.hazirliklar başlar herlde. Arkds olsunlar bizimkiler benimki de kız ank dayiz hastane belirlediniz mi canim doğum için?
Tesekkur ederim canm. sami ulusun turgut ozsl binasina gitmeye basladim memnundum aslinda ama yogun olumca geri ceviriyorlarmis o yuzden yine netlesemedi : ozel arastirmaya basliycam galiba.Sen karar verdinmi
 
Valla evet canm sonunda ogrendik ama normal utlrasondu bu.Ben aslnda ayrintili da cikar diye bekliyordum bu seferde umidim yoktu ama gördük. Benimkinin bacaklari kapaliydi .Hic acmadi simdiye kadar ama yine de artik büyüdüğü icin net belli oluyordu. On gun sonra ayrintilimiz var orada yüzünüde görürüz insallah :)
 
Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum
Bende iki gun once oldum canm korkacak birsey yok. :)igne olurken hissetmiyorsun.
 
Gercekten montlarin fiyatları uçmuş ben bu sene almadın oğluma mont küçük filan ama idare ediyoruz yaz gelsin ozaman Alicam montunu sezon sonunda düşüyor fiyatlar.zoruna gitmezmi insanının küçücük şeylere dünya kadar para vermek.
 
Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum
Günaydın canim.haklisin tup bebek insanı çok etkileyen bir süreç ama şunu düşün bu sefer bebegin için iğne olacaksin unutma.senin kanama alanın vardi dimi
 
Son düzenleme:
Lwc artırmış fiyatları birde yenidoğan için pek çeşit yok.e bebekte çok pahalı üründe var uygunda.ben 20 tl ye çok güzel tulumlar aldim ordan birde akletler uygun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…