2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gunaydin guzel anneler
Ben bugun tetenoz asisi olacagim agri ve ates yapiyor diyorlar dogrumu ? Tup bebek ve dusuk tehditi yuzunden tonlarca igne oldum artik igneden korkuyorum
Gunaydin tetenoz asi yaparken hissetmiyorsun bile yapatiktan sonra biraz kolda Agri olyor ateste yapmadi bende saglik icin yap bence

Günaydın canim.haklisin tup bebek insanı çok etkileyen bir süreç ama şunu düşün bu sefer bebegin için iğne olacaksin unutma.senin kanama alanın vardi dimi

Evet cnm malesef
Asimi oldum geldim su an icin birsey yok acimadi zaten ama hemsire once vurmak istemedi gribim diye. Bir kiza gripken vurmus kizin yuzu fln sismis gribi de agirlasmis. Sonra baska dr geldi atesi yoksa vur dedi ins gribim agirlasmaz. Bunyeden bunyeye degisir kiminin kolu siser kimine hicbirsey olmaz dedi insallah hicbirsey olmayanlardan oluruz :)

Canım bence de bünyeden bünyeye değişir ben 5 gün kolumun üstüne yatamadım ama inşallah sende öyle olmaz

Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?

evet müslin bez çok çok iyi oluyor özellikle bahar-yaz bebeklerinde :) ben 2 sene önce aldım ebebekten tabi o zaman daha ucuzdu şimdi fiyatları hiç bilmiyorum bi de bambu battaniyeler de çok rahat oluyo bize hediye gelmişti ama instada falan satan sayfalar vardı sanki.. haa son bir öneri, kumaşçıdan metrelik düz beyaz pamuklu bezlerden kestirdim 1e 1 falan.. banyodan çıkınca önce ona sarıp sonra havluya sarıyordum yeni doğduğu zamanlarda. hemen ilk ıslaklığını emiyodu cildini de tahriş etmiyordu hatta en son kulak içini falan kuruluyodum ince ve güzel su emdiği için atıp 6o ta falan yıkıyodum ilk 6 ay falan kullandık

kızlar biz de bu sene oğluma montu H&M den aldık LCW den daha uygundu ve ordakilerden daha kalın bi monttu aldığımız fiyat performans açısından LCW ya bin basar dedik

Kızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.
Telaşa kapılma hemen canım önlem amaçlı çağırmışlardır. Gebeliğin bazı dönemlerinde olabiliyor lekelenmeler. İnş güzel haberlerle dönersin.

Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Muslinler cok kullanisli oluyorlar tatlimm hele yazin serin serin orteriz ustlerini ben hala kullaniyorum banyo sonrasi musline sariyorum havlusu bornozu var ama muslin daha iyi gibi geliyor kizima da cicisli alicam

Geçmiş olsun canim.bir şey olmiyacak diye düşün olmasın ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…