2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayırlı haberlerle gel canım önemli birşey yoktur inşallah. Haber vermeyi unutma.

Telaşa kapılma hemen canım önlem amaçlı çağırmışlardır. Gebeliğin bazı dönemlerinde olabiliyor lekelenmeler. İnş güzel haberlerle dönersin.

Önemli bir şey yoktur inşallah canım, doktorla görüş için rahatlasın

Geçmiş olsun canim.iki kere nokta şeklinde benimde oldu.bu haftada arkadaşımınsa olmuştu kanaması çok sukur bir şey olmadi.rahim kanalinda kanana olabiliyormuş

Çok saolun kızlar.
İlk gebeliğimde hiç karşılaşmadığım şeyler olunca insan aynı beklentiye giriyor ister istemez.
Dün gündüz ve gecesinde sol kasığımda ağrı oldu.
bir önceki gecesinde de şiddetli sol böbreğime sancı girince susuzluk falan diye de düşünmüştüm.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler verir doktorum

Lwc artırmış fiyatları birde yenidoğan için pek çeşit yok.e bebekte çok pahalı üründe var uygunda.ben 20 tl ye çok güzel tulumlar aldim ordan birde akletler uygun.
Dün baktım tulumlara evet 20 TL bı Ankara'ya gidiyim orada birkaç mağaza var onlara bakiyim begenmezsem oradan alırım diye düşündüm.atlet filan almiycam cnm oğlumdan baya kaldı onları kullanırım inşallah.

Senin ikincide erkekti degil mi.kizdardesimde çok alma diyo yeğenimin varda O kız birde ilk çocuğumya eski giydirmek istemiyorum

Vall doktor bana asm ye göre ilaç verdi tekrardan test istemedi bekletme vs olayları sizden duydum zaten 10 a kadar kan alınıyor sonra yollanıyor kaç değer oynayabilir ki?
Canım çok oynama olucağını sanmıyorum tshın kanının sabah 10na kadar alınması gerektiğini ilerleyen saatlerin yanıltıcı olabileceğini söylemişti dahiliye doktoru.
Hatırlarsan ilk dahiliye kontrolüne giderken randevuya geç kalmıştım,saat 10.45 gibiydi ben aç olmama rağmen yinede almadı doktor kanı yanıltır diye.
Daha sonraki hafta gel dedi gittiğimde,asmde 3.5 gibi bir değer çıktıysa hastanede 3.6 gibi bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
İyi akşamlar Kızlar nasılsınız ? İşten fırsat bulup çok yazamıyorum. Herşey yolundadır umarım
Kız nasılsın
Dün aklımdaydın şarjım bitti çıktım en son :)
Kontrole gitcektin doktorun tekrar çağırmıştı naptın gittin mi
Kızcen nasılmış

kızlar biz de bu sene oğluma montu H&M den aldık LCW den daha uygundu ve ordakilerden daha kalın bi monttu aldığımız fiyat performans açısından LCW ya bin basar dedik
Nettenmi aldın cnm yoksa mağazasından mı??oğluma kullandığım montu ve yeleği var h&m çok güzel kaliteli burada mağazası yok ya bu yüzden takip edemiyorum ben.alacagim mont iyi olmalı çünkü rahat 3_4 yıl giyiyor çünkü önümüzdeki yıl bide kres var kaliteli bişey almam lazım.

Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
E bebekte 25 tl ydi hafta sonu kalitesi gayet iyi geldi bana. Lcw de ikili olarak 20 veya 25 tlydi ama daha ince ve boyutu küçük. Cok amaçlı olarak kullanılıyor üstünde öyle gösteriyordu

Malı gerçekten güzel görünüyor
Battaniyelerimiz hep hediye geliyor sağolaun,gelmese düşünürdüm :))
Bende merak ediyorum pazardan beri girmemiş hiç
Hepimiz dört gözle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah iyidir

Senin ikincide erkekti degil mi.kizdardesimde çok alma diyo yeğenimin varda O kız birde ilk çocuğumya eski giydirmek istemiyorum
Evet cnm erkek bence ilk bebeğinse al ikinciye rahat edersin birdaha almak zorunda kalmiyorsun.o duyguyu bilirim ablamda bana veriyim dedi aldım ama hiç giydirmedim ilk bebegimde sonra başka birine vermistim..

canım ben mağazasından aldım hani kalınlığına falan bakarak kumaş kalitesine vs. netten mont ayakkabı gibi şeylerde pek cesaretim yok ama ben anlarım diyorsan bak canım istersen dediğin gibi mont önemli hele bir de soğuk biyerde yaşıyorsan

Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Ben kendim yapıcam canım
Kayınvalidem çeyizime vermişti kumaşlarından kenarlarını kıvırıp,örgü çekicem ufaktan
Sen keçe işiyle uğraşıyordun yanlış hatırlamıyorsam halledebilirsin gibime geliyor daha uyguna mal olur senin için
Kızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.
Korkma canım Allahın izniyle birşey yoktur inşallah
Dualarım senin ve bebeğinle

Kızlar aldığım 10 tl lik tulumlar bunlar mağazasından aldım
Çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla giysin bebeğin inşallah
Evet canim o mağazada görmüş.demekki o mağazada indirim var.hava iyi olsaydı nerdeyse gidecektim
Havalar hep böyle olur artık canım fırsat buldukça çıkıp almak lazım aslında. Bizim burada bebek mağazası yok maalesef çevre illlere gittiğimde ya da internetten alıyorum o yüzden
Malı gerçekten güzel görünüyor
Battaniyelerimiz hep hediye geliyor sağolaun,gelmese düşünürdüm :))

Hepimiz dört gözle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah iyidir
İnşallah kuzum, her gün girerdi mutlaka girmeyince merak ettim kaç gündür yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…