Canim internet sitesinde 10 tl ye tulum goremedimMağaza yok ama internetten sipariş verebilirim, kalitesi nasıl görmeyince bilemiyor insan pamuklu yazıyor aslında güzeldir diye düşündüm
Geçmiş olsun canim.iki kere nokta şeklinde benimde oldu.bu haftada arkadaşımınsa olmuştu kanaması çok sukur bir şey olmadi.rahim kanalinda kanana olabiliyormuşKızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.
Bulursam link atıym canım. 8 liraya falan vardı benim baktığımdaCanim internet sitesinde 10 tl ye tulum goremedim
Bu arada tulumu ben söylemedim canım arkadaş mağazaya gitmiş o yazmış :) benim dediğim çıtçıtlı badiler sana link atıyorum mesajdanCanim internet sitesinde 10 tl ye tulum goremedim
Hayırlı haberlerle gel canım önemli birşey yoktur inşallah. Haber vermeyi unutma.
Telaşa kapılma hemen canım önlem amaçlı çağırmışlardır. Gebeliğin bazı dönemlerinde olabiliyor lekelenmeler. İnş güzel haberlerle dönersin.
Önemli bir şey yoktur inşallah canım, doktorla görüş için rahatlasın
Geçmiş olsun canim.iki kere nokta şeklinde benimde oldu.bu haftada arkadaşımınsa olmuştu kanaması çok sukur bir şey olmadi.rahim kanalinda kanana olabiliyormuş
Joker baby de çok var ben almayı düşünüyorumKızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Evet canim o mağazada görmüş.demekki o mağazada indirim var.hava iyi olsaydı nerdeyse gidecektimBu arada tulumu ben söylemedim canım arkadaş mağazaya gitmiş o yazmış :) benim dediğim çıtçıtlı badiler sana link atıyorum mesajdan
Dün baktım tulumlara evet 20 TL bı Ankara'ya gidiyim orada birkaç mağaza var onlara bakiyim begenmezsem oradan alırım diye düşündüm.atlet filan almiycam cnm oğlumdan baya kaldı onları kullanırım inşallah.Lwc artırmış fiyatları birde yenidoğan için pek çeşit yok.e bebekte çok pahalı üründe var uygunda.ben 20 tl ye çok güzel tulumlar aldim ordan birde akletler uygun.
Çivilin ürünleri çok güzel ve uygun dediğin gibi Ankara'da var mağazası burada yok 15 tatilde gidicem bende ne var ne yok bı bakmak lazım.Bende az önce civildeydim gerçekten uygun 3 tane ince tulum aldım tanesi 9.90 dı.
Senin ikincide erkekti degil mi.kizdardesimde çok alma diyo yeğenimin varda O kız birde ilk çocuğumya eski giydirmek istemiyorumDün baktım tulumlara evet 20 TL bı Ankara'ya gidiyim orada birkaç mağaza var onlara bakiyim begenmezsem oradan alırım diye düşündüm.atlet filan almiycam cnm oğlumdan baya kaldı onları kullanırım inşallah.
Canım çok oynama olucağını sanmıyorum tshın kanının sabah 10na kadar alınması gerektiğini ilerleyen saatlerin yanıltıcı olabileceğini söylemişti dahiliye doktoru.Vall doktor bana asm ye göre ilaç verdi tekrardan test istemedi bekletme vs olayları sizden duydum zaten 10 a kadar kan alınıyor sonra yollanıyor kaç değer oynayabilir ki?
Kız nasılsınİyi akşamlar Kızlar nasılsınız ? İşten fırsat bulup çok yazamıyorum. Herşey yolundadır umarım
Nettenmi aldın cnm yoksa mağazasından mı??oğluma kullandığım montu ve yeleği var h&m çok güzel kaliteli burada mağazası yok ya bu yüzden takip edemiyorum ben.alacagim mont iyi olmalı çünkü rahat 3_4 yıl giyiyor çünkü önümüzdeki yıl bide kres var kaliteli bişey almam lazım.kızlar biz de bu sene oğluma montu H&M den aldık LCW den daha uygundu ve ordakilerden daha kalın bi monttu aldığımız fiyat performans açısından LCW ya bin basar dedik
E bebekte 25 tl ydi hafta sonu kalitesi gayet iyi geldi bana. Lcw de ikili olarak 20 veya 25 tlydi ama daha ince ve boyutu küçük. Cok amaçlı olarak kullanılıyor üstünde öyle gösteriyorduKızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Malı gerçekten güzel görünüyorKızlar English homeda bebek battaniyelerinde indirim var.ben bu battaniyeden oğluma kullandım çok güzel yıka yıka kullan ozaman 80 almıştım arkadaşa hediye aldım onada indirimdeyken mağazasından 65 almıştım fiyatı çok güzel ilk bebeği için hazırlık yapanlar kaçırmasın derim
Hepimiz dört gözle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah iyidirBende merak ediyorum pazardan beri girmemiş hiç
Evet cnm erkek bence ilk bebeğinse al ikinciye rahat edersin birdaha almak zorunda kalmiyorsun.o duyguyu bilirim ablamda bana veriyim dedi aldım ama hiç giydirmedim ilk bebegimde sonra başka birine vermistim..Senin ikincide erkekti degil mi.kizdardesimde çok alma diyo yeğenimin varda O kız birde ilk çocuğumya eski giydirmek istemiyorum
Kuzum senin sat 4 temmuz muGünaydın güzel anneler
Gece yüz kere uyanıyorum aslında çok uykusuzumneden deliksiz uyuyamıyorum bilmiyorum hava da kasvetli yağmur yağıyor ve ben 23. Haftaya girdim gün itibariyle
Nettenmi aldın cnm yoksa mağazasından mı??oğluma kullandığım montu ve yeleği var h&m çok güzel kaliteli burada mağazası yok ya bu yüzden takip edemiyorum ben.alacagim mont iyi olmalı çünkü rahat 3_4 yıl giyiyor çünkü önümüzdeki yıl bide kres var kaliteli bişey almam lazım.
Ben kendim yapıcam canımKızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Korkma canım Allahın izniyle birşey yoktur inşallahKızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.
Çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla giysin bebeğin inşallahKızlar aldığım 10 tl lik tulumlar bunlar mağazasından aldım
Havalar hep böyle olur artık canım fırsat buldukça çıkıp almak lazım aslında. Bizim burada bebek mağazası yok maalesef çevre illlere gittiğimde ya da internetten alıyorum o yüzdenEvet canim o mağazada görmüş.demekki o mağazada indirim var.hava iyi olsaydı nerdeyse gidecektim
İnşallah kuzum, her gün girerdi mutlaka girmeyince merak ettim kaç gündür yokMalı gerçekten güzel görünüyor
Battaniyelerimiz hep hediye geliyor sağolaun,gelmese düşünürdüm :))
Hepimiz dört gözle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?