2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar size bişey danışıcam, dün dahiliye doktoru demir ve b12 takviyesine başlaman gerekebilir ama ben yazmayım doktorun yazsın dedi. 2 hafta sonra kontrolüm var sizce gidince mi görüşüym yoksa telefonla arayım mı bilemedim.

İnsan merak ediyor canım bir gün göremeyince

Yoldayım canım şimdi gidiyorum. Sen napıyorsun nasılsın

Canım zaten 10 a kadar kan alınıyor diğer kan değerlerimle baktım da öyle uçurum yok sadece hani değerim normalse bebeğe bi zararı olur mu dedim sonra zaten düşmesine rağmen doktor devam et demezdi dedim kendime dert arıyorum resmen 24 ünde açlık tokluk şekeri için gidicem zaten o zaman sorarım aklımdakileri. Sen devam ediyor musun canım tiroid ilacına en son kaça düşmüştü?

E bebekte 25 tl ydi hafta sonu kalitesi gayet iyi geldi bana. Lcw de ikili olarak 20 veya 25 tlydi ama daha ince ve boyutu küçük. Cok amaçlı olarak kullanılıyor üstünde öyle gösteriyordu

Canım geçende lcw den aldım polarlı bi battaniye yumuşak güzeldi aslında yakınımda 5 katlı bi e bebek mağazası var ama hiç gitmek nasip olmadı bir ara bakıcam oraya da..
Kuzum senin sat 4 temmuz mu

Kuzum 4 temmuz olarak güncelledik evet normalde 29 haziran ama benim adet döngüm 30 35 arada 40 ı bulduğu ve geç yumurtladığım için öyle oldu ovülasyon testiyle uyumlu 20 sinde çiftleri görmüştüm zaten o zaman döllenmiş

B12 gebelikte önemli canım,demirde senin depoların için ayrı önemli bence ara kullanmaya başlamış olursun için rahat etmiş olur

ilk dozda ben fena girptim. ama ateş olmayınca aşı yapıldı bana da. Allahın izniyle bişi olmaz rahat ol.

Kızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.

ne zaman muyene olacaksın haberdar et. bu gece ben de sağ kasığımda ağrı ile bi uyandım noluyoruz yaa dedim. canım o kadar acıdı ki. korktum ama sonra geçti.

Yoldayım canım şimdi gidiyorum. Sen napıyorsun nasılsın
Bu kadar olur tam sordum sende gidiyormuşsun
Çıkınca haber ver minnak kızın napıyormuş
Bol bol uzanıyorum bende kızcemin tekmelerini seyrediyorum
Bence çok bariz bir fark yoktur senin canın sıkılıyordur
Kullanıyorum kuzum yarın gidip kan vericem yanında bütün değerlerimede baktırıcam
Benimde normalde 30 hazirandı tüp bebekte 6 temmuz olarak güncellendi
Aramızda 2 gün varmış,senin takvim 5 gün geriden geliyor bilerek mi öyle ayarladın

Kızlar nasılsınız? İki gündür kasık ağrım var ayakta durunca cok agrıyor. Acile gittim plesanta da bebek de iyi dedi. Ama korkuyorum

Benim kızda aynı senin oğlan gibi oynuyo oynuyo tam videoya çekcem veya babası elini karnıma koyuyo duruyo
Parmağında oynatıyolar bizi

Kızlar nasılsınız? İki gündür kasık ağrım var ayakta durunca cok agrıyor. Acile gittim plesanta da bebek de iyi dedi. Ama korkuyorum
Bebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.
Benim kızda aynı senin oğlan gibi oynuyo oynuyo tam videoya çekcem veya babası elini karnıma koyuyo duruyo
Parmağında oynatıyolar bizi
Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.
Hissediyor sanki el kol koyunca video açınca tık yok resmen :)

Bebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.

Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.
Hissediyor sanki el kol koyunca video açınca tık yok resmen :)
Ay inşallah öyledir ya. Ultrasona girmesem cok tedirgin olurdum ama baktı baya gelişimi de önde dedi 20+6 cıkıyor, normalde 19+6yım. Plesanta da iyi dedi.

Yok cnm netten almam mağazasına gidip bakarım insallah dediğin gibi görüp dokunup almak lazım evet bizim burası soğuk konya cihanbeyli ayazı filan berbat.

Resmen oyun oynuyorlar kuzum yerim onları ben
Büyüdüğü için oluyordur canım endişe etme, ara ara hepimizde oluyor o ağrılar

Ay inşallah öyledir ya. Ultrasona girmesem cok tedirgin olurdum ama baktı baya gelişimi de önde dedi 20+6 cıkıyor, normalde 19+6yım. Plesanta da iyi dedi.
Yinede bol bol suyunu iç dinlen canım sen. Farklı birşey hissedersen veya geçmezse yine doktoruna görünürsün canım.
Resmen oyun oynuyorlar kuzum yerim onları ben

Büyüdüğü için oluyordur canım endişe etme, ara ara hepimizde oluyor o ağrılar
Aynen kuzu sorma ehehe :) Artık hissetmeyince endişelenme kıvamına geldim hele doktorda öyle diyince. Keşke demeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…