- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İnsan merak ediyor canım bir gün göremeyinceÇok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla giysin bebeğin inşallah
Havalar hep böyle olur artık canım fırsat buldukça çıkıp almak lazım aslında. Bizim burada bebek mağazası yok maalesef çevre illlere gittiğimde ya da internetten alıyorum o yüzden
İnşallah kuzum, her gün girerdi mutlaka girmeyince merak ettim kaç gündür yok
Yoldayım canım şimdi gidiyorum. Sen napıyorsun nasılsınCanım çok oynama olucağını sanmıyorum tshın kanının sabah 10na kadar alınması gerektiğini ilerleyen saatlerin yanıltıcı olabileceğini söylemişti dahiliye doktoru.
Hatırlarsan ilk dahiliye kontrolüne giderken randevuya geç kalmıştım,saat 10.45 gibiydi ben aç olmama rağmen yinede almadı doktor kanı yanıltır diye.
Daha sonraki hafta gel dedi gittiğimde,asmde 3.5 gibi bir değer çıktıysa hastanede 3.6 gibi bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Kız nasılsın
Dün aklımdaydın şarjım bitti çıktım en son :)
Kontrole gitcektin doktorun tekrar çağırmıştı naptın gittin mi
Kızcen nasılmış
Canım çok oynama olucağını sanmıyorum tshın kanının sabah 10na kadar alınması gerektiğini ilerleyen saatlerin yanıltıcı olabileceğini söylemişti dahiliye doktoru.
Hatırlarsan ilk dahiliye kontrolüne giderken randevuya geç kalmıştım,saat 10.45 gibiydi ben aç olmama rağmen yinede almadı doktor kanı yanıltır diye.
Daha sonraki hafta gel dedi gittiğimde,asmde 3.5 gibi bir değer çıktıysa hastanede 3.6 gibi bir değer çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Kız nasılsın
Dün aklımdaydın şarjım bitti çıktım en son :)
Kontrole gitcektin doktorun tekrar çağırmıştı naptın gittin mi
Kızcen nasılmış
E bebekte 25 tl ydi hafta sonu kalitesi gayet iyi geldi bana. Lcw de ikili olarak 20 veya 25 tlydi ama daha ince ve boyutu küçük. Cok amaçlı olarak kullanılıyor üstünde öyle gösteriyordu
Kuzum senin sat 4 temmuz mu
B12 gebelikte önemli canım,demirde senin depoların için ayrı önemli bence ara kullanmaya başlamış olursun için rahat etmiş olurKızlar size bişey danışıcam, dün dahiliye doktoru demir ve b12 takviyesine başlaman gerekebilir ama ben yazmayım doktorun yazsın dedi. 2 hafta sonra kontrolüm var sizce gidince mi görüşüym yoksa telefonla arayım mı bilemedim.
Evet cnm malesef
Asimi oldum geldim su an icin birsey yok acimadi zaten ama hemsire once vurmak istemedi gribim diye. Bir kiza gripken vurmus kizin yuzu fln sismis gribi de agirlasmis. Sonra baska dr geldi atesi yoksa vur dedi ins gribim agirlasmaz. Bunyeden bunyeye degisir kiminin kolu siser kimine hicbirsey olmaz dedi insallah hicbirsey olmayanlardan oluruz :)
Kızlar merhaba,
lekelenmem olmuş. Doktorumu aradım asistanıyla görüştüm gelin dedi
Çok tedirgin oldum.
Çok saolun kızlar.
İlk gebeliğimde hiç karşılaşmadığım şeyler olunca insan aynı beklentiye giriyor ister istemez.
Dün gündüz ve gecesinde sol kasığımda ağrı oldu.
bir önceki gecesinde de şiddetli sol böbreğime sancı girince susuzluk falan diye de düşünmüştüm.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler verir doktorum
Sağol kuzum arayım o zamanB12 gebelikte önemli canım,demirde senin depoların için ayrı önemli bence ara kullanmaya başlamış olursun için rahat etmiş olur
Bu kadar olur tam sordum sende gidiyormuşsunYoldayım canım şimdi gidiyorum. Sen napıyorsun nasılsın
Bence çok bariz bir fark yoktur senin canın sıkılıyordurCanım zaten 10 a kadar kan alınıyor diğer kan değerlerimle baktım da öyle uçurum yok sadece hani değerim normalse bebeğe bi zararı olur mu dedim sonra zaten düşmesine rağmen doktor devam et demezdi dedim kendime dert arıyorum resmen24 ünde açlık tokluk şekeri için gidicem zaten o zaman sorarım aklımdakileri. Sen devam ediyor musun canım tiroid ilacına en son kaça düşmüştü?
Canım geçende lcw den aldım polarlı bi battaniye yumuşak güzeldi aslında yakınımda 5 katlı bi e bebek mağazası var ama hiç gitmek nasip olmadı bir ara bakıcam oraya da..
Kuzum 4 temmuz olarak güncelledik evetnormalde 29 haziran ama benim adet döngüm 30 35 arada 40 ı bulduğu ve geç yumurtladığım için öyle oldu ovülasyon testiyle uyumlu 20 sinde çiftleri görmüştüm zaten o zaman döllenmiş
Möhüm deeelSağol kuzum arayım o zaman
Ben iki gündür kolumu kaldiramiyorum bunu tahmin etmemistim .Baya aciyorCanım bence de bünyeden bünyeye değişir ben 5 gün kolumun üstüne yatamadım ama inşallah sende öyle olmaz
Benim kızda aynı senin oğlan gibi oynuyo oynuyo tam videoya çekcem veya babası elini karnıma koyuyo duruyoYa birkaç gündür tekmeler bazen dışardan belli oluyor eşime göstermek için video çekmeye çalışıyorum videonun tuşuna basıyorum bebek duruyor resmen. Oynamıyor diye kapatıyorum pıt pıt vuruyor deliricemm :)
Kızlar nasılsınız? İki gündür kasık ağrım var ayakta durunca cok agrıyor. Acile gittim plesanta da bebek de iyi dedi. Ama korkuyorum
Bebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.Kızlar nasılsınız? İki gündür kasık ağrım var ayakta durunca cok agrıyor. Acile gittim plesanta da bebek de iyi dedi. Ama korkuyorum
Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.Benim kızda aynı senin oğlan gibi oynuyo oynuyo tam videoya çekcem veya babası elini karnıma koyuyo duruyo
Parmağında oynatıyolar bizi
Gecen hafta enfeksiyondan monurol ictim sonra kültür verdim temiz cıktı ama üşütmüş olabilirim suan bile ayaklarım buzüşütmüş olabilir misin canım? en son ne zaman idrar tahlili verdin?
Ay inşallah öyledir ya. Ultrasona girmesem cok tedirgin olurdum ama baktı baya gelişimi de önde dedi 20+6 cıkıyor, normalde 19+6yım. Plesanta da iyi dedi.Bebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.
Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.
Hissediyor sanki el kol koyunca video açınca tık yok resmen :)
Yok cnm netten almam mağazasına gidip bakarım insallah dediğin gibi görüp dokunup almak lazım evet bizim burası soğuk konya cihanbeyli ayazı filan berbat.canım ben mağazasından aldım hani kalınlığına falan bakarak kumaş kalitesine vs. netten mont ayakkabı gibi şeylerde pek cesaretim yokama ben anlarım diyorsan bak canım istersen dediğin gibi mont önemli hele bir de soğuk biyerde yaşıyorsan
Resmen oyun oynuyorlar kuzum yerim onları benYa birkaç gündür tekmeler bazen dışardan belli oluyor eşime göstermek için video çekmeye çalışıyorum videonun tuşuna basıyorum bebek duruyor resmen. Oynamıyor diye kapatıyorum pıt pıt vuruyor deliricemm :)
Büyüdüğü için oluyordur canım endişe etme, ara ara hepimizde oluyor o ağrılarKızlar nasılsınız? İki gündür kasık ağrım var ayakta durunca cok agrıyor. Acile gittim plesanta da bebek de iyi dedi. Ama korkuyorum
Yinede bol bol suyunu iç dinlen canım sen. Farklı birşey hissedersen veya geçmezse yine doktoruna görünürsün canım.Ay inşallah öyledir ya. Ultrasona girmesem cok tedirgin olurdum ama baktı baya gelişimi de önde dedi 20+6 cıkıyor, normalde 19+6yım. Plesanta da iyi dedi.
Aynen kuzu sorma ehehe :) Artık hissetmeyince endişelenme kıvamına geldim hele doktorda öyle diyince. Keşke demeseydiResmen oyun oynuyorlar kuzum yerim onları ben
Büyüdüğü için oluyordur canım endişe etme, ara ara hepimizde oluyor o ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?