- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İçimizde kıpır kıpır olsalar da hissetmiyoruz bazen kuzum :) diyene bak yalnız birkaç gün az hareket hissedince soluğu sağlık ocağında aldımYinede bol bol suyunu iç dinlen canım sen. Farklı birşey hissedersen veya geçmezse yine doktoruna görünürsün canım.
Aynen kuzu sorma ehehe :) Artık hissetmeyince endişelenme kıvamına geldim hele doktorda öyle diyince. Keşke demeseydi
Ee olsun o kadar analık Zor kuzum :) İnsanın elinde olmuyor ki endişelenmemek-düşünmemekİçimizde kıpır kıpır olsalar da hissetmiyoruz bazen kuzum :) diyene bak yalnız birkaç gün az hareket hissedince soluğu sağlık ocağında aldım
Öyle valla canım her an aklımdaEe olsun o kadar analık Zor kuzum :) İnsanın elinde olmuyor ki endişelenmemek-düşünmemek
Anam kocaman olmuş ya maşallahArkadaşlar oğlum 639 gr 29cm olmuş. Çok fena tekme atıyor dönüyor takla atar gibi her hareketini hissediyorum.çok yaramaz çok :)
Yok cnm netten almam mağazasına gidip bakarım insallah dediğin gibi görüp dokunup almak lazım evet bizim burası soğuk konya cihanbeyli ayazı filan berbat.
Evet ya çok duygulanıyorum bi ağlama tutuyor bazen rabbim kucağımıza alacagımz günleri göstersin :)Anam kocaman olmuş ya maşallah
Düne kadar mercimek kadarlardı zaman hızlı geçiyor sanırım
Aminn inşallahEvet ya çok duygulanıyorum bi ağlama tutuyor bazen rabbim kucağımıza alacagımz günleri göstersin :)
Allah şifa versin canım herşey yolunda gider inşallahKızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim anne babasına bağışlasın şifa versin inşallah hemencik toparlar kendiniKızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Bu kadar olur tam sordum sende gidiyormuşsun
Çıkınca haber ver minnak kızın napıyormuş
Bol bol uzanıyorum bende kızcemin tekmelerini seyrediyorum
Bence çok bariz bir fark yoktur senin canın sıkılıyordur
Kullanıyorum kuzum yarın gidip kan vericem yanında bütün değerlerimede baktırıcam
Benimde normalde 30 hazirandı tüp bebekte 6 temmuz olarak güncellendi
Aramızda 2 gün varmış,senin takvim 5 gün geriden geliyor bilerek mi öyle ayarladın
Ya birkaç gündür tekmeler bazen dışardan belli oluyor eşime göstermek için video çekmeye çalışıyorum videonun tuşuna basıyorum bebek duruyor resmen. Oynamıyor diye kapatıyorum pıt pıt vuruyor deliricemm :)
Kızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Bazen arka arkasına çok kuvvetli tekme attığında yapıştır hemen videoyuBebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.
Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.
Hissediyor sanki el kol koyunca video açınca tık yok resmen :)
Oyy maşallah minik kuzucuğaArkadaşlar oğlum 639 gr 29cm olmuş. Çok fena tekme atıyor dönüyor takla atar gibi her hareketini hissediyorum.çok yaramaz çok :)
Rabbim şafi ismiyle şifa versinKızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Yok kuzum güncel haliKuzum buradaki takvim işinden hiç anlamıyorım yao zaman güncelli hali değildir. Canım neredeyse aynı anda hamile kalmışız ya şaka gibi bakalım doğumlarımız nasıl olacak? Kız bebek bekletir mi diyorlardı?
Dün benim kız gece bir tekme attı resmen canım acıdıartık eşimde elini koyunca hareketleri hissedebiliyor çok güzel bir duygu
Allahım şifa versin inşallahameliyatı başarılı geçsin sağlığına kavuşsun
Allah şifa versin canım herşey yolunda gider inşallah
İnşallah kızlar teşekkür ederizRabbim anne babasına bağışlasın şifa versin inşallah hemencik toparlar kendini
Tekmeler güçleniyor tabi :) muzurlar yaKuzum buradaki takvim işinden hiç anlamıyorım yao zaman güncelli hali değildir. Canım neredeyse aynı anda hamile kalmışız ya şaka gibi bakalım doğumlarımız nasıl olacak? Kız bebek bekletir mi diyorlardı?
Dün benim kız gece bir tekme attı resmen canım acıdıartık eşimde elini koyunca hareketleri hissedebiliyor çok güzel bir duygu
Allahım şifa versin inşallahameliyatı başarılı geçsin sağlığına kavuşsun
Kuvvetli olan tekmikleri kaçırıyorum ya denk gelmiyor videoya. Aynı şekilde eşim elini koyuncada atmıyor tekme :) Ama ben elimi koyunca coşuyor resmen sanırım annesini hissediyor kurban olduğumBazen arka arkasına çok kuvvetli tekme attığında yapıştır hemen videoyu
Benimki dün döndü heralde baya dünden beri hareketleride arttı
Bugün birşeye daha tepki verdi
Oyy maşallah minik kuzucuğa
1 kiloya ne kalmış şunun şurasında
Kilo aldıkça dahada güçleniyolar
Allah şifa versin kuzum inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamandaKızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı kız bebek 41. haftada suni sancıyla geldi bebişRabbim şafi ismiyle şifa versin
Anne babasına bağışlasın inşallah
Yok kuzum güncel hali
Kağan kocatepe videolarını izlerken dikkat ettim mesala 20+0-20+6 hafta aralığına 21.hafta diyor
Burdaki takvimde öyle
Evet belkide aynı günlerde hamile kaldık kim bilir
Erkek bebekler genelde geç gelir canım 9 ay 10 günü doldurur
Kızlar erken gelir nedense 38de falan doğurcam diye adapte ediyom kendimi
Senin kız en son kaç grdı
Hissediyolar bence kuzum ben öyle düşünüyorumİnşallah kızlar teşekkür ederiz
Tekmeler güçleniyor tabi :) muzurlar ya
Amin canım inşallah iyi olurda ameliyata girebilir kuzucuk
Kuvvetli olan tekmikleri kaçırıyorum ya denk gelmiyor videoya. Aynı şekilde eşim elini koyuncada atmıyor tekme :) Ama ben elimi koyunca coşuyor resmen sanırım annesini hissediyor kurban olduğum
Aynen kuzum geçen öyle diyor ki eşim orda birşey var ama ben diyor tam bağ kuramadım :))Hissediyolar bence kuzum ben öyle düşünüyorum
Ne zaman aklımdan hareket etmediğini geçirsem hemen bi tane olsun pıt yapıyor
Annelik iç güdüsel olarak oluşuyor ama erkeklerinki öyle değil doğunca anlıyorlarmış babalık duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?