2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İçimizde kıpır kıpır olsalar da hissetmiyoruz bazen kuzum :) diyene bak yalnız birkaç gün az hareket hissedince soluğu sağlık ocağında aldım

Arkadaşlar oğlum 639 gr 29cm olmuş. Çok fena tekme atıyor dönüyor takla atar gibi her hareketini hissediyorum.çok yaramaz çok :)
Anam kocaman olmuş ya maşallah
Düne kadar mercimek kadarlardı zaman hızlı geçiyor sanırım

Yok cnm netten almam mağazasına gidip bakarım insallah dediğin gibi görüp dokunup almak lazım evet bizim burası soğuk konya cihanbeyli ayazı filan berbat.

aaa ben de merkezdeyim evet ayazımız fena gerçi şimdi nerde o eski kışlar bence de mağazadan bakarsan daha garanti ben alalı nerdeyse 2 ay oluyor bak bakalım model fiyat falan nasıl inşallah pahalanmamıştır , bu yıl enflasyon şampiyonu çocuk montuymuş bi arkadaşım demişti

Kuzum buradaki takvim işinden hiç anlamıyorım ya o zaman güncelli hali değildir. Canım neredeyse aynı anda hamile kalmışız ya şaka gibi bakalım doğumlarımız nasıl olacak? Kız bebek bekletir mi diyorlardı?

Dün benim kız gece bir tekme attı resmen canım acıdı artık eşimde elini koyunca hareketleri hissedebiliyor çok güzel bir duygu

Kızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin

Allahım şifa versin inşallah ameliyatı başarılı geçsin sağlığına kavuşsun

Bebiş büyüdüğündendir canım belkide. Enfeksiyon falanda yoksa endişelenme hiç.

Vallahi yaaa :) Denk getiremiyorum bii.
Hissediyor sanki el kol koyunca video açınca tık yok resmen :)
Bazen arka arkasına çok kuvvetli tekme attığında yapıştır hemen videoyu
Benimki dün döndü heralde baya dünden beri hareketleride arttı
Bugün birşeye daha tepki verdi
Arkadaşlar oğlum 639 gr 29cm olmuş. Çok fena tekme atıyor dönüyor takla atar gibi her hareketini hissediyorum.çok yaramaz çok :)
Oyy maşallah minik kuzucuğa
1 kiloya ne kalmış şunun şurasında
Kilo aldıkça dahada güçleniyolar

Kızlar bugün bir hernili bebişimiz dünyaya geldi. İnşallah durumu stabil olunca ameliyata alınacak küçük belinayımız için sizde dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Anne babasına bağışlasın inşallah
Yok kuzum güncel hali
Kağan kocatepe videolarını izlerken dikkat ettim mesala 20+0-20+6 hafta aralığına 21.hafta diyor
Burdaki takvimde öyle
Evet belkide aynı günlerde hamile kaldık kim bilir
Erkek bebekler genelde geç gelir canım 9 ay 10 günü doldurur
Kızlar erken gelir nedense 38de falan doğurcam diye adapte ediyom kendimi
Senin kız en son kaç grdı

Allah şifa versin canım herşey yolunda gider inşallah

Rabbim anne babasına bağışlasın şifa versin inşallah hemencik toparlar kendini
İnşallah kızlar teşekkür ederiz

Tekmeler güçleniyor tabi :) muzurlar ya
Amin canım inşallah iyi olurda ameliyata girebilir kuzucuk

Kuvvetli olan tekmikleri kaçırıyorum ya denk gelmiyor videoya. Aynı şekilde eşim elini koyuncada atmıyor tekme :) Ama ben elimi koyunca coşuyor resmen sanırım annesini hissediyor kurban olduğum

Allah şifa versin kuzum inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda
Arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı kız bebek 41. haftada suni sancıyla geldi bebiş

ben de tam tersini biliyorum erkekler sabırsız erken geliyor 37.hafta içinde ama kızlar nazlı geç geliyor.

kızım 39+2 de gelmişti. annem çok sıkılmıştı, erkenden geldim yanına diye söylenmişti. doğum öncesi iznimin bitmesine 4 gün kala geldi yani :)

Hissediyolar bence kuzum ben öyle düşünüyorum
Ne zaman aklımdan hareket etmediğini geçirsem hemen bi tane olsun pıt yapıyor
Annelik iç güdüsel olarak oluşuyor ama erkeklerinki öyle değil doğunca anlıyorlarmış babalık duygusunu

Aynen kuzum geçen öyle diyor ki eşim orda birşey var ama ben diyor tam bağ kuramadım :))
Duygu durumuna göre bazen geliyor seviyor bazen çocuk işte tekme atacak tabi diyor. Öküz zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…