Genelleme yaptım kız sus çaktırmaAllah şifa versin kuzum inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda
Arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı kız bebek 41. haftada suni sancıyla geldi bebiş
Bende kızların erken erkeklerin geç geldiğini biliyorum canım demekki hepimiz farklı biliyoruzben de tam tersini biliyorum erkekler sabırsız erken geliyor 37.hafta içinde ama kızlar nazlı geç geliyor.
kızım 39+2 de gelmişti. annem çok sıkılmıştı, erkenden geldim yanına diye söylenmişti. doğum öncesi iznimin bitmesine 4 gün kala geldi yani :)
Aynen kuzum geçen öyle diyor ki eşim orda birşey var ama ben diyor tam bağ kuramadım :))
Duygu durumuna göre bazen geliyor seviyor bazen çocuk işte tekme atacak tabi diyor. Öküz zaar
Ehhe :)
Anlamıyolar işte bizi :))
her dakka sevsin istiyoruz biz
Aradaki bağ oluşmadığı için bişey anlamıyorlar normal geliyor onlara
Benimkide aynı seninki gibi
İnşallah bekletmeden gelir ya yoksa ben panik olurum şöyle bir anda sancıyla gelse hep hayalimdeki doğumRabbim şafi ismiyle şifa versin
Anne babasına bağışlasın inşallah
Yok kuzum güncel hali
Kağan kocatepe videolarını izlerken dikkat ettim mesala 20+0-20+6 hafta aralığına 21.hafta diyor
Burdaki takvimde öyle
Evet belkide aynı günlerde hamile kaldık kim bilir
Erkek bebekler genelde geç gelir canım 9 ay 10 günü doldurur
Kızlar erken gelir nedense 38de falan doğurcam diye adapte ediyom kendimi
Senin kız en son kaç grdı
Anam kıskandıEhhe :)
Ben hissediyorum ama doğduktan sonra benim pabuç atılacak dama şimdiden çok sevmese de olur
Anlamıyolar işte bizi :))
her dakka sevsin istiyoruz biz
Aradaki bağ oluşmadığı için bişey anlamıyorlar normal geliyor onlara
Benimkide aynı seninki gibi
Ehhe :)
Ben hissediyorum ama doğduktan sonra benim pabuç atılacak dama şimdiden çok sevmese de olur
Bende kızlar erken geliyor diye biliyorum kuzum bakalım artık hayırlısıGenelleme yaptım kız sus çaktırma
Bende kızların erken erkeklerin geç geldiğini biliyorum canım demekki hepimiz farklı biliyoruz
Tüp bebek grubundan iki arkadaşım var kızı olan 35.haftada doğum yaptı yanlış hatırlamıyorsam
Oğlu olanın takvimi bile kalkmıştı hatta baya bir gülüşmüştük
Takvimi kalktıktan 3-4 gün sonra doğum yaptı
Ahahah yazık kızzAnam kıskandı
Geçen arkadaş doğumunu anlatıyor,doğurana kadar doğumhanede eşi-annesi-doktor-ebe hepsi yanında.
Çocuk doğdu bir baktım yanımda kimse kalmamış diyor
Doğru söylüyorsun balım :)Erkekler canlı kanşı görmedikçe idrak edemeyecekler sanırımama bizim hissettiklerimizi yaşamadıkları için aslında anlamamaları normal dün eşim karnımı severken kızım napıyosun tarzı bir şey söyledi o anda babasını duydu tekme attı bunlar sıklaştıkça bağ da artacaktır bence
Sona gelince insan bide panik oluyor doğuramıcam mı diye :))İnşallah bekletmeden gelir ya yoksa ben panik olurum şöyle bir anda sancıyla gelse hep hayalimdeki doğumcanım 5 aralıkta 450 gr civarındaydı ama devlete gitmiştim cihaz eskiydi açıkçası pek güvenmiyorum doğru olmayabilir boyunu da bilmiyorum zaten son anda sormuştum o da söyledi hatta basamadı tuş bozukmuş çıktısını alamadım yani
Babasını hissetti maşşallah kuzucuğaErkekler canlı kanşı görmedikçe idrak edemeyecekler sanırımama bizim hissettiklerimizi yaşamadıkları için aslında anlamamaları normal dün eşim karnımı severken kızım napıyosun tarzı bir şey söyledi o anda babasını duydu tekme attı bunlar sıklaştıkça bağ da artacaktır bence
Hayırlısı kuzum bekleyip görcez sırayla doğuma gideriz artıkBende kızlar erken geliyor diye biliyorum kuzum bakalım artık hayırlısı
Kendi annesi bile kızını bırakıp torunun peşinden gitmişAhahah yazık kızz
Bari bir kişi kalsaymış teselli ikramiyesi gibi
Çıktım şimdine zaman muyene olacaksın haberdar et. bu gece ben de sağ kasığımda ağrı ile bi uyandım noluyoruz yaa dedim. canım o kadar acıdı ki. korktum ama sonra geçti.
maaşallah canım her şey yolunda gitsin de çok iri bebek de doğumda zorlar diyorlar gerçi eşim 4 kg doğmuş inşallah babasına çekmezSona gelince insan bide panik oluyor doğuramıcam mı diye :))
Halbuki o çocuk her halukarda ordan çıkacak yani
Benimde tuş bozuldu bak :))
Devlette ölçümü yaparken bi zorlandı 20.haftada
Bizim bebitoların arasındada pek bişey yok
7 aralık ayrıntılı günü 410 gr 25 cmdi boyumuzda
Canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelmişsinÇıktım şimdi
Kanama, rahim ağzı, bebeğin durumu, böbreklerim hepsine baktı. Hiçbir sorun yok çok şükür. İdrar örneğide verdim. Rahatladım vallahi
Hadi gözün aydın camım güzel haberlerle gelmişsinÇıktım şimdi
Kanama, rahim ağzı, bebeğin durumu, böbreklerim hepsine baktı. Hiçbir sorun yok çok şükür. İdrar örneğide verdim. Rahatladım vallahi
Eşim ve ben minyonuz bizim kız dedesi ve teyzesine çekmezse bizim gibi minyon olur muhtemelen :)maaşallah canım her şey yolunda gitsin de çok iri bebek de doğumda zorlar diyorlar gerçi eşim 4 kg doğmuş inşallah babasına çekmezbenim arkadaşıma doğumunda kendi doktoru gelememiş bebek de 4 kg civarında normal doğmuş kendi doktoru demiş ki ben olsam riske atamazdım sezeryan olurdu diye şimdi bilemiyoruz ki neler olacak?
Kız ne fark eder alsın minnoş kilo işte. :)Eşim ve ben minyonuz bizim kız dedesi ve teyzesine çekmezse bizim gibi minyon olur muhtemelen :)
İdalimdeki kilo 3.100-3.500 fazlası zarar(doğum için)
Dün merkezdeydim cnm konya çok buyuk seviyorum.kesinlikle öyle çok pahalıaaa ben de merkezdeyimevet ayazımız fena gerçi şimdi nerde o eski kışlar bence de mağazadan bakarsan daha garanti ben alalı nerdeyse 2 ay oluyor bak bakalım model fiyat falan nasıl inşallah pahalanmamıştır , bu yıl enflasyon şampiyonu çocuk montuymuş bi arkadaşım demişti
Yine hareket yokBu kadar olur tam sordum sende gidiyormuşsun
Çıkınca haber ver minnak kızın napıyormuş
Bol bol uzanıyorum bende kızcemin tekmelerini seyrediyorum
Bence çok bariz bir fark yoktur senin canın sıkılıyordur
Kullanıyorum kuzum yarın gidip kan vericem yanında bütün değerlerimede baktırıcam
Benimde normalde 30 hazirandı tüp bebekte 6 temmuz olarak güncellendi
Aramızda 2 gün varmış,senin takvim 5 gün geriden geliyor bilerek mi öyle ayarladın
Çok kiloda gözüm yok kııızzKız ne fark eder alsın minnoş kilo işte. :)
Doğunca ele kola gelir mis gibi
Oyy maşallah naşallahYine hareket yokuyuyordu 800 gram olmuş. Gece yatmaz sabah kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?