Valla ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ama çok şükür bebeğin kilosu iyi şimdilik. Benimkide akşam 10 10buçuktan sonra kuduruyor. Bide doğum pozisyonundaymış. Aşağıdaymış baya. Bir şey olmaz inşallahÇok kiloda gözüm yok kııızz
Kilonun ideali o aralık doğunca alsın cappuk cuppuk emerek
Oyy maşallah naşallah
ne yiyip ne içiriyon bu kıza
Söylede bende yiyeyim
Benim kızda gündüz az hareketli gece kıpır kıpır
Kan akışın çok güzel oluyor demekki canımValla ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ama çok şükür bebeğin kilosu iyi şimdilik. Benimkide akşam 10 10buçuktan sonra kuduruyor. Bide doğum pozisyonundaymış. Aşağıdaymış baya. Bir şey olmaz inşallah
Çalışıyorum işte dinlenemem pekKan akışın çok güzel oluyor demekki canım
Kudurma saatleri bile aynı
Rahim ağzın kapalıysa kısalık yoksa bişey olmaz canım korkma
Bu ara çocuk dönene kadar biraz daha dinlenmeye çalış
Şeker yüklemesi için bişey dedi mi
Çalışırken zor canım Allah yardımcın olsun ilk fırsatta küçük molalar ver kendine faydası olurÇalışıyorum işte dinlenemem peksorun yok yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi. Ama ağrı yapar dedi kafası tam aşağıda. 28. Haftaya Kadar süremiz var dedi ailede var mı şeker hastası olan dedi. Şeker çıkacağını zannetmiyorum Ama yinede riske atmayalım yapalım dedi 28. haftaya kadar vaktimiz var dedi bu ay sonunda istersen gel yapalım dedi kuzum
32. Hafta canım. Yaptıracağım ben. Aklım kalmasın. Bir zararı yok zaten. Sen düşünüyor musun yaptırmayıÇalışırken zor canım Allah yardımcın olsun ilk fırsatta küçük molalar ver kendine faydası olur
34.haftada mı doğum iznine ayrılınıyordu
Şuan kaçıncı haftadasın tam olarak
Yaptırcan mı düşündün mü canım
Bende 25 veya 26.haftaya randevu almayı düşünüyorum yapcak olursak daha vaktimiz var diye
Valla evet canm sonunda ogrendik ama normal utlrasondu bu.Ben aslnda ayrintili da cikar diye bekliyordum bu seferde umidim yoktu ama gördük. Benimkinin bacaklari kapaliydi .Hic acmadi simdiye kadar ama yine de artik büyüdüğü icin net belli oluyordu. On gun sonra ayrintilimiz var orada yüzünüde görürüz insallah :)
Canım müslin bez ablam bir sürü aldı. Duştan çıkınca bile onla kuruluyor. Acayip güzel. Ablam bir arkadaşından almıştı. Çok da güzel incecik ama çok iş görüyor. Ben de oradan alıcam muhakkak. Yazın fln üstünü onla örtüyordu. Bizimkiler bir de yaza geliyor.akşamları yürüyüşlerinde örtüveririz üstüne minnaklarımızınKızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Canim iyi sabretmişsin bu haftaya kadar.ben 14 haftada öğrendim hatta doktora direk cinsiyetini sordum da tersledi beni önce sağlığına bakacaz diye.acayip merak ediyor insan.madem bu kadar bekledin az kalmis.hep gizledi mi seninki.o zaman kız olabilir gibi me geliyor.sanirim o ayrımcılığa girmemiş yüzü belli degildir
ilk bebek mi?Ben de 16. haftamda son gittim muayeneye.. 14. haftada ikili tarama için başka bir hastaneye gittim o dr %80 kız bak pipisi yok dedi :) hatta çok erken söyledi diye şaşırdık ama sonra kendi doktoruma gittim onda da bebiş yüz üstü yatıyordu bir türlü dönmedi o kadar çikolata löp löp yağ oldu. Doktora biraz şurada zıplasam döner mi bile dedim :)) oluur amuda kalk istersen tersten bakalım dedi :))) sonra ayrıntılıya git 1 ay sonra sonra da bana gel dedi. 1,5 ay oldu işte görmeyeli. en son totosunu gördük 1 ay beklemeye :)
benim doktorum da çok relax. ultrason çok iyi bi cihaz değil sürekli gelmeniz bebeğe zararlı zaten gerek yok ayda 1 kere gelseniz yeterli gerekmedikçe rutin kontroller dışında lüzumsuz diyo bu lafın üzerine gitmeye çekindim neyse bekliyim diyip duruyorum ama özledim ya..
Az daha sık o zaman kuzum dişini aşşa yukarı 2 ayın kalmış izne çıkmana.32. Hafta canım. Yaptıracağım ben. Aklım kalmasın. Bir zararı yok zaten. Sen düşünüyor musun yaptırmayı
Öyleymiş canım çok kullanışlı ve gerekli bir şeymiş burada da teyit etmiş oldum mutlaka birkaç adet almam lazımCanım müslin bez ablam bir sürü aldı. Duştan çıkınca bile onla kuruluyor. Acayip güzel. Ablam bir arkadaşından almıştı. Çok da güzel incecik ama çok iş görüyor. Ben de oradan alıcam muhakkak. Yazın fln üstünü onla örtüyordu. Bizimkiler bir de yaza geliyor.akşamları yürüyüşlerinde örtüveririz üstüne minnaklarımızın
o bez ince bisiy degil mi gecen baktim ama nasil kullanilir bilemedim.Daha dogrusu böyle kullanisli birsey oldugunu bilmiyordum.daha almadimÖyleymiş canım çok kullanışlı ve gerekli bir şeymiş burada da teyit etmiş oldum mutlaka birkaç adet almam lazım
Canım maşallah kocaman olmuş tontişinYine hareket yokuyuyordu 800 gram olmuş. Gece yatmaz sabah kalkmaz
İlk canımCanım maşallah kocaman olmuş tontişinkaçıncı gebeliğindi senin
Anladım canım. Doktorun ne derse artık ona göre hareket edersin. Kaç kilo aldınAz daha sık o zaman kuzum dişini aşşa yukarı 2 ayın kalmış izne çıkmana.
Benim ilk niyetim açlık tokluk birde insülin baktırmak.
Şeker çıkarsa diyet veriyorlar.
Diyete rağmen ilerleyen şekere insülin veriyorlar
Gebelik öncesi pkodan dolayı insülin direncim vardı şeker ilacı kullandım.
Büyük ihtimal bana yaptır dicek,dikkat ediyorum yediklerime canım sonuca göre hareket edicem
Kızlar selam siz bebek arabasını nasıl almayı düşünüyorsunuz ben anakucagı takılan modelleri çok seviyorum ama bebek ağırlaştıkça tak çıkar dişleri alınıyormuş kullanışlı değil dedi arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?