Amin cnm inş. Çok tsk ederiz.sizde Bebeğinizi sağlıklı mutlu bir şekilde buyutursunuz inş.merhabalar :) ben 2018 ağustos annesiydim kızım şimdi dört buçuk aylık..buralara bir bakayım dedim özlemişim bu sohbetleri duyguları..zaman ne çabuk geçiyorRabbim hepinize yavrularınızı hayırla,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden sancısız,bol sütlü günler ve kolay doğumlar diliyorum
Bende banu çiftçiden dinledim ultrason kesinlikle zararlı degil diyor ama gerek yok diyor ilk aylarda.o çikolatalar bende de yağ olduBen de 16. haftamda son gittim muayeneye.. 14. haftada ikili tarama için başka bir hastaneye gittim o dr %80 kız bak pipisi yok dedi :) hatta çok erken söyledi diye şaşırdık ama sonra kendi doktoruma gittim onda da bebiş yüz üstü yatıyordu bir türlü dönmedi o kadar çikolata löp löp yağ oldu. Doktora biraz şurada zıplasam döner mi bile dedim :)) oluur amuda kalk istersen tersten bakalım dedi :))) sonra ayrıntılıya git 1 ay sonra sonra da bana gel dedi. 1,5 ay oldu işte görmeyeli. en son totosunu gördük 1 ay beklemeye :)
benim doktorum da çok relax. ultrason çok iyi bi cihaz değil sürekli gelmeniz bebeğe zararlı zaten gerek yok ayda 1 kere gelseniz yeterli gerekmedikçe rutin kontroller dışında lüzumsuz diyo bu lafın üzerine gitmeye çekindim neyse bekliyim diyip duruyorum ama özledim ya..
Canim çok iyi almışsın güle güle kullan.acaba yarın gitsem bulurmuyumkiKızlar aldığım 10 tl lik tulumlar bunlar mağazasından aldım
Bulursun diye düşünüyorum bir çok şey çok uygundu üzerime fazla para almamıştım yoksa çok şey alacaktımCanim çok iyi almışsın güle güle kullan.acaba yarın gitsem bulurmuyumki
o bez ince bisiy degil mi gecen baktim ama nasil kullanilir bilemedim.Daha dogrusu böyle kullanisli birsey oldugunu bilmiyordum.daha almadim
Kızlar selam siz bebek arabasını nasıl almayı düşünüyorsunuz ben anakucagı takılan modelleri çok seviyorum ama bebek ağırlaştıkça tak çıkar dişleri alınıyormuş kullanışlı değil dedi arkadasım
Kızlar sanki sağ böbreğime yakın yerlerde hafif Ağrı olup geçiyor gibi. Böbrek mi değil mi anlayamadım ama korkmama gerek var mı çözemedim
Amin inşallah inşallahmerhabalar :) ben 2018 ağustos annesiydim kızım şimdi dört buçuk aylık..buralara bir bakayım dedim özlemişim bu sohbetleri duyguları..zaman ne çabuk geçiyorRabbim hepinize yavrularınızı hayırla,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden sancısız,bol sütlü günler ve kolay doğumlar diliyorum
Aynen canım gidelim gelelim karar vericez duruma göreAnladım canım. Doktorun ne derse artık ona göre hareket edersin. Kaç kilo aldın
Ağrı olup geçiyor demişsin kuzu şimdi nasılsınKızlar sanki sağ böbreğime yakın yerlerde hafif Ağrı olup geçiyor gibi. Böbrek mi değil mi anlayamadım ama korkmama gerek var mı çözemedim
SaymaAmin inşallah inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun
Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Aynen canım gidelim gelelim karar vericez duruma göre
Veripte geri aldığımız kiloları dayıyoz mu
Ağrı olup geçiyor demişsin kuzu şimdi nasılsın
Bence bebiş oynuyor,ayrıntılıyı bakarken doktor böbreklerin olduğu yerlere falan baktı
İçimden dedim demek arada olan ağrılar kızcemden dolayıymış
Geçmezse bi acile git kuzum
Bi yarım saat devam etti ara sıra şuan geçti gibi kuzum bakalım yine ağrırsa giderim tabi. Benimde aklıma geldi acaba oğluş mu diye ama biraz yanda hissedince değildir demiştim.Amin inşallah inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun
Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Aynen canım gidelim gelelim karar vericez duruma göre
Veripte geri aldığımız kiloları dayıyoz mu
Ağrı olup geçiyor demişsin kuzu şimdi nasılsın
Bence bebiş oynuyor,ayrıntılıyı bakarken doktor böbreklerin olduğu yerlere falan baktı
İçimden dedim demek arada olan ağrılar kızcemden dolayıymış
Geçmezse bi acile git kuzum
Maşallah canım oğluşuna ve sana gayet hamileyim diyo göbüşEvde foto denemelerişu uygulamalar çok hoşuma gidiyor sosyal medyada hiçbir şey paylaşmıyorum şimdilik ama oğluşuma hatıra kalsın
Tam benim kafadansınSaymaben hamile kaldığım kilodan sayıyorum
Dikkat et canım kendineBi yarım saat devam etti ara sıra şuan geçti gibi kuzum bakalım yine ağrırsa giderim tabi. Benimde aklıma geldi acaba oğluş mu diye ama biraz yanda hissedince değildir demiştim.
Teşekkür ederim canım ben kendimi bildim bileli hep çok zayıftım kesin karnım da belli olmaz diyodum ama birkaç kilo almayı başardımMaşallah canım oğluşuna ve sana gayet hamileyim diyo göbüş
3buçuk aldım bende. 4te olabilirTam benim kafadansın
2 kilo aldım o zaman
Sen kaç kilo aldın
Senin maşallah 800 gr çocuk 250-300gr suyu zaten 1 kilosu ordan gelirdir
Dikkat et canım kendine
İnan ultrasonda görünceye kadar bende senin gibi tahmin ediyodum ama çocuktan oluyormuş ağrı
Zayıfların bebişler daha çok belli oluyor canımTeşekkür ederim canım ben kendimi bildim bileli hep çok zayıftım kesin karnım da belli olmaz diyodum ama birkaç kilo almayı başardım
MaşallahEvde foto denemelerişu uygulamalar çok hoşuma gidiyor sosyal medyada hiçbir şey paylaşmıyorum şimdilik ama oğluşuma hatıra kalsın
Sağol kuzum çok korkmuştum bide başka sorunlar çıkacak diye.Tam benim kafadansın
2 kilo aldım o zaman
Sen kaç kilo aldın
Senin maşallah 800 gr çocuk 250-300gr suyu zaten 1 kilosu ordan gelirdir
Dikkat et canım kendine
İnan ultrasonda görünceye kadar bende senin gibi tahmin ediyodum ama çocuktan oluyormuş ağrı
Tam ideal almışın kız yarısı gitti yarısı kaldı zaten :))3buçuk aldım bende. 4te olabilir
Korkma kuzum korkup kötüyü çağırmaMaşallah
Sağol kuzum çok korkmuştum bide başka sorunlar çıkacak diye.
Ben bir haftada bir kilo kadar aldım ama. Neden anlamadım. Aşırı abartmıyorum abur cubur pek yemiyorum. Ama bana kilo aldıran sabahları yediğim poğaçalar. Sabahları kahvaltı yapıp çıkmayı deneyeceğim. Sende baya az almışsın. Senin haftada bende 2 kadar almıştım. Bir anda artıyorTam ideal almışın kız yarısı gitti yarısı kaldı zaten :))
Ayda 2 kilo alsan doğuma kadar 6-8 kilo yapar bence toplamda ideal kapatırız sezonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?