2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin cnm inş. Çok tsk ederiz.sizde Bebeğinizi sağlıklı mutlu bir şekilde buyutursunuz inş.

Bende banu çiftçiden dinledim ultrason kesinlikle zararlı degil diyor ama gerek yok diyor ilk aylarda.o çikolatalar bende de yağ oldu benim doktor öyle olunca nöbetçi olduğu güne çağırıyor bakıyor.benim bebiş her seferinde yüzünü bile gösterdi hiç gizlemiyoseninki büyük ihtimalle kız olabilir.ilk doktorda kız demiş erkek olunca pipisi çok belli oluyor çünkü.bende haftaya cuma gidecem 5 hafta olmus olacak

Kızlar sanki sağ böbreğime yakın yerlerde hafif Ağrı olup geçiyor gibi. Böbrek mi değil mi anlayamadım ama korkmama gerek var mı çözemedim

o bez ince bisiy degil mi gecen baktim ama nasil kullanilir bilemedim.Daha dogrusu böyle kullanisli birsey oldugunu bilmiyordum.daha almadim

Bende çok bilmiyordum ama gerçekten çok tavsiye edildi çok lazım oluyormuş.

Travel sistem canım anakucağıyla birlikte yani takıp çıkaracak bir durum yok ki ilk 6 ay anakucağını kullanırız arabayla da kullanabiliyoruz sonra da kendi pusetini... hatta o puset yatak oluyor bi misafirliğe bi yere gitsek bebe yatağı olarak da kullanabiliriz.

Kızlar sanki sağ böbreğime yakın yerlerde hafif Ağrı olup geçiyor gibi. Böbrek mi değil mi anlayamadım ama korkmama gerek var mı çözemedim

Canım belki üşütmüşsündür şiddetli bir ağrı değilse korkma canım

Amin inşallah inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun
Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin
Anladım canım. Doktorun ne derse artık ona göre hareket edersin. Kaç kilo aldın
Aynen canım gidelim gelelim karar vericez duruma göre
Veripte geri aldığımız kiloları dayıyoz mu
Ağrı olup geçiyor demişsin kuzu şimdi nasılsın
Bence bebiş oynuyor,ayrıntılıyı bakarken doktor böbreklerin olduğu yerlere falan baktı
İçimden dedim demek arada olan ağrılar kızcemden dolayıymış
Geçmezse bi acile git kuzum

Sayma ben hamile kaldığım kilodan sayıyorum

Bi yarım saat devam etti ara sıra şuan geçti gibi kuzum bakalım yine ağrırsa giderim tabi. Benimde aklıma geldi acaba oğluş mu diye ama biraz yanda hissedince değildir demiştim.

Sayma ben hamile kaldığım kilodan sayıyorum
Tam benim kafadansın
2 kilo aldım o zaman
Sen kaç kilo aldın
Senin maşallah 800 gr çocuk 250-300gr suyu zaten 1 kilosu ordan gelirdir
Bi yarım saat devam etti ara sıra şuan geçti gibi kuzum bakalım yine ağrırsa giderim tabi. Benimde aklıma geldi acaba oğluş mu diye ama biraz yanda hissedince değildir demiştim.
Dikkat et canım kendine
İnan ultrasonda görünceye kadar bende senin gibi tahmin ediyodum ama çocuktan oluyormuş ağrı

Evde foto denemeleri şu uygulamalar çok hoşuma gidiyor sosyal medyada hiçbir şey paylaşmıyorum şimdilik ama oğluşuma hatıra kalsın
Maşallah
Sağol kuzum çok korkmuştum bide başka sorunlar çıkacak diye.

Tam ideal almışın kız yarısı gitti yarısı kaldı zaten :))
Ayda 2 kilo alsan doğuma kadar 6-8 kilo yapar bence toplamda ideal kapatırız sezonu
Ben bir haftada bir kilo kadar aldım ama. Neden anlamadım. Aşırı abartmıyorum abur cubur pek yemiyorum. Ama bana kilo aldıran sabahları yediğim poğaçalar. Sabahları kahvaltı yapıp çıkmayı deneyeceğim. Sende baya az almışsın. Senin haftada bende 2 kadar almıştım. Bir anda artıyor ayda 3 kilo alsam bile 13 kg falan yapar. Oda çok değil sanki? 10 gün sonra 6. Ayımız bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…