2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Muhtemelen öyle. Eşim de kız kız diyip duruyo ben gördüm kızdı filan :)
İyi haberlerini alırız inşallah :)

Ben de 3kilo falan almışım başından beri. Sabahları mutlaka kahvaltı yaparım yarım ekmek yumurta portakal suyu falan. Öğleyin pek sıkı yiyemiyorum akşam yemeğinden sonra da mutlaka meyve ceviz fındık ballı süt pekmez falan tüketiyorum. Kilo karnıma ve göğüslerime gitmiş sadece ben aynıyım

Ben kol bacaktan da almaya başladım. Çoğunluk sabah poğaça yiyorum işe giderken. O yüzden aldım. Yoksa şuan hamile kalmadan öncekinden daha az yiyorum

Bende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bende iyi bile geldi bu ilaç ama yediklerim bebeğime varmadan gidiyor mu acaba diye endişeliyim
Aslinda ishal olmuyo o. Cunku gunde 1 kere cikiyorum ben buyk tuvalete ama sivi sekilde. Ishal cok kere tuvalete cikmak demek

Ben de ankaradayim canim liv e gidiyorum sen nereye gidiyorsun? Benim minnos da kiz
Yaaa ne güzel canm ankarada olan aslında ne çok kişiyiz bi ara buluşup da tanışabiliriz) ne güzel oluuur ben özel ve devlet karışık gidiyorum canm. Doğum için daha karar vermedik ama zannedersem zübeyde hanımda olabilir doğum..

Tesekkur ederim canm. sami ulusun turgut ozsl binasina gitmeye basladim memnundum aslinda ama yogun olumca geri ceviriyorlarmis o yuzden yine netlesemedi : ozel arastirmaya basliycam galiba.Sen karar verdinmi
Bnde daha karar veremedim canm. Şu ortadoğuya gittik geçenlerde. Orayı beğendim ama dogum fiyatlari nedir bilmiyrm. Zübeyde hanim olacak gibi sanirim benim.

Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?

Evet canım gerçekten çok kullanışlı Ben oğluma çok kullandım özellikle yaza denk gelecek mutlaka almani tavsiye ederim ebebekten Bi tane almıştım kalitesi çok güzeldi Bi tane de english home dan aldım ikili olarak satılıyor ama ebebekde ki daha büyük ve çok kaliteli.
Bu arada ayrıntılı ultrasona girdim hakan beye beni bir ay sonra çağırmadı herkesi çağırmıyor mu yoksa söylemeyi mi unuttu aklıma takıldı.

Teşekkür ederiz siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

Müslin bezden alıcam canım hatta anneme sorayım bildiği kumaşçı varsa o şekilde de alabilirim

Canım nasıl geçti muayene ? Her şey yolunda değil mi? Ben 20+2 de gitmiştim canım belki de o yüzden kontrole çağırdı biraz daha büyümüş olur dedi sen kaçıncı haftadasın? İnternette bazı yorumlarda da 1 hafta sonra kontrole çağırdıkları da olmuş açıkçası neye göre yapıyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…