evettilk bebek mi?
Bende banu çiftçiden dinledim ultrason kesinlikle zararlı degil diyor ama gerek yok diyor ilk aylarda.o çikolatalar bende de yağ oldubenim doktor öyle olunca nöbetçi olduğu güne çağırıyor bakıyor.benim bebiş her seferinde yüzünü bile gösterdi hiç gizlemiyo seninki büyük ihtimalle kız olabilir.ilk doktorda kız demiş erkek olunca pipisi çok belli oluyor çünkü.bende haftaya cuma gidecem 5 hafta olmus olacak
Ben de 3kilo falan almışım başından beri. Sabahları mutlaka kahvaltı yaparım yarım ekmek yumurta portakal suyu falan. Öğleyin pek sıkı yiyemiyorum akşam yemeğinden sonra da mutlaka meyve ceviz fındık ballı süt pekmez falan tüketiyorum. Kilo karnıma ve göğüslerime gitmiş sadece ben aynıyımBen bir haftada bir kilo kadar aldım ama. Neden anlamadım. Aşırı abartmıyorum abur cubur pek yemiyorum. Ama bana kilo aldıran sabahları yediğim poğaçalar. Sabahları kahvaltı yapıp çıkmayı deneyeceğim. Sende baya az almışsın. Senin haftada bende 2 kadar almıştım. Bir anda artıyorayda 3 kilo alsam bile 13 kg falan yapar. Oda çok değil sanki? 10 gün sonra 6. Ayımız bitiyor
Ben kol bacaktan da almaya başladım. Çoğunluk sabah poğaça yiyorum işe giderken. O yüzden aldım. Yoksa şuan hamile kalmadan öncekinden daha az yiyorumBen de 3kilo falan almışım başından beri. Sabahları mutlaka kahvaltı yaparım yarım ekmek yumurta portakal suyu falan. Öğleyin pek sıkı yiyemiyorum akşam yemeğinden sonra da mutlaka meyve ceviz fındık ballı süt pekmez falan tüketiyorum. Kilo karnıma ve göğüslerime gitmiş sadece ben aynıyım
Çok tatlıymış uygulamanın adı ney canımEvde foto denemelerişu uygulamalar çok hoşuma gidiyor sosyal medyada hiçbir şey paylaşmıyorum şimdilik ama oğluşuma hatıra kalsın
Aslinda ishal olmuyo o. Cunku gunde 1 kere cikiyorum ben buyk tuvalete ama sivi sekilde. Ishal cok kere tuvalete cikmak demekBende aynı şeyi düşündüm kronik kabızlık var bendeiyi bile geldi bu ilaç ama yediklerim bebeğime varmadan gidiyor mu acaba diye endişeliyim
Canim dikkat ettin mi aşağıca hamilelik bilgilerinde bebek ters duruyor senin bebiş gibi.belkide oluyordur bu haftalardaİlk canım
Pozisyonda sorun yok zaten canım olabilir de aşağıda olmasına takıldım azıcıkCanim dikkat ettin mi aşağıca hamilelik bilgilerinde bebek ters duruyor senin bebiş gibi.belkide oluyordur bu haftalarda
Yaaa ne güzel canm ankarada olan aslında ne çok kişiyizBen de ankaradayim canim liv e gidiyorum sen nereye gidiyorsun? Benim minnos da kiz
Bnde daha karar veremedim canm. Şu ortadoğuya gittik geçenlerde. Orayı beğendim ama dogum fiyatlari nedir bilmiyrm. Zübeyde hanim olacak gibi sanirim benim.Tesekkur ederim canm. sami ulusun turgut ozsl binasina gitmeye basladim memnundum aslinda ama yogun olumca geri ceviriyorlarmis o yuzden yine netlesemedi :ozel arastirmaya basliycam galiba.Sen karar verdinmi
Ankara nin neresindesinz canm. Sabah kizilaydaydim orada da az yağmış ama öğleden snra güneş çıktı sildi süpürdü. Şimdi yine lapa lapa yagiyoooor burdayaa bizim burada hic yokkk
Kızlar bana müslin bez ya da battaniyede diyorlar onlar çok lazım oluyormuş aldınız mı ya da nereden almak lazım acaba?
Teşekkür ederiz siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallahmerhabalar :) ben 2018 ağustos annesiydim kızım şimdi dört buçuk aylık..buralara bir bakayım dedim özlemişim bu sohbetleri duyguları..zaman ne çabuk geçiyorRabbim hepinize yavrularınızı hayırla,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiden sancısız,bol sütlü günler ve kolay doğumlar diliyorum
Valla merak ettirdi iyidir inşallh durumlar
İnşallah iyilerdir kuzum her gün giriyordu mutlaka yok kaç gündürValla merak ettirdi iyidir inşallh durumlar
Evet yaİnşallah iyilerdir kuzum her gün giriyordu mutlaka yok kaç gündür
Müslin bezden alıcam canım hatta anneme sorayım bildiği kumaşçı varsa o şekilde de alabilirimEvet canım gerçekten çok kullanışlı Ben oğluma çok kullandım özellikle yaza denk gelecek mutlaka almani tavsiye ederim ebebekten Bi tane almıştım kalitesi çok güzeldi Bi tane de english home dan aldım ikili olarak satılıyor ama ebebekde ki daha büyük ve çok kaliteli.
Bu arada ayrıntılı ultrasona girdim hakan beye beni bir ay sonra çağırmadı herkesi çağırmıyor mu yoksa söylemeyi mi unuttu aklıma takıldı.
Bende merak ettim inşallh her şey yolundadırİnşallah iyilerdir kuzum her gün giriyordu mutlaka yok kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?