Baby Story diye bir program canımÇok tatlıymış uygulamanın adı ney canım
İnşallah canımBende merak ettim inşallh her şey yolundadır
Evet çok uzun oldu hala yok acaba neti mi yok.@BellaCiao hala yok mu ya
Yaaa ne güzel canm ankarada olan aslında ne çok kişiyizbi ara buluşup da tanışabiliriz ) ne güzel oluuur ben özel ve devlet karışık gidiyorum canm. Doğum için daha karar vermedik ama zannedersem zübeyde hanımda olabilir doğum..
Müslin bezden alıcam canım hatta anneme sorayım bildiği kumaşçı varsa o şekilde de alabilirim
Canım nasıl geçti muayene ? Her şey yolunda değil mi? Ben 20+2 de gitmiştim canım belki de o yüzden kontrole çağırdı biraz daha büyümüş olur dedi sen kaçıncı haftadasın? İnternette bazı yorumlarda da 1 hafta sonra kontrole çağırdıkları da olmuş açıkçası neye göre yapıyor bilmiyorum.
Böyle güzel haberler bizide mutlu ediyor senin adına sevindim cnm.simdi pek anlamıyorsun ama ilerde dahada anlamlı gelecek o videolar ben oğlumla izliyorum nasıl hoşuna gidiyor bu benmiyim anne diyor açıp açıp izliyor.20+6da gittim. Güzel geçti bebeğim iyi çok şükür el sakladı bana :) 440gr olmuş Bi sorun Yok doktor da çok iyidi gerçekten bir sürü ultrason fotosu ve Cd verdi bakıp bakıp duruyorum :)
Dun ankarada lapa lapa kar yağdı :)Gunaydin kar gören masum annişler edirneye yagmadi bi ankarada olaydim simdi oglusla feci kar oynardik
Çıktım şimdi
Kanama, rahim ağzı, bebeğin durumu, böbreklerim hepsine baktı. Hiçbir sorun yok çok şükür. İdrar örneğide verdim. Rahatladım vallahi
günaydın kızlaar :) nasılsınız bakalım akşamları pek giremiyorum yazılanları şimdi okudum :) yaa sanırım aranızda en çok kiloyu ben almışımben de kendi kendime bu gebelikte şükür yavaş gidiyorum diyordum aslında dikkat de ediyorum ama bi de beden olarak 1-2 beden büyüdü pantolonum, karnım biraz büyük ondan mı acaba
Olsun canım bünyeden bünyeye farkediyor kilo olayı birazda Doğumda verirsin :)günaydın kızlaar :) nasılsınız bakalım akşamları pek giremiyorum yazılanları şimdi okudum :) yaa sanırım aranızda en çok kiloyu ben almışımben de kendi kendime bu gebelikte şükür yavaş gidiyorum diyordum aslında dikkat de ediyorum ama bi de beden olarak 1-2 beden büyüdü pantolonum, karnım biraz büyük ondan mı acaba
Mantıklı canım devlette yaptırmak. Gerek yok zibidik bi test için o kadar yol gidip üstüne para vermeye :))günaydın kızlar. benim normalde 22 sinde özelde randevum var. şeker yüklemesi ve rutin kontrol yapılacak.
sağlık ocağı dedi ki, aynı işlemi devlette yapıyor. niye fazladan para veresin. doğru dedim kan ve idrar 13 tl. şeker yüklemesinde en az 2 kez kan alınıyor belki ben kilolu olduğum için 3 kez alınacak. bilemiyorum orasını. burada ypatır özele sonuçlarını göster boşuna para verme dedi. mantıklı geldi. zaten 1 saat yol gidiyoruz benzin masrafı + muayene ücreti.
ben de yarın sabah aç karnına devlet hastanesine gitcem yaptırabilirsem yaptıracağım. 25-28. haftalar arasında yapıldığından umarım erken diye geri çevirmez doktor. normalde 10 gün vardı aslında.
Gunaydiin.Bugun ilk sabah egzersizimi yaptim gençler.oley
Radikal kararlarda aldim.Hani şu sürekli alinan ama uygulanmayanlardan .
ders calismak gibi. Ales yaklasiyor. Ayrica acikogretim okuyorum onun finalleri var birde. Cok calisan insanmisim gibi herseyde gözüm var
Neyse var mi bana katilmak isteyen artik egzersizleri düzenli yapmamiz laziim
Canım maaşallah güzel haberlerle gelmişsin20+6da gittim. Güzel geçti bebeğim iyi çok şükür el sakladı bana :) 440gr olmuş Bi sorun Yok doktor da çok iyidi gerçekten bir sürü ultrason fotosu ve Cd verdi bakıp bakıp duruyorum :)
meslegim ev hanimligi :) calismiyorum. yuksek lisans icin ales puani gerekiyor .O yüzden girecegimcanım senin mesleğin nedir? niye ales e giriyorsun. ben seni çalışıyorsun diye biliyorum dimi
günaydın kızlaar :) nasılsınız bakalım akşamları pek giremiyorum yazılanları şimdi okudum :) yaa sanırım aranızda en çok kiloyu ben almışımben de kendi kendime bu gebelikte şükür yavaş gidiyorum diyordum aslında dikkat de ediyorum ama bi de beden olarak 1-2 beden büyüdü pantolonum, karnım biraz büyük ondan mı acaba
günaydın kızlar. benim normalde 22 sinde özelde randevum var. şeker yüklemesi ve rutin kontrol yapılacak.
sağlık ocağı dedi ki, aynı işlemi devlette yapıyor. niye fazladan para veresin. doğru dedim kan ve idrar 13 tl. şeker yüklemesinde en az 2 kez kan alınıyor belki ben kilolu olduğum için 3 kez alınacak. bilemiyorum orasını. burada ypatır özele sonuçlarını göster boşuna para verme dedi. mantıklı geldi. zaten 1 saat yol gidiyoruz benzin masrafı + muayene ücreti.
ben de yarın sabah aç karnına devlet hastanesine gitcem yaptırabilirsem yaptıracağım. 25-28. haftalar arasında yapıldığından umarım erken diye geri çevirmez doktor. normalde 10 gün vardı aslında.
Gunaydiin.Bugun ilk sabah egzersizimi yaptim gençler.oley
Radikal kararlarda aldim.Hani şu sürekli alinan ama uygulanmayanlardan .
ders calismak gibi. Ales yaklasiyor. Ayrica acikogretim okuyorum onun finalleri var birde. Cok calisan insanmisim gibi herseyde gözüm var
Neyse var mi bana katilmak isteyen artik egzersizleri düzenli yapmamiz laziim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?