2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Tanisalim bayilirim boyle faaliyetlere hehehh
Zubeyde hanim iyidir kadin dogum hastanesi neticede tecrubelidir ekip bence iyi bi tercih olabilir canim allah hepimize o gunleri saglikla gostersin insalllah
Bebitoya isim dusundunuz mu ?

20+6da gittim. Güzel geçti bebeğim iyi çok şükür el sakladı bana :) 440gr olmuş Bi sorun Yok doktor da çok iyidi gerçekten bir sürü ultrason fotosu ve Cd verdi bakıp bakıp duruyorum :)

günaydın kızlaar :) nasılsınız bakalım akşamları pek giremiyorum yazılanları şimdi okudum :) yaa sanırım aranızda en çok kiloyu ben almışım ben de kendi kendime bu gebelikte şükür yavaş gidiyorum diyordum aslında dikkat de ediyorum ama bi de beden olarak 1-2 beden büyüdü pantolonum, karnım biraz büyük ondan mı acaba

20+6da gittim. Güzel geçti bebeğim iyi çok şükür el sakladı bana :) 440gr olmuş Bi sorun Yok doktor da çok iyidi gerçekten bir sürü ultrason fotosu ve Cd verdi bakıp bakıp duruyorum :)
Böyle güzel haberler bizide mutlu ediyor senin adına sevindim cnm.simdi pek anlamıyorsun ama ilerde dahada anlamlı gelecek o videolar ben oğlumla izliyorum nasıl hoşuna gidiyor bu benmiyim anne diyor açıp açıp izliyor.

Çıktım şimdi
Kanama, rahim ağzı, bebeğin durumu, böbreklerim hepsine baktı. Hiçbir sorun yok çok şükür. İdrar örneğide verdim. Rahatladım vallahi

çok şükür canım sevindim. belki dönem dönem bebeğin hareketlerine göre değişiyordur. ben de bu gebeliğimde yaşamadıklarımı yaşıyorum. kızım da iken hamile gibi değildim yani bu sefer çok farklı.

benim kadar almış olamazsın ama benim karnım büyüdü sadece. bir de göğüslerim acayip şişti. beden kendini hazırlıyor. ben bu sabah tartıldım tam 7 kg tamamlamış durumdayım :)

günaydın kızlar. benim normalde 22 sinde özelde randevum var. şeker yüklemesi ve rutin kontrol yapılacak.
sağlık ocağı dedi ki, aynı işlemi devlette yapıyor. niye fazladan para veresin. doğru dedim kan ve idrar 13 tl. şeker yüklemesinde en az 2 kez kan alınıyor belki ben kilolu olduğum için 3 kez alınacak. bilemiyorum orasını. burada ypatır özele sonuçlarını göster boşuna para verme dedi. mantıklı geldi. zaten 1 saat yol gidiyoruz benzin masrafı + muayene ücreti.

ben de yarın sabah aç karnına devlet hastanesine gitcem yaptırabilirsem yaptıracağım. 25-28. haftalar arasında yapıldığından umarım erken diye geri çevirmez doktor. normalde 10 gün vardı aslında.

Olsun canım bünyeden bünyeye farkediyor kilo olayı birazda Doğumda verirsin :)
Mantıklı canım devlette yaptırmak. Gerek yok zibidik bi test için o kadar yol gidip üstüne para vermeye :))
Büyük ihtimal yaparlar zaten yarın diye düşünüyorum haftan tutuyor çünkü..

Gunaydiin.Bugun ilk sabah egzersizimi yaptim gençler.oley
Radikal kararlarda aldim.Hani şu sürekli alinan ama uygulanmayanlardan .
ders calismak gibi. Ales yaklasiyor. Ayrica acikogretim okuyorum onun finalleri var birde. Cok calisan insanmisim gibi herseyde gözüm var
Neyse var mi bana katilmak isteyen artik egzersizleri düzenli yapmamiz laziim

canım senin mesleğin nedir? niye ales e giriyorsun. ben seni çalışıyorsun diye biliyorum dimi

Canım maaşallah güzel haberlerle gelmişsin

Kaç kilo aldın canım 5 kilo da benden olsun ama beden olarak aynıyım henüz yürüyüş ve egzersizlerin faydası sanırım hoş fayda etmese de yapacak bir şey yok canım şuan bebekelrimizden daha öenmli bir şey yok

Canım ben hep öyle yapıyorum bana yakın üniv hastanesi var orada yaptırıp sonuçları özele gösteriyorum. Bence özeldeki randevundan 1 2 gün önce yaptır testleri internetten çıktısını alır verirsin doktora bende açlık tokluk yaptırıcam 27 sinde randevu var 24 üne de devletten randevu aldım.

Canım ben her gün 1 saat 5 km yürüdüm ama şuan hava muhalefeti nedeniyle evde her gün egzersizimi 20 dk yapıyorum hangi hareketleri yapıyorsun? Ben çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…