Günlük konuşuyorum kızımla ama ne zaman faydası olur bilmiyorum Canım,inşallaaaahhhh bu haftadan sonra tekmelerini hissetmeye başlarım yAaaa,o zaman kafan rahat olurYeni hissediyosun ya çok normal canım günü gününe uymuyor
Psikolojik etkileşime girmeyi dene kızınla
Aklından kızını geçir ve hareket etmedin sen annecim bugün seni merak ediyorum iyi misin de.
İşe yarar belki bizde işe yarıyor çok şükür
Bence hiç önemli değil bir hafta.zaten o ortalama bir şeyi veriyor.ilerde de olsa geride de sonunda dengeleniyormus.birde geç yumurtlamış olabilirsin onunda etkisi oluyoBizimde fl boyumuz 1 hafta geri çıkıyor hep o yüzden boyda kısa çıkıyor :)
Bazen takılıyorum bazen aman 1 haftadan ne olacak diyorum
5 gün önce gittiğimde 22,8 cm çıkıyordu fl kemiğine göre boyu.
Geç yumurtlamadım canım birde ayıptır demesi o ay zaten 4 ilişki oldu sadece Hatta son 10 gün eşimin vardiyası ve benim çalışma saatlerimden dolayı bir araya bile gelememiştik ehehe ama olsun yanılma payı olabiliyor. Boy olarak bana çekmişte olabilir minyon olacaktır belkide :)Bence hiç önemli değil bir hafta.zaten o ortalama bir şeyi veriyor.ilerde de olsa geride de sonunda dengeleniyormus.birde geç yumurtlamış olabilirsin onunda etkisi oluyo
Cahillik mutluluktur boşa dememislerBizimde bir tek karın çevresi haftasıyla uyumlu kafa ve bacaklar 1 hafta geri inşallah açılmaz arada ki fark daha fazla :)
Dediğin doğru kuzum ama çok Bilgi insanın aklını da karıştırıyor. Eskiler napıyormuş acaba
Valla çok doğru kuzumCahillik mutluluktur boşa dememisler
Canim arada durgun oluyorlar.ben 19 haftada tekmeleri hissetmeye basladim bir kaç gün hareketiydi sonra duruldu bugün hep hareketli.sunu farkettim eğer çok ayaktaysan hissetmiyordum bugün hep uzandim o yüzden çok hissettimYok canım kıyaslama yapmıyorum çok şükür bebeğim iyidir canım,hareketlerini 20 haftada başladım hissetmeye ama çok hafif ve hala aynı ama bazen hiç hissetmiyorum,sakin olmaya çalışyorum kendimi strese sokmamak için
Benim gibi olmus yumurtlama dönemimde oldu sonra olmadiGeç yumurtlamadım canım birde ayıptır demesi o ay zaten 4 ilişki oldu sadece Hatta son 10 gün eşimin vardiyası ve benim çalışma saatlerimden dolayı bir araya bile gelememiştik ehehe ama olsun yanılma payı olabiliyor. Boy olarak bana çekmişte olabilir minyon olacaktır belkide :)
Benimde bütün fl ac bdp falan hiç aynı çıktığını görmedim hepsi birbirinden farklı ben devletteki doktora sormuştum önemlimi diye hayır göz kararı ölçüyorum tekrar ölçüm yapsam aynısı çıkmayabilirde dedi 1 hafta ileri geri önemli değilmiş.bariz bi tuhaflık olsa söylerler zatenGeç yumurtlamadım canım birde ayıptır demesi o ay zaten 4 ilişki oldu sadece Hatta son 10 gün eşimin vardiyası ve benim çalışma saatlerimden dolayı bir araya bile gelememiştik ehehe ama olsun yanılma payı olabiliyor. Boy olarak bana çekmişte olabilir minyon olacaktır belkide :)
Allah rıza olsun canim içim rahatladı,belkide gündüzleri pek uzanamıyorumCanim arada durgun oluyorlar.ben 19 haftada tekmeleri hissetmeye basladim bir kaç gün hareketiydi sonra duruldu bugün hep hareketli.sunu farkettim eğer çok ayaktaysan hissetmiyordum bugün hep uzandim o yüzden çok hissettim
Aboo maşalalahBenim gibi olmus yumurtlama dönemimde oldu sonra olmadien fazla 4 kere olmuştur aynen o günden beri de tik yok ağustosun basiydi
Aynen kuzum Zaten şöyle bi baktım çoğunlukla bebişler normal doğmuşlar. Bazılarında 3 haftaya kadar gerilik olmuş ama sorun olmamış. İnsan yinede merak ediyor tabi neden ki diye :) Genetiktir gerçi büyük ihtimal belkide dediğin gibi ölçümler tam çıkmadığı için. Mesela benim kafamda küçük ehehe vücut tipi bana çekti diye avutuyorum kendimiBenimde bütün fl ac bdp falan hiç aynı çıktığını görmedim hepsi birbirinden farklı ben devletteki doktora sormuştum önemlimi diye hayır göz kararı ölçüyorum tekrar ölçüm yapsam aynısı çıkmayabilirde dedi 1 hafta ileri geri önemli değilmiş.bariz bi tuhaflık olsa söylerler zaten
Kuzum bana dahiliye doktoru demir ve b12 takviyesi yapar muhtemelen görüş doktorunla dedi. Aradığımda hastası vardı değerlerimi söyleyemedim sadece doktorun söylediğini söyledim o da b12 adı verdi günde 1 tane başlayabilirsin diye demiri de haftaya geldiğinde veririm şimdi başlama dedi. Gittiğim zaman haber veririm sana daAnaam sana demir hapu verdi mi
Yoksa sadece b12 içun mu hap verdi
Haberdar et benide
Haftaya kontrol var canım o zaman başlarız dediCanim demir hapı verdi mi düşük cikmis baya çünkü
Az kaldı canım inan ki tepinmesinden yeri gelcek gece uykundan kalkcan yeri gelcek çok çok sakin olcakGünlük konuşuyorum kızımla ama ne zaman faydası olur bilmiyorum Canım,inşallaaaahhhh bu haftadan sonra tekmelerini hissetmeye başlarım yAaaa,o zaman kafan rahat olur
Yok kuzum senin değerlerinle kendiminkini karşılaştırdım benimki daha düşük çıktı.Kuzum bana dahiliye doktoru demir ve b12 takviyesi yapar muhtemelen görüş doktorunla dedi. Aradığımda hastası vardı değerlerimi söyleyemedim sadece doktorun söylediğini söyledim o da b12 adı verdi günde 1 tane başlayabilirsin diye demiri de haftaya geldiğinde veririm şimdi başlama dedi. Gittiğim zaman haber veririm sana dasenin b12 kaç çıktı var mı sonuçlarında ? Çok mu düşük benimki bilemedim normal değer aralığında aslında
Haftaya kontrol var canım o zaman başlarız dedi
senin b12 ka ckmis?Benim 206 ckmis.iyi dedi.sonraki ay gelince demir veririz simdi gerek yok dedi.bi tek d vitaminim varKuzum bana dahiliye doktoru demir ve b12 takviyesi yapar muhtemelen görüş doktorunla dedi. Aradığımda hastası vardı değerlerimi söyleyemedim sadece doktorun söylediğini söyledim o da b12 adı verdi günde 1 tane başlayabilirsin diye demiri de haftaya geldiğinde veririm şimdi başlama dedi. Gittiğim zaman haber veririm sana dasenin b12 kaç çıktı var mı sonuçlarında ? Çok mu düşük benimki bilemedim normal değer aralığında aslında
Haftaya kontrol var canım o zaman başlarız dedi
:) nohutu tencerede pisirmeyi basardiysan helal olsun . bir gun suda bekletip sonra duduklude haslayarak yapiyorum ben .Ama düdüklü korkunu anliyorum.etrafimda düdüklüsu patlayan cok ornek var.Bu arada nohuta suç bulma :)Kızlar gülmeyin ama bugün 2. Kez nohut yapmaya kalktım.
Ben küçükken evimizde düdüklü patlamıştı evlenirken almadım hala korkarım. Yani tahmin edeceğiniz gibi normal tencerede yaptım.
İlk yaptığımda saatlerce pişmedi Hatta en son su eklemeyi unutmuşum yaktım nohutu yeni evlenmiştim :))
Bu denememde iseee tam 3.5 saatte anca pişti Hatta hala dursa iyi olurdu ama dayanamadım aldım Ocaktan. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum hiç. Üstelik bu sefer daha çok beklettim su da yumuşasın diye.
Bana gülmeden bir akıl verin acaba nohutta mı sorun var aldığım.
O zaman iyi ya bir daha yapmam illallah ettim tencere başında.:) nohutu tencerede pisirmeyi basardiysan helal olsun . bir gun suda bekletip sonra duduklude haslayarak yapiyorum ben .Ama düdüklü korkunu anliyorum.etrafimda düdüklüsu patlayan cok ornek var.Bu arada nohuta suç bulma :)
Anladım kuzum demiri gelince başlarız dedi ama değerimi bilmiyor işte ona göre bakacak demekkiYok kuzum senin değerlerinle kendiminkini karşılaştırdım benimki daha düşük çıktı.
Ben sadece imom omega kullanıyorum,demir hapı falan kullanmıyorum.
Ondan sordum sadece b12 için mi ilaç verdi diye
Benim b12 273 çıkmış
Nohut serttir canım bende düdüklü kullanamıyorum annemin düdüklüsü patlamış onu anlattı bi kere o zamandan beri korkudur bende :) benimki de bazen 3 saati buluyor pişmesi cinsine göre değişiyor :)Kızlar gülmeyin ama bugün 2. Kez nohut yapmaya kalktım.
Ben küçükken evimizde düdüklü patlamıştı evlenirken almadım hala korkarım. Yani tahmin edeceğiniz gibi normal tencerede yaptım.
İlk yaptığımda saatlerce pişmedi Hatta en son su eklemeyi unutmuşum yaktım nohutu yeni evlenmiştim :))
Bu denememde iseee tam 3.5 saatte anca pişti Hatta hala dursa iyi olurdu ama dayanamadım aldım Ocaktan. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum hiç. Üstelik bu sefer daha çok beklettim su da yumuşasın diye.
203 çıkmış canım dahiliye doktorum takviye gerekebilir dedi haftaya gittiğimde bakıcaz artık. Demire de gelince başlarız dedisenin b12 ka ckmis?Benim 206 ckmis.iyi dedi.sonraki ay gelince demir veririz simdi gerek yok dedi.bi tek d vitaminim var
Canım bende düdüklüden hep çok korkardım fissler vitavit düdüklü aldım evlenirken kesinlikle patlama riski yok çok memnun kaldım öneririm kuru fasulye nohut tencerede pişirmek sabır işi tebriklerKızlar gülmeyin ama bugün 2. Kez nohut yapmaya kalktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?