- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Bana özelde hiç alttan bakılmadı ama bu gittiğimde kan sulandırıcıdan kaynaklı hem durmayan burun kanamam vardı hemde alttan kanama olunca kadın Doğum servisinde acemi doktorlar maalesef çok zorladı en son hocaları geldi o dğşğk riski var deyip gönderdiKanaman olduğu için bi zararı olur mu bilmiyorum canım ama hala arada doktorum rahim boyunu falan ölçmek için alttan muayene yapıyor bi zararı olsa yapmazdı heralde.
Cnm olmamistir merak etme. Ama alttan bakmamalari gerekiyor.artık yariyi geçtık. Alttan bakmak riskli.bir daha kesinlikle izin verme. Geçen sene arkadaşım acil kanamayla devlet hastanesine gitmiş alttan bakmak istemişler arkadaşım izin vermemiş sonra dr.aramıs gel demiş ultrasyonla bakmış plesanta asagidaymis ve 3 gün hastanede yatmış. Yani hersey olabilir riske atmamalari gerekiorKızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?
Valla baya zorladılar canım çok yandı hatta başka bişey daha zorladılar rahim uzunluğu ölçmek için şansıma acemi doktor denk geldi işin garibi İstanbul’da bir üniversite Hastanesi yatış yazıp yer olmadığı için kagıt imzalatıp sanki kendi isteğimle çıkıyormuşum gibi gösterdilerBununla ilgili bi video izlemistim rahim agzina cok yaklasmadan baya mesafe birakarak bakiyoruz diye anlatiyodu sıkıntı olacağını sanmam cnm.gecmis olsun bu arada . Hala devam ediyormu neden kaynaklaniyomus kanama
Çok uğraştırıcı yaa düdüklü alana kadar nohuta son :) Kurufasulye pilav neyimize yetmicekBen nohutu 1 gece ıslatıyorum canım ertesi gün haşlıyorum 2 saat boyunca sonra bölüp buzdolabı poşetine koyuyorum. Yemeğini yapınca çıkartıyorum 40dk yemekle pişiyor genelde lokum gibi oluyor :))
Alıcam canım bende böyle uğraşılmaz ya bi canım çekti yapayım dedim göze aldım allahtan öğlen yapmaya başladım da akşam yemeğine yetişti yoksa kuru pilav yiyecektikBende digital olanlardan alicam , nohutu islat ,once icine seker (cook olmiyacak) :) katip kaynat ,hemen kayniyo ,sonra yemegine kat
Cnm nohut un azuzliginede uğramış olabilirsin. Bazıları geç Pisi yor ben mesela marketten kesinlikle kuru fasulye Nohut almam çünkü eskiyle karıştıriyor lar ve fasulyenin mesela bazısı sert bazısı çok eriyor.burda tanıdığımız köylüler var onlardan alıyorum. Ama her eve düdüklü şart. Valla ben kapuskayi bile düdüklü de pisoriyorumYa kaldı içimde korku sorma. Dediğin gibi var öyle aslında almak lazım Hatta bugünden sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Annemde hiç uğraşmaz atar malzemeleri içine pişince hop karıştırır yemek hazır büyük kolaylık gerçekten.
Ben istemedim zaten hatta beni Kadın Doğum servisine yönlendiren doktora oraya gitmek istemiyorum belin için burun kanaması durdurulsun dememe rağmen orda bişey olmadığını görmem lazım o daha önemli dedi ve mecbur kaldım zaten acemi doktorlar plesantayı ölçemedikleri için zorladılar en son hocaları geldi o baktı ve sadece kanama alanı olduğunu 24 saat müşade altında tutulmam gerektiğini ama hastanede yer olmadığını bana her türlü riski ölümü dahi göze alıp hastaneden ayrılmak istiyorum diye yazdırıp yollamaya kalktılar bu hafta içi zaten kendi doktoruma Perinatolog kendisi ona gideceğim maalesef sabit çalıştığı bi hastane olmadığı için acil durumlarda devlet Hastanesi acili tercih ettim ama hata etmişim Kadınlara resmen köpek muamelesi yapılıyordu birçok kadının çığlığı koridorda çınlıyorduCnm olmamistir merak etme. Ama alttan bakmamalari gerekiyor.artık yariyi geçtık. Alttan bakmak riskli.bir daha kesinlikle izin verme. Geçen sene arkadaşım acil kanamayla devlet hastanesine gitmiş alttan bakmak istemişler arkadaşım izin vermemiş sonra dr.aramıs gel demiş ultrasyonla bakmış plesanta asagidaymis ve 3 gün hastanede yatmış. Yani hersey olabilir riske atmamalari gerekior
Geçmiş olsun canim arkadaşımda baktırmıştı bi sorun olmamıştı.bakan doktorlarda var tabi de genede dikkat etmek lazım çok acil değilse baktırmamak en iyisi.kanama neden olmus öğrendin miBen istemedim zaten hatta beni Kasım Doğum servisine yönlendiren doktora oraya gitmek istemiyorum belin için burun kanaması durdurulsun dememe rağmen orda bişey olmadığını görmem lazım o daha önemli dedi ve mecbur kaldım zaten acemi doktorlar plesantayı ölçemedikleri için zorladılar en son hocaları geldi o baktı ve sadece kanama alanı olduğunu 24 saat müşade altında tutulmam gerektiğini ama hastanede yer olmadığını bana her türlü riski ölümü dahi göze alıp hastaneden ayrılmak istiyorum diye yazdırıp yollamaya kalktılar bu hafta içi zaten kendi doktoruma Perinatolog kendisi ona gideceğim maalesef sabit çalıştığı bi hastane olmadığı için acil durumlarda devlet Hastanesi acili tercih ettim ama hata etmişim Kadınlara resmen köpek muamelesi yapılıyordu birçok lafının çığlığı koridorda çınlıyordu
Kendi doktorum kan sulandırıcıya bağladı onlar kanama alanı olduğunu söyledi aynı anda durmayan burun kanaması da vardı asıl amacım onu durdurmaktı ama maalesef Kadın Doğum Servisi rezalettiGeçmiş olsun canim arkadaşımda baktırmıştı bi sorun olmamıştı.bakan doktorlarda var tabi de genede dikkat etmek lazım çok acil değilse baktırmamak en iyisi.kanama neden olmus öğrendin mi
İçini ferah tut cnm.dvlet hastaneleri hemen kanama olunca alttan bakıyorlar.söyle olabilir önce ultrasyonla bakip bebek iyimi bebek asagidami kanama alanımı var bir bakın duruma göre alttan bakın.ama yok hemen alttan bakmak en kolay i onlar için.Ben istemedim zaten hatta beni Kadın Doğum servisine yönlendiren doktora oraya gitmek istemiyorum belin için burun kanaması durdurulsun dememe rağmen orda bişey olmadığını görmem lazım o daha önemli dedi ve mecbur kaldım zaten acemi doktorlar plesantayı ölçemedikleri için zorladılar en son hocaları geldi o baktı ve sadece kanama alanı olduğunu 24 saat müşade altında tutulmam gerektiğini ama hastanede yer olmadığını bana her türlü riski ölümü dahi göze alıp hastaneden ayrılmak istiyorum diye yazdırıp yollamaya kalktılar bu hafta içi zaten kendi doktoruma Perinatolog kendisi ona gideceğim maalesef sabit çalıştığı bi hastane olmadığı için acil durumlarda devlet Hastanesi acili tercih ettim ama hata etmişim Kadınlara resmen köpek muamelesi yapılıyordu birçok kadının çığlığı koridorda çınlıyordu
Çok teşekkür ederimB blackpearl8081 geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim sonrasında bi kanama olmadı ama içerde bebeğe bişey olmuş mudur diye endişelenmeye başladım maalesefİçini ferah tut cnm.dvlet hastaneleri hemen kanama olunca alttan bakıyorlar.söyle olabilir önce ultrasyonla bakip bebek iyimi bebek asagidami kanama alanımı var bir bakın duruma göre alttan bakın.ama yok hemen alttan bakmak en kolay i onlar için.
Gecmis olsun ,zarari olcagini sanmam ,ayrintilida banada baktilar altanKızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?
Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Kadının 18 sene boyunca olmayınca belirti yasada psikoloji demiştir.benim bile adetim geçti yola çıkmasam idrar testi yapmicaktim.8 sene olmayınca yoktur gene diyorsun
Şeker yüklemesi için kararsız olan arkadaşlara bir bilgi paylaşayım :))
Bugün dahiliye doktoruna tsh,kolestrol ve diğer kan değerlerim için sonuçlarımı göstermeye gittiğimde konuştuk.
Şeker yükleme haftam yaklaşıyor pkodan dolayı hamilelikten önce şeker ilacı kullandım siz ne önerirsiniz diye sordum.
Şekerim varsa açlık toklukta çıkar mı dedim.
Çıkmayabilir bizi yanıltabilir şöyle birşey yapabiliriz dedi.
Sabah açlık değerini verirsin
Daha sonra bir iyice tıka basa kahvaltını yapar
1.saat tokluğu ardından 2.saat tokluğu verip durumu değerlendiririz dedi
Aynı şeker yüklemesi gibi olur,sonuça göre yüklemeyi yapap yapmamayı kadın doğumcunla konuşurup değerlendiririz dedi
Kızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Canım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdım
İyi yapmışsın canım içine sinmeyeni kullanma boşver
Demirim 58
Demir bağlama kapasitesi 400
Ferrintin 10.11
Demir hapını bana verir mi vermez mi bilmiyom
Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin canım
Benimde kızım olucak inşallah
Benim sonuçlarda hiç ileri giden yok kuzum öyleyken kafama takmamaya çalışıyorum
Kötüyü çağırmayalım kuzum
Bence ultrasonda gözle görülür bir sorun,bariz farklılık olmadığı sürece normal canım ölçümler öyle düşünelim
Kızlar gülmeyin ama bugün 2. Kez nohut yapmaya kalktım.
Ben küçükken evimizde düdüklü patlamıştı evlenirken almadım hala korkarım. Yani tahmin edeceğiniz gibi normal tencerede yaptım.
İlk yaptığımda saatlerce pişmedi Hatta en son su eklemeyi unutmuşum yaktım nohutu yeni evlenmiştim :))
Bu denememde iseee tam 3.5 saatte anca pişti Hatta hala dursa iyi olurdu ama dayanamadım aldım Ocaktan. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum hiç. Üstelik bu sefer daha çok beklettim su da yumuşasın diye.
Bana gülmeden bir akıl verin acaba nohutta mı sorun var aldığım.
Cok geçmiş olsun cnm psikoljimizi düşünen hic yok etkiliyor bu tür seyler bizleri. Neden usulüne uygun yapmazlar ki işlerini sanki sen oraya hususi beni yatırın diye gittinValla baya zorladılar canım çok yandı hatta başka bişey daha zorladılar rahim uzunluğu ölçmek için şansıma acemi doktor denk geldi işin garibi İstanbul’da bir üniversite Hastanesi yatış yazıp yer olmadığı için kagıt imzalatıp sanki kendi isteğimle çıkıyormuşum gibi gösterdiler
Bende gynoferno sano kullaniyorum günde bir defa sabah aliyorum ictikten 2 saat sonra filan lavobaya çıkarıyor. Elevit vitamin kullaniyorum bi sıkıntım olmadi sizde de olmaz insKızlar doktor bana bu seferki kontrolümde geyno fermo sanol verdi ondan öncede vitamin olarak regenesis Max verdi ikisinde de folik asit var.bide günde 5 damla devit kullanıyorum.ay bana çok gibi geldi ya.kabizda oldum.bu bilgisi olan varmı??bı yardım edin bana doktoru arayıp soracam ama muayenede okadar çok soru sordum ki utanıyorum aramaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?