2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geceden kaynar suyla ısladigim halde 45 dk da düdüklüde anca pisiyor. Ama ilginc olan şudur ki geceden yine islar ve sirf suyla nohutu pisirirsen 15 dk maksimum düdüklüde nohut pişiyor aşure yapmiminda öyle yaptigimiz icin. Sende o zaman şöyle yap geceden isla yine. Sonra sirf suyla tencerede nohutu pisir.baktin güzelce pişmiş ondan sonra yine her zaman pisirdigin gibi pişir yagsi salcasi eti ile süreyi kisaltmis olursun.

Canım bende düdüklüden hep çok korkardım fissler vitavit düdüklü aldım evlenirken kesinlikle patlama riski yok çok memnun kaldım öneririm kuru fasulye nohut tencerede pişirmek sabır işi tebrikler
LoveAndMarriage teşekkür ederim kızlar demek ki normalmiş.
Eşimde dedi alalım düdüklü diye valla bugün pes ettim sanırım

LoveAndMarriage teşekkür ederim kızlar demek ki normalmiş.
Eşimde dedi alalım düdüklü diye valla bugün pes ettim sanırım
Şu tam otomatik tuslulardan al gitsin . :) patlamaz ses yapmaz korkutmaz .
Ben var ya taaa su eski babanne işi kollu düdüklüleri kullanmış insanim :) ogrenci evinde kimse cesaret edemezdi ama benim vazgecilmezim olmuştu.

Şu tam otomatik tuslulardan al gitsin . :) patlamaz ses yapmaz korkutmaz .
Ben var ya taaa su eski babanne işi kollu düdüklüleri kullanmış insanim :) ogrenci evinde kimse cesaret edemezdi ama benim vazgecilmezim olmuştu.
Ya kaldı içimde korku sorma. Dediğin gibi var öyle aslında almak lazım Hatta bugünden sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Annemde hiç uğraşmaz atar malzemeleri içine pişince hop karıştırır yemek hazır büyük kolaylık gerçekten.

Çok şirinsin :) orasıda öyle ya anasından babasından alacaklar bişeyler :)))

Canm benim bebekte oyle iki gündür dogru düzgün hareekt yok.cok hafifce hissediyorum dönüyor galiba ama o kadar. Bir hafta once kipir kipirdi.Once takiyordum simdi cok dinlemiyorum. cunku bu haftalarda bosa sitres olur. 28 den sonra saymaya basliycaz artik

Canim düdüklü dışında geç pişer.bir alışsan rahat edersin

Kızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?

Ben nohutu 1 gece ıslatıyorum canım ertesi gün haşlıyorum 2 saat boyunca sonra bölüp buzdolabı poşetine koyuyorum. Yemeğini yapınca çıkartıyorum 40dk yemekle pişiyor genelde lokum gibi oluyor :))

Ben 7 kilo aldım canım

Kızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?
Kanaman olduğu için bi zararı olur mu bilmiyorum canım ama hala arada doktorum rahim boyunu falan ölçmek için alttan muayene yapıyor bi zararı olsa yapmazdı heralde.

Bende digital olanlardan alicam , nohutu islat ,once icine seker (cook olmiyacak) :) katip kaynat ,hemen kayniyo ,sonra yemegine kat

Bununla ilgili bi video izlemistim rahim agzina cok yaklasmadan baya mesafe birakarak bakiyoruz diye anlatiyodu sıkıntı olacağını sanmam cnm.gecmis olsun bu arada . Hala devam ediyormu neden kaynaklaniyomus kanama

Alttan bakmanın hiç bir tehlikesi yok canım. Bilhassa serviks rahim uzunluğu öyle ölçülüyor. Belki açılman var sandılar alttan bakmadan anlayamazlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…