- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Ben eskiden de herseye aglardim şimdide herseye ağlıyorum.Duygu dunyamda hic dalgalanma yok .Agliyoruz :)Kızlar öncesinde çok ağlamayan duygusal olmayan ve hamile kalınca tam tersi olan var mı.hep hamileyken alıngan oluyorsun duygusal oluyorsun diyolardi bana hiç olmadı.sizde durumlar nasıl
Canım hiç korkma kafana takma yAaaa...bidefa yedin sadece bişey olmaz her zamam yemiyon ki ..Kızlar ya ben kötü bişey yaptım... bugün kahvaltıya misafirim vardı o yüzden dün şarküteri ürünleri aldık salam pastırma gibi... normalde hic yemiyordum ama gözümün önünde olunca canım cekti ve dün aksam bu sabah sadece onlardan yedimsimdi deli gibi korkuyorum toxoya bagısıklıgım yok cünkü
Bişey olmaz dmiCanım hiç korkma kafana takma yAaaa...bidefa yedin sadece bişey olmaz her zamam yemiyon ki ..
Hergün aynı saatte içmiyodum canım ama kahwaltıdan yarım saat önce içiyodum.Tsh ilacını hergün aynı saatte iç ve yarim saat yemek yeme oldu mu.oyle daha etkili
İnşallah çatır çatır doğururuzDoğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum tüp bebek diye illa sezeryan olacak diye bişey yok. Bebeğin kilosu normal olursa sende ilerde bi problem çıkmazsa ve korkmuyorsan normal doğumda yapabilirsin dedi. Umarım çatır çatır doğurabilirim
Konuşcam canım bu kontrolde bakalım doktor ne dicek uygun görürse bende normalden yanayımBekliyorlar son dakikaya kadar ya da bebekte kordondur iridir vs bi durum yoksa sezeryana yonlendirmiyorlar bence sen normalde israrci ol
Bende anlamadım kiAaa ikinizinde nasil denk gelmiş öyle boyuda kilosuda aynı masallah.benim en son 16 haftalıkken bakıldı 19 cm 225 gramdı çok merak ediyorum ne kadar oldu
23+1im canım şuandaMaşallâahhh kaç haftadasın?
Sonraki kontrole kadar dön dön bak fotolarına videosunaTeşekkür ederiz kuzum çok rahatladım bende
Teşekkür ederim canımgiderdim özlemimi
Nasıl denk gelmiş öyle
Gerçekten bişey olmaz yAaaa,Vicdanda rahat olsun canım ,her zaman yesen bende kızarım,bi defada birşey olmaz .....Bişey olmaz dmiama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Olmaz canım merak etme ya. Genelde Zaten sık görülmezmiş toxoBişey olmaz dmiama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Gerçekten bişey olmaz yAaaa,Vicdanda rahat olsun canım ,her zaman yesen bende kızarım,bi defada birşey olmaz .....
Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız Allah razı olsun. Yedim yedim oturdum ağlıyorum simdi aptal gibiOlmaz canım merak etme ya. Genelde Zaten sık görülmezmiş toxo
İlk 3 ay daha tehlikeli Hemde.
Bak geçen Kağan Kocatepe nin videosunda izlemiştim market ürünleri kontrollü ürünler oluyor genelde içinde toksoplazma bulunmaz diyordu. YouTube yaz izle için rahatlasın kuzum
Eve gidemedim bi gitsem hemen başlıycam bakmayaHergün aynı saatte içmiyodum canım ama kahwaltıdan yarım saat önce içiyodum.
Bide senin anlattığın gibi denerim canım çok sağol :))
İnşallah çatır çatır doğururuz
Konuşcam canım bu kontrolde bakalım doktor ne dicek uygun görürse bende normalden yanayım
Tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanıyorum,
Doktor çokta riske atmayalım derse çok ısrarcı olmam
Bende anlamadım ki
16.haftada benim minnak kızım 140 gramdı
23+1im canım şuanda
Tüp bebek grubundan seni hatırlıyorum,nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ❤
Sonraki kontrole kadar dön dön bak fotolarına videosuna
Ne zaman bundan sonraki kontrol
Bende anlamadım ki kuzum maşallah aynı yiyip içiyoz heralde
Evet canım ordan hatırlıyorsun beni ,çok şukür güzel gidiyor hamileliğim canım ,ben şuan 22 haftam ,21 haftamda kontrolümde bebeğim 26 cm ve 430 gramdı ve kafama takıyorum acaba gelişme gerede mi kaldı ama dr.um ıyi haftasına göre ama gelde kafama anlat çok takıyorum çokkkkkkHergün aynı saatte içmiyodum canım ama kahwaltıdan yarım saat önce içiyodum.
Konuşcam canım bu kontrolde bakalım doktor ne dicek uygun görürse bende normalden yanayım
Bende anlamadım ki
23+1im canım şuanda
Erkekle kız farkediyordur büyük ihtimal gelişme olarak erkekler daha iridirHergün aynı saatte içmiyodum canım ama kahwaltıdan yarım saat önce içiyodum.
Bende anlamadım ki
23+1im canım şuanda
Teşekkür ederim canımCanım ben çocuk rüyası diye bir mağazadan aldım pendikten. Avm de denk geldim bir kaç kere pregoya ama bu modelini görmedim. İnstagramda sayfaları var.
Bende yedim cnm pastırma gecen ay bisey olmadi şükür herseyi yiyorum ya öyle cok takmiyorumBişey olmaz dmiama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Happy mom uygulaması var canım doktorun ultrasonu uygunsa çocuğun ultrason fotoları eşleşmeden sonra direk teline geliyorEve gidemedim bi gitsem hemen başlıycam bakmaya
Demekki kuzum
Haftaya bi dahaki kontrolüm, normalde bir hafta daha ileri atacaktım ayrıntılıya yeni girdim diye ama b12 ve demire başlatacak büyük ihtimal geç kalmayım dedim kuzum
Yok canım takma kafana benim kızın 410 gr geldiği hafta 22+0dım.Evet canım ordan hatırlıyorsun beni ,çok şukür güzel gidiyor hamileliğim canım ,ben şuan 22 haftam ,21 haftamda kontrolümde bebeğim 26 cm ve 430 gramdı ve kafama takıyorum acaba gelişme gerede mi kaldı ama dr.um ıyi haftasına göre ama gelde kafama anlat çok takıyorum çokkkkkk
Evet canım erkeklerin kemik yapısından farklılar oluyor kız bebeklere göreErkekle kız farkediyordur büyük ihtimal gelişme olarak erkekler daha iridir
Canım ben gebeliğin başında biraz yemiştim toxo negatif geldi birşey olmaz Allah ın izniyleBişey olmaz dmiama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Happy mom kullanıyorum kuzum ondan haberim yoktu ama :)Happy mom uygulaması var canım doktorun ultrasonu uygunsa çocuğun ultrason fotoları eşleşmeden sonra direk teline geliyor
İyi yapmışsın canım b12 ve demir değerin kaç
Yok canım takma kafana benim kızın 410 gr geldiği hafta 22+0dım.
Her bebek aynı kiloda olmaz ama ister istemez kıyaslama yapıyoruz
Satını kaç temmuz olarak belirlediler canım
Cinsiyetiniz neydi
Evet canım erkeklerin kemik yapısından farklılar oluyor kız bebeklere göre
Canım ister istemez kafama takıyorum,Allah'ın izin ile kızım olacak inşallah:) sizin cinsiyetiniz neydi ?Happy mom uygulaması var canım doktorun ultrasonu uygunsa çocuğun ultrason fotoları eşleşmeden sonra direk teline geliyor
İyi yapmışsın canım b12 ve demir değerin kaç
Yok canım takma kafana benim kızın 410 gr geldiği hafta 22+0dım.
Her bebek aynı kiloda olmaz ama ister istemez kıyaslama yapıyoruz
Satını kaç temmuz olarak belirlediler canım
Cinsiyetiniz neydi
Evet canım erkeklerin kemik yapısından farklılar oluyor kız bebeklere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?