2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar öncesinde çok ağlamayan duygusal olmayan ve hamile kalınca tam tersi olan var mı.hep hamileyken alıngan oluyorsun duygusal oluyorsun diyolardi bana hiç olmadı.sizde durumlar nasıl
Ben eskiden de herseye aglardim şimdide herseye ağlıyorum.Duygu dunyamda hic dalgalanma yok .Agliyoruz :)

Canım hiç korkma kafana takma yAaaa...bidefa yedin sadece bişey olmaz her zamam yemiyon ki ..

Tsh ilacını hergün aynı saatte iç ve yarim saat yemek yeme oldu mu.oyle daha etkili
Hergün aynı saatte içmiyodum canım ama kahwaltıdan yarım saat önce içiyodum.
Bide senin anlattığın gibi denerim canım çok sağol :))
İnşallah çatır çatır doğururuz
Bekliyorlar son dakikaya kadar ya da bebekte kordondur iridir vs bi durum yoksa sezeryana yonlendirmiyorlar bence sen normalde israrci ol
Konuşcam canım bu kontrolde bakalım doktor ne dicek uygun görürse bende normalden yanayım
Tüp bebek ve kan sulandırıcı kullanıyorum,
Doktor çokta riske atmayalım derse çok ısrarcı olmam
Aaa ikinizinde nasil denk gelmiş öyle boyuda kilosuda aynı masallah.benim en son 16 haftalıkken bakıldı 19 cm 225 gramdı çok merak ediyorum ne kadar oldu
Bende anlamadım ki
16.haftada benim minnak kızım 140 gramdı
Maşallâahhh kaç haftadasın?
23+1im canım şuanda
Tüp bebek grubundan seni hatırlıyorum,nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ❤
Teşekkür ederiz kuzum çok rahatladım bende

Teşekkür ederim canım giderdim özlemimi
Nasıl denk gelmiş öyle
Sonraki kontrole kadar dön dön bak fotolarına videosuna
Ne zaman bundan sonraki kontrol
Bende anlamadım ki kuzum maşallah aynı yiyip içiyoz heralde

Bişey olmaz dmi ama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Olmaz canım merak etme ya. Genelde Zaten sık görülmezmiş toxo
İlk 3 ay daha tehlikeli Hemde.
Bak geçen Kağan Kocatepe nin videosunda izlemiştim market ürünleri kontrollü ürünler oluyor genelde içinde toksoplazma bulunmaz diyordu. YouTube yaz izle için rahatlasın kuzum

Gerçekten bişey olmaz yAaaa,Vicdanda rahat olsun canım ,her zaman yesen bende kızarım,bi defada birşey olmaz .....
Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız Allah razı olsun. Yedim yedim oturdum ağlıyorum simdi aptal gibi

Eve gidemedim bi gitsem hemen başlıycam bakmaya
Demekki kuzum
Haftaya bi dahaki kontrolüm, normalde bir hafta daha ileri atacaktım ayrıntılıya yeni girdim diye ama b12 ve demire başlatacak büyük ihtimal geç kalmayım dedim kuzum

Evet canım ordan hatırlıyorsun beni ,çok şukür güzel gidiyor hamileliğim canım ,ben şuan 22 haftam ,21 haftamda kontrolümde bebeğim 26 cm ve 430 gramdı ve kafama takıyorum acaba gelişme gerede mi kaldı ama dr.um ıyi haftasına göre ama gelde kafama anlat çok takıyorum çokkkkkk

Erkekle kız farkediyordur büyük ihtimal gelişme olarak erkekler daha iridir

Lusi bana anestezi uzmanim sana simdi bi sakinlestirici verecem biraz sersemleyebilirsin dedi damardan verdi damar yolunda kater mi neyse ondan. Bende gercekten sersemledim ama cok agliyom ben sexeryana girerken cok heyecanli oluyom cok korkuyorum istiyorum ki o an biri elimi tutsun filan

Bişey olmaz dmi ama 10 dilim yemişimdir ya hatta midem bulanıyor cok yemekten suan. Vicdanım da sızlıyor
Bende yedim cnm pastırma gecen ay bisey olmadi şükür herseyi yiyorum ya öyle cok takmiyorum sadece hazir seyleri abur cuburu asitli içecekleri icmiyorum o kadar.

Happy mom uygulaması var canım doktorun ultrasonu uygunsa çocuğun ultrason fotoları eşleşmeden sonra direk teline geliyor
İyi yapmışsın canım b12 ve demir değerin kaç
Yok canım takma kafana benim kızın 410 gr geldiği hafta 22+0dım.
Her bebek aynı kiloda olmaz ama ister istemez kıyaslama yapıyoruz
Satını kaç temmuz olarak belirlediler canım
Cinsiyetiniz neydi
Erkekle kız farkediyordur büyük ihtimal gelişme olarak erkekler daha iridir
Evet canım erkeklerin kemik yapısından farklılar oluyor kız bebeklere göre

Happy mom kullanıyorum kuzum ondan haberim yoktu ama :)
Demir 15,14 çıkmış b12 203 çıkmış kuzum. B12 için ilaç adı verdi doktorum telefonla aradığımda ama gebelik kategorisi her yerde farklı yazıyor ilacın sormadan başlamaya içim el vermedi

Canım ister istemez kafama takıyorum,Allah'ın izin ile kızım olacak inşallah:) sizin cinsiyetiniz neydi ?

Bizimde fl boyumuz 1 hafta geri çıkıyor hep o yüzden boyda kısa çıkıyor :)
Bazen takılıyorum bazen aman 1 haftadan ne olacak diyorum
5 gün önce gittiğimde 22,8 cm çıkıyordu fl kemiğine göre boyu.

Şeker yüklemesi için kararsız olan arkadaşlara bir bilgi paylaşayım :))
Bugün dahiliye doktoruna tsh,kolestrol ve diğer kan değerlerim için sonuçlarımı göstermeye gittiğimde konuştuk.

Şeker yükleme haftam yaklaşıyor pkodan dolayı hamilelikten önce şeker ilacı kullandım siz ne önerirsiniz diye sordum.
Şekerim varsa açlık toklukta çıkar mı dedim.

Çıkmayabilir bizi yanıltabilir şöyle birşey yapabiliriz dedi.
Sabah açlık değerini verirsin
Daha sonra bir iyice tıka basa kahvaltını yapar
1.saat tokluğu ardından 2.saat tokluğu verip durumu değerlendiririz dedi
Aynı şeker yüklemesi gibi olur,sonuça göre yüklemeyi yapap yapmamayı kadın doğumcunla konuşurup değerlendiririz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…