- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ne güzel canım keşke benimki de böyle bi öneride bulunsa :)Şeker yüklemesi için kararsız olan arkadaşlara bir bilgi paylaşayım :))
Bugün dahiliye doktoruna tsh,kolestrol ve diğer kan değerlerim için sonuçlarımı göstermeye gittiğimde konuştuk.
Şeker yükleme haftam yaklaşıyor pkodan dolayı hamilelikten önce şeker ilacı kullandım siz ne önerirsiniz diye sordum.
Şekerim varsa açlık toklukta çıkar mı dedim.
Çıkmayabilir bizi yanıltabilir şöyle birşey yapabiliriz dedi.
Sabah açlık değerini verirsin
Daha sonra bir iyice tıka basa kahvaltını yapar
1.saat tokluğu ardından 2.saat tokluğu verip durumu değerlendiririz dedi
Aynı şeker yüklemesi gibi olur,sonuça göre yüklemeyi yapap yapmamayı kadın doğumcunla konuşurup değerlendiririz dedi
Aklında olan buydu Zaten kuzum yaptırırsın böyle sonuçları bizede iletirsin :))Şeker yüklemesi için kararsız olan arkadaşlara bir bilgi paylaşayım :))
Bugün dahiliye doktoruna tsh,kolestrol ve diğer kan değerlerim için sonuçlarımı göstermeye gittiğimde konuştuk.
Şeker yükleme haftam yaklaşıyor pkodan dolayı hamilelikten önce şeker ilacı kullandım siz ne önerirsiniz diye sordum.
Şekerim varsa açlık toklukta çıkar mı dedim.
Çıkmayabilir bizi yanıltabilir şöyle birşey yapabiliriz dedi.
Sabah açlık değerini verirsin
Daha sonra bir iyice tıka basa kahvaltını yapar
1.saat tokluğu ardından 2.saat tokluğu verip durumu değerlendiririz dedi
Aynı şeker yüklemesi gibi olur,sonuça göre yüklemeyi yapap yapmamayı kadın doğumcunla konuşurup değerlendiririz dedi
Eheh maşallah tosun olmuş tosunKızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Canım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdımHappy mom kullanıyorum kuzum ondan haberim yoktu ama :)
Demir 15,14 çıkmış b12 203 çıkmış kuzum. B12 için ilaç adı verdi doktorum telefonla aradığımda ama gebelik kategorisi her yerde farklı yazıyor ilacın sormadan başlamaya içim el vermedi
Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin canımCanım ister istemez kafama takıyorum,Allah'ın izin ile kızım olacak inşallah:) sizin cinsiyetiniz neydi ?
Benim sonuçlarda hiç ileri giden yok kuzum öyleyken kafama takmamaya çalışıyorumBizimde fl boyumuz 1 hafta geri çıkıyor hep o yüzden boyda kısa çıkıyor :)
Bazen takılıyorum bazen aman 1 haftadan ne olacak diyorum
5 gün önce gittiğimde 22,8 cm çıkıyordu fl kemiğine göre boyu.
Maşallah canımKızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Maşallah paşayaKızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Bizimde bir tek karın çevresi haftasıyla uyumlu kafa ve bacaklar 1 hafta geri inşallah açılmaz arada ki fark daha fazla :)Canım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdım
İyi yapmışsın canım içine sinmeyeni kullanma boşver
Demirim 58
Demir bağlama kapasitesi 400
Ferrintin 10.11
Demir hapını bana verir mi vermez mi bilmiyom
Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin canım
Benimde kızım olucak inşallah
Benim sonuçlarda hiç ileri giden yok kuzum öyleyken kafama takmamaya çalışıyorum
Kötüyü çağırmayalım kuzum
Bence ultrasonda gözle görülür bir sorun,bariz farklılık olmadığı sürece normal canım ölçümler öyle düşünelim
Sor canım bu şekilde yapabilir miyiz diye belki yaparlar sanadaNe güzel canım keşke benimki de böyle bi öneride bulunsa :)
Kuzu normal açlık tokluk bakılırken, açlığı verdikten sonra 1 defa kan veriyorsun.Aklında olan buydu Zaten kuzum yaptırırsın böyle sonuçları bizede iletirsin :))
Eheh maşallah tosun olmuş tosun
Aminnn inşallaaaaahhhhh cümlemize inşallaaaaaahhhhhh canım ,sen kızının hareketlerini hissediyormusun ,eğer hissediyorsan ne zaman başladın hissetmeye ,kusura bakma canım bu kadar soru sorduğum için yaaaaCanım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdım
Demirim 58
Ferrintin 10.11
Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin canım
Benim sonuçlarda hiç ileri giden yok kuzum öyleyken kafama takmamaya çalışıyorum
Bence ultrasonda gözle görülür bir sorun,bariz farklılık olmadığı sürece normal canım ölçümler öyle düşünelim
Ben bunu yeni görüyorKızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Anladım kuzum fırsat ayağına geldi iyi değerlendirSor canım bu şekilde yapabilir miyiz diye belki yaparlar sanada
Kuzu normal açlık tokluk bakılırken, açlığı verdikten sonra 1 defa kan veriyorsun.
2 defa kan verilmiyor doktorun şimdi yapalım dediği aynı yükleme gibi olucak
Şekerli su yerine kahvaltı yapıcam tıka basa ye fırsat bu fırsat dedi
Doğunca cinsiyet öğreniyorlarmışBizimde bir tek karın çevresi haftasıyla uyumlu kafa ve bacaklar 1 hafta geri inşallah açılmaz arada ki fark daha fazla :)
Dediğin doğru kuzum ama çok Bilgi insanın aklını da karıştırıyor. Eskiler napıyormuş acaba
Yok canım olur mu bir birimize sorup bilgi almak için burdayız :)Aminnn inşallaaaaahhhhh cümlemize inşallaaaaaahhhhhh canım ,sen kızının hareketlerini hissediyormusun ,eğer hissediyorsan ne zaman başladın hissetmeye ,kusura bakma canım bu kadar soru sorduğum için yaaaa
Maşallah kocaman olmuşşKızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Olsun canım karışır arada :))Canım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdım
Demirim 58
Ferrintin 10.11
Bakalım canım gidince ne diyecekSor canım bu şekilde yapabilir miyiz diye belki yaparlar sanada
Kuzu normal açlık tokluk bakılırken, açlığı verdikten sonra 1 defa kan veriyorsun.
2 defa kan verilmiyor doktorun şimdi yapalım dediği aynı yükleme gibi olucak
Şekerli su yerine kahvaltı yapıcam tıka basa ye fırsat bu fırsat dedi
Ben reklamına denk gelmedim de bir iki tanıdığım doğumunu orada yaptırdı. Çok da memnun kaldı. Bir de ist de ki hastaneleri düşününce fiyatları da makul kaçıyor ki adam florance nightingale de. Su da doğum fln da var da bize uzak. Hele trafik olunca :))Habire bana da reklami cikiyor o adamin
Canım est ne mahsuru olacak. 1400 canım. Ama başka yerlerde bu rengi 1700 den aşa denk gelmedi. Bir de bu özelliklere sahip ve marka bir araba aradığında 2500 dan aşağı başka modelde bulamadık açıkçası. Birazcık katlaması zor harici özelliklerini ben çok beğendim.Canm aldiklarini cok begendim.iyi gunlerde kullanin. Bende bu tarz bir araba istiyorum .Mahsuru yoksa fiyati ne kadar ?Cok merak ettim.
Allahım kuzuucm maşallah sizeee. Çok güzel görünüyorsunuz.Kızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Doktorla zaten bir güldük bir güldük tam benim istediğim dedimAnladım kuzum fırsat ayağına geldi iyi değerlendirBen büyük ihtimalle Ocak 15-20 arasında giderim devlete direk şeker yüklemesi yapacaksa yaptırırım yaptırmazsa minnoşu görürüm. O zamana çoğu kişi yaptırmış olur Zaten burda :)
Sen ne zaman yaptıracaksın bakimm
Yok canım kıyaslama yapmıyorum çok şükür bebeğim iyidir canım,hareketlerini 20 haftada başladım hissetmeye ama çok hafif ve hala aynı ama bazen hiç hissetmiyorum,sakin olmaya çalışyorum kendimi strese sokmamak içinDoğunca cinsiyet öğreniyorlarmış
Yok canım olur mu bir birimize sorup bilgi almak için burdayız :)
12 veya 13.haftada ilk kanat çırpması kelebek gibi
16.haftada hergün gün içinde 3-5defa hareketlerini
18de falan tekmelerini hissettim
20-22 hafta aralığında sakindi hareketleri
22nin başında arttı
Her bebek bir değildir ama kuzum kıyaslama yapma
Bence doktor bir sorun yok diyorsa yoktur canım kötüyü düşünme
Anaam sana demir hapu verdi miMaşallah kocaman olmuşş
Olsun canım karışır arada :))
Ayy ben demir diyince yanlış söyledim o zamandemir 95 ferritin 15 küsür çıkan :)
Bakalım canım gidince ne diyecek
Öyle yapcam kuzum ilk randevuyu alırım o zamana çok var zatenDoktorla zaten bir güldük bir güldük tam benim istediğim dedim
Sen her ihtimale karşı randevunu sabah erken saate al aç git hazırlıklı olursun o zaman
Yılbaşından sonra canım 3 veya 4üne alırım
Yeni hissediyosun ya çok normal canım günü gününe uymuyorYok canım kıyaslama yapmıyorum çok şükür bebeğim iyidir canım,hareketlerini 20 haftada başladım hissetmeye ama çok hafif ve hala aynı ama bazen hiç hissetmiyorum,sakin olmaya çalışyorum kendimi strese sokmamak için
Aklın yolu birÖyle yapcam kuzum ilk randevuyu alırım o zamana çok var zaten
Canim demir hapı verdi mi düşük cikmis baya çünküHappy mom kullanıyorum kuzum ondan haberim yoktu ama :)
Demir 15,14 çıkmış b12 203 çıkmış kuzum. B12 için ilaç adı verdi doktorum telefonla aradığımda ama gebelik kategorisi her yerde farklı yazıyor ilacın sormadan başlamaya içim el vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?