2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ne güzel canım keşke benimki de böyle bi öneride bulunsa :)

Aklında olan buydu Zaten kuzum yaptırırsın böyle sonuçları bizede iletirsin :))
Kızlar buda bizim oğlan.. kocaman olmuş demi
Eheh maşallah tosun olmuş tosun

Canım kusura bakma ya happy mom değil hello mom uygulama isimlerini karıştırdım
İyi yapmışsın canım içine sinmeyeni kullanma boşver
Demirim 58
Demir bağlama kapasitesi 400
Ferrintin 10.11
Demir hapını bana verir mi vermez mi bilmiyom
Canım ister istemez kafama takıyorum,Allah'ın izin ile kızım olacak inşallah:) sizin cinsiyetiniz neydi ?
Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin canım
Benimde kızım olucak inşallah
Bizimde fl boyumuz 1 hafta geri çıkıyor hep o yüzden boyda kısa çıkıyor :)
Bazen takılıyorum bazen aman 1 haftadan ne olacak diyorum
5 gün önce gittiğimde 22,8 cm çıkıyordu fl kemiğine göre boyu.
Benim sonuçlarda hiç ileri giden yok kuzum öyleyken kafama takmamaya çalışıyorum
Kötüyü çağırmayalım kuzum
Bence ultrasonda gözle görülür bir sorun,bariz farklılık olmadığı sürece normal canım ölçümler öyle düşünelim

Bizimde bir tek karın çevresi haftasıyla uyumlu kafa ve bacaklar 1 hafta geri inşallah açılmaz arada ki fark daha fazla :)
Dediğin doğru kuzum ama çok Bilgi insanın aklını da karıştırıyor. Eskiler napıyormuş acaba

Ne güzel canım keşke benimki de böyle bi öneride bulunsa :)
Sor canım bu şekilde yapabilir miyiz diye belki yaparlar sanada
Aklında olan buydu Zaten kuzum yaptırırsın böyle sonuçları bizede iletirsin :))

Eheh maşallah tosun olmuş tosun
Kuzu normal açlık tokluk bakılırken, açlığı verdikten sonra 1 defa kan veriyorsun.
2 defa kan verilmiyor doktorun şimdi yapalım dediği aynı yükleme gibi olucak
Şekerli su yerine kahvaltı yapıcam tıka basa ye fırsat bu fırsat dedi

Aminnn inşallaaaaahhhhh cümlemize inşallaaaaaahhhhhh canım ,sen kızının hareketlerini hissediyormusun ,eğer hissediyorsan ne zaman başladın hissetmeye ,kusura bakma canım bu kadar soru sorduğum için yaaaa

Anladım kuzum fırsat ayağına geldi iyi değerlendir Ben büyük ihtimalle Ocak 15-20 arasında giderim devlete direk şeker yüklemesi yapacaksa yaptırırım yaptırmazsa minnoşu görürüm. O zamana çoğu kişi yaptırmış olur Zaten burda :)
Sen ne zaman yaptıracaksın bakimm

Doğunca cinsiyet öğreniyorlarmış
Aminnn inşallaaaaahhhhh cümlemize inşallaaaaaahhhhhh canım ,sen kızının hareketlerini hissediyormusun ,eğer hissediyorsan ne zaman başladın hissetmeye ,kusura bakma canım bu kadar soru sorduğum için yaaaa
Yok canım olur mu bir birimize sorup bilgi almak için burdayız :)
12 veya 13.haftada ilk kanat çırpması kelebek gibi
16.haftada hergün gün içinde 3-5defa hareketlerini
18de falan tekmelerini hissettim
20-22 hafta aralığında sakindi hareketleri
22nin başında arttı
Her bebek bir değildir ama kuzum kıyaslama yapma
Bence doktor bir sorun yok diyorsa yoktur canım kötüyü düşünme

Maşallah kocaman olmuşş
Olsun canım karışır arada :))
Ayy ben demir diyince yanlış söyledim o zaman demir 95 ferritin 15 küsür çıkan :)
Bakalım canım gidince ne diyecek

Habire bana da reklami cikiyor o adamin
Ben reklamına denk gelmedim de bir iki tanıdığım doğumunu orada yaptırdı. Çok da memnun kaldı. Bir de ist de ki hastaneleri düşününce fiyatları da makul kaçıyor ki adam florance nightingale de. Su da doğum fln da var da bize uzak. Hele trafik olunca :))

Canm aldiklarini cok begendim.iyi gunlerde kullanin. Bende bu tarz bir araba istiyorum .Mahsuru yoksa fiyati ne kadar ?Cok merak ettim.
Canım est ne mahsuru olacak. 1400 canım. Ama başka yerlerde bu rengi 1700 den aşa denk gelmedi. Bir de bu özelliklere sahip ve marka bir araba aradığında 2500 dan aşağı başka modelde bulamadık açıkçası. Birazcık katlaması zor harici özelliklerini ben çok beğendim.
Allahım kuzuucm maşallah sizeee. Çok güzel görünüyorsunuz.
Ama sen de çok kilo almadın değil mi? Benim karnımda çok çıktı ama kayınvalidemde ki tartıya göre 1.6 almış gibi duruyorum. Sanki karnım o kdr çıkınca daha fazla almış olmam gerekiyormuş gibi gwliyor.

Doktorla zaten bir güldük bir güldük tam benim istediğim dedim
Sen her ihtimale karşı randevunu sabah erken saate al aç git hazırlıklı olursun o zaman
Yılbaşından sonra canım 3 veya 4üne alırım

Yok canım kıyaslama yapmıyorum çok şükür bebeğim iyidir canım,hareketlerini 20 haftada başladım hissetmeye ama çok hafif ve hala aynı ama bazen hiç hissetmiyorum,sakin olmaya çalışyorum kendimi strese sokmamak için

Maşallah kocaman olmuşş

Olsun canım karışır arada :))
Ayy ben demir diyince yanlış söyledim o zaman demir 95 ferritin 15 küsür çıkan :)

Bakalım canım gidince ne diyecek
Anaam sana demir hapu verdi mi
Yoksa sadece b12 içun mu hap verdi
Haberdar et benide

Doktorla zaten bir güldük bir güldük tam benim istediğim dedim
Sen her ihtimale karşı randevunu sabah erken saate al aç git hazırlıklı olursun o zaman
Yılbaşından sonra canım 3 veya 4üne alırım
Öyle yapcam kuzum ilk randevuyu alırım o zamana çok var zaten

Yeni hissediyosun ya çok normal canım günü gününe uymuyor
Psikolojik etkileşime girmeyi dene kızınla
Aklından kızını geçir ve hareket etmedin sen annecim bugün seni merak ediyorum iyi misin de.
İşe yarar belki bizde işe yarıyor çok şükür

Canim demir hapı verdi mi düşük cikmis baya çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…