- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Düdüklü alana kadar tövbe ettim yaa :) Kalan nohutu ziyan olmasın diye bir daha yaparım başkada yapmam.Canım maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin gözün aydın.
Olabilir canım mutlaka geçerli bir açıklaması vardır
Canım şu kahvaltını yap gel olayı saçma değil mi hastanede? Şimdi ben ne yiyeceğim diye düşünüyorum bi de ilk lokmayı baz alıyolarmış 20 dkkayı geçmemesi gerekiyormuş falan şimdi simit yesem beyaz un şekeri yükseltir hemen diyorlar tam buğday evden sandviç yapsam o da şekeri geç yükseltiyor ne yicem ben
Kuzum maaşallah ya büyümüş paşa
Canım ileri olması elzem bir şey değil ki bence her şey normal olsun yeter zaten inşallah doğduktan sonra güzel besleriz bebişleri benim için önemli olan her şey haftasıyla uyumlu olsun yeter
Canım nohutun türünden de olabiliyor ama nohuta sıcak su koyma sakın sıcak su sıkıyor onu pişmiyor ben mecbur pakette alıyorum yerli olsun diye çünkü açıkta ithal de olsa anlamam ama küçük yerlerde güvenilir olur o ayrı, bir de düdüklüde bile 1 saat pişiyor tencerede 3 saat normal yani
Canım benim çok teşekkür ederim öyle rahatlatınız ki benim ,iyi inşallaaahhhhCanm benim bebekte oyle iki gündür dogru düzgün hareekt yok.cok hafifce hissediyorum dönüyor galiba ama o kadar. Bir hafta once kipir kipirdi.Once takiyordum simdi cok dinlemiyorum. cunku bu haftalarda bosa sitres olur. 28 den sonra saymaya basliycaz artik
Bazen beni taze fasülye kanser ediyor saatlerce pişiyor pişiyor pişmiyorDüdüklü alana kadar tövbe ettim yaa :) Kalan nohutu ziyan olmasın diye bir daha yaparım başkada yapmam.öyle sıcak su falanda kullanmadım ama cinsinden olabilir belkide. 4 saat dursa tam lokum olacakmış biraz erken aldım sinir oldum da.
İnşallaaahhh yAaaa yarın hep yatarım yaaa,evet canım kızım olacak allan izin ile inşallah,seninki neyKesin ondandır.bugun uzandim hep ondan farkettim.bir gün uzan hiç bisey yapma gör coşkuyu o zaman.seninki kız mi
Kızlar doktor bana bu seferki kontrolümde geyno fermo sanol verdi ondan öncede vitamin olarak regenesis Max verdi ikisinde de folik asit var.bide günde 5 damla devit kullanıyorum.ay bana çok gibi geldi ya.kabizda oldum.bu bilgisi olan varmı??bı yardım edin bana doktoru arayıp soracam ama muayenede okadar çok soru sordum ki utanıyorum aramaya
Tazeleri annem hazır hop dolabıma koyuyor ben alıp normal yapıyorum 20 dkda hazır oluyor allahtanBazen beni taze fasülye kanser ediyor saatlerce pişiyor pişiyor pişmiyor
Ya kaldı içimde korku sorma. Dediğin gibi var öyle aslında almak lazım Hatta bugünden sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Annemde hiç uğraşmaz atar malzemeleri içine pişince hop karıştırır yemek hazır büyük kolaylık gerçekten.
Çok uğraştırıcı yaa düdüklü alana kadar nohuta son :) Kurufasulye pilav neyimize yetmicek
Alıcam canım bende böyle uğraşılmaz ya bi canım çekti yapayım dedim göze aldım allahtan öğlen yapmaya başladım da akşam yemeğine yetişti yoksa kuru pilav yiyecektik
Maşallah canımiyi geceler hanımlar
Uzun zamandır girip mesajları okuyorum ama hiç yazamadım
Hafta başında detaylı ultrasona girdim
Hem hoca baktı hem radyoloji de baktirdim
Çok şükür her şey yolunda dedi doktor
Çok hareketli bir kızım var bir saniye sabit durmadı :)
Doktor ne kadar hareketli dursa da görüntü alsam dedi
Onu izlemek o kadar güzeldi ki bir haftadır hala gözümü kapatıp kızımı düşünüyorum
Eşim de videoya çekmişti defalarca izledik :)
Hıçkırdı su içti takla attı ellerini yumruk yapıp açtı yaa çok tatlıydı
Her ikisindede folik asit var cnm vücuda bukadar folik asit vermek ne kadar doğru acaba.nefret ediyorum ilaç kullanmaktan inşallah bişey olmaz.Bende gynoferno sano kullaniyorum günde bir defa sabah aliyorum ictikten 2 saat sonra filan lavobaya çıkarıyor. Elevit vitamin kullaniyorum bi sıkıntım olmadi sizde de olmaz ins
Magnezyum banada verdi doktor almıyorum dolabın içi ilaçla doldu hepsini vücut nasıl kaldıracak valla bilmiyorum.magnexyumu 6aydan sonra kullanıcam kramp filan yok çok şükür.bide cnm ya bu regenesis Max alınca ben çok enerjik hissediyorum geçen bitti ilacim 3 gün filan alamadım elimi kolumu kaldiramadim basım ağrıdı sende.oldumu hiç böyle bişey.???Ben de regenesis max kullanıyorum. Ayrıca kan ilacı,9 damla devit ve magnezyum. Bazen ilacı içerken ben bunu içtim sanki diyorum
Sen yazana kadar aklıma bile gelmemişti ama bende dün pastırma yedim. Zararlı olduğu aklıma bile gelmeden. Normalde kokar die hiç yemem ana canım çok çekti.Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız Allah razı olsun. Yedim yedim oturdum ağlıyorum simdi aptal gibi
Geçen sefer direk şeker yüklemesi yapmıştı aynı doktor şimdi açlık tokluk bakıcam sıkıntı görürsem yaparım şeker yüklemesi dedi.Ne güzel canım keşke benimki de böyle bi öneride bulunsa :)
Düdüklü kullanmıyorsan pişirmeye başlamadan normal tencerede 2 3 saat haşla :)Bu kadar geç pişeceğini tahmin etmemiştim ondan oldu böyle 2-3 saatte olur diye düşünmüştümNeyse kazasız belasız atlattık ama :)
Oy kuzum maşalllah. Acaba tartı mı yanlış :/ hep aynı yerde duruyor gerçi. Anca kontrole gittiğimde öğrenebilicem sanki. Göbeğime bakınca ben de beş kilo almışım gibi duruyor. :) bu tam 22 haftalık halimBen 7 kilo aldım canım
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Alttan bakmak zarar vermez ama insani bir şekilde bakmaları şart. Benimmde kanamam olduğunda mecbur bakmışlardı. Şimdi nasılsın iyi misinBen istemedim zaten hatta beni Kadın Doğum servisine yönlendiren doktora oraya gitmek istemiyorum belin için burun kanaması durdurulsun dememe rağmen orda bişey olmadığını görmem lazım o daha önemli dedi ve mecbur kaldım zaten acemi doktorlar plesantayı ölçemedikleri için zorladılar en son hocaları geldi o baktı ve sadece kanama alanı olduğunu 24 saat müşade altında tutulmam gerektiğini ama hastanede yer olmadığını bana her türlü riski ölümü dahi göze alıp hastaneden ayrılmak istiyorum diye yazdırıp yollamaya kalktılar bu hafta içi zaten kendi doktoruma Perinatolog kendisi ona gideceğim maalesef sabit çalıştığı bi hastane olmadığı için acil durumlarda devlet Hastanesi acili tercih ettim ama hata etmişim Kadınlara resmen köpek muamelesi yapılıyordu birçok kadının çığlığı koridorda çınlıyordu
Yeğenimin de kırmızı bence erkeğe daha çok gidiyor o renk
Bu Cadillac Air olan mi bende bunu beğendim de ona benzettim. Ben griye bayilmistim benim de oğlum olacak. Ama temiz durmasi açısından siyah alacağım sanırım hem onun taba deri on bari falan çok klass gösteriyor arabayı. Benim tercihim siyah yani. Ama şunu da soyleyim ilk brbeginse ve ikinci düşünüyorsan eğer kırmızı da iyi olur belki kız olursa falan. Ben ilk kızım da kırmızı almıştım.iki cinsiyete de olur diye ama arabadan memnun kalmayınca sattım gitti şimdi yeni alcam
Cnm cadillac casual travel var bide bunun cadillac casulac air modeli var e bebegin sitesinde karşılaştırdım arasinda bi tane fark vardi gerisi ayniydi. Arada da 300 tl gibi fark var benimde son bebis bu air olmayan modelini alsam memnun kalirmiyim acaba
Benim anacığım da menapoza girdim sanmış meğerse bana hamileymişAllah allah menapoza da guvenmemek lazim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?