2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Düdüklü alana kadar tövbe ettim yaa :) Kalan nohutu ziyan olmasın diye bir daha yaparım başkada yapmam. öyle sıcak su falanda kullanmadım ama cinsinden olabilir belkide. 4 saat dursa tam lokum olacakmış biraz erken aldım sinir oldum da.

Canım benim çok teşekkür ederim öyle rahatlatınız ki benim ,iyi inşallaaahhhh

Bazen beni taze fasülye kanser ediyor saatlerce pişiyor pişiyor pişmiyor

Ben de regenesis max kullanıyorum. Ayrıca kan ilacı,9 damla devit ve magnezyum. Bazen ilacı içerken ben bunu içtim sanki diyorum

Ben de düdüklü tencere kullanmaya korkuyorum hiç de kullanmadım şimdiye kadar

Nohut kuru fasulye barbunya bunları geceden islatirim
Gündüz eşim düdüklüde haşlar buzluk poşetlerine koyup kaldirir
Yemek yapacağım zaman salçayı kavur hazır haşlanmış hemen at yemek hazır

Düdüklü ocaktayken mutfağa bile giremem

iyi geceler hanımlar
Uzun zamandır girip mesajları okuyorum ama hiç yazamadım

Hafta başında detaylı ultrasona girdim
Hem hoca baktı hem radyoloji de baktirdim
Çok şükür her şey yolunda dedi doktor

Çok hareketli bir kızım var bir saniye sabit durmadı :)
Doktor ne kadar hareketli dursa da görüntü alsam dedi

Onu izlemek o kadar güzeldi ki bir haftadır hala gözümü kapatıp kızımı düşünüyorum
Eşim de videoya çekmişti defalarca izledik :)

Hıçkırdı su içti takla attı ellerini yumruk yapıp açtı yaa çok tatlıydı

Maşallah canım Güzel haberlerle gelmişsin sevindim :)
Düdüklü konusunda da en güzelini yapıyorsun çok mantıklı geldi :)

Bende gynoferno sano kullaniyorum günde bir defa sabah aliyorum ictikten 2 saat sonra filan lavobaya çıkarıyor. Elevit vitamin kullaniyorum bi sıkıntım olmadi sizde de olmaz ins
Her ikisindede folik asit var cnm vücuda bukadar folik asit vermek ne kadar doğru acaba.nefret ediyorum ilaç kullanmaktan inşallah bişey olmaz.

Ben de regenesis max kullanıyorum. Ayrıca kan ilacı,9 damla devit ve magnezyum. Bazen ilacı içerken ben bunu içtim sanki diyorum
Magnezyum banada verdi doktor almıyorum dolabın içi ilaçla doldu hepsini vücut nasıl kaldıracak valla bilmiyorum.magnexyumu 6aydan sonra kullanıcam kramp filan yok çok şükür.bide cnm ya bu regenesis Max alınca ben çok enerjik hissediyorum geçen bitti ilacim 3 gün filan alamadım elimi kolumu kaldiramadim basım ağrıdı sende.oldumu hiç böyle bişey.???

Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız Allah razı olsun. Yedim yedim oturdum ağlıyorum simdi aptal gibi
Sen yazana kadar aklıma bile gelmemişti ama bende dün pastırma yedim. Zararlı olduğu aklıma bile gelmeden. Normalde kokar die hiç yemem ana canım çok çekti.

Ben 7 kilo aldım canım
Oy kuzum maşalllah. Acaba tartı mı yanlış :/ hep aynı yerde duruyor gerçi. Anca kontrole gittiğimde öğrenebilicem sanki. Göbeğime bakınca ben de beş kilo almışım gibi duruyor. :) bu tam 22 haftalık halim

Eklentiler

• 6A78CD31-CFF4-4E1C-B162-686A88AB7075.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 71
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Alttan bakmak zarar vermez ama insani bir şekilde bakmaları şart. Benimmde kanamam olduğunda mecbur bakmışlardı. Şimdi nasılsın iyi misin

Yeğenimin de kırmızı bence erkeğe daha çok gidiyor o renk

Cevaplarınız içinçok sağ olun kızlar. Ama yok anlaşamadık renkte bakalım nolacak bu ay indirimi de bitiyor karar vermemiz lazım

@Xxdolunay Evet canım arabada bu cadillac ın yok air trona safe falan bir dünya model var ve çok az fark var aralarında. Bu gösterdiğim modelin kumaşı daha iyiydi gidip görmüştük ondan buna karar vermiştik ama korkarım farklı renkleri olan yeni bir model arayışına gireceğiz..
Arabayı alamayınca biz de yatak aldık daha doğrusu anneanne ve dedesi aldı. etrafımdakilerin önerileriyle mobilya değil de Kraft ın park yatağını aldık ara katı var sallanabiliyor bir de katlanabiliyor malum biz memeleketimizde yaşamadığımız için git gelimiz çok oluyor taşınabilir olması önemli bizim için. İnşallah şu arabayı da alıp aklımdan çıkarırım artık

Allah allah menapoza da guvenmemek lazim demekki
Benim anacığım da menapoza girdim sanmış meğerse bana hamileymiş ötekilerle ablam abimle aramızda yaş farkı var epey tekne kazıntısı oldum:) beni 42 yaşında doğurmuş çok şükür bir hastalığım rahatsızlığım olmamış ileri yaşa rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…