2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle oluyor ama kızlar babalarına erkekler annelerine düşkün boşuna kızmasın
İstemese de paylaşımı yaptık yaa :) kedi onla oğluş benle Kıskanıyor olsa gerek
Zaten benle birlikte göbek yapıyo Benim eşin maşallahı var kıskançlıkta

Benimki hareketlenince eşimi çağırıyorum eşim elini göbeğime koyar koymaz tekmeyi kesiyor

Anneci o zaman annesi Kuzum bizde de 2 kez üst üste olunca tepki verdiğini anladım babaya mı düşkün olacak acaba

Hehe yesinler şimdiden babayı mı seçiyor minnoş, bizimki eşime kesinlikle tepki vermiyor hep bana hep bana :))

Oyy o da anneci desene kız babaya erkek anneye derler

Çay mı döküldü ne düşüncesiz insanlar var ya benim çocuğum halıya çay dökse alır yıkattırırım o halıyı

İstemese de paylaşımı yaptık yaa :) kedi onla oğluş benle Kıskanıyor olsa gerek
Zaten benle birlikte göbek yapıyo Benim eşin maşallahı var kıskançlıkta
Bazı erkeklerde o oluyormuş ya mide bulantısı aşerme falan seninki de göbeği saldı demek

Canım halıdaki çay lekesini bulaşık makinesi parlatıcısı çıkarıyormuş bi dene istersen.
Anlayış yok işte o da geçmiş bu yollardan aslında düşünmesi lazım
Ayyyyy Allah razı olsun senden hemen bi deneyim.kuzum iki çocuğu var kızı 3 yaşında oğlu 9 aylık iki çocukla gezmeye mı gidilir.cocuk çise alisiyormus surekli tuvalete gidicem diyor.bende yetiştirdim bı çocuk maşallah benim yavruma oğlumla gurur duydum bu çocukları görünce aile çok önemli çok çocuk yetiştirmekte.

O sensin canım kadından kadına fark var.kadinin umrunda bile değil yemin ederim deli oldum.helali hos olsun misafir ama bukadar rahat olmaz insan

Kız çocukları genelde babaya düşkün olur canım tepki de veriyorsa babacı olacak bizimki denk mi geldi bilmiyorum ama genelde duruyor :) bi kere denk geldi onda da eşim hissetmedi

Bakalım doğru olacak mı doğduktan sonra.
Gerçi kız erkek farketmez ilk 3 yaş anneye bağımlı oluyor çocuk her şekilde :)

Amin kuzum senden de Söyledim ama yine de yorma kendini canım olmadı yıkamaya gönderirsin zaten yorulmuşsun bütün gün :)
Çok ilginç ya ben olsam tek bile gitmem bide iki çocukla gelmiş üstüne çocuklarla ilgilenmemiş. Kesinlikle yetiştirme tarzı çok önemli, inşallah iyi anne-baba oluruz bizler de

Öyle oluyor ama kızlar babalarına erkekler annelerine düşkün boşuna kızmasın
Benim oğlan babasına düşkün cnm beni umursamidigi yok valla.babaci diyor babasına.baba aşığı herkes eşime senmi doğurdun oğlanı diyorlar dengesiz çok olduğu için.ilerde ne olur bilemem ama inşallah bana düşkün olur oglum

Seninki istisina o zaman canım :) büyüdükçe değişir belki :)

Hadi gözün aydın bende tekme bekliyorum şu an kızımdan atsa da mutlu olsam
bende ilk tepkiyi az once aldim .Ilk defa sesime uyandi yanit verdi.:) ama benim kizim nazik biraz disardan görünmüyor ben hissediyorum

Şimdi yapamam cnm yarın bı deneyim kalçami kaldıramıyorum agridan.olursun cnm olursun hiç merak etme.egitimci bı ailenin bu şekil çocuk.yetstrmesi bana tuhaf gelen bu insanlar günde kaçtane çocuğa eğitim veriyor yazık vallahi.

bende ilk tepkiyi az once aldim .Ilk defa sesime uyandi yanit verdi.:) ama benim kizim nazik biraz disardan görünmüyor ben hissediyorum
Yakında görünür canım seninkinin pozisyondan da kaynaklanıyor biraz bacakları içe doğru uzatmış ya annesi :))
Öyle canım maalesef.
Dinlen şimdi boşver halıyı falan

Evet benim oğlan ters değişir inşallah.ama benim uzulmeme aglamama yorumlama filan dayanamıyor.tv pırlanta reklamı filan.cikinca anne sana bundan Alicam diyor.
Oyy kıyamam ben ona yaa annesini mi düşünüyor Maşallah nazar değmesin

O sensin canım kadından kadına fark var.kadinin umrunda bile değil yemin ederim deli oldum.helali hos olsun misafir ama bukadar rahat olmaz insan
boyle hanimlara hep uyuz olmusumdur .Cunku ben tam aksine çok dikkat ederim böyle seylere.Saldim çayıra mevlam kayira olur mu öyle? Neticede kul hakkı denen birsey var. Hamile bi insana zahmet veriyor. Üstüne haliyida batirip kalkiyor. Mahcup olup silmeye falan kalkmadi mi ?
Biz degil hamileye, normal birine bile giderken yiyecegimizi nezaketen yanimizda götürüyoruz cogu zaman.Ev sahibine yardim olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…