- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Sagolasin kuzum.iste büyütmek Zor ama böyle konustuklarinda dünyalar senin oluyor.iyiki dogurdum diyorum hep.sende gor kuzun sanada söylesin cnmOyy kıyamam ben ona yaa annesini mi düşünüyorMaşallah nazar değmesin
Umrunda olmadı cnm ne silmesi eşim sinirlendi ona bozuldu oda.nezaket kurallarını bilen insan yapar cnm senin yaptığını.senin gibi misafir basım ustunde ama birdaha almam bu iki oldu geldiği herikisindede bu şekil oldu.boyle hanimlara hep uyuz olmusumdur .Cunku ben tam aksine çok dikkat ederim böyle seylere.Saldim çayıra mevlam kayira olur mu öyle? Neticede kul hakkı denen birsey var. Hamile bi insana zahmet veriyor. Üstüne haliyida batirip kalkiyor. Mahcup olup silmeye falan kalkmadi mi ?
Biz degil hamileye, normal birine bile giderken yiyecegimizi nezaketen yanimizda götürüyoruz cogu zaman.Ev sahibine yardim olsun diye.
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla görelim o günleriSagolasin kuzum.iste büyütmek Zor ama böyle konustuklarinda dünyalar senin oluyor.iyiki dogurdum diyorum hep.sende gor kuzun sanada söylesin cnm
O plastik alet ızdırap gercekten. Ben kendi doktoruma sordum cinsel birleşmede açıldıgı kadar acıyor rahmi demişti. Yani zararsız ve cok rahimin başında biyer. Ama işte insan o kanı görünce aklı gidiyor ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hep tetikteyim mecburenAynı şeyi ben 20. Haftada yaşadım7. Haftada benimde kanamam oldu alttan çok az zorlamadan bakıp iyi deyip göndermişlerdi bu kadar büyümüşken plesantanın yerini daha kestiremeyen 2 acemi doktora denk geldim hemde üniversite hastanesinde neyse bi daha gitmek zorunda kalmam inşallah
Müsaitim de ama gelecem diyince belim agiriyo oturamıyorum de.birde aradığında nasilsin dediklerinde belim kotu de yorgunum de.en baştan savarsın sinek savar gibiKarşıdaki de biliyor hamile olduğumu bı anda arayinca akşam müsaitmisin dedi bende musaitim dedim sana gelicez deyince ne diyim.musaitim demiş bulundum birkere.
Bende arada deniyorum ama hiç denk gelmediİlk defa tekmeyi videoya denk getirebildim kendimle gurur duyuyorum şuan
Boşver canim bi daha kabul etme.kac yıllık samimi arkadaşım 4 gün kaldi oğluyla yaparim ederim dedi evi hiç temizlemeden gitti.birde hergün dışarı çıktık ev berbat olmuştu.birde hastaneye gitti oğlunu bana bıraktı ordan çarşıya gitmiş arıyorum açmıyor birde.o gündem beri görüşmüyorum.bencil insanları hayatımızdan çıkartmamız lazimValla en iyisini yapmışsın bundan sonra bende kabul etmiyorum kimseyi ikitane çocuğuyla geldi kadın umrunda değil batirmislar kırmıslar çocuk çayı aldı bembeyaz halimin üzerine döktü ben nasıl çıkarılan onun lekesini yıkamaya göndericem mecbur.gittiler çok şükür ben olsam hayatta gitmem hamile kadına oturmaya diyelim ki gittim ona ismi yaptiracam.anlayış olacak insanda hepimiz kadıniz biz bizi anlamasak kim anlayacak.
Geçmiş olsun kuzum süt içsen ya da yoğurt yesen faydası olur mu acaba ?Hem uyuyamama hem üstüne mide yanması. Oh çok güzel
Neler neler denedim yok kuzu geçmiyor saatlerdir.Geçmiş olsun kuzum süt içsen ya da yoğurt yesen faydası olur mu acaba ?
Senin mide yanmaları başladı o zaman canım :) devam ederse şurup istersin doktordanNeler neler denedim yok kuzu geçmiyor saatlerdir.
Çok mücadele ettim ama dayanamadım gaviscon içtim şimdi azıcık. Deme kuzu ya Umarım geçici birşeydirSenin mide yanmaları başladı o zaman canım :) devam ederse şurup istersin doktordan
Çok mücadele ettim ama dayanamadım gaviscon içtim şimdi azıcık. Deme kuzu ya Umarım geçici birşeydir
şuruplar da Bi işe yaramıyor. Birşey yedikten sonra kaç saat sindirim yapıyorum ne olursa olsun hep Bi gegirme isteği. Gittikçe zorlasıyor sanki :)Senin mide yanmaları başladı o zaman canım :) devam ederse şurup istersin doktordan
Yediğin bişey yaktı belki de mideni kuzum geçer inşallah :)Çok mücadele ettim ama dayanamadım gaviscon içtim şimdi azıcık. Deme kuzu ya Umarım geçici birşeydir
Vücut yapısına göre değişiyor o kiminin göbeği belli oluyor kiminin çok sonra çıkıyor endişe etmeArkadaşlar benim karnım henüz çıkmadı 1 aydır doktora gitmiyorum gittiğim de herşey normaldi bebeğimin hareketlerini falan hissediyorum ama göbeğim halen belli olmadı bir sorun yoktur değil mi haftaya doktora gideceğiz
geçmiş olsun canım bu ara bende öyleyim mide yanması fenaa ama süt içince ferahlıyorum, bir de 1 çay kaşığı bal yiyorum bayağı iyi geliyor. bu ara bel ağrısı da arttı bende zorlanıyorum oturup kalkarken. iş yerinde de yıl sonu işlemleri çok inşallah geçer bu süreçHem uyuyamama hem üstüne mide yanması. Oh çok güzel
Super valla benim niye aklıma gelmiyor yaMüsaitim de ama gelecem diyince belim agiriyo oturamıyorum de.birde aradığında nasilsin dediklerinde belim kotu de yorgunum de.en baştan savarsın sinek savar gibi
Benim samimi arkadaşım filan değil Allah'tan zaten böyle insan benim arkadaşım olamaz hiç gelemem sorumsuz insanlara.dusuncesiz insanlar biz yeni geldik bu şehre cnm yeni tanıdığım biri ikinci gelisi bize.bide bana diyor diğer arkadaş gurubunuzlada tanısiyim diye.hicccc tanıştırır miyim kadın bizden önce gelmiş kimse yok çevresinde belli neden olmadığı.kim kabul eder böyle birini.senin arkadaşının yaptığıda hepten terbiyesizlik görüşme boşver bide hamile kadina çocuğunu bırakıyor..dusuncesizler ya kendi başında da geçmiş aynı durum inan bilerek yapıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim...Bende arada deniyorum ama hiç denk gelmedi
Boşver canim bi daha kabul etme.kac yıllık samimi arkadaşım 4 gün kaldi oğluyla yaparim ederim dedi evi hiç temizlemeden gitti.birde hergün dışarı çıktık ev berbat olmuştu.birde hastaneye gitti oğlunu bana bıraktı ordan çarşıya gitmiş arıyorum açmıyor birde.o gündem beri görüşm üyorum.bencil insanları hayatımızdan çıkartmamız lazim
Gavisconun hiç bir zararı yok cnm kendine boş yere acı cektirme.duzenli kullan.Çok mücadele ettim ama dayanamadım gaviscon içtim şimdi azıcık. Deme kuzu ya Umarım geçici birşeydir
Cnm bildiğim kadarıyla ilaç verilmiyor.başka bir dr daha görün ayrıntıliyi ne zaman cektirmisdin.ve bugün kü dr baktımi ultrasyonla.oda aynı teşhisi koydumu yukarı çıkma ihtimalindn bahsetmedi mi.ay çok soru sordum.bende perşembe günü üniversite hastanesinden Prof a aldım randevu.inş yukarı çıkmıştır 3 hafta olacak
Kuzum bebeğinin gelişimi filan normalmiş endişe etme senin göbeğin yok diye endişe ediyorsun benimde göbeğim var diye korkuyorum.doktora sordum karın kaşlarıyla alakalıymis bağların güçlü demekki benim karın bağlarım çok gücsuz olduğundan rahim göbeğime yaslanmış doğum sonrası hemen korse kullanmama lazım 3 ay sevin bence doğum sonrası görürsün olumlu tepkileri.Arkadaşlar benim karnım henüz çıkmadı 1 aydır doktora gitmiyorum gittiğim de herşey normaldi bebeğimin hareketlerini falan hissediyorum ama göbeğim halen belli olmadı bir sorun yoktur değil mi haftaya doktora gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?