2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Umrunda olmadı cnm ne silmesi eşim sinirlendi ona bozuldu oda.nezaket kurallarını bilen insan yapar cnm senin yaptığını.senin gibi misafir basım ustunde ama birdaha almam bu iki oldu geldiği herikisindede bu şekil oldu.

O plastik alet ızdırap gercekten. Ben kendi doktoruma sordum cinsel birleşmede açıldıgı kadar acıyor rahmi demişti. Yani zararsız ve cok rahimin başında biyer. Ama işte insan o kanı görünce aklı gidiyor ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hep tetikteyim mecburen

Karşıdaki de biliyor hamile olduğumu bı anda arayinca akşam müsaitmisin dedi bende musaitim dedim sana gelicez deyince ne diyim.musaitim demiş bulundum birkere.
Müsaitim de ama gelecem diyince belim agiriyo oturamıyorum de.birde aradığında nasilsin dediklerinde belim kotu de yorgunum de.en baştan savarsın sinek savar gibi

İlk defa tekmeyi videoya denk getirebildim kendimle gurur duyuyorum şuan
Bende arada deniyorum ama hiç denk gelmedi

Boşver canim bi daha kabul etme.kac yıllık samimi arkadaşım 4 gün kaldi oğluyla yaparim ederim dedi evi hiç temizlemeden gitti.birde hergün dışarı çıktık ev berbat olmuştu.birde hastaneye gitti oğlunu bana bıraktı ordan çarşıya gitmiş arıyorum açmıyor birde.o gündem beri görüşmüyorum.bencil insanları hayatımızdan çıkartmamız lazim

Çok mücadele ettim ama dayanamadım gaviscon içtim şimdi azıcık. Deme kuzu ya Umarım geçici birşeydir
Yediğin bişey yaktı belki de mideni kuzum geçer inşallah :)
Vücut yapısına göre değişiyor o kiminin göbeği belli oluyor kiminin çok sonra çıkıyor endişe etme

Hem uyuyamama hem üstüne mide yanması. Oh çok güzel
geçmiş olsun canım bu ara bende öyleyim mide yanması fenaa ama süt içince ferahlıyorum, bir de 1 çay kaşığı bal yiyorum bayağı iyi geliyor. bu ara bel ağrısı da arttı bende zorlanıyorum oturup kalkarken. iş yerinde de yıl sonu işlemleri çok inşallah geçer bu süreç

Benim samimi arkadaşım filan değil Allah'tan zaten böyle insan benim arkadaşım olamaz hiç gelemem sorumsuz insanlara.dusuncesiz insanlar biz yeni geldik bu şehre cnm yeni tanıdığım biri ikinci gelisi bize.bide bana diyor diğer arkadaş gurubunuzlada tanısiyim diye.hicccc tanıştırır miyim kadın bizden önce gelmiş kimse yok çevresinde belli neden olmadığı.kim kabul eder böyle birini.senin arkadaşının yaptığıda hepten terbiyesizlik görüşme boşver bide hamile kadina çocuğunu bırakıyor..dusuncesizler ya kendi başında da geçmiş aynı durum inan bilerek yapıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim...

Canim ayakta iki dk konustu gonderdi kendi bakmadi. Nasil hastane inan anlamadim. Zekai Tahir miyomum var diye beni riskli gebelige gondermisti is yerinden izin alamadigindan gidememistim ama burasi hem miyom hem previa varken ilgilenmedi bile benimle. Hastaya muamele cok guzel degil anlayacagin. Ayrintiliya uc gun once girdigimden yukari cikmaz sanirim hemen. Birde aklima sey geldi bana en basindan Zekai Tahir previaya benziyor ama kesin tani koyamayiz daha cok erken demisti. Sanirim benim ilk bastan beri asagida Duzelip duzelmemekten de bahsetmedi kanaman olursa gel dedi o kadar Bende yarin ozel doktoruma muayeneye gidecegim Cuma da Gazide tekrar ayrintiliya girecegim bakalim onlar ne diyecek yeni bilgi alirsak haberleselim canim

Kuzum bebeğinin gelişimi filan normalmiş endişe etme senin göbeğin yok diye endişe ediyorsun benimde göbeğim var diye korkuyorum.doktora sordum karın kaşlarıyla alakalıymis bağların güçlü demekki benim karın bağlarım çok gücsuz olduğundan rahim göbeğime yaslanmış doğum sonrası hemen korse kullanmama lazım 3 ay sevin bence doğum sonrası görürsün olumlu tepkileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…