2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar

Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
Çok cici olmuşlar maşallah hamarat anne

Kızlar merhaba,
Konya da yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Medicana ya gidiyordum ama maddi olarak daraldık, malum kriz.
devlet hastanesine geçiş yapmam gerekiyor artık.
Bana devlet hastanesi ve doktor önerebilir misiniz?

Merhaba, ben devlete gitmiyorum ama devlette bir kaç kez doktora gittim içlerinde en beğendiğim eğitim araştırma hastanesinde Fikriye Karanfil'di

Valla en iyisini yapmışsın bundan sonra bende kabul etmiyorum kimseyi ikitane çocuğuyla geldi kadın umrunda değil batirmislar kırmıslar çocuk çayı aldı bembeyaz halimin üzerine döktü ben nasıl çıkarılan onun lekesini yıkamaya göndericem mecbur.gittiler çok şükür ben olsam hayatta gitmem hamile kadına oturmaya diyelim ki gittim ona ismi yaptiracam.anlayış olacak insanda hepimiz kadıniz biz bizi anlamasak kim anlayacak.

Ay yesinler oğlunu ne tatlı.hic sevmem son anda haber veren misafiri kaldiki hamilesin çok misafir agirlama
Karşıdaki de biliyor hamile olduğumu bı anda arayinca akşam müsaitmisin dedi bende musaitim dedim sana gelicez deyince ne diyim.musaitim demiş bulundum birkere.

Canım halıdaki çay lekesini bulaşık makinesi parlatıcısı çıkarıyormuş bi dene istersen.
Anlayış yok işte o da geçmiş bu yollardan aslında düşünmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…