Rabbim yardimcimiz olsun dualariniza ihtiyacim varÖzelden cevap attım canım inşallah faydası olur
Ben hiç yemiyon sandım
Aynı benim gibi tüketiyon o zaman birtek kahvaltıda yiyorum başka yemiyorum :)
cok merak ediyorum bu regenesis max i. imom bitsin onu alacağım:)
Uyu cnm valla uyuyabildigin kadar.bugun bukadar isimden sonra bide.misafir agirliycam birazdan.insanlarda hiç düşünce yok hamile çocuklu kadına oturmaya mı gidilir ya.Bebekle zor olur.benim hamilelik bol uykulu geçiyor.
Annem kaynanam gelir cnm.valla belini kaldıramıyorum çok zor hemde oğlumda annecim çökmüş yoruldun diyip gelip ayaklarıma.msj yapıyor.bide misafir gelecek birazdan son anda haber veriyorlar kalktık bide fırına kek attım çayla yesinler diye.Öyle canim yap yap bitmiyo ve tek yaptığımız şey bu insan sıkılıyo gerçekten.benimde ailem uzakta zor oluyo gerçekten.senin bide oğlun var dahada zor.doguma yakın ailenden gelen olmicak mi
Yan gel yat yapıyomAynen ya yaz candır günlük güneşlik mis gibi Hava çık dolaş ohh valla canım çekti
Napıyosun kız bütün gün vakit geçiyor mu
Aynen canım Allah bütün isteyen kardeşime yardım etsin hayırla sonuçlandırsın tedavilerinimelike222 Aynen öyle canım valla neler var. Kimbilir daha da neler vardır.
Allah yar ve yardımcınız olsun katından müjdesiyle en kısa zamanda müjdelendirsin inşallahRabbim yardimcimiz olsun dualariniza ihtiyacim var
Ben de henüz 9 haftalıkken acile gitmiştim baygınlık sonucu. Devlette vajinal kontrol yaptılar ve bir plastik alet yerleştirmeye calıstılar girmeyince zorladılar acı ile bagırdı sokamadılar ve sadece alttan ultrason ile baktılar. Sonra kalktım kan gelmişti bebeğe bişey oldu diye aklım cıktı meğer aleti zorlamış girişi zedelemiş ondan olmuş. Bidaha da gelmedi kanKızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?
Ne kadar düşüncesiz insanlar ya ben kabul etmiyorum misafir. Geçen hafta da eşimin arkadaşı aramış akşam size gelmek istiyoruz diye eşim kabul etmemiş, bir de aynı gün haber veriyorlar ben ev mi toparlayım hazırlık mı yapıym insan bi düşünürUyu cnm valla uyuyabildigin kadar.bugun bukadar isimden sonra bide.misafir agirliycam birazdan.insanlarda hiç düşünce yok hamile çocuklu kadına oturmaya mı gidilir ya.
Ay yesinler oğlunu ne tatlı.hic sevmem son anda haber veren misafiri kaldiki hamilesin çok misafir agirlamaAnnem kaynanam gelir cnm.valla belini kaldıramıyorum çok zor hemde oğlumda annecim çökmüş yoruldun diyip gelip ayaklarıma.msj yapıyor.bide misafir gelecek birazdan son anda haber veriyorlar kalktık bide fırına kek attım çayla yesinler diye.
Aynı şeyi ben 20. Haftada yaşadım7. Haftada benimde kanamam oldu alttan çok az zorlamadan bakıp iyi deyip göndermişlerdi bu kadar büyümüşken plesantanın yerini daha kestiremeyen 2 acemi doktora denk geldim hemde üniversite hastanesinde neyse bi daha gitmek zorunda kalmam inşallahBen de henüz 9 haftalıkken acile gitmiştim baygınlık sonucu. Devlette vajinal kontrol yaptılar ve bir plastik alet yerleştirmeye calıstılar girmeyince zorladılar acı ile bagırdı sokamadılar ve sadece alttan ultrason ile baktılar. Sonra kalktım kan gelmişti bebeğe bişey oldu diye aklım cıktı meğer aleti zorlamış girişi zedelemiş ondan olmuş. Bidaha da gelmedi kan
Cnm bildiğim kadarıyla ilaç verilmiyor.başka bir dr daha görün ayrıntıliyi ne zaman cektirmisdin.ve bugün kü dr baktımi ultrasyonla.oda aynı teşhisi koydumu yukarı çıkma ihtimalindn bahsetmedi mi.ay çok soru sordum.bende perşembe günü üniversite hastanesinden Prof a aldım randevu.inş yukarı çıkmıştır 3 hafta olacakKizlar simdi hastaneden geldim ayrintili raporumu aldim gosterdim. Doktor plasenta previa dedi. Rahmi tam kapatmis dedi. Riskli gebelige sevk etmicekmisiniz dedim yok kanaman olursa gel dedi. Ne ilac yazdi ne baska birsey. Ayakta iki dk dinledi ocagin ortasina seker yuklemesi icin gun verdi gonderdi. Bu bu kadar basit birsey degil malesef uzerinde bile durmadi.
Şimdiki ni dikkate alma cnm.önemli olan önceki yapilanKizlar bisey sorcam ayrintilida bebegin ense kalinligi kac cikmisti ?
Benim ikili testte 1 mm iken ayrintilida 2.7 mm cikmis neden artti acaba sizlerinde boyle mi ?
Çok. Sevindim cnm.Rabbim size bagislasin.Rabbim bütün hastalarada şifa versin inş.Merhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.
herkes iyidir inşallah. sizlere haberim var. tam 2 ay süren bekleyişimizin ardından, Binlerce şükürler olsun ki, babam yoğun bakımdan çıktı. şu an serviste. konuştuk 2 ay sonra sesini duydum. görüntülü aradı annem. heyecandan konuşamadım bile. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin.
Canım ona takılma sen zaten detaylıda ense baz alınmıyor bebek büyüdü sonuçta ensesi sabit kalmazKizlar bisey sorcam ayrintilida bebegin ense kalinligi kac cikmisti ?
Benim ikili testte 1 mm iken ayrintilida 2.7 mm cikmis neden artti acaba sizlerinde boyle mi ?
Geçmiş olsun canim. Şu ayrintiliyida bi atlatsakİyiaksamlar arkadaslar öğlen tetanoz aşimin ilk dozunu vuruldum daha simdiden basladi agrimaya.elevit iciyordum saglik ocagi decavit verdi artik onu icecem.carsambada ayrintilim var hayırlısıyla bide ordan sonuc alsaydim
Canim geçen izledim doktor 3.5 diyordu ense kalınlığına ve cok iyi diyordu.bebek büyüyor aynı kalmazki kucucuklerdi baya buyudulerKizlar bisey sorcam ayrintilida bebegin ense kalinligi kac cikmisti ?
Çok şirin olmuşlar canım ellerine emeğine sağlıkSelam kızlar
Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?