2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle canim yap yap bitmiyo ve tek yaptığımız şey bu insan sıkılıyo gerçekten.benimde ailem uzakta zor oluyo gerçekten.senin bide oğlun var dahada zor.doguma yakın ailenden gelen olmicak mi
Annem kaynanam gelir cnm.valla belini kaldıramıyorum çok zor hemde oğlumda annecim çökmüş yoruldun diyip gelip ayaklarıma.msj yapıyor.bide misafir gelecek birazdan son anda haber veriyorlar kalktık bide fırına kek attım çayla yesinler diye.

Kızlar ya bugün sabah işe giderken hareketlerini hissettim bebeğin ama saatlerdir tık yok. Acaba bi sıkıntı mı var

Aynen ya yaz candır günlük güneşlik mis gibi Hava çık dolaş ohh valla canım çekti

Napıyosun kız bütün gün vakit geçiyor mu
Yan gel yat yapıyom
Bi tek yemek yapıyom tüm gün uzanıyom
Hamile kalmadan öncede tüm gün evdeydim işimi bitirip uzanıyodum :))
Değişen hiç bişey olmadı
melike222 Aynen öyle canım valla neler var. Kimbilir daha da neler vardır.
Aynen canım Allah bütün isteyen kardeşime yardım etsin hayırla sonuçlandırsın tedavilerini
Rabbim yardimcimiz olsun dualariniza ihtiyacim var
Allah yar ve yardımcınız olsun katından müjdesiyle en kısa zamanda müjdelendirsin inşallah

Kızlar merhaba size bişey danışacağım dün kanamam olduğu için devlet hastanesine gittim istemediğim halde alttan baktılar çokta zorladılar bebeğe bi zararı olmuş mudur?
Ben de henüz 9 haftalıkken acile gitmiştim baygınlık sonucu. Devlette vajinal kontrol yaptılar ve bir plastik alet yerleştirmeye calıstılar girmeyince zorladılar acı ile bagırdı sokamadılar ve sadece alttan ultrason ile baktılar. Sonra kalktım kan gelmişti bebeğe bişey oldu diye aklım cıktı meğer aleti zorlamış girişi zedelemiş ondan olmuş. Bidaha da gelmedi kan

Uyu cnm valla uyuyabildigin kadar.bugun bukadar isimden sonra bide.misafir agirliycam birazdan.insanlarda hiç düşünce yok hamile çocuklu kadına oturmaya mı gidilir ya.
Ne kadar düşüncesiz insanlar ya ben kabul etmiyorum misafir. Geçen hafta da eşimin arkadaşı aramış akşam size gelmek istiyoruz diye eşim kabul etmemiş, bir de aynı gün haber veriyorlar ben ev mi toparlayım hazırlık mı yapıym insan bi düşünür

Ay yesinler oğlunu ne tatlı.hic sevmem son anda haber veren misafiri kaldiki hamilesin çok misafir agirlama

Aynı şeyi ben 20. Haftada yaşadım7. Haftada benimde kanamam oldu alttan çok az zorlamadan bakıp iyi deyip göndermişlerdi bu kadar büyümüşken plesantanın yerini daha kestiremeyen 2 acemi doktora denk geldim hemde üniversite hastanesinde neyse bi daha gitmek zorunda kalmam inşallah

Benim ikili taramam da 1 mm cikmis tabi ayrıntılıyı bilmiyorum ama ense kalınligi ölçümü icin dn uygun vakit 11-14hafta arasiymis en saglikli bilgiyi o haftalar veriyormuş bebis büyüdüğü icin filan olabilir belki sıkıntı yoktur yani

Cnm bildiğim kadarıyla ilaç verilmiyor.başka bir dr daha görün ayrıntıliyi ne zaman cektirmisdin.ve bugün kü dr baktımi ultrasyonla.oda aynı teşhisi koydumu yukarı çıkma ihtimalindn bahsetmedi mi.ay çok soru sordum.bende perşembe günü üniversite hastanesinden Prof a aldım randevu.inş yukarı çıkmıştır 3 hafta olacak

Çok. Sevindim cnm.Rabbim size bagislasin.Rabbim bütün hastalarada şifa versin inş.

Kizlar bisey sorcam ayrintilida bebegin ense kalinligi kac cikmisti ?
Benim ikili testte 1 mm iken ayrintilida 2.7 mm cikmis neden artti acaba sizlerinde boyle mi ?
Canım ona takılma sen zaten detaylıda ense baz alınmıyor bebek büyüdü sonuçta ensesi sabit kalmaz

Selam kızlar

Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.

Eklentiler

• EBC26855-8257-41CF-A40C-875E08B4B767.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 100
İyiaksamlar arkadaslar öğlen tetanoz aşimin ilk dozunu vuruldum daha simdiden basladi agrimaya.elevit iciyordum saglik ocagi decavit verdi artik onu icecem.carsambada ayrintilim var hayırlısıyla bide ordan sonuc alsaydim
Geçmiş olsun canim. Şu ayrintiliyida bi atlatsak
Kizlar bisey sorcam ayrintilida bebegin ense kalinligi kac cikmisti ?
Benim ikili testte 1 mm iken ayrintilida 2.7 mm cikmis neden artti acaba sizlerinde boyle mi ?
Canim geçen izledim doktor 3.5 diyordu ense kalınlığına ve cok iyi diyordu.bebek büyüyor aynı kalmazki kucucuklerdi baya buyuduler

Selam kızlar

Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
Çok şirin olmuşlar canım ellerine emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…