İnşallah 3 kilo aldım henüz çokta almak istemiyorum :)Kuzum bebeğinin gelişimi filan normalmiş endişe etme senin göbeğin yok diye endişe ediyorsun benimde göbeğim var diye korkuyorum.doktora sordum karın kaşlarıyla alakalıymis bağların güçlü demekki benim karın bağlarım çok gücsuz olduğundan rahim göbeğime yaslanmış doğum sonrası hemen korse kullanmama lazım 3 ay sevin bence doğum sonrası görürsün olumlu tepkileri.
İnşallah 3 kilo aldım henüz çokta almak istemiyorum :)
gazide profesörlere ek ucret odeyerek giren bi arkadasim var.Guzel ilgileniyorlar .Eger devlette biraz daha ilgi olsun istersen aklinda bulunsun .Canim ayakta iki dk konustu gonderdi kendi bakmadi. Nasil hastane inan anlamadim. Zekai Tahir miyomum var diye beni riskli gebelige gondermisti is yerinden izin alamadigindan gidememistim ama burasi hem miyom hem previa varken ilgilenmedi bile benimle. Hastaya muamele cok guzel degil anlayacagin. Ayrintiliya uc gun once girdigimden yukari cikmaz sanirim hemen. Birde aklima sey geldi bana en basindan Zekai Tahir previaya benziyor ama kesin tani koyamayiz daha cok erken demisti. Sanirim benim ilk bastan beri asagidaDuzelip duzelmemekten de bahsetmedi kanaman olursa gel dedi o kadar Bende yarin ozel doktoruma muayeneye gidecegim Cuma da Gazide tekrar ayrintiliya girecegim bakalim onlar ne diyecek yeni bilgi alirsak haberleselim canim
Evet aniden tayin olduk Van'a . Çok memnundum ben hastaneden doktorumdan. Doktorum prof Korhan Kahraman di. Şimdi içime sinmiyor kimseler
Merhaba, myomunuz ayrıntılıdamı çıktı yoksa daha önce varmıydı? kaç cm şuanCanim ayakta iki dk konustu gonderdi kendi bakmadi. Nasil hastane inan anlamadim. Zekai Tahir miyomum var diye beni riskli gebelige gondermisti is yerinden izin alamadigindan gidememistim ama burasi hem miyom hem previa varken ilgilenmedi bile benimle. Hastaya muamele cok guzel degil anlayacagin. Ayrintiliya uc gun once girdigimden yukari cikmaz sanirim hemen. Birde aklima sey geldi bana en basindan Zekai Tahir previaya benziyor ama kesin tani koyamayiz daha cok erken demisti. Sanirim benim ilk bastan beri asagidaDuzelip duzelmemekten de bahsetmedi kanaman olursa gel dedi o kadar Bende yarin ozel doktoruma muayeneye gidecegim Cuma da Gazide tekrar ayrintiliya girecegim bakalim onlar ne diyecek yeni bilgi alirsak haberleselim canim
Merhaba, myomunuz ayrıntılıdamı çıktı yoksa daha önce varmıydı? kaç cm şuan
Hoşgeldin canim gruba beni hatırladın miİnşallah 3 kilo aldım henüz çokta almak istemiyorum :)
Canım arkadaşımda da cıktı doktor kendiliğinden küçülür demiş almamış dogumdaCanim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.
Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.
3 cm.gebelik hormonlarıyla büyümüştür. ben ilk gebeliğimden önce açık myom ameliyatı oldum. sonra ilk hamileliğimde 3 cm myomum vardı sezaryen olduğum halde kan kaybı çok olacağı için almadı doktorum. doğumdan sonrada küçüldü. şimdi gene varmış rahim ön duvarında. 1,5 cm kadar doğumdan sonra yok olmaz ama 1 cm.e düşer dedi ayrıntılı ultrasondaki doktor.. hafta sonu kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek..Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.
Selam kızlar
Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
Sağol canım denedim herşeyi fayda etmedi şurup bile tam geçirmedi. Durup dururken niye oldu anlamadım. Allahtan uyuyunca geçmişgeçmiş olsun canım bu ara bende öyleyim mide yanması fenaa ama süt içince ferahlıyorum, bir de 1 çay kaşığı bal yiyorum bayağı iyi geliyor. bu ara bel ağrısı da arttı bende zorlanıyorum oturup kalkarken. iş yerinde de yıl sonu işlemleri çok inşallah geçer bu süreç
Valla o bile tam fayda etmedi canım az içmiştim ama. Mafediyor beni şu olay yaaGavisconun hiç bir zararı yok cnm kendine boş yere acı cektirme.duzenli kullan.
Çok güzel ilerlemiş kilon son ayindada hızla kilo alıyorsun hem sen hem bebekİnşallah 3 kilo aldım henüz çokta almak istemiyorum :)
İki ölçek iç cnm bana doktor dört kutu yazmış benim şikayetim olmamasına rağmenSağol canım denedim herşeyi fayda etmedi şurup bile tam geçirmedi. Durup dururken niye oldu anlamadım. Allahtan uyuyunca geçmiş
Sanada geçmiş olsun bel ağrısıda kötü ya ilk 3 ay neler çektim belimden. Şimdi düzeldi ama ilerleyen haftalarda geri gelir gibime geliyor.
Valla o bile tam fayda etmedi canım az içmiştim ama. Mafediyor beni şu olay yaa
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar.becerikli hatunlara bayılıyorum maşallah sana.Selam kızlar
Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
Öyleyse iyi ya :) sağol canım.İki ölçek iç cnm bana doktor dört kutu yazmış benim şikayetim olmamasına rağmen
Bebeği içine koyup öyle yatırıyorsun sanırım başka bir işlevi yok:) Anakucağı puset gibi şeyler alınmayacaksa alınabilir. Biyere gittiğinde mesela onun içinde yatar. Bide reflü yatağı şeklinde olanları oluyormuş o kullanışlı olabilir belki.Kızlar bu baby nest denilen şey gerekli mi? Ne işe yarıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?