2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah 3 kilo aldım henüz çokta almak istemiyorum :)

gazide profesörlere ek ucret odeyerek giren bi arkadasim var.Guzel ilgileniyorlar .Eger devlette biraz daha ilgi olsun istersen aklinda bulunsun .

Evet aniden tayin olduk Van'a . Çok memnundum ben hastaneden doktorumdan. Doktorum prof Korhan Kahraman di. Şimdi içime sinmiyor kimseler

hayırlı olsun gebeliğiniz. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. her şeyde bir hayır vardır. belki böylesi hayırlıdır sizin için de. benim de gebelik takibimi yapıyordu korhan kahraman. ben de nisan ya da mayıs annesi olacaktım. hala bakıyorum forumlara o yüzden.

ben de çok memnumdum aslında korhan bey'den ama sonra çok kötü şeyler yaşadım. dış gebelik olduğum anlaşıldı. 2. bir doktordan görüş aldım ve o andan itibaren tavrı çok kötüydü. ortada bıraktı resmen beni. zaten benden hemen sonra da hastaneden ayrılıp muayenehane açmış aynen bana söylediği gibi. yeni kendime gelebildim. o yüzden yaşadıklarımı da yazdım az önce:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ankara-liv-hospital.890912/page-6#post-58254273

Merhaba, myomunuz ayrıntılıdamı çıktı yoksa daha önce varmıydı? kaç cm şuan

Merhaba, myomunuz ayrıntılıdamı çıktı yoksa daha önce varmıydı? kaç cm şuan

Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.

Canim onceden vardi ama 10 mm di simdi ayrintilida 30 mm olmus yani 3 cm. Ben dogumda aldiririm diye dusunmustum ama previada kan kaybi olabilecegi icin daha sonra buyurse aldiracagim.

Benimde görümcemde varmış canım doğumda almışlar sıkıntı yapacak bişey değil üzme kendini

3 cm.gebelik hormonlarıyla büyümüştür. ben ilk gebeliğimden önce açık myom ameliyatı oldum. sonra ilk hamileliğimde 3 cm myomum vardı sezaryen olduğum halde kan kaybı çok olacağı için almadı doktorum. doğumdan sonrada küçüldü. şimdi gene varmış rahim ön duvarında. 1,5 cm kadar doğumdan sonra yok olmaz ama 1 cm.e düşer dedi ayrıntılı ultrasondaki doktor.. hafta sonu kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek..

Selam kızlar

Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.

çok şirin olmuş canım ellerine sağlık

Sağol canım denedim herşeyi fayda etmedi şurup bile tam geçirmedi. Durup dururken niye oldu anlamadım. Allahtan uyuyunca geçmiş
Sanada geçmiş olsun bel ağrısıda kötü ya ilk 3 ay neler çektim belimden. Şimdi düzeldi ama ilerleyen haftalarda geri gelir gibime geliyor.

Gavisconun hiç bir zararı yok cnm kendine boş yere acı cektirme.duzenli kullan.
Valla o bile tam fayda etmedi canım az içmiştim ama. Mafediyor beni şu olay yaa

İki ölçek iç cnm bana doktor dört kutu yazmış benim şikayetim olmamasına rağmen

Selam kızlar

Dün gece kapı süsümün prensesini bitirdim ama balonları kaldı bugün de prenses bebek magnet yaptım sizce nasıl olmuş? Yapa yapa değiştiriyorım da sonra ufak dokunuşlar yapıyorum.
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar.becerikli hatunlara bayılıyorum maşallah sana.

Kızlar bu baby nest denilen şey gerekli mi? Ne işe yarıyor??
Bebeği içine koyup öyle yatırıyorsun sanırım başka bir işlevi yok:) Anakucağı puset gibi şeyler alınmayacaksa alınabilir. Biyere gittiğinde mesela onun içinde yatar. Bide reflü yatağı şeklinde olanları oluyormuş o kullanışlı olabilir belki.
Beşiğine yada salonda yanındayken onunla yatıranlar var sanırım tabi bende tam Bilgili değilim bildiklerim bu şekilde. Heves varsa alınabilir yoksa çok gerekli birşey değil gibi. Herkesin ihtiyaçları farklı oluyor. Bazıları iyi ki almışım diyor bazıları hiç gerek yokmuş diyor bende geçen aylarda araştırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…