- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Anladım xnm.benim dr da bakmadan direk rapora göre anlatti da anlattı valla kanama n olursa gel dedi sadece.inş cnm yukarı çıkar da sorunsuzca geçer ameliyati mız.Canim ayakta iki dk konustu gonderdi kendi bakmadi. Nasil hastane inan anlamadim. Zekai Tahir miyomum var diye beni riskli gebelige gondermisti is yerinden izin alamadigindan gidememistim ama burasi hem miyom hem previa varken ilgilenmedi bile benimle. Hastaya muamele cok guzel degil anlayacagin. Ayrintiliya uc gun once girdigimden yukari cikmaz sanirim hemen. Birde aklima sey geldi bana en basindan Zekai Tahir previaya benziyor ama kesin tani koyamayiz daha cok erken demisti. Sanirim benim ilk bastan beri asagidaDuzelip duzelmemekten de bahsetmedi kanaman olursa gel dedi o kadar Bende yarin ozel doktoruma muayeneye gidecegim Cuma da Gazide tekrar ayrintiliya girecegim bakalim onlar ne diyecek yeni bilgi alirsak haberleselim canim
Simdi hersey cok pahali kuzu o zamanin 500 u simdi 1500 oluyor ayni ürünler olsa bile.Zamlar cok fazla.Bende heves ettiğim hiçbir şeyi alamıyorum.
Çoğu şeyi eledim. Kıyafet alacaktım oğluşuma bol bol ama öğrendim ki yoğunbakımda sadece bezle duruyormuş hiç aklıma gelmemişti eheh mantıken öyle olması lazım zaten :)
Birçok şeyi doğum sonrası alıcaz inşallah sağlıkla hayata tutunabilirsek..
İlk indirimde bezini alıcam Sleepy e karar verdim. Birde biberonunu alıcam.
Kendim için gecelik,ped gibi şeyler alıcam sadece.
İnşallah sağlıkla evimize geliriz bütün herşeyini yapıcam
Zaten bu maddi sıkıntıda sırf millete gösteriş olsun diye illa herkesin aldıklarını almak zorundayız diye birşey yok. Sizleri tenzih ederim malesef internet çağı ve günümüz hastalığı bence. Gerekli gereksiz bir sürü şey dayatılıyor malesef. Kız kardeşimin herşeyini ben kendim almıştım sadece 500 tl gibi bir masrafla Hemde. Aralarında en pahalı şey park yataktı 300 tl vermiştik. 200 tl küvetinden bakım setine kıyafetlerinden battaniyesine aklınıza gelebilecek herşey öyle güzel denk gelmişti ki :) Aralık’ta doğduğu için araba vs almamıştık portbebe kullandık gibi gibi. Şimdi sadece bir takım kıyafet 50 tl nerdeyse.
Şimdiye kadar aldığım şeylerden de pişman değilim allah korusun kötü sonuçlansa dahi pişman olacağımı sanmıyorum bunun konusu geçmişti, yine olsa yine alırım. Kimsenin garantisi yok allah korusun. Aklıma gelmişken şöyle yazayım dedim
Aynen öyle kuzum. Arada ciddi fark var..Simdi hersey cok pahali kuzu o zamanin 500 u simdi 1500 oluyor ayni ürünler olsa bile.Zamlar cok fazla.
dedigin gibi bazi seyler sirf ticaret sömürü. gereksiz cok seyler de var .iste herkes kendi durumu kadar yapıyor birseyleri.
hicbirimizin bu hayatta hic bi garantisi yok.Aldiklarina da almadiklarina da hiccc üzülme. alisveris bi günlük is sonra da alir cikarsin . Rabbim hepimize ve bebeklerimize saglik sihhat versin .Hele bi olsunlar .Sanki ciplak kalacak ac kalacak halleri yok ya olur gider inşallah...
Doktor ona göre vermiştir canım losyonu hangi doktora gittin cildiye mi? İstersen başka bir doktora daha git kullanabilir miyim diye sor. Kendi doktoruna da danışabilirsin bence belki bi fikri olur.Kızlar benim kasıntim vardı kalcamda kayinvalidemde uyüz olmuştu .akşam olunca çok kasiniyor m içim rahat etmedi dr gittim bugün söyledim kaynanamda var bendede olabilir diye geldim diye.sonra baktı benim bacaklarım agdadan sonra tuyler çıkarken çok kasiniyr dr da söyledim ama kalcam niye kasiniyor bilmiorum.dedim dr.uyuz da olabilir olmayabilirde dedi.tam.teşhisi yok dedi ama ben bir.losyon verecem bunu boyundan aşağıya kadar sürüp 6 saat sonra yikanacksin dedi bebeğe zararı varmi dedim yok dedi.ama içim rahat değil göbeğime de surecekmisim.ne yapacam bilmiyorum net birsey de demedi ki ona göre sürerdim kafam karıştı ya sonuçta uyuz ilacı yani bir zararı olur diye dusunuyorum
Uras çok güçlü annesi tekmeleri bile pat pat atıyor diyorsun :) sağlığına kavuşacak inşallahBende heves ettiğim hiçbir şeyi alamıyorum.
Çoğu şeyi eledim. Kıyafet alacaktım oğluşuma bol bol ama öğrendim ki yoğunbakımda sadece bezle duruyormuş hiç aklıma gelmemişti eheh mantıken öyle olması lazım zaten :)
Birçok şeyi doğum sonrası alıcaz inşallah sağlıkla hayata tutunabilirsek..
İlk indirimde bezini alıcam Sleepy e karar verdim. Birde biberonunu alıcam.
Kendim için gecelik,ped gibi şeyler alıcam sadece.
İnşallah sağlıkla evimize geliriz bütün herşeyini yapıcam
Zaten bu maddi sıkıntıda sırf millete gösteriş olsun diye illa herkesin aldıklarını almak zorundayız diye birşey yok. Sizleri tenzih ederim malesef internet çağı ve günümüz hastalığı bence. Gerekli gereksiz bir sürü şey dayatılıyor malesef. Kız kardeşimin herşeyini ben kendim almıştım sadece 500 tl gibi bir masrafla Hemde. Aralarında en pahalı şey park yataktı 300 tl vermiştik. 200 tl küvetinden bakım setine kıyafetlerinden battaniyesine aklınıza gelebilecek herşey öyle güzel denk gelmişti ki :) Aralık’ta doğduğu için araba vs almamıştık portbebe kullandık gibi gibi. Şimdi sadece bir takım kıyafet 50 tl nerdeyse.
Şimdiye kadar aldığım şeylerden de pişman değilim allah korusun kötü sonuçlansa dahi pişman olacağımı sanmıyorum bunun konusu geçmişti, yine olsa yine alırım. Kimsenin garantisi yok allah korusun. Aklıma gelmişken şöyle yazayım dedim
Kızlar benim kasıntim vardı kalcamda kayinvalidemde uyüz olmuştu .akşam olunca çok kasiniyor m içim rahat etmedi dr gittim bugün söyledim kaynanamda var bendede olabilir diye geldim diye.sonra baktı benim bacaklarım agdadan sonra tuyler çıkarken çok kasiniyr dr da söyledim ama kalcam niye kasiniyor bilmiorum.dedim dr.uyuz da olabilir olmayabilirde dedi.tam.teşhisi yok dedi ama ben bir.losyon verecem bunu boyundan aşağıya kadar sürüp 6 saat sonra yikanacksin dedi bebeğe zararı varmi dedim yok dedi.ama içim rahat değil göbeğime de surecekmisim.ne yapacam bilmiyorum net birsey de demedi ki ona göre sürerdim kafam karıştı ya sonuçta uyuz ilacı yani bir zararı olur diye dusunuyorum
Krem ne vermiş canım gebelikte kullanımıyla ilgili bir şey yazıyor mu ?Kızlar benim kasıntim vardı kalcamda kayinvalidemde uyüz olmuştu .akşam olunca çok kasiniyor m içim rahat etmedi dr gittim bugün söyledim kaynanamda var bendede olabilir diye geldim diye.sonra baktı benim bacaklarım agdadan sonra tuyler çıkarken çok kasiniyr dr da söyledim ama kalcam niye kasiniyor bilmiorum.dedim dr.uyuz da olabilir olmayabilirde dedi.tam.teşhisi yok dedi ama ben bir.losyon verecem bunu boyundan aşağıya kadar sürüp 6 saat sonra yikanacksin dedi bebeğe zararı varmi dedim yok dedi.ama içim rahat değil göbeğime de surecekmisim.ne yapacam bilmiyorum net birsey de demedi ki ona göre sürerdim kafam karıştı ya sonuçta uyuz ilacı yani bir zararı olur diye dusunuyorum
Seninle uçuk ve aftlar konusunda aynıyız benim ağzımın içi de arada yara oluyor. B12 yüzünden mi acaba diyorum bakalım doktor ilaç verecek miagzimin ici hep yara.Aft oldu. beyaz beyaz. Her vitamini de alıyoruz .pufff. gecede uykularim kaciyor hic keyfim yok
Ben o kaşıntıya 36 haftamda yakalandim cnm ilk doğumda vallahi kafayı yemiştim inşallah bu hamileliğinde olmaz neler denemedim neler saman yulafi Bepanthol doktorun verdiği kremler serum hiçbiri fayda etmedi.son haftamda arkadaşım önerdi zeytin yağı sur diye bence o ilacı kullanmadan bı dene canım bak geçiriyor hemen zeytin yağı deriyi onarıyor.kasintiyi önlüyor.yine fayda etmezse kullan ilacını ama bak göreceksin geçecek hemenKızlar benim kasıntim vardı kalcamda kayinvalidemde uyüz olmuştu .akşam olunca çok kasiniyor m içim rahat etmedi dr gittim bugün söyledim kaynanamda var bendede olabilir diye geldim diye.sonra baktı benim bacaklarım agdadan sonra tuyler çıkarken çok kasiniyr dr da söyledim ama kalcam niye kasiniyor bilmiorum.dedim dr.uyuz da olabilir olmayabilirde dedi.tam.teşhisi yok dedi ama ben bir.losyon verecem bunu boyundan aşağıya kadar sürüp 6 saat sonra yikanacksin dedi bebeğe zararı varmi dedim yok dedi.ama içim rahat değil göbeğime de surecekmisim.ne yapacam bilmiyorum net birsey de demedi ki ona göre sürerdim kafam karıştı ya sonuçta uyuz ilacı yani bir zararı olur diye dusunuyorum
Kuzum mesele almak değil de sonucunu bilemeden alamamak. Maddi değilde manevi yönden yani çoğunlukla.Uras çok güçlü annesi tekmeleri bile pat pat atıyor diyorsun :) sağlığına kavuşacak inşallah
İhtiyaçlar da yavaş yavaş alınır, eskisi gibi değil ki her şeye kolaylıkla ulaşıyoruz artık her bütçeye göre de çeşit var :) sağlıkla o günlere gelelim biz bunları ne ara aldık ne zaman yaptık diycezAllah yardım eder bebişler kısmetiyle gelir :))
Anladım kuzum demek istediğini de o zaman alırsın yani onu söylemek istedim ben de :)) yerim ben onu neler yapıyorlar kimbilir içerideKuzum mesele almak değil de sonucunu bilemeden alamamak. Maddi değilde manevi yönden yani çoğunlukla.
Güçlü oğluşum valla 2 gündür kuduruyor ana karnında. sağ böbreğim iptal ordan vuruyor sabahtan beri :))
İnşalalh güzel günler görücez
Kuzum kötü düşünüp stres yapma. Az kalmış bugünde bitti Zaten dediğin gibi yapıp Prof. Sorman daha mantıklı olur ilacın kullanılabilirliği açısından. Geçer inşallah en kısa zamanda.Cildiyeye gittim.doktorumu aradım ulaşamadım. Prsembe günü Prof gidecem plesanta previa için o zaman sorup kullanayım içim hiç rahat değil sadece kalcama sürsem neyse göbeğinede diyince içimden sürmek gelmiyor ve kasinti an öleceM ya Rabbim düşmanımin başına vermesin inş kızıma eşime geçmez inş da uyuz degilimdir
Anladım kuzum demek istediğini de o zaman alırsın yani onu söylemek istedim ben de :)) yerim ben onu neler yapıyorlar kimbilir içerideİnşallah kuzum inşallah
Hahaha
Bizim gelin napıyor kuzu
Ya bizimde öyleydi. Sabahları alışkındım hareket etmeyince panik oluyordum. 2-3 gün sakin takıldı şimdi iyi hareketleri. Analık içgüdüsü insan merak ediyor yaHahahabugün sakin günümüzdeyiz 2-3 gün hareketliyse birkaç gün duruluyor böyle dinleniyor herhalde
Sorma şekilden şekle giriyorum hareket etsin diyeYa bizimde öyleydi. Sabahları alışkındım hareket etmeyince panik oluyordum. 2-3 gün sakin takıldı şimdi iyi hareketleri. Analık içgüdüsü insan merak ediyor ya
İşe yarıyor mu sende de sırt üstü yatmak. Rahatsız et çocuğu az hehehSorma şekilden şekle giriyorum hareket etsin diye
Onu yapamıyorum ya sırt üstü benim bile nefesim kesiliyorİşe yarıyor mu sende de sırt üstü yatmak. Rahatsız et çocuğu az heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?