- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende dümdüz yatamıyorum kuzu. Ayaklarımı kıvırıyorum yada başım yüksekte oluyor sırtıma yastık dayıyorum falan anca :)) Zaten sabahları uyanınca da kendimi sırtüstü buluyorum korku geliyorOnu yapamıyorum ya sırt üstü benim bile nefesim kesiliyorsola yatıyorum yemekten sonra o işe yarıyor bazen
Cnm gündüzleri kulaklarinda yanma kizarma oluyo mu. Bide hafif migde bulantin varmi. Bunlar varsa ve gecede kasintin olup hafif bi donkuntu tarzi kizariklik kasıntıyaa kurdesen olabilir. Benimde iki sene önce si cok geceleri kasintim oluyodu kalcam basenlerim cok kasiniyodu. Bol su icKızlar benim kasıntim vardı kalcamda kayinvalidemde uyüz olmuştu .akşam olunca çok kasiniyor m içim rahat etmedi dr gittim bugün söyledim kaynanamda var bendede olabilir diye geldim diye.sonra baktı benim bacaklarım agdadan sonra tuyler çıkarken çok kasiniyr dr da söyledim ama kalcam niye kasiniyor bilmiorum.dedim dr.uyuz da olabilir olmayabilirde dedi.tam.teşhisi yok dedi ama ben bir.losyon verecem bunu boyundan aşağıya kadar sürüp 6 saat sonra yikanacksin dedi bebeğe zararı varmi dedim yok dedi.ama içim rahat değil göbeğime de surecekmisim.ne yapacam bilmiyorum net birsey de demedi ki ona göre sürerdim kafam karıştı ya sonuçta uyuz ilacı yani bir zararı olur diye dusunuyorum
Bende gece çok uyanıyorum öyle sırtüstü, devriliyorum sanırımBende dümdüz yatamıyorum kuzu. Ayaklarımı kıvırıyorum yada başım yüksekte oluyor sırtıma yastık dayıyorum falan anca :)) Zaten sabahları uyanınca da kendimi sırtüstü buluyorum korku geliyor
Ehehe demek kiBende gece çok uyanıyorum öyle sırtüstü, devriliyorum sanırım
Yok cnm hiçbiri olmuyor ama cildim çok kuruymusCnm gündüzleri kulaklarinda yanma kizarma oluyo mu. Bide hafif migde bulantin varmi. Bunlar varsa ve gecede kasintin olup hafif bi donkuntu tarzi kizariklik kasıntıyaa kurdesen olabilir. Benimde iki sene önce si cok geceleri kasintim oluyodu kalcam basenlerim cok kasiniyodu. Bol su ic
Baktirmadim.ama zannetmiyorum karaciğerden olsun yoksa her tarafim kasinmazmiKuzum kötü düşünüp stres yapma. Az kalmış bugünde bitti Zaten dediğin gibi yapıp Prof. Sorman daha mantıklı olur ilacın kullanılabilirliği açısından. Geçer inşallah en kısa zamanda.
Karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir mi bide? Direk uyuza bağladın ama. Onu da bi kontrol ettirsen iyi olur sanki canım.
2 3 gündür bende sürüyorum cnm karnima sürerken kalcamada suruyorumBen o kaşıntıya 36 haftamda yakalandim cnm ilk doğumda vallahi kafayı yemiştim inşallah bu hamileliğinde olmaz neler denemedim neler saman yulafi Bepanthol doktorun verdiği kremler serum hiçbiri fayda etmedi.son haftamda arkadaşım önerdi zeytin yağı sur diye bence o ilacı kullanmadan bı dene canım bak geçiriyor hemen zeytin yağı deriyi onarıyor.kasintiyi önlüyor.yine fayda etmezse kullan ilacını ama bak göreceksin geçecek hemen
Cildiyeye gittim.doktorumu aradım ulaşamadım. Prsembe günü Prof gidecem plesanta previa için o zaman sorup kullanayım içim hiç rahat değil sadece kalcama sürsem neyse göbeğinede diyince içimden sürmek gelmiyor ve kasinti an öleceM ya Rabbim düşmanımin başına vermesin inş kızıma eşime geçmez inş da uyuz degilimdir
Faydasını gördüm mü cnm???2 3 gündür bende sürüyorum cnm karnima sürerken kalcamada suruyorum
Cilt kuruluğu da yapıyor olabilir canım. Benimde cildim çok kuru doktorum enfeksiyonlara açık durumu gelirsin bu şekilde dedi. Bi krem yazdı bide internetten ben bi yağ aldım doktorumun dediği bi gün birini bi gün birini sür geçmezse kuruluk cildiyeye git dedi. Düzenli kullandığım sürece eskisi kadar problem yok. Benimde kaşıntım oluyodu ama dayanamıcak derece de değil başka bişey de olabilir canım seninki yanlış yönlendir miyimYok cnm hiçbiri olmuyor ama cildim çok kuruymus
Cok gecmis olsun cnm cilt icin bol bol su ic . Gerci her hastalığa iyi geliyor suYok cnm hiçbiri olmuyor ama cildim çok kuruymus
Bazen banada oluyor da tutuyorum kendimiKızlar benim gibi doymayan var mısürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki
Bende aynı durumdayım hep evdeyim. O tavizi verdim sanırım kendimeBazen banada oluyor da tutuyorum kendimiÇünkü kendime bikere taviz verirsem devamı gelir biliyorum. Benimki sürekli evde oturmaktan da oluyo sıkıntıdan.
Bende heves ettiğim hiçbir şeyi alamıyorum.
Çoğu şeyi eledim. Kıyafet alacaktım oğluşuma bol bol ama öğrendim ki yoğunbakımda sadece bezle duruyormuş hiç aklıma gelmemişti eheh mantıken öyle olması lazım zaten :)
Birçok şeyi doğum sonrası alıcaz inşallah sağlıkla hayata tutunabilirsek..
İlk indirimde bezini alıcam Sleepy e karar verdim. Birde biberonunu alıcam.
Kendim için gecelik,ped gibi şeyler alıcam sadece.
İnşallah sağlıkla evimize geliriz bütün herşeyini yapıcam
Zaten bu maddi sıkıntıda sırf millete gösteriş olsun diye illa herkesin aldıklarını almak zorundayız diye birşey yok. Sizleri tenzih ederim malesef internet çağı ve günümüz hastalığı bence. Gerekli gereksiz bir sürü şey dayatılıyor malesef. Kız kardeşimin herşeyini ben kendim almıştım sadece 500 tl gibi bir masrafla Hemde. Aralarında en pahalı şey park yataktı 300 tl vermiştik. 200 tl küvetinden bakım setine kıyafetlerinden battaniyesine aklınıza gelebilecek herşey öyle güzel denk gelmişti ki :) Aralık’ta doğduğu için araba vs almamıştık portbebe kullandık gibi gibi. Şimdi sadece bir takım kıyafet 50 tl nerdeyse.
Şimdiye kadar aldığım şeylerden de pişman değilim allah korusun kötü sonuçlansa dahi pişman olacağımı sanmıyorum bunun konusu geçmişti, yine olsa yine alırım. Kimsenin garantisi yok allah korusun. Aklıma gelmişken şöyle yazayım dedim
Boşver koyver gitsin canımBende aynı durumdayım hep evdeyim. O tavizi verdim sanırım kendimedurmam gerekiyor artık
Uzun zamandır da tartılmıyorum bugün de yiyim de yarın bi bakıym kaç kilo almışımBoşver koyver gitsin canım
Ben kilolu hamile kaldığım için dikkat etmeye çalışıyorum
Ben her gün tartı tepesindeyimUzun zamandır da tartılmıyorum bugün de yiyim de yarın bi bakıym kaç kilo almışımdikkat etmek lazım canım ilerleyen aylarda zor olur :)
Geçen aya kadar bende öyleydim niye kilo alamıyorum dedikçe vermeye devam ettim bıraktım o yüzdenBen her gün tartı tepesindeyim
Dünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi buCnm gündüzleri kulaklarinda yanma kizarma oluyo mu. Bide hafif migde bulantin varmi. Bunlar varsa ve gecede kasintin olup hafif bi donkuntu tarzi kizariklik kasıntıyaa kurdesen olabilir. Benimde iki sene önce si cok geceleri kasintim oluyodu kalcam basenlerim cok kasiniyodu. Bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?