2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Onu yapamıyorum ya sırt üstü benim bile nefesim kesiliyor sola yatıyorum yemekten sonra o işe yarıyor bazen
Bende dümdüz yatamıyorum kuzu. Ayaklarımı kıvırıyorum yada başım yüksekte oluyor sırtıma yastık dayıyorum falan anca :)) Zaten sabahları uyanınca da kendimi sırtüstü buluyorum korku geliyor

Cnm gündüzleri kulaklarinda yanma kizarma oluyo mu. Bide hafif migde bulantin varmi. Bunlar varsa ve gecede kasintin olup hafif bi donkuntu tarzi kizariklik kasıntıyaa kurdesen olabilir. Benimde iki sene önce si cok geceleri kasintim oluyodu kalcam basenlerim cok kasiniyodu. Bol su ic

Bende dümdüz yatamıyorum kuzu. Ayaklarımı kıvırıyorum yada başım yüksekte oluyor sırtıma yastık dayıyorum falan anca :)) Zaten sabahları uyanınca da kendimi sırtüstü buluyorum korku geliyor
Bende gece çok uyanıyorum öyle sırtüstü, devriliyorum sanırım

Yok cnm hiçbiri olmuyor ama cildim çok kuruymus

Baktirmadim.ama zannetmiyorum karaciğerden olsun yoksa her tarafim kasinmazmi

2 3 gündür bende sürüyorum cnm karnima sürerken kalcamada suruyorum

2 3 gündür bende sürüyorum cnm karnima sürerken kalcamada suruyorum
Faydasını gördüm mü cnm???

Yok cnm hiçbiri olmuyor ama cildim çok kuruymus
Cilt kuruluğu da yapıyor olabilir canım. Benimde cildim çok kuru doktorum enfeksiyonlara açık durumu gelirsin bu şekilde dedi. Bi krem yazdı bide internetten ben bi yağ aldım doktorumun dediği bi gün birini bi gün birini sür geçmezse kuruluk cildiyeye git dedi. Düzenli kullandığım sürece eskisi kadar problem yok. Benimde kaşıntım oluyodu ama dayanamıcak derece de değil başka bişey de olabilir canım seninki yanlış yönlendir miyim

Ayyyy kaşıntı çok zor geçmiş olsun cnm bende ilk gebeligimde yaşamıştım bugün bende doktora gittim kalsiklarında 2 gündür batmalar vardı ara acaba enfeksiyon mu diye bişey çıkmadı sanırım bebek büyüdüğü için olabilir dediler birde iki gogusumun arasında bir kızarıklık olmuştu pek onemsememistim ama dün çoğaldığını fark ettim doktor cildiye görsün dedi mantar alabilir dedi ama mantar da gebelikte kullanabileceğin bı krkrem yok dedi bu giderek çoğalıyor sanırım napicam ben cildiye ye gitsem mi acaba.....

Seni çok iyi anlıyorum.. bende aldıklarım dışında şu an başka birşey almayacağım maalesef. Erken doğum riskim var öyle olursa zaten bebeğim çok küçük olacak yani hiç birşey belli değil. Aldıklarımdan pişman değilim bende en azından içimde kalmadı doğuma kadar bekleyebilirim bu şekilde. Sadece umut bekliyorum doktorum herşey düzeldi derse belki o zaman tekrar alırım oda zaten imkansız. Tek yaptığım dua etmek bebeğim için

Dünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…