- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Benim ki hamilelikle alakali değildi cnm 2-3 sene önce öyle olmustu.doktor kurdesen oldugunu söyledi sebebli veya sebebsiz yere cikabilir kurdesen dedi. Ama bi komsum lohusa döneminde kurdesen dökmüştü cok agir gecmisti onun ki. Hatta cildiye doktoru bi losyon yazmis o zaman ona sgk filan karsilamiyomus o cok iyi geldi dedi bende olunca bana vermisti bunu kullan diye o hemen kesiyodu kasintiyiDünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi bu
Dikkat et cnm devam ederse doktoruna veya bi cildiye doktoruna görün. Bana bol su ic demisti cildiyeci ve bunu kafaya takma demisti. Benim yine cok döküntum olmuyodu hafif hafif kizarip sisiyodu. Bundan 2-3 ay önce usg cekinirken benden sonraki bi gebeyi gördüm oda kurdesen döküyormuş ama onun ki daha ağırdı usg çeken dr sordu kadina bi rahatsizligin mi var bunlar ne diye oda kurdesen demiştiDünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi bu
senle herseyimiz ayni galiba.Bebek davranışlarina kadarKızlar benim gibi doymayan var mısürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki
Doğum tarihleri de yakın belki aynı zamanda doğururuzsenle herseyimiz ayni galiba.Bebek davranışlarina kadar
Teşekkürler canımçok şirin olmuş canım ellerine sağlık
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar.becerikli hatunlara bayılıyorum maşallah sana.
Bende heves ettiğim hiçbir şeyi alamıyorum.
Çoğu şeyi eledim. Kıyafet alacaktım oğluşuma bol bol ama öğrendim ki yoğunbakımda sadece bezle duruyormuş hiç aklıma gelmemişti eheh mantıken öyle olması lazım zaten :)
Birçok şeyi doğum sonrası alıcaz inşallah sağlıkla hayata tutunabilirsek..
İlk indirimde bezini alıcam Sleepy e karar verdim. Birde biberonunu alıcam.
Kendim için gecelik,ped gibi şeyler alıcam sadece.
İnşallah sağlıkla evimize geliriz bütün herşeyini yapıcam
Zaten bu maddi sıkıntıda sırf millete gösteriş olsun diye illa herkesin aldıklarını almak zorundayız diye birşey yok. Sizleri tenzih ederim malesef internet çağı ve günümüz hastalığı bence. Gerekli gereksiz bir sürü şey dayatılıyor malesef. Kız kardeşimin herşeyini ben kendim almıştım sadece 500 tl gibi bir masrafla Hemde. Aralarında en pahalı şey park yataktı 300 tl vermiştik. 200 tl küvetinden bakım setine kıyafetlerinden battaniyesine aklınıza gelebilecek herşey öyle güzel denk gelmişti ki :) Aralık’ta doğduğu için araba vs almamıştık portbebe kullandık gibi gibi. Şimdi sadece bir takım kıyafet 50 tl nerdeyse.
Şimdiye kadar aldığım şeylerden de pişman değilim allah korusun kötü sonuçlansa dahi pişman olacağımı sanmıyorum bunun konusu geçmişti, yine olsa yine alırım. Kimsenin garantisi yok allah korusun. Aklıma gelmişken şöyle yazayım dedim
Canım inşallah değilsindir ama prof a sorup ya da iyi bir eczacı varsa çevrende ondan da bilgi alabilirsin duruma göre kullanırsın canım allah şifa versinCildiyeye gittim.doktorumu aradım ulaşamadım. Prsembe günü Prof gidecem plesanta previa için o zaman sorup kullanayım içim hiç rahat değil sadece kalcama sürsem neyse göbeğinede diyince içimden sürmek gelmiyor ve kasinti an öleceM ya Rabbim düşmanımin başına vermesin inş kızıma eşime geçmez inş da uyuz degilimdir
Kızlar benim gibi doymayan var mısürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki
Çok Sagol canim.dun akşam oldu bide bugün.kizariklik döküntü felan yok.biraz mise bulantım oldu sen diyince acaba mi dedim.yarin doktora gidiyorum bir sorayimDikkat et cnm devam ederse doktoruna veya bi cildiye doktoruna görün. Bana bol su ic demisti cildiyeci ve bunu kafaya takma demisti. Benim yine cok döküntum olmuyodu hafif hafif kizarip sisiyodu. Bundan 2-3 ay önce usg cekinirken benden sonraki bi gebeyi gördüm oda kurdesen döküyormuş ama onun ki daha ağırdı usg çeken dr sordu kadina bi rahatsizligin mi var bunlar ne diye oda kurdesen demişti
Ayy ne güldüm aynı öyleyim yeme krizi geliyor resmenTeşekkürler canım
Teşekkür ederim canım vaktim varken değerlendirmek istedim
Kesinlikle öyle canım sırf populer diye gereksiz ürünleri alıp doldurmanın hiçbir mantığı yok bende almicam asla, hatta minik kuzenimden kalan zıbınlar çoraplar falan vardı teyzem onları da verdi, zaten 1 2 ay giyicek ama uras hayata tutunacak inşallah kuzumakciğer gelişimi çok önemli değil mi? Doğumdan sonra da o ameliyata girecek allahın izniyle sonra da eksik ne varsa alınır kuzum merak etme
Canım inşallah değilsindir ama prof a sorup ya da iyi bir eczacı varsa çevrende ondan da bilgi alabilirsin duruma göre kullanırsın canım allah şifa versin
Ahh kaç ay öyleydim ben canımdr now un hastaları gibi yeme atakları krizleri çok fena çok
Son zamanlarda çabuk acıkıyorum bendeAyy ne güldüm aynı öyleyim yeme krizi geliyor resmen
Anladım ya gereksiz seyler alıp evi doldurmak istemiyorum, bebek arabasında da biraz bütcemi aştım cok sart değilse almayayımBebeği içine koyup öyle yatırıyorsun sanırım başka bir işlevi yok:) Anakucağı puset gibi şeyler alınmayacaksa alınabilir. Biyere gittiğinde mesela onun içinde yatar. Bide reflü yatağı şeklinde olanları oluyormuş o kullanışlı olabilir belki.
Beşiğine yada salonda yanındayken onunla yatıranlar var sanırım tabi bende tam Bilgili değilim bildiklerim bu şekilde. Heves varsa alınabilir yoksa çok gerekli birşey değil gibi. Herkesin ihtiyaçları farklı oluyor. Bazıları iyi ki almışım diyor bazıları hiç gerek yokmuş diyor bende geçen aylarda araştırmıştım.
Bol bol dua edelim kuzum herşey olacağına varır stres yapmakta iyi değilSeni çok iyi anlıyorum.. bende aldıklarım dışında şu an başka birşey almayacağım maalesef. Erken doğum riskim var öyle olursa zaten bebeğim çok küçük olacak yani hiç birşey belli değil. Aldıklarımdan pişman değilim bende en azından içimde kalmadı doğuma kadar bekleyebilirim bu şekilde. Sadece umut bekliyorum doktorum herşey düzeldi derse belki o zaman tekrar alırım oda zaten imkansız. Tek yaptığım dua etmek bebeğim için
Ciğer gelişimi çok önemli ama büyük ihtimal gelişemeyecek karaciğer yukarda olduğu için. Allah büyüktür düşünmemeye çalışıyorum ama :) Geçen Görümcem lohusa tacı terliği falan gösteriyor benden heyecanlı, dddim hevesim kalmadı ki onlar olmasa da olur yani heves ettiğim ama gözümün görmediği şeyler haline geldiler.Teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım vaktim varken değerlendirmek istedim
Kesinlikle öyle canım sırf populer diye gereksiz ürünleri alıp doldurmanın hiçbir mantığı yok bende almicam asla, hatta minik kuzenimden kalan zıbınlar çoraplar falan vardı teyzem onları da verdi, zaten 1 2 ay giyicek ama uras hayata tutunacak inşallah kuzumakciğer gelişimi çok önemli değil mi? Doğumdan sonra da o ameliyata girecek allahın izniyle sonra da eksik ne varsa alınır kuzum merak etme
Canım inşallah değilsindir ama prof a sorup ya da iyi bir eczacı varsa çevrende ondan da bilgi alabilirsin duruma göre kullanırsın canım allah şifa versin
Ahh kaç ay öyleydim ben canımdr now un hastaları gibi yeme atakları krizleri çok fena çok
Kuzum araştırıp kendin karar ver bence gerekliliğine.Anladım ya gereksiz seyler alıp evi doldurmak istemiyorum, bebek arabasında da biraz bütcemi aştım cok sart değilse almayayım
Bence hic korkma pozisyondan sonucta acılması olanları bile serklaj filan yapıp durduruyolar doğumu paniklemek icin sebebin yok Allahın izniyleCuttingcorners
Kızlar çoktandır siteye giremiyorum.ve iki gündür rahatsizim cumartesi kontrole gittim doktorunun bebeğin kafası aşağıda dedi sağlıklı ama idrar torbasının üstünde ve kendi numarasını verdi. Daha önce vermemişti. ve şuan belimin aşağısı ağrıyor ve sancı var çok fazla olmasa normal karnım ağrıyor oda tam sezeryan doğum yapan annelerin kesilen yeri ve bebeğin bu ayda doğum pozisyonunu alması normal mi bugün 24 haftalık oldum lütfen yardım
Bebek hareketli çok şükür. Ama şuan bel sancısı normal mi onu bilmiyorum. Neredeyse yemek yiyip lavaboya gideyim sonra dinlenim 5 dakka ayakta kalsam hem3n ağrıyorBence hic korkma pozisyondan sonucta acılması olanları bile serklaj filan yapıp durduruyolar doğumu paniklemek icin sebebin yok Allahın izniyle
Yok cnm daha yeni basladimFaydasını gördüm mü cnm???
Ay inş uyuz degilimdir yoksa ne yaparım her tarafı kirklamam lazım ve dr yatacaksin dediCilt kuruluğu da yapıyor olabilir canım. Benimde cildim çok kuru doktorum enfeksiyonlara açık durumu gelirsin bu şekilde dedi. Bi krem yazdı bide internetten ben bi yağ aldım doktorumun dediği bi gün birini bi gün birini sür geçmezse kuruluk cildiyeye git dedi. Düzenli kullandığım sürece eskisi kadar problem yok. Benimde kaşıntım oluyodu ama dayanamıcak derece de değil başka bişey de olabilir canım seninki yanlış yönlendir miyim
Cnm ihmal etme git benimde ilk gebelkteAyyyy kaşıntı çok zor geçmiş olsun cnm bende ilk gebeligimde yaşamıştım bugün bende doktora gittim kalsiklarında 2 gündür batmalar vardı ara acaba enfeksiyon mu diye bişey çıkmadı sanırım bebek büyüdüğü için olabilir dediler birde iki gogusumun arasında bir kızarıklık olmuştu pek onemsememistim ama dün çoğaldığını fark ettim doktor cildiye görsün dedi mantar alabilir dedi ama mantar da gebelikte kullanabileceğin bı krkrem yok dedi bu giderek çoğalıyor sanırım napicam ben cildiye ye gitsem mi acaba.....
Yok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunmelekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?