2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi bu
Benim ki hamilelikle alakali değildi cnm 2-3 sene önce öyle olmustu.doktor kurdesen oldugunu söyledi sebebli veya sebebsiz yere cikabilir kurdesen dedi. Ama bi komsum lohusa döneminde kurdesen dökmüştü cok agir gecmisti onun ki. Hatta cildiye doktoru bi losyon yazmis o zaman ona sgk filan karsilamiyomus o cok iyi geldi dedi bende olunca bana vermisti bunu kullan diye o hemen kesiyodu kasintiyi

Dünden beri benimde kaşındım var bugün de hafif mide bulandın.ozellikle kalça ve bacaklarda.hamilelikte olan bir şey mi bu
Dikkat et cnm devam ederse doktoruna veya bi cildiye doktoruna görün. Bana bol su ic demisti cildiyeci ve bunu kafaya takma demisti. Benim yine cok döküntum olmuyodu hafif hafif kizarip sisiyodu. Bundan 2-3 ay önce usg cekinirken benden sonraki bi gebeyi gördüm oda kurdesen döküyormuş ama onun ki daha ağırdı usg çeken dr sordu kadina bi rahatsizligin mi var bunlar ne diye oda kurdesen demişti

çok şirin olmuş canım ellerine sağlık
Teşekkürler canım
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar.becerikli hatunlara bayılıyorum maşallah sana.

Teşekkür ederim canım vaktim varken değerlendirmek istedim

Kesinlikle öyle canım sırf populer diye gereksiz ürünleri alıp doldurmanın hiçbir mantığı yok bende almicam asla, hatta minik kuzenimden kalan zıbınlar çoraplar falan vardı teyzem onları da verdi, zaten 1 2 ay giyicek ama uras hayata tutunacak inşallah kuzum akciğer gelişimi çok önemli değil mi? Doğumdan sonra da o ameliyata girecek allahın izniyle sonra da eksik ne varsa alınır kuzum merak etme

Canım inşallah değilsindir ama prof a sorup ya da iyi bir eczacı varsa çevrende ondan da bilgi alabilirsin duruma göre kullanırsın canım allah şifa versin

Kızlar benim gibi doymayan var mı sürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki

Ahh kaç ay öyleydim ben canım dr now un hastaları gibi yeme atakları krizleri çok fena çok

Çok Sagol canim.dun akşam oldu bide bugün.kizariklik döküntü felan yok.biraz mise bulantım oldu sen diyince acaba mi dedim.yarin doktora gidiyorum bir sorayim

Ayy ne güldüm aynı öyleyim yeme krizi geliyor resmen

Anladım ya gereksiz seyler alıp evi doldurmak istemiyorum, bebek arabasında da biraz bütcemi aştım cok sart değilse almayayım

Bol bol dua edelim kuzum herşey olacağına varır stres yapmakta iyi değil
Sağlıklı olsunlarda geri kalan hiçbir şeyin önemi yok alınır yapılır.
Ciğer gelişimi çok önemli ama büyük ihtimal gelişemeyecek karaciğer yukarda olduğu için. Allah büyüktür düşünmemeye çalışıyorum ama :) Geçen Görümcem lohusa tacı terliği falan gösteriyor benden heyecanlı, dddim hevesim kalmadı ki onlar olmasa da olur yani heves ettiğim ama gözümün görmediği şeyler haline geldiler.
İyi yapmışsın valla minik minik lazım olur hepsinden bol bol Zaten. Bizim çevrede hiç erkek çocuğu yok hep kızz :)
Kuzen dedi ama araba alma var diye dedim canıma minnet :))
Anladım ya gereksiz seyler alıp evi doldurmak istemiyorum, bebek arabasında da biraz bütcemi aştım cok sart değilse almayayım
Kuzum araştırıp kendin karar ver bence gerekliliğine.

Kızlar çoktandır siteye giremiyorum.ve iki gündür rahatsizim cumartesi kontrole gittim doktorunun bebeğin kafası aşağıda dedi sağlıklı ama idrar torbasının üstünde ve kendi numarasını verdi. Daha önce vermemişti. ve şuan belimin aşağısı ağrıyor ve sancı var çok fazla olmasa normal karnım ağrıyor oda tam sezeryan doğum yapan annelerin kesilen yeri ve bebeğin bu ayda doğum pozisyonunu alması normal mi bugün 24 haftalık oldum lütfen yardım

Cuttingcorners
Kızlar çoktandır siteye giremiyorum.ve iki gündür rahatsizim cumartesi kontrole gittim doktorunun bebeğin kafası aşağıda dedi sağlıklı ama idrar torbasının üstünde ve kendi numarasını verdi. Daha önce vermemişti. ve şuan belimin aşağısı ağrıyor ve sancı var çok fazla olmasa normal karnım ağrıyor oda tam sezeryan doğum yapan annelerin kesilen yeri ve bebeğin bu ayda doğum pozisyonunu alması normal mi bugün 24 haftalık oldum lütfen yardım

Kızlar idrar testimde crp yüksek cıkmıs sanırım iltihap demek kanda da iltihap yüksek cıkmıs offf

A April wind

Bence hic korkma pozisyondan sonucta acılması olanları bile serklaj filan yapıp durduruyolar doğumu paniklemek icin sebebin yok Allahın izniyle

Bence hic korkma pozisyondan sonucta acılması olanları bile serklaj filan yapıp durduruyolar doğumu paniklemek icin sebebin yok Allahın izniyle
Bebek hareketli çok şükür. Ama şuan bel sancısı normal mi onu bilmiyorum. Neredeyse yemek yiyip lavaboya gideyim sonra dinlenim 5 dakka ayakta kalsam hem3n ağrıyor

Faydasını gördüm mü cnm???
Yok cnm daha yeni basladim
Ay inş uyuz degilimdir yoksa ne yaparım her tarafı kirklamam lazım ve dr yatacaksin dedi

Cnm ihmal etme git benimde ilk gebelkte
Gogsumun arası kasiniyordu sonra yanlış hatırlamıyorsam travazol surmustüm geçmişti. Ama dr git sonra kullan.

QUOTE="Xxdolunay, post: 58259132, member: 907650"]Cok gecmis olsun cnm cilt icin bol bol su ic . Gerci her hastalığa iyi geliyor su[/QUOTE]
Evet cnm şuyu Az içiyorum farkindayım.dikkat edecem bundan sonra

melekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var

Kızlar gobegimin yan tarafınDada var çektim resmini bir bakin

Eklentiler

• 20181218_224151.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
melekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var
Yok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…