2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım inşallah

melekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var
Geçmiş olsun canim.sanki burda bi Arkadaşinda bebek ters duruyordu.bence onlar sürekli yer değiştiriyordur.benimde belim öncesinde çok agiriyordu magnezyum başladım çok azaldı.idrara bende sürekli cikiyorum

Hindistan cevizi yağı sür iyi gelir bence

Bebek hareketli çok şükür. Ama şuan bel sancısı normal mi onu bilmiyorum. Neredeyse yemek yiyip lavaboya gideyim sonra dinlenim 5 dakka ayakta kalsam hem3n ağrıyor

Benim de belimde çok ağrı oluyor
Azıcık ayakta dursam belimden kalcalarima agri iniyor
Bende bel fıtığı var iki yerde
Hamilelikte birlikte acaba o mu etkiledi diye düşünüyrm

Uzun süre oturamiyorum veya ayakta duramıyorum, hemen sırtım belim ağrıyor

Yemek ve tuvalet dışında genelde yatıyorum

Günaydın hanımlar
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı
Yediklerime çok dikkat ettiğim halde akşam oldu mu başlıyor mide yanmam

Bende gastrit ve Reflü var
Bu haftalarda iyice arttı sanki

Normalde yediklerime çok dikkat ederim
Akşam yemeğimizi en geç 6da yeriz ve ben yatana kadar bir şey yemem
Ama yine de yatacak vakit geldi mi çok kötü oluyorum

Dün canım patlamış mısır çekti, öğlen saat 3bucuk gibi yaptım yedim
Yemez olaydım
Gece 2ye geliyordu zor uyudum oturarak.

Kızlar benim gibi doymayan var mı sürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki

Ben de hep evdeyim ve genelde ben de aç hissediyorum, sürekli bir şeyler yiyesim geliyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Çünkü gece mide yanmasından uyuyamıyorum

Ana öğünlerim yemeklerim oluyor zaten
Ara öğünlerde de meyve yoğurt kuru yemiş yiyorum
Tabi çok çok açlık hissettiğimde kacamaklarim oluyor

Hanımlar sizin yeme düzeniniz nasıl?
Bazen üzülüyorum acaba yararlı şeyler yiyemiyorum da bebeğim vitaminsiz mi kalıyor diyorum

Mesela hiç balık yemedim şimdiye kadar
Çünkü canım çekmiyor
Zaten hamileliğimin ilk günleri kurban bayramına denk geldiği için etten de tiksindim çok yiyemiyorum

Mantarı çok seviyorum, haftada üç gün mantar yiyorum

Günlük yoğurt, ceviz, meyve, yumurta bunları mutlaka yiyorum
Kan ilacımı ve vitaminimi düzenli alıyorum her gün

Ama hala bebeğimde eksik bir şeyler kalacak diye korkuyorum

Abur cubur da yemiyorum ama eşim yerken canım çekiyor bazen
Haftada en fazla iki kere ya gofret ya kek yiyorum başka da yemem zaten

Benimde sabah kahvaltı roka,tere,peynir,kaşar peyniri,tahin pekmez,yumurta şeklinde öğlen vitaminim var,o arada acıkıyorum yine tost yiyorum,tabi öğlene kadar 1 lt su mutlaka var.aksam 5 gibi et çorba ne varsa yerim duramam yemekten sonra çay ve yanına aparatif şeyler yiyorum.caydan sonra mutlaka meyve yerim muz portakal elma günlük mutlaka portakal (2_3 buluyor)uyurken de havuç yiyorum bitane.bende yoğurt ve süt tüketimi yorum cnm istemiyor deli gibi et ve acı yiyorum.balik.mutlaka haftada birkere yaparım oğlumda sever.kuruyemis olarak ceviz ve fındık yiyorum hergun

h içi daha düzenli beslenmem. h sonu ana öğün 2 ye düşüyor geç kalkıyoruz geç yiyoruz çünkü.
kahvaltıda mutlaka yumurta peynir zeytin ceviz biber yeşillik yiyorum ekmek pek tüketmiyorum aram yoktur. 1 dilim çavdarlı belki. ara da muz ve süt ya da leblebi yiyorum. öğlen yemeği asla atlamam. salata sebze çorba et ne varsa. arada kızım geliyor okuldan onunla beraber meyve yiyoruz ya da evden yaptığım kek pasta varsa onları. yani çikolata yemediğim gün yok kesinlikle. akşam yemeğinden sonra pek bişi yemiyorum ama yani duruma göre değişiyor. genelde h sonları geç saate kadar oturunca bişiler yiyorum patlamış mısır kraker gibi. ama tabii ki kilo aldım.

balığı çok sık tüketemedim ayda 1 belki. ton balıklı salata yiyorum genelde. kırmızı et haftanın 2-3 günü yiyorum. baklagilde öyle. tavuk eti tüketmiyorum. bende de durum böyle genelde. su olarak en az 2 lt, en fazla 2,5 lt... daha fazlasını içemiyorum.

Maşallah canım ne güzel
Ben akşama kadar evde yalnız olunca canım bir şey istemiyor
Yemem gereken şeyleri yemeye çalışıyorum sadece

Canım hiç öyle düşünme belli olmaz belki aşağı doğru iner karaciğerde o bende de oluyor bazen canım ama sonra diyorum ki her şey olacağına varır ben anın tadını çıkarayım 1 sn sonramızın bile garantisi yokken çok da düşünmemek lazım bence

Geçmiş olsun canım doktor normal mi dedi? Yani kafası aşağıdaysa bir sorun teşkil ediyor mu? Sanırım rahim kapalıysa bi sorun olmuyor ama bence başka bi doktora daha görün. Benim belimde iş yaparsam eğilerek bariz bir şekilde ağrıyor, otururken ağrıyor şuan en rahat pozisyonum yatar vaziyette olduğum zamanlar

Canım gayet iyi besleniyormuşsun ben sabahları mutlaka ceviz yumurta yiyorum, her gün yoğurdumu yerim, süt içerim her zaman et tavuk balık canım çekmiyor ama yine de yemeye çalışıyorum meyve de ayva baya yedim ekşi elma muz sağlıksız olarak da arada canım bisküvi çekiyor onu da çayın yanına sayıyla koyuyorum bazen dışarıdan şerbetli tatlılardan çekiyor yedim çikolatayı bitter yiyorum tamamen sıfırlayamadım yani

Nasılsın canım? Sen yine su içiyorsun ben hamilelikte baya ihmal ediyorum su olayını
Sinirliyim uyuyacaktım uyuyamıyorum kedi muzurluk yapıyor
Bende dün hiç içmemişim dışardaydık vs derken eve geç girdik Zaten, yatmadan önce git gel sürekli içtimde gece kötü oluyor

Günaydın kuzular.. nasıl gidiyor? Nasılsınız? Biz yine okula gidiyoruz. Bugün yine bulantılıyım. Ben hala yeme düzenim yok. Her gün yediğim sanırım bir muz var :) suyu çok güzel içiyorum. Enfes yeşillik yiyorum :) Et çok nadir. balık aklıma geldikçe. ceviz de öyle ama yeterince sık. Ama yumurta hala dokunuyor, süt de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…