- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Amin canım inşallahYok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok ayakta kalınca oluyor cnm.melekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var
Geçmiş olsun canim.sanki burda bi Arkadaşinda bebek ters duruyordu.bence onlar sürekli yer değiştiriyordur.benimde belim öncesinde çok agiriyordu magnezyum başladım çok azaldı.idrara bende sürekli cikiyorummelekci . Bel ağrılarınız varmı yada belde sanci 24 haftalık ve belimde sanci ve ağrılar var
Bir arkadaşımada olmuştu çok sıcak suyla ve çok sık yıkandığı için oluyormuş meğer.sende öyle mi yikaniyorsun.birde sters kaynaklara oluyo.gecmis olsunKızlar gobegimin yan tarafınDada var çektim resmini bir bakin
Hindistan cevizi yağı sür iyi gelir benceAyyyy kaşıntı çok zor geçmiş olsun cnm bende ilk gebeligimde yaşamıştım bugün bende doktora gittim kalsiklarında 2 gündür batmalar vardı ara acaba enfeksiyon mu diye bişey çıkmadı sanırım bebek büyüdüğü için olabilir dediler birde iki gogusumun arasında bir kızarıklık olmuştu pek onemsememistim ama dün çoğaldığını fark ettim doktor cildiye görsün dedi mantar alabilir dedi ama mantar da gebelikte kullanabileceğin bı krkrem yok dedi bu giderek çoğalıyor sanırım napicam ben cildiye ye gitsem mi acaba.....
Bebek hareketli çok şükür. Ama şuan bel sancısı normal mi onu bilmiyorum. Neredeyse yemek yiyip lavaboya gideyim sonra dinlenim 5 dakka ayakta kalsam hem3n ağrıyor
Kızlar benim gibi doymayan var mısürekli bişeyler yemek istiyorum hep açım sanki
Benimde sabah kahvaltı roka,tere,peynir,kaşar peyniri,tahin pekmez,yumurta şeklinde öğlen vitaminim var,o arada acıkıyorum yine tost yiyorum,tabi öğlene kadar 1 lt su mutlaka var.aksam 5 gibi et çorba ne varsa yerim duramam yemekten sonra çay ve yanına aparatif şeyler yiyorum.caydan sonra mutlaka meyve yerim muz portakal elma günlük mutlaka portakal (2_3 buluyor)uyurken de havuç yiyorum bitane.bende yoğurt ve süt tüketimi yorum cnm istemiyor deli gibi et ve acı yiyorum.balik.mutlaka haftada birkere yaparım oğlumda sever.kuruyemis olarak ceviz ve fındık yiyorum hergunHanımlar sizin yeme düzeniniz nasıl?
Bazen üzülüyorum acaba yararlı şeyler yiyemiyorum da bebeğim vitaminsiz mi kalıyor diyorum
Mesela hiç balık yemedim şimdiye kadar
Çünkü canım çekmiyor
Zaten hamileliğimin ilk günleri kurban bayramına denk geldiği için etten de tiksindim çok yiyemiyorum
Mantarı çok seviyorum, haftada üç gün mantar yiyorum
Günlük yoğurt, ceviz, meyve, yumurta bunları mutlaka yiyorum
Kan ilacımı ve vitaminimi düzenli alıyorum her gün
Ama hala bebeğimde eksik bir şeyler kalacak diye korkuyorum
Abur cubur da yemiyorum ama eşim yerken canım çekiyor bazen
Haftada en fazla iki kere ya gofret ya kek yiyorum başka da yemem zaten
Hanımlar sizin yeme düzeniniz nasıl?
Bazen üzülüyorum acaba yararlı şeyler yiyemiyorum da bebeğim vitaminsiz mi kalıyor diyorum
Çünkü canım çekmiyor
Zaten hamileliğimin ilk günleri kurban bayramına denk geldiği için etten de tiksindim çok yiyemiyorum
h içi daha düzenli beslenmem. h sonu ana öğün 2 ye düşüyor geç kalkıyoruz geç yiyoruz çünkü.
kahvaltıda mutlaka yumurta peynir zeytin ceviz biber yeşillik yiyorum ekmek pek tüketmiyorum aram yoktur. 1 dilim çavdarlı belki. ara da muz ve süt ya da leblebi yiyorum. öğlen yemeği asla atlamam. salata sebze çorba et ne varsa. arada kızım geliyor okuldan onunla beraber meyve yiyoruz ya da evden yaptığım kek pasta varsa onları. yani çikolata yemediğim gün yok kesinlikle. akşam yemeğinden sonra pek bişi yemiyorum ama yani duruma göre değişiyor. genelde h sonları geç saate kadar oturunca bişiler yiyorum patlamış mısır kraker gibi. ama tabii ki kilo aldım.
balığı çok sık tüketemedim ayda 1 belki. ton balıklı salata yiyorum genelde. kırmızı et haftanın 2-3 günü yiyorum. baklagilde öyle. tavuk eti tüketmiyorum. bende de durum böyle genelde. su olarak en az 2 lt, en fazla 2,5 lt... daha fazlasını içemiyorum.
Bol bol dua edelim kuzum herşey olacağına varır stres yapmakta iyi değil
Sağlıklı olsunlarda geri kalan hiçbir şeyin önemi yok alınır yapılır.
Ciğer gelişimi çok önemli ama büyük ihtimal gelişemeyecek karaciğer yukarda olduğu için. Allah büyüktür düşünmemeye çalışıyorum ama :) Geçen Görümcem lohusa tacı terliği falan gösteriyor benden heyecanlı, dddim hevesim kalmadı ki onlar olmasa da olur yani heves ettiğim ama gözümün görmediği şeyler haline geldiler.
İyi yapmışsın valla minik minik lazım olur hepsinden bol bol Zaten. Bizim çevrede hiç erkek çocuğu yok hep kızz :)
Kuzen dedi ama araba alma var diye dedim canıma minnet :))
Kuzum araştırıp kendin karar ver bence gerekliliğine.
Cuttingcorners
Kızlar çoktandır siteye giremiyorum.ve iki gündür rahatsizim cumartesi kontrole gittim doktorunun bebeğin kafası aşağıda dedi sağlıklı ama idrar torbasının üstünde ve kendi numarasını verdi. Daha önce vermemişti. ve şuan belimin aşağısı ağrıyor ve sancı var çok fazla olmasa normal karnım ağrıyor oda tam sezeryan doğum yapan annelerin kesilen yeri ve bebeğin bu ayda doğum pozisyonunu alması normal mi bugün 24 haftalık oldum lütfen yardım
Hanımlar sizin yeme düzeniniz nasıl?
Çünkü canım çekmiyor
Günaydın kuzuGünaydın kızlarpek sessiz buralar nerelerdesiniz?
Nasılsın canım? Sen yine su içiyorsun ben hamilelikte baya ihmal ediyorum su olayınıGünaydın kuzu
Sinirliyim uyuyacaktım uyuyamıyorum kedi muzurluk yapıyorNasılsın canım? Sen yine su içiyorsun ben hamilelikte baya ihmal ediyorum su olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?