- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Ben geçen akşam abartmıyorum 15 dk da bir wc ye gittim. Çok uyuz durumSinirliyim uyuyacaktım uyuyamıyorum kedi muzurluk yapıyor
Bende dün hiç içmemişim dışardaydık vs derken eve geç girdik Zaten, yatmadan önce git gel sürekli içtimde gece kötü oluyor
Hanımlar sizin yeme düzeniniz nasıl?
Bazen üzülüyorum acaba yararlı şeyler yiyemiyorum da bebeğim vitaminsiz mi kalıyor diyorum
Mesela hiç balık yemedim şimdiye kadar
Çünkü canım çekmiyor
Zaten hamileliğimin ilk günleri kurban bayramına denk geldiği için etten de tiksindim çok yiyemiyorum
Mantarı çok seviyorum, haftada üç gün mantar yiyorum
Günlük yoğurt, ceviz, meyve, yumurta bunları mutlaka yiyorum
Kan ilacımı ve vitaminimi düzenli alıyorum her gün
Ama hala bebeğimde eksik bir şeyler kalacak diye korkuyorum
Abur cubur da yemiyorum ama eşim yerken canım çekiyor bazen
Haftada en fazla iki kere ya gofret ya kek yiyorum başka da yemem zaten
Günaydın canım süt yerine yoğurt ye içemiyorum hiç sütü onun yerine yoğurt yiyorum.. Bende etten çok yeşillik düşkünü oldum.Günaydın kuzular.. nasıl gidiyor? Nasılsınız? Biz yine okula gidiyoruz. Bugün yine bulantılıyım. Ben hala yeme düzenim yok. Her gün yediğim sanırım bir muz var :) suyu çok güzel içiyorum. Enfes yeşillik yiyorum :) Et çok nadir. balık aklıma geldikçe. ceviz de öyle ama yeterince sık. Ama yumurta hala dokunuyor, süt de öyle
Maşallah canım ne güzel
Ben akşama kadar evde yalnız olunca canım bir şey istemiyor
Yemem gereken şeyleri yemeye çalışıyorum sadece
Canım hiç öyle düşünme belli olmaz belki aşağı doğru iner karaciğerdeo bende de oluyor bazen canım ama sonra diyorum ki her şey olacağına varır ben anın tadını çıkarayım 1 sn sonramızın bile garantisi yokken çok da düşünmemek lazım bence
Geçmiş olsun canım doktor normal mi dedi? Yani kafası aşağıdaysa bir sorun teşkil ediyor mu? Sanırım rahim kapalıysa bi sorun olmuyor ama bence başka bi doktora daha görün. Benim belimde iş yaparsam eğilerek bariz bir şekilde ağrıyor, otururken ağrıyor şuan en rahat pozisyonum yatar vaziyette olduğum zamanlar
Canım gayet iyi besleniyormuşsunben sabahları mutlaka ceviz yumurta yiyorum, her gün yoğurdumu yerim, süt içerim her zaman et tavuk balık canım çekmiyor ama yine de yemeye çalışıyorum meyve de ayva baya yedim ekşi elma muz sağlıksız olarak da arada canım bisküvi çekiyor onu da çayın yanına sayıyla koyuyorum bazen dışarıdan şerbetli tatlılardan çekiyor yedim çikolatayı bitter yiyorum tamamen sıfırlayamadım yani
Bende işteyken çok abartmıyorum. Ama evdeysem sürekli yemek istiyorum :)ben evde olunca yemek aklıma gelmiyor işten güçten öyle bir kendimi kaptırııyorum ki, ama yapacak bişeyim olmasa kesin tv açar bişiler yerdim yani .ama ben tv bile açmıyorum o derece yani.
Çok sıcak suyla yıkanırim ama çok sık girmiyorum haftada 2 kere bazen 3 kere inş uyuz değildir de içim rahatlar göbektede çıkınca korktum yaniBir arkadaşımada olmuştu çok sıcak suyla ve çok sık yıkandığı için oluyormuş meğer.sende öyle mi yikaniyorsun.birde sters kaynaklara oluyo.gecmis olsun
Benimde sabah kahvaltı roka,tere,peynir,kaşar peyniri,tahin pekmez,yumurta şeklinde öğlen vitaminim var,o arada acıkıyorum yine tost yiyorum,tabi öğlene kadar 1 lt su mutlaka var.aksam 5 gibi et çorba ne varsa yerim duramam yemekten sonra çay ve yanına aparatif şeyler yiyorum.caydan sonra mutlaka meyve yerim muz portakal elma günlük mutlaka portakal (2_3 buluyor)uyurken de havuç yiyorum bitane.bende yoğurt ve süt tüketimi yorum cnm istemiyor deli gibi et ve acı yiyorum.balik.mutlaka haftada birkere yaparım oğlumda sever.kuruyemis olarak ceviz ve fındık yiyorum hergun
ben evde olunca yemek aklıma gelmiyor işten güçten öyle bir kendimi kaptırııyorum ki, ama yapacak bişeyim olmasa kesin tv açar bişiler yerdim yani .ama ben tv bile açmıyorum o derece yani.
h içi daha düzenli beslenmem. h sonu ana öğün 2 ye düşüyor geç kalkıyoruz geç yiyoruz çünkü.
kahvaltıda mutlaka yumurta peynir zeytin ceviz biber yeşillik yiyorum ekmek pek tüketmiyorum aram yoktur. 1 dilim çavdarlı belki. ara da muz ve süt ya da leblebi yiyorum. öğlen yemeği asla atlamam. salata sebze çorba et ne varsa. arada kızım geliyor okuldan onunla beraber meyve yiyoruz ya da evden yaptığım kek pasta varsa onları. yani çikolata yemediğim gün yok kesinlikle. akşam yemeğinden sonra pek bişi yemiyorum ama yani duruma göre değişiyor. genelde h sonları geç saate kadar oturunca bişiler yiyorum patlamış mısır kraker gibi. ama tabii ki kilo aldım.
balığı çok sık tüketemedim ayda 1 belki. ton balıklı salata yiyorum genelde. kırmızı et haftanın 2-3 günü yiyorum. baklagilde öyle. tavuk eti tüketmiyorum. bende de durum böyle genelde. su olarak en az 2 lt, en fazla 2,5 lt... daha fazlasını içemiyorum.
Ben ekmeği abarttım son zamanlarda. tost sevdası başladı bende nerden çıktıysaBen de hep evdeyim ve genelde ben de aç hissediyorum, sürekli bir şeyler yiyesim geliyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Çünkü gece mide yanmasından uyuyamıyorum
Ana öğünlerim yemeklerim oluyor zaten
Ara öğünlerde de meyve yoğurt kuru yemiş yiyorum
Tabi çok çok açlık hissettiğimde kacamaklarim oluyor
Market sütü içiyorum canım laktozsuz alıyorum hatta diğeri gaz sancısı yapıyor. Yumurtayı köy yumurtası alıyoruz da yoğurdu kendim yapamıyorum maalesef market yoğurdu o da.Süt içen arkadaşlar market sütü mü içiyorsunuz, köy sütü mü
Ben normalde köy sütü icemiyordum kokuyor diye
Hamile olunca bir iki denedim ama yok icemedim koktu
Sütü marketten kutu süt alıp tarçınlı ballı içiyorum
Ama yoğurdu köyden gelen sütle evde kendim yapıyorum
Yumurtayı da köyden alıyoruz
Geçmiş olsun canım ya valla çok soğuk havalar iki kat giyinmek lazımGünaydın kızlar, üşüttüm sanırım geceden beri mide ağrım var hala geçmedi. Dün ayaklarım ve bacaklarım hiç ısınmadı ondan oldu herhalde
Ben de hiç TV izlemiyorum canım
Sabah eşim işe gidince kalkiyrm kahvaltımı yapıp ortalığı toparliyorum
Sonra odama geçip yatakta kitap okuyrm
Eşim öğle arasında geldiği günler zaten zaman çabuk geçiyor
O 1de geri ise gidiyor ben yine mutfağı topla yemeği ayarla derken eşimin gelme saati yaklaşmış oluyor
Süt içen arkadaşlar market sütü mü içiyorsunuz, köy sütü mü
Ben normalde köy sütü icemiyordum kokuyor diye
Hamile olunca bir iki denedim ama yok icemedim koktu
Sütü marketten kutu süt alıp tarçınlı ballı içiyorum
Ama yoğurdu köyden gelen sütle evde kendim yapıyorum
Yumurtayı da köyden alıyoruz
Ben ekmeği abarttım son zamanlarda. tost sevdası başladı bende nerden çıktıysaonun dışında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ama ekmeği azaltmam lazım.
H Heart of Gold canım ton balıklı salata demişsin ama ton balığı sağlıklı değil pek önermiyorlar hamilelikte, sık tüketme hatta hiç tüketme derim.
ben de abartmıyorum her gün yiyorum çikolata. çikolata yoksa kek, o yoksa tatlı. yani normalde bu kadar tüketmezdim. mesela ilk hamileliğimde çok düzenli hurma yerdim. şimdi en son ne zaman yedim kimbilir.
yok babamda baba tarafında var şeker hastalığı ama ben de yok normalde ama gebelikte çıkmıştı kızımda bunda da çıkar diyet yapmıştım normaldi ilk gebeliğimdeHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Bol bol kızını görcen bak stres olma bunu düşünüp mutlu ol ❤
Güzel haberlerle gelmişsin canım
Darısı girmeyen arkadaşların başına
İnşallah şekerin yoktur insilün kullanmazsın
Hamilelikten önce şeker sorunun var mıydı
Ben ekmeği abarttım son zamanlarda. tost sevdası başladı bende nerden çıktıysaonun dışında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ama ekmeği azaltmam lazım.
H Heart of Gold canım ton balıklı salata demişsin ama ton balığı sağlıklı değil pek önermiyorlar hamilelikte, sık tüketme hatta hiç tüketme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?