Ton balığı dip balığı olduğu için civa içeriyor canımcım gebelikte emzirirken bir de çocuklara önerilmez pek. Ben somon alıyorum konservesi de var hem çok daha kaliteli besleyici sağlıklı balıkBen ekmeği azaltmak için kahvaltıda haşlanmış patates haşlanmış yumurta yapıyorum
Onlari yiyince ekmeğe ihtiyaç kalmıyor zaten
Kimisi patates de nişasta zararlı diyor ama bana beyaz ekmekten daha iyi gibi geliyor
En azından midemi yakmiyor beyaz ekmek gibi
Ton balık zararlı mı ya
Ben de salata yapayım diye dün almıştım
İnce giyindim birkaç gündür, çamaşır makinemize kireç önleyici bi aparat takıldı o da akıttı makine çalıştıramadım usta gelene kadar ne bulursam onu giydim kalınlar kirlide bekliyorduGeçmiş olsun canım ya valla çok soğuk havalar iki kat giyinmek lazım
tv de zaten izlenecek bişi yok en güzeli kitap okumak en iyisini yapıyorsun.
bilmiyordum tatlım...yani dip balıklarını tüketmek tehlikeli onu biliyorum ama ton da mı anyıymış. sağolasın almam bi daha ece.
Hem konserve olduğundan hem de civa içerdiğinden pek önermiyorlar :) yiyebilirsiniz az miktarda diyen de var ama ben güvenemiyorumBen ekmeği azaltmak için kahvaltıda haşlanmış patates haşlanmış yumurta yapıyorum
Onlari yiyince ekmeğe ihtiyaç kalmıyor zaten
Kimisi patates de nişasta zararlı diyor ama bana beyaz ekmekten daha iyi gibi geliyor
En azından midemi yakmiyor beyaz ekmek gibi
Ton balık zararlı mı ya
Ben de salata yapayım diye dün almıştım
Siz gidecektiniz bu hafta herhalde tekrar previa için birşey dendi mi? Ben de yarın gidicem inşallah iyi haberlerle donerizYok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gebeliğin 20. Haftasından sonra östrojen falan çok arttığı için normal değilmi hafif Sarı ama kokusuz kaşıntısiz akıntı. Yani bazı yerlerde öyle yazıyor benim de var. Ama bazen de akıntı ille şeffaf olacak sarı olursa enfeksiyon falan yazıyor insanı tedirgin ediyor. Testler temiz hep koku kaşıntı yok illa bişey yapmalımiyiz hafif Sarı renk için kafam karıstiAkıntım sarılaştı diye 5-6 bardak su içtim bu gecem tuvalette geçecek büyük ihtimal
Hayır koku kaşıntı yoksa yapmamak lızm ama dün sadece 1 bardak su içmiştim dışarda olduğum için aklıma gelmedi hiçGebeliğin 20. Haftasından sonra östrojen falan çok arttığı için normal değilmi hafif Sarı ama kokusuz kaşıntısiz akıntı. Yani bazı yerlerde öyle yazıyor benim de var. Ama bazen de akıntı ille şeffaf olacak sarı olursa enfeksiyon falan yazıyor insanı tedirgin ediyor. Testler temiz hep koku kaşıntı yok illa bişey yapmalımiyiz hafif Sarı renk için kafam karısti
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Günaydın kızlar, üşüttüm sanırım geceden beri mide ağrım var hala geçmedi. Dün ayaklarım ve bacaklarım hiç ısınmadı ondan oldu herhalde
Canm hurma yemeye bende basliycam.Sen faydasini gördün mu?dogumu da kolaylastiriyor dedilerben de abartmıyorum her gün yiyorum çikolata. çikolata yoksa kek, o yoksa tatlı. yani normalde bu kadar tüketmezdim. mesela ilk hamileliğimde çok düzenli hurma yerdim. şimdi en son ne zaman yedim kimbilir.
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Akşamları yanıyor 2-3 gündürSağol kuzumMiden nasıl oldu ?
Şurup fayda etmedi mi kuzuAkşamları yanıyor 2-3 gündür
Ne güzel seviniyordum yok diye erken konuşmuşum
Anlık fayda ediyor o da tam değil kuzu. Şuruba bağımlı yaşayacam geçmezseŞurup fayda etmedi mi kuzu
Hayır işteyim öğleden sonra gideceğim yani umarım
Benim duphalac’la kurduğum ilişki gibiAnlık fayda ediyor o da tam değil kuzu. Şuruba bağımlı yaşayacam geçmezse
Başucuma koydum şimdiden
Zor zor cayır cayır yanıyor valla :)Benim duphalac’la kurduğum ilişki gibi
Geçer inşallah canım şimdi mide yanmam olmadığı için anlamıyorum ama zor olsa gerek
Sıcak su cildi kurutuyormuş bide hamilesin olabilirÇok sıcak suyla yıkanırim ama çok sık girmiyorum haftada 2 kere bazen 3 kere inş uyuz değildir de içim rahatlar göbektede çıkınca korktum yani
İlaç kullanıyorum her gün kuzum ilaçla bile bazen tekliyorumZor zor cayır cayır yanıyor valla :)
Senin kabızlık durumu ne oldu gelişme yok mu
haslanmis patates denedin mi hic ?benim mideme iyi gelirdi hepZor zor cayır cayır yanıyor valla :)
Senin kabızlık durumu ne oldu gelişme yok mu
Abooİlaç kullanıyorum her gün kuzum ilaçla bile bazen tekliyorum
Denemedim ama bu akşam deneyeyim bakalım etki edecek mi. Çokta severimhaslanmis patates denedin mi hic ?benim mideme iyi gelirdi hep
Bende muzdaribim şu kabızlıktanİlaç kullanıyorum her gün kuzum ilaçla bile bazen tekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?