2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ton balığı dip balığı olduğu için civa içeriyor canımcım gebelikte emzirirken bir de çocuklara önerilmez pek. Ben somon alıyorum konservesi de var hem çok daha kaliteli besleyici sağlıklı balık

Geçmiş olsun canım ya valla çok soğuk havalar iki kat giyinmek lazım
İnce giyindim birkaç gündür, çamaşır makinemize kireç önleyici bi aparat takıldı o da akıttı makine çalıştıramadım usta gelene kadar ne bulursam onu giydim kalınlar kirlide bekliyordu
Hadi dönüş başlamış gözün aydın
tv de zaten izlenecek bişi yok en güzeli kitap okumak en iyisini yapıyorsun.

bilmiyordum tatlım...yani dip balıklarını tüketmek tehlikeli onu biliyorum ama ton da mı anyıymış. sağolasın almam bi daha ece.

Hem konserve olduğundan hem de civa içerdiğinden pek önermiyorlar :) yiyebilirsiniz az miktarda diyen de var ama ben güvenemiyorum

Yok cnm cok şükür ay oda olmasın cnm zaten yeterince kasıntim var plesanta previa var kızım sürekli hasta çok derdim var.ama yine de şükürler olsun beteri beteri var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Siz gidecektiniz bu hafta herhalde tekrar previa için birşey dendi mi? Ben de yarın gidicem inşallah iyi haberlerle doneriz

Akıntım sarılaştı diye 5-6 bardak su içtim bu gecem tuvalette geçecek büyük ihtimal
Gebeliğin 20. Haftasından sonra östrojen falan çok arttığı için normal değilmi hafif Sarı ama kokusuz kaşıntısiz akıntı. Yani bazı yerlerde öyle yazıyor benim de var. Ama bazen de akıntı ille şeffaf olacak sarı olursa enfeksiyon falan yazıyor insanı tedirgin ediyor. Testler temiz hep koku kaşıntı yok illa bişey yapmalımiyiz hafif Sarı renk için kafam karısti

Hayır koku kaşıntı yoksa yapmamak lızm ama dün sadece 1 bardak su içmiştim dışarda olduğum için aklıma gelmedi hiç Benim sürekli tekrarlıyor enfeksiyon önlem almak adına içtim zorladım biraz kendimi.

ben de abartmıyorum her gün yiyorum çikolata. çikolata yoksa kek, o yoksa tatlı. yani normalde bu kadar tüketmezdim. mesela ilk hamileliğimde çok düzenli hurma yerdim. şimdi en son ne zaman yedim kimbilir.
Canm hurma yemeye bende basliycam.Sen faydasini gördün mu?dogumu da kolaylastiriyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…