2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay şimdi aklıma geldi dün gece rüyamda suyum gelmişti.
Sonradan da kendim evde ultrasonla bakıyorum çocuk çişini ve kakasını yapıyor :) Hastaneye gidiyorum uzun saçlı erkek bir doktor var ona anlatıyorum böyle böyle oldu diye ilgilenmiyor :) Sonra çıkış saati geliyor bayana veriyor yetkilerini. Kendi çıkıyor bende Peşinden gidiyorum aa bir bakıyorum kuytu köşeye geçip alkol çıkartıyor cebinden falan
Böyle garip birşey gördüm

Bende muzdaribim şu kabızlıktan Duphalac bende fayda etmiyor artık doktor yeni ilaç verdi dulcolax diye sabah içtim bakalım bekliyorum
Ben 3,5 ay ilaç kullanmadım doğal yolları denedim fayda etmedi, son zamanlarda da artık 1 haftaları bulunca ilaç istedim. O zamandan beri de her gün kullanıyorum mecburen İlaca rağmen 2 gündür yine aynı durumdayım bende beklemedeyim şu an

Hayır olsun kuzum, benim rüyalar da iyice garipleşti böyle

İyi yapmışsınız susuz kalmak hemen kapı açıyor enfeksiyona. Ben de paranoyak oldum sürekli akıntı nasıl diye bakıyorum psikolojik yanma hissediyorum gidiyorum test kültür hatta crp hepsinde enfeksiyon yok çıkıyor. Hormonlar beynimi bedenimi esir aldi

Sorma bende öyle bazen de o kadar atraksiyonlu rüyalar görüyorum ki nefes nefese uyanıyorum kalp çarpıntısıyla sürekli bi koşturmaca
Sorma geçende rüyamda Arabayla insan ezdim ay tövbe tövbe.. Korkudan nasıl uyandım güm Güm atıyordu kalbim. Üstüne bi de ister istemez insan düşünüyor bebeğim etkilendi mi ki diye

Cnm ya ben ekmek yemeden doyamıyorum.dogumdan sonra kesicem mecbur ekmeği kilo vermem lazım bende 5 kilo aldım hamileyim cnm Alicaz mecbur takma hiç.tost ara öğün için iyi oluyor bende hamur işi tuketemiyorum şekerli tatlılarla aram hiç yok.aci severim

Aynen bende tekrarlamasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sürekli düşünüyorum acaba enfeksiyon mu olur mu tekrarlar mı diye.
Çözüm bol su :)

Benim baştan düzenliydi sonradan bozuldu ayarım 2 gün çıkamazsan iç sakın içmemezlik yapma kabız olman daha kötü dedi. Bünye bir süre sonra o ilaçlara da alışıyor sanırım.

Merhaba arkadaslar bugun ayrıntılım vardı.Ban detaylı bisey anlatmadi ama ayin sonuna tekrar gel dedi bebegin alın kısmının biraz basık gibi olduğunu söyledi hani kaşlarimizin uzerleri varya oralari gösterdi. Sonra rapor direk doktora gidiyomus sistemden ona da söyledin ne olabilir diye bebeğin kafa şekliyle alakalıdır dedi yani önemsemedi . Ama radyolog riskli gebeligide gitsin diye not düşmüş ayy canım sıkıldı

Hayır olsun canım rüyan. Hamile kaldığımdan beri bende tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Hemde gecede 3-5tane görüyorum sanki yoruluyorum valla uyurken bile

LoveAndMarriage bak ne diyecektim kuzu ben normalde de 2-3 günde bir çıkardım tuvalete sanırım genetik bizde rahatsız etmez yani.
Bazen 4-5 günü bulurdu o zamanlarda çiğköfte yerdim bana tek etki eden şey oydu. Gerçi snein Durum biraz hormonal ama denesene bi lezzetli çözüm yolu sunuyorum sana

Sorma geçende rüyamda Arabayla insan ezdim ay tövbe tövbe.. Korkudan nasıl uyandım güm Güm atıyordu kalbim. Üstüne bi de ister istemez insan düşünüyor bebeğim etkilendi mi ki diye
Bende korkuyorum ilk uyandığımda özellikle ama rüyaları da kontrol altına alamıyoruz ki
Benim baştan düzenliydi sonradan bozuldu ayarım 2 gün çıkamazsan iç sakın içmemezlik yapma kabız olman daha kötü dedi. Bünye bir süre sonra o ilaçlara da alışıyor sanırım.
Kabızlık olunca hem zorlanma oluyor hem de enfeksiyon yapıyor o yüzden iyi değilmiş tabi, tek tesellim ilacın kana karışmaması midede emilmemesi

Tedbir amaçlı olabilir kuzum evham yapma hemen. Doktor önemsememiş bile hem baksana.
Hayır olsun canım rüyan. Hamile kaldığımdan beri bende tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Hemde gecede 3-5tane görüyorum sanki yoruluyorum valla uyurken bile
Ehehe maşallah bize :) Hayırlara vesile olsunlar inşallah

Benim öyle bi sıkıntım yoktu kuzu birden 7 günlere dayanınca tabi mecbur ilaca sardım
Kız çiğ köfte yasak değil mi doktor yeme dedi bana bakteri üretiyormuş

Tedbir amaçlı söylemiştir canım doktor da önemsememiş bak önemli bir şey olsa o da derdi kontrol edelim diye. Sen yine git tabi ihmal etme ama önemli bir şey yoktur inşallah içini ferah tut

Benim öyle bi sıkıntım yoktu kuzu birden 7 günlere dayanınca tabi mecbur ilaca sardım
Kız çiğ köfte yasak değil mi doktor yeme dedi bana bakteri üretiyormuş
Etsiz çiğköfte kız.
Dürüm almayacaksın bide. Paket alıp yeşilliğini kendin yıkayacaksın gerisi bulgur Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…