2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Etsiz çiğköfte kız.
Dürüm almayacaksın bide. Paket alıp yeşilliğini kendin yıkayacaksın gerisi bulgur Zaten
Etli zaten yiyemiyoruz da etsizi de yeme dedi bana beklettikleri için bakteri ürüyormuş aç bırakıyorlar beni sonra ekmeğe sarıyorum normalde de çok yerim neyse ki depolamışım

Dün kontrolümüz vardı bebeğim 480 gram olmuş büyüyor bal kızım düşünüyorum da 2 gram 6 gram oldugu zamanları. Doğdugu günüde bir görseydik sağlıkla sıhattle
Maşallah kızına amin inşallah sağlıkla kucağımıza alsaydık bebeklerimizi

Tedbir amaçlı olabilir kuzum evham yapma hemen. Doktor önemsememiş bile hem baksana.

Ehehe maşallah bize :) Hayırlara vesile olsunlar inşallah

Tedbir amaçlı söylemiştir canım doktor da önemsememiş bak önemli bir şey olsa o da derdi kontrol edelim diye. Sen yine git tabi ihmal etme ama önemli bir şey yoktur inşallah içini ferah tut
sağolun kızlar insallah öyledir. Bu riskli gebelikte neye bakiyolar ki acaba orda ne yapılıyor ki. İlac yazdiracaktim unuttum zaten radyologa sinir oldum ilk bi girdim göremedi anlamadi git yarim saat sonra gel dedi hocam diyecektim benim bebek cok saga toplaniyo ondan olabilir mi diyecektim lafi agzima tıkdı sert ters ters konustu bütün sinirlerim allak bullak oldu yarim saat sonrada gittim tekrar yine bakti bebek sagda beni bi döndürdü bebek ortaya gelsin diye galiba. Kadin dogumcuda ayrica zaten umursamazdi her zaman gittim doktorum degildi

Kağıt vermedi mi kuzum orayı anlamadım.
Normalde çıktı veriyorlar bütün herşey yazılı oluyor orada. Kendi doktoruna gösterirdin en azından ilgilenirdi bi sorun varsa da açıklardı mesela böyle böyle ama birşey olmaz gibisinden

Geçmiş olsun canim.radyolog o kadar anlamaz doktor önemsemediyse sorun yoktur.devlette mi baktirdin

İlginç ilk defa duydum ben her canım çektiğinde yiyorum
Çok fazla detaya iniyoruz aslında ya abartmadığımız sürece her şey yiyebiliriz, ilk 3 ay daha dikkatli olmak gerekiyor sanırım. 4. Ayda doktor da aslında abartmadan her şeyi yiyebilirsin dedi ama bi kere yeme dedi ya onu artık beynime kazındı
Allah Allah nasıl göremedi nasıl anlamadı çok ilginç. Daha güvenilir bi yere mi gitsen acaba ? Senin de pek içine sinmemiş gibi

Ya sorma bi tanıdık vardı böyle göbeği bile çıkmamışken Kasım Kasım kasılıyordu oturup kalkarken aman birşey olacak diye. Onu gördükten sonra zaten beynime kodlandı üstüne düşmüyorum hiç. Canımın istediğini çoğunlukla yiyorum şifa niyetine diye

Günaydın kızlar, üşüttüm sanırım geceden beri mide ağrım var hala geçmedi. Dün ayaklarım ve bacaklarım hiç ısınmadı ondan oldu herhalde
Geçmiş olsun canim.ayaktan üşürmüşsün belli dikkat et canim.
Anlık fayda ediyor o da tam değil kuzu. Şuruba bağımlı yaşayacam geçmezse
Başucuma koydum şimdiden
Benim ne zamandır başucumda
yuksek yastıkla yat faydasını görürsün.

Dün kontrolümüz vardı bebeğim 480 gram olmuş büyüyor bal kızım düşünüyorum da 2 gram 6 gram oldugu zamanları. Doğdugu günüde bir görseydik sağlıkla sıhattle
Maşallah canim.ins burda kiloda yazmaya baslicaz

Kızlar sakatat yiyor musunuz.dalak ciğer yesem diyorum kan için çok faydalı.siz doktorunuza sordunuz mu hic.cuma gunu soracam unutmazsam

A April wind havadansudan LoveAndMarriage bana kagit vermedi sistemden gidiyormuş doktora.kimseye vermiyolar kagit. Devlette radyolog bakti evet. Valla sinirlerimi bozdular böylesi bi durumda zaten insanin morali bozuluyo bide ters insana düşünce iyice moralman bozuluyor. Ay sonunda tekrar gidecem detayli anlatmazlarsa artik gemileri yakip gerekirse disarda tekrar ayrıntılı yaptiririm sonucuda bi özel hocaya gösteririm Allah iyilerle karsilastirsin.kimseyide korktuguna ugratmasin

Ye kuzum bende ilk baştaki kadar takılmıyorum, gerçekten yememem gereken şeylerden uzak duruyorum
Geçmiş olsun canim.ayaktan üşürmüşsün belli dikkat et canim.

Benim ne zamandır başucumda
yuksek yastıkla yat faydasını görürsün.

Maşallah canim.ins burda kiloda yazmaya baslicaz
Sağol canım bende öyle tahmin ediyorum
Kızlar sakatat yiyor musunuz.dalak ciğer yesem diyorum kan için çok faydalı.siz doktorunuza sordunuz mu hic.cuma gunu soracam unutmazsam
Yasak diye biliyorum kuzum

Ne kadar garip Benimde devlette bakıldı ama kağıt verdiler. Perinatolog da Hatta teşhis bakımından önce kağıda baktı. Ne biçim sistem öyle belki özelde doktora göstereceksin sistemden nasıl görecek ki, ilginç geldi bana.

Sebebi de yanlış hatırlamıyorsam fazla A vitamini olmasıydı. Havucu dahil kontrollü yemek gerekiyor diye biliyorum. Bol a vitamini olan yiyecekleri tüketmek zararlı olabiliyormuş. Doktoruna sor ama yinede açıklamasını yapar kuzum

Oradan alıp özele gösterme diye vermiyorlardır belki çok ilginç ama. Yaptırabilirsen başka yerde tekrarla derim canım.

bende de öyle oldu kağıt verdiler hatta dr. kağıda perinatoloğun adını yazdı gideyim göstereyim diye..

Hatta hastanenin tahlil sitesine baktim acaba orda rapor gözüküyor mu diye ama yok bulamadim yine bi tekrar bakarim artik var mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…