2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Erkek anneleri sunnet yaptircak misiniz bebege hemen ,eger hastanede yaparlarsa yaptircam hemen ,siz ne dusunuyorsunuz?
Ayyyyy en iyisini yaparsın ben okadar pişmanım ki oğlumu yaptirmadigima yeni doğduğu için anestezi bile vermiyorlar çocuğa oglumu 6 yaşında yaptiricam gelişme döneminde olduğu için şimdi tehlikeli.ama bu yavrumdada inşallah yaptiricam hemen.cerrahin yapması lazım bence cnm arkadaş urologa yaptırdı sunent kesisinde fazlalık.birakmis birdaha yaptırmak zorunda kaldi

Sünneti yaptırın büyüyünce düğünü yaparsınız en güzeli doğduğu gibi yaptırmak, acıyı ağrıyı hissetmiyorlarmış iyileşmesi de kolay oluyormuş.
Gelde anlat bizim koca kafalıya yaa kaç kere dedim itiraz ediyor

Canım o su gibi akıntı dediğin nasıl bir şeydi? Çok mu gelmişti? Arada sanki bana da oluyor ama emin olamıyorum az geliyo ama akıntı da olabilir ama forumlarda okuyunca insan endişeleniyor geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin de dünyaya yapacak bir şey yok sezeryan olur ne olacak

Benimki dediğim dedik çok inatçı :)
Pişman olur mu sonradan bilmiyorum.
Bizim arkadaşın eşide senin eşin gibi düşünüyordu hala da aynı düşünüyor :)) çocuk 6 yaşına geldi hala yaptırmadı. 15 tatilde yaptıracaklar sanırım :) bazı erkekler böyle düşünüyor :))

Aboo
Vazgeçmeyecek o zaman, kandırırım diye düşünüyordum oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…