2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah kuzum oğluşuna Moralini bozma dengesiz doktor çok. Boy kilo önemli değil asla belli olmaz doğuma kadar değişir.
Çatlaklar içinde üzülme onlar oğlunun sana izleri
Bu kadar erken beklemiyordum ama olsun
Doktorda tek kelimeyle bugün çok gıcıktı.
Sebebini az çok tahmin ediyorum ama neyse

Anladım kuzum ben kendi doktoruma en son 16 haftalıkken gittim
Ardından ayrıntılı için başka doktora gittim
Bu gidişimde banada verir muhtemelen magnezyum falan
Haftada 100 gr almaya başlamış miniklerimiz maşallah

Güzel haberlerle gelmişsin kuzum
Fl boyuna takılma dicem ister istemez kafana takıyorsundur eminimki
Ama hiç takma bence senin bebeğin çok güçlü,mmlik ölçümler olduğu için bugün tekrar ölçse yine farklı sonuç çıkar

Yarın tekrar mı gitcen sonuçlar için yoksa perşembe gidince mi öğrencen canım

Canım ciğerlerinin güzel gelişmesi gerekiyor değil mi? Allahın izniyle urasımız güçlü her şeyin üstesinden gelecek ben inanıyorum doktora takılma sen hatta bu özeldi değil mi? Varsa başka alternatifin bi daha gitmezsin canım.

Yarın tekrar mı gitcen sonuçlar için yoksa perşembe gidince mi öğrencen canım

Canım devlette yaptırıyorum testlerimi özeldeki doktoruma göstericem internetten çıktısını alıp veririm bebek için gidicem perşembe bugün dahiliyeye gittim.

Kızlar sütü gelen var mı aranızda benim 20.haftadan beri falan geliyor
Dün zıbınımı batıracak kadar gelmiş bu durum normal mi

Yok canım bende henüz öyle bir şey yok ama duymuştum erkenden gelenleri

Sebebi neymis ki ?
Kuzu şimdi ilk Herni teşhisini devletteki doktor koydu ya ben inanmadım hani böyle Denir çocuklar sağsalim doğar ya. Koşa koşa özele gittik o gün baktıralım diye. Ama sadece mideyi gördü kalp için solda dedi doktor dilinde açıkladı güya.
Muayeneden ayrılırkende mutlaka sonuçları bana göstermeye gel merak ettim dedi tamam dedik çıktık. Sonra sonuçlarla tekrar gittim baksın diye. Kalbin gerçekten sağda olduğunu öğrenince bozuldu bu. Bende evet öyleymiş diyince kendi kendine tribe girdi gibime geldi bilemedim gibisinden. Çünkü ilk tavrıyla bu tavırları gerçekten bir değil. Yada bugün başka birşeye sinirliydi fakat bu yinede etik olarak bana yansıtması gereken birşey değil.

Vücut yapın öyle demekki kuzum elden bişey gelmez sen devam et yine de yağlanmaya :)
Olabilir canım başlatır belki sana da.
Ölçümler cihazlara göre değişiyor kuzum ama çok fark etmiyorsa evet alıyorlar artık

Kızlar sütü gelen var mı aranızda benim 20.haftadan beri falan geliyor
Dün zıbınımı batıracak kadar gelmiş bu durum normal mi
Bugün komşuma geçmiştim onlarda bunu söylemişti kiminde erken geliyormus.yag krem felan sürüyorsan sürme onlarda tetikliyormus.sen genede doktoruna sor.senin sürüm bol olcak bence masallah

Canım bende de öyle taş gibi oluyor hafif bi ağrı giriyor genelede sağ tarafta sanki sonra bir dakika içerisinde geçiyor günde 7 8 kere oluyor. Normal deniyor ama hep korkuyorum bende

Haklısın canım öyle gerçekten her doktor farklı ölçüyor iyi olması yeterli minnoşun

A April wind

Olsun canim bir hafta hiç önemli değil.26 cm baya iyi bence.kiloyu göbek çevresine göre mi hesaplıyorlar.tahmini bir şey söylemedi mi
Birkaç değerin toplamıyla hesaplanıyor canım 620 gr yazıyor kağıtta. Ama kendi söylemedi bana
Pehlivan gibi yağlanıyorum Zaten eheh devam ama çatladım diye bırakırsam abooo :)

Evet canım ciğerler çok önemli.
Özel evet ama diğer iyi doktorlar boş olmuyor bu doktora zaten bebişi görmeye gidiyoruz genelde hiç beklemiyoruz boş oluyor çünkü :)) Gittiğimiz gibi giriyoruz.

Maşallah kilosyda çok iyi.suyu çok içiyor musun.en onemlisu su içmek çatlak icin

A April wind canim kiloya bir hafta Geri gelmesine hic takilma ,burda boy kilo hic soylemiyolar bile ,Dr. Riskli bisey hissetmezse biz ultrasound olayini kapattik ,dogumda gorucem minnosu ,bebiste kipir kipir masallah
Anam nasıl görmeyeceksin çok zor yaa :)
Takılmıyorum da küçük olacak diye endişe ediyorum :)

Maşallah kilosyda çok iyi.suyu çok içiyor musun.en onemlisu su içmek çatlak icin
Evet kuzum benim enfeksiyon tekrarlıyor suyu az içersem. Hamilelikten önce günde 1 bardak bazen içiyordum. Şimdi en az 2-2,5 lt kesin içiyorum. O bile fazla geliyor hatta vücut alışkın olmadığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…