- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bu kadar erken beklemiyordum ama olsunMaşallah kuzum oğluşunaMoralini bozma dengesiz doktor çok. Boy kilo önemli değil asla belli olmaz doğuma kadar değişir.
Çatlaklar içinde üzülme onlar oğlunun sana izleri
Bu kadar erken beklemiyordum ama olsun
Doktorda tek kelimeyle bugün çok gıcıktı.
Sebebini az çok tahmin ediyorum ama neyse
Anladım kuzum ben kendi doktoruma en son 16 haftalıkken gittimRutin kontrol canım ayda bir gidiyorum ya, gitmişken ayrıntılıyı da gösterdim tabi denk geldi yani tamamen ayrıntılıyla arasında 1 hafta oldu kontrolün :)
Bende öyle düşündüm canım tedbir amaçlı verdi herhalde :)
Olmuşlar kuzum büyüyor bebişlerimiz
Güzel haberlerle gelmişsin kuzumEvet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 haftaBoyu 26 cm çıktı. Karın ölçüsü içinde dedi ki organları karın ve göğüs boşluğunda olduğu icin kilo tahmini doğru çıkmayabilir dedi moralimi bozdu gıcık kadın. Ama minnoşum çok yakışıklıydı kıpır kıpırdı. Doktor diyor çok hareketli olacak
Morfin almış gibiyim yine
Yarın tekrar mı gitcen sonuçlar için yoksa perşembe gidince mi öğrencen canımCanım henüz sonuçlar çıkmamış gece çıkar heralde
Oyy paşayı gördün annesi bende perşembeyi iple çekiyorum leyla gibi oluyorum şimdiden doktorla konuşacaklarımı not aldım hep unutuyorumcanım boy önemli değil benim perinatoloğum ben boy söylemiyorum o herkeste değişir demişti onu takma canım
İnşalalh canım takmıyorum ama böyle konuşması sinirimi bozdu doktora takıldım daha çok.
Yaa erken gibime geldi. Duyuyordum çatlamayın son ayda çatlayanları öyle olur sanıyordum. Neyse olacağı varmış ben önlemimi almıştım :)) Zaten yatkınım belimde de vardı kilo alıp vermekten. Ki çok değil 2-3 kilo alıp vermekten olmuştu onlarda :)
Az kalmış seninde kuzum
Normalde aklıma takılmazdı ama benim bebiş ne kadar toplu boylu poslu olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum artık gerisi Allah’a kalmış :)
Yarın tekrar mı gitcen sonuçlar için yoksa perşembe gidince mi öğrencen canım
Kızlar sütü gelen var mı aranızda benim 20.haftadan beri falan geliyor
Dün zıbınımı batıracak kadar gelmiş bu durum normal mi
Doğuma bir hafta kala bile öğrenen var.nasil sevindiniz mi ne hissettinizKasım’da kanama yaşadım Aralık’ta yaşamadım zaten. Geç adet oluyordum ya Aralık sonu olur diye düşündüm ama tabi 15 gün old hareketleri hissedeli Buda normal zaten bi zahmet olayı
Kuzu şimdi ilk Herni teşhisini devletteki doktor koydu ya ben inanmadım hani böyle Denir çocuklar sağsalim doğar ya. Koşa koşa özele gittik o gün baktıralım diye. Ama sadece mideyi gördü kalp için solda dedi doktor dilinde açıkladı güya.Sebebi neymis ki ?
Vücut yapın öyle demekki kuzum elden bişey gelmez sen devam et yine de yağlanmaya :)İnşalalh canım takmıyorum ama böyle konuşması sinirimi bozdu doktora takıldım daha çok.
Yaa erken gibime geldi. Duyuyordum çatlamayın son ayda çatlayanları öyle olur sanıyordum. Neyse olacağı varmış ben önlemimi almıştım :)) Zaten yatkınım belimde de vardı kilo alıp vermekten. Ki çok değil 2-3 kilo alıp vermekten olmuştu onlarda :)
Az kalmış seninde kuzum
Normalde aklıma takılmazdı ama benim bebiş ne kadar toplu boylu poslu olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum artık gerisi Allah’a kalmış :)
Olabilir canım başlatır belki sana da.Anladım kuzum ben kendi doktoruma en son 16 haftalıkken gittim
Ardından ayrıntılı için başka doktora gittim
Bu gidişimde banada verir muhtemelen magnezyum falan
Haftada 100 gr almaya başlamış miniklerimiz maşallah
Evet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 haftaBoyu 26 cm çıktı. Karın ölçüsü içinde dedi ki organları karın ve göğüs boşluğunda olduğu icin kilo tahmini doğru çıkmayabilir dedi moralimi bozdu gıcık kadın. Ama minnoşum çok yakışıklıydı kıpır kıpırdı. Doktor diyor çok hareketli olacak
Morfin almış gibiyim yine
Bugün komşuma geçmiştim onlarda bunu söylemişti kiminde erken geliyormus.yag krem felan sürüyorsan sürme onlarda tetikliyormus.sen genede doktoruna sor.senin sürüm bol olcak bence masallahKızlar sütü gelen var mı aranızda benim 20.haftadan beri falan geliyor
Dün zıbınımı batıracak kadar gelmiş bu durum normal mi
Canım bende de öyle taş gibi oluyor hafif bi ağrı giriyor genelede sağ tarafta sanki sonra bir dakika içerisinde geçiyor günde 7 8 kere oluyor. Normal deniyor ama hep korkuyorum bendeSelam kızlarYa ben kasılmalarımı anlayamıyorum.
Şöyle söyleyim, sanki karnımın içi böyle sıkışıyor bir kaç saniye bir taraf sertleşiyor sonra geri yumuşuyor ama tüm karnım değil sadece bir taraf böyle için bir tuaf oluyor o an sanki derimi büküyorlarmış gibi.. eskiden kasılmalarım öyle hissetirmezdi rahim büyüdükçe mi değişiyor anlamadım gitti ya
Haklısın canım öyle gerçekten her doktor farklı ölçüyor iyi olması yeterli minnoşunGüzel haberlerle gelmişsin kuzum
Fl boyuna takılma dicem ister istemez kafana takıyorsundur eminimki
Ama hiç takma bence senin bebeğin çok güçlü,mmlik ölçümler olduğu için bugün tekrar ölçse yine farklı sonuç çıkar
Birkaç değerin toplamıyla hesaplanıyor canım 620 gr yazıyor kağıtta. Ama kendi söylemedi banaA April wind
Olsun canim bir hafta hiç önemli değil.26 cm baya iyi bence.kiloyu göbek çevresine göre mi hesaplıyorlar.tahmini bir şey söylemedi mi
Pehlivan gibi yağlanıyorum Zaten eheh devam ama çatladım diye bırakırsam abooo :)Vücut yapın öyle demekki kuzum elden bişey gelmez sen devam et yine de yağlanmaya :)
Olabilir canım başlatır belki sana da.
Ölçümler cihazlara göre değişiyor kuzum ama çok fark etmiyorsa evet alıyorlar artık
Evet canım ciğerler çok önemli.Canım ciğerlerinin güzel gelişmesi gerekiyor değil mi? Allahın izniyle urasımız güçlü her şeyin üstesinden gelecek ben inanıyorum doktora takılma sen hatta bu özeldi değil mi? Varsa başka alternatifin bi daha gitmezsin canım.
Canım devlette yaptırıyorum testlerimi özeldeki doktoruma göstericem internetten çıktısını alıp veririm bebek için gidicem perşembe bugün dahiliyeye gittim.
Yok canım bende henüz öyle bir şey yok ama duymuştum erkenden gelenleri
Maşallah kilosyda çok iyi.suyu çok içiyor musun.en onemlisu su içmek çatlak icinHaklısın canım öyle gerçekten her doktor farklı ölçüyor iyi olması yeterli minnoşun
Birkaç değerin toplamıyla hesaplanıyor canım 620 gr yazıyor kağıtta. Ama kendi söylemedi bana
Pehlivan gibi yağlanıyorum Zaten eheh devam ama çatladım diye bırakırsam abooo :)
Anam nasıl görmeyeceksin çok zor yaa :)A April wind canim kiloya bir hafta Geri gelmesine hic takilma ,burda boy kilo hic soylemiyolar bile ,Dr. Riskli bisey hissetmezse biz ultrasound olayini kapattik,dogumda gorucem minnosu ,bebiste kipir kipir masallah
Evet kuzum benim enfeksiyon tekrarlıyor suyu az içersem. Hamilelikten önce günde 1 bardak bazen içiyordum. Şimdi en az 2-2,5 lt kesin içiyorum. O bile fazla geliyor hatta vücut alışkın olmadığındanMaşallah kilosyda çok iyi.suyu çok içiyor musun.en onemlisu su içmek çatlak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?