Canım o su gibi akıntı dediğin nasıl bir şeydi? Çok mu gelmişti? Arada sanki bana da oluyor ama emin olamıyorum az geliyo ama akıntı da olabilir ama forumlarda okuyunca insan endişeleniyorgeçmiş olsun canım sağlıkla gelsin de dünyaya yapacak bir şey yok sezeryan olur ne olacak
Cnm aralığın 4 ünde ayrıntıliya girdim kilosu nu felan söylemedi sadece organlarına baktı sonra bende plesanta previa çıktı o yüzden geçen haftada Prof gittim üniversite hastanesinde ordada sadece plesanta ya baktı ve devam ediyor dedi bebeğin ne kilosu ne boyu hicbirsey söylemedi çok yaşlı bir adamdı tersti birde soramadim .haftaya şeker testi için gidecem özelde ki dr Eledim çünkü bana en kötüsünü söyledi inş bir dahaki ay plesanta yukarı çıkmış olur bende sonra kizimin dr una gidecem doğumu da orda yapmayı düşünüyorum çok pahali diye gitmemiştim ama yine o iyi beji anlıyor du.yakın zamanda gittiniz mi ultrasonu kaç gramdı bebeğiniz? Benim bir hafta önden gidiyor . Erkek bebeklerde bu durum olabiliyormuş. o yüzden sizin bebeği merak ettim
Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum :)
6 gün önce su gibi akıntım oldu hemen doktoruma gittim, vajinal ultrason ile baktı akıntı örneği aldı, çok şükür bir sorun yokmuş. Bebeğim 700 grama yaklaşmış. Hareketleri çok arttı dışardan bakan bile görebiliyor.
Normal doğum çok istiyordum, sezeryandan korktuğum için doktoruma söyledim, bel fıtıgım ve bel disklerinde kaymam olduğu için beyin cerrahına muayene olmamı söyledi, beyin cerrahı normal doğuma ya da epidurale izin verir mi öğrenelim dedi.
Beyin cerrahı normal doğumu da epidural sezeryanı da riskli buldu benim içinbiraz moralim bozuldu iki gün en son ben görücem oğlumu diye ağladım
Ancak kısmet böyleymiş, artık sağlıkla gelsin kucağıma başka bir şey istemiyorum.
Daha önce genel aneztesi sezeryan olan var mı ? Ben ağrısı çok oluyor diye korkuyorum
Bende Sünnetin i küçükken anlamadan yaptırmak istiyorum ama çok duydum küçükken yaptırılinca tekrar sunnet olabiliyormuş tam kesemuyorlar galiba o yiz den tedirginim bir kaç dr la görüşüp ona göre karar verecem
Akıntım sabah yataktan kalktığım gibi birden geliyordu, hissediyordum hemen, hatta idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm çünkü bir arkadşımın çok kez başına geldi hamileyken, iç çamaşırımın alt tarafını ıslatacak kadar geldi berrak renkte 3-4 gün üst üste hatta pijamama geçmişti, doktorda önce idrar olabilir dedi, tabi amniyon sıvısı mı diye de inceledi, bebeğin suyu değilmiş içim rahatladı. Vajinal akıntı dedi.
Hatta kuruntu yaptım ben galiba dedim doktoruma , hayır bu önemli bir şey olabilirdi iyi ki geldin dedi. Islaklık çok oluyorsa sende mutlaka söyle doktoruna
Cnm burada bi arkadas cadillac casula air diye bi modeli aldi. Bende geçen gün e bebege gitmistim gercekten güzel araba bende onu düşünüyorumKızlar bebek arabası alaçam tamda İndirim varmis onerebileceginiz bebek arabası varmi alanlarda oldu aldığı modeli ve fiyatını yazabilirmisiniz.
Günaydın canımGünaydın kızlar Kan sulandırıcı iğne yapanlar Göbekten yapmaya devammı ben dün yaptığımda baya tedirgin oldum bebekte harek edince o bölgede korktum ona bişey oldu diye.Daha önce kol ve bacaktan hiç yapmadım sizde durumlar nedir
Birde onun iki cesidi var biri 1450 tl biri 1750tl civarinda cok bi fark yok ama tabi 1750 olan daha iyi ben 1450 olani alacam son çocuk benim neticedeCnm burada bi arkadas cadillac casula air diye bi modeli aldi. Bende geçen gün e bebege gitmistim gercekten güzel araba bende onu düşünüyorum
@merveteacher25 arkadasimizla ayrıntılıdan sonra özelden konuşmuştuk herhangi bi sorun yoktu.galiba firsati olmadı yazmaya.Günaydın kizlar.
@merveteacher25 canim ayrintiliya girmiştin ne oldu bende merak ettim
Bende erkek ya ondan alaçam son yani o yüzden çok pahali almak istemiyorumBirde onun iki cesidi var biri 1450 tl biri 1750tl civarinda cok bi fark yok ama tabi 1750 olan daha iyi ben 1450 olani alacam son çocuk benim neticede
Kız ne dokundurarak söylüyon açıklama yapma gereği hissettimSelam kızlar sünnet konuşulmuş.biz karı koca pek örf adet gelenekçi değilizdir.bizde ilk doğduğu zaman düşünüyorz.düğünde bize saçma geliyor çocuk bildiğin ameliyat olacak pipi kesildi diye davul zurna eğlence falan istemiyorz tıbbi bir operasyon olarak görüyorz. :)
Canım vallahi dokundurmadım hiç o niyetle söylemedim bizim ailelerimiz gelenekçi biraz onlardan dertliyiz ters düşeceğiz ama çocuk bizim biz öyle istiyorzKız ne dokundurarak söylüyon açıklama yapma gereği hissettim
Eşime yapmamışlar zamanında durumları yokmuş içinde kalmış hep o yüzden yapmak istiyor yoksa oo oğlum oldu pipisi var muhabbeti değil yanı
Ki eşim bile kızımız olsun istiyordu geleneksel biri de değil 21 yaşında zaten benim koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?