2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Erkek anneleri sunnet yaptircak misiniz bebege hemen ,eger hastanede yaparlarsa yaptircam hemen ,siz ne dusunuyorsunuz?

Merak etme kucuk olmaz :) ,kizim 3.120 kilo dogdu hastaneden 2700 ile ciktik ,simdi uc yasinda ama 4 yasinda ki cocuklarin olcusunde
Maşallah yine iyi doğmuş ama
Benim kardeşim 3650 doğdu maşallh hiç kucağa alırken falan tereddüt etmedim. Sanki 6 aylık doğmuş gibime geliyordu Normalde küçük çocukları tutmaya falan korkuyorum. Kendi çocuğum farklı olur gerçi

Erkek anneleri sunnet yaptircak misiniz bebege hemen ,eger hastanede yaparlarsa yaptircam hemen ,siz ne dusunuyorsunuz?
Ben istiyorum en azından yürümeden yaptırmayı.
Ama eşim kesinlikle karşı. Sünnet düğünü yapacakmış, kendini bilsin istiyor Hatta 8-9 yaşında yaptıralım diyor. Kandırırım inşallah

En iyisini yapıyon canım söylemiştin daha önce unuttum
Acaba evde iç çamaşırı takmıyorum ondan mı oluyor diye de geldi aklıma
Çok doğru canım büyüyorlar maşallah sıpalarımız
Bugün komşuma geçmiştim onlarda bunu söylemişti kiminde erken geliyormus.yag krem felan sürüyorsan sürme onlarda tetikliyormus.sen genede doktoruna sor.senin sürüm bol olcak bence masallah
10 gün var canım gitmeme gidince muhakkak sorucam
Psikokojik etkisi varmıdır bilmem ama,gebeliğimin başından beri hem sütümün bol olucağına hemde Allah izin verirse bebeğimi emzirebileceğime kendimi adapte ettim
Maşallah oğluşuna kuzum 1 kilo olma yolunda ilerliyor

Yanlış teşhis koymuş olabilir yaptığı tavr hiç hoş değiş etik değil haklısın. Mecbur musun o doktora gitmeye peki ?

Canım bende de öyle taş gibi oluyor hafif bi ağrı giriyor genelede sağ tarafta sanki sonra bir dakika içerisinde geçiyor günde 7 8 kere oluyor. Normal deniyor ama hep korkuyorum bende
Banada aynı canım. Benim rahim kısalığı olduğu için korkuyorum yoksa normal aslında ama bazılarında etkili oluyor. Sen alttan rahmini ölçtürdün mü ?

Yanlış teşhis koymuş olabilir yaptığı tavr hiç hoş değiş etik değil haklısın. Mecbur musun o doktora gitmeye peki ?
Yok değilim kuzu ama böyle davranacağını tahmin etmemiştim hiç. Bilmiş bilmiş konuştu hep
Tanıdık vasıtasıyla gidiyorduk Önerdi diye.
Olsun olsun kocaman olsun büyüsün

Komşularım söylemişti eğer direk doğunca hastanede yaptırırsan acımıyormuş onlar kesin öyle yaptır dediler.ben soracam eğer varsa doğduğunu gün yaptıracam.dugunu büyüyünce de yapılabilir.kaldiki ben yaptırmadan sevmiyorum

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum :)
6 gün önce su gibi akıntım oldu hemen doktoruma gittim, vajinal ultrason ile baktı akıntı örneği aldı, çok şükür bir sorun yokmuş. Bebeğim 700 grama yaklaşmış. Hareketleri çok arttı dışardan bakan bile görebiliyor.
Normal doğum çok istiyordum, sezeryandan korktuğum için doktoruma söyledim, bel fıtıgım ve bel disklerinde kaymam olduğu için beyin cerrahına muayene olmamı söyledi, beyin cerrahı normal doğuma ya da epidurale izin verir mi öğrenelim dedi.
Beyin cerrahı normal doğumu da epidural sezeryanı da riskli buldu benim için biraz moralim bozuldu iki gün en son ben görücem oğlumu diye ağladım
Ancak kısmet böyleymiş, artık sağlıkla gelsin kucağıma başka bir şey istemiyorum.
Daha önce genel aneztesi sezeryan olan var mı ? Ben ağrısı çok oluyor diye korkuyorum

Yok değilim kuzu ama böyle davranacağını tahmin etmemiştim hiç. Bilmiş bilmiş konuştu hep

Büyüsün minnaklarımız
Ben en son ayrıntılıda gördüm kızcemi 410 grdı
Bakalım bu gidişimizde ne kadar olmuş olucak minnak kızım

Evet canım ciğerler çok önemli.
Özel evet ama diğer iyi doktorlar boş olmuyor bu doktora zaten bebişi görmeye gidiyoruz genelde hiç beklemiyoruz boş oluyor çünkü :)) Gittiğimiz gibi giriyoruz.
Canım enerjini emen insanlardan kim olursa olsun uzak dur, durduk yere modunu düşürmüş gerek yok ki

Geçmiş olsun canim.hic korkma ben oldum hiç korkulacak bir şey değil.ohhh bayılıyorsun bi uyanmışsın her şey bitmiş.sadece uyandıktan sonra biraz mide bulantısı oluyor ki buda herkeste olmuyor.bana sorsalar direk genel derim epidural da kestiğini biliyorsun ya tansiyon bile yukselir

Banada aynı canım. Benim rahim kısalığı olduğu için korkuyorum yoksa normal aslında ama bazılarında etkili oluyor. Sen alttan rahmini ölçtürdün mü ?
Hayır ölçtürmedim 2 ay önce alttan muayene etmişlerdi bişey dememişlerdi. Allah allah aklım takıldı şimdi bende öyle birşey varmıdır acaba

Öncelikle geçmiş olsun. Normal doğumu tabi ki istiyoruz ama maalesef bazen bizim istediğimiz gibi olmuyor. Senin hakkinda sezeryan demekki daha hayirliymis. Ben ilk dogumumu genel anestezi ile yaptım herhangi bi sıkıntı yasamadim biraz ayikirken 10 dk filan zorlanıyorsun haliyle sezeryan olduğu icin agrin ve acin oluyo ama agri kesici iğne ile geçiyor hatta simdi agri pompasi diye bisey cikmis el üzerinden damar yoluyla agri kesici veriyormuş vucuda belli araliklarla. Korkulacak bisey yok .

Başka doktora git canım bundan sonra.. Moralini bozmasına izin verme

Hayır ölçtürmedim 2 ay önce alttan muayene etmişlerdi bişey dememişlerdi. Allah allah aklım takıldı şimdi bende öyle birşey varmıdır acaba

Yok yok takılmasın kuzum aklına birşey allahın izniyle herşey yolundadır bir dahaki gittiğinde söyle baksınlar rutin kontrol amaçlı. Bizim burda her ay bakıyorlar, önlem olarak diyorum baktır :) yoksa eminim yoktur birşey

Ben istiyorum en azından yürümeden yaptırmayı.
Ama eşim kesinlikle karşı. Sünnet düğünü yapacakmış, kendini bilsin istiyor Hatta 8-9 yaşında yaptıralım diyor. Kandırırım inşallah
Sünneti yaptırın büyüyünce düğünü yaparsınız en güzeli doğduğu gibi yaptırmak, acıyı ağrıyı hissetmiyorlarmış iyileşmesi de kolay oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…